Siste evalueringer (9)

Etterisolere stuegulv,bytte vedovn,vinduer og gulvbelegg bad på hytte

Sjefen var veldig god å forholde seg til. Svarte alltid og kom til tider vi avtalte. Han hadde gode forslag og tok tak i ting vi påpekte. Kostnadsmessig endte vi under det som først var forespeilet. Vi er meget fornøyd med sluttresultatet.

Asbjørn, Gol, 2. mai 2021

Riving av peis på ustaoset

Vi har brukt Wieslaw og team på to jobber. For riving av peis og installering av ny ovn, har de gjort en veldig god jobb. God kommunikasjon, pålitelig og effektiv. De kom også med det beste av 3 tilbud og kan anbefales fra vår side. Vi kommer til å bruke dem igjen.

Erik, Ustaoset, 7. april 2021

Henge opp lamper og gardinskinner i taket

Veldig bra utført arbeid. Lett å kommunisere med og avtale arbeid, forberedelser og tidspunkt. Veldig fornøyd med jobber utført i leilighet i Hemsedal.

Kristin, Hemsedal, 10. des. 2020

Lage bod/skap større

Flinke og effektive, kom raskt og utførte jobben som avtalt. Pluss for at det var veldig bra ryddet og kostet etter utført arbeid.

Stian, Geilo, 24. nov. 2020

Felling av trær,hytte natten

God jobb, raskt og godt gjennomført.

Rikard, Nesbyen, 15. okt. 2020

Montere ikea-møbler,persienner og vegghengt tv

Punktlig og effektiv, løste problemer underveis. Ryddet og fjernet emballasje. Veldig fornøyd!

S., Nesbyen, 4. mars 2020

Isolering av bod (15m²)

Isolasjon av ytterbod. Vi er godt fornøyd med arbeidet som ble gjort. Vi fikk først et oversiktlig prisoverslag. Deretter ble det gjort en befaring der detaljene ble klargjort. Vi fikk forespeilet både materialkostnad og timesbruk. Dette stemte ganske overens med det ferdig arbeidet. Arbeidet ble også dokumentert med bilder. Kommunikasjon med byggeleder var også bra. Disse kan trygt anbefales.

Martin, Nesbyen, 30. des. 2019

Sette inn verandadør på hytte.

Supert utført oppdrag! Flott service og gode råd underveis, og meget godt resultat. Svært fleksibel slik at vi slapp unødvendige kjøreturer til hytta underveis i prosessen. Hjalp til med innkjøp etter avtale, og prisen ble som lovet. Anbefales!

Anders, Nesbyen, 14. juli 2018

Lage gulvlem som tilkomst til krypkjeller i hytte

De gjorde en super jobb og var veldig pålitelige.

Tor, Ål, 15. jan. 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart