Få jobben gjort av skikkelige fagfolk

Skriv hva du skal gjøre for å legge ut jobben din gratis

Slik fungerer Mittanbud

1

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

2

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

3

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Større prosjekter

Er du på utkikk etter en bedrift som kan påta seg et større prosjekt? Mittanbud viser alltid frem bedriftenes kvalifikasjoner og evalueringer, slik at du kan ta et riktig valg.

Våre brukere anbefaler

Lyd fra platetopp

Strålende fornøyd. Rask og tydelig på kommunikasjon! Hjalp meg først med veiledning på tlf med hvordan jeg kunne prøve å løse problemet selv. Da problemet viste seg å være større enn som så, ringte jeg tilbake og elektriker kom dagen etterpå. Svært dyktig og serviceminded bedrift. Anbefales på det sterkeste.

EL-CON AS

Elektrisk anlegg til leilighet

Jobben bestod i å trekke nye kurser i hele leiligheten, Jobben ble også levert til avtal tid og pris! Takk for samarbeidet.

ELEKTRIKER GRUPPEN AS

Utbedring av feil ved elektrisk anlegg,samt legge opp ny 16a kurs.

Kan trygt anbefale KW elektro: Proff og løsningsorientert elektriker. Utførte jobben med god finnish. Et redelig firma som tar fornuftig betalt for deler og utstyr, hvilket førte til at jobben ble gjort langt rimeligere enn det andre firmaer jeg var i kontakt med skulle ha.

KW Elektro AS

Sette in 12 nye vinduer i gammel 3 etasjers bolig

Veldig bra utført jobb. Meget god kvalitet over vinduer innsatt, samt dører og meget kvalifiserte og raske fagfolk som utførte jobben. Punktlighet og godt samarbeid underveis Birketvedt i Åsveien på Stabekk

HUSVINDU AS

Motorisert garasjeport (leddport) ca. 240 cm bredde

Fornøyd. Jobben ble utført som avtalt. Veldig rask levering. Effektivt og ryddig.

PORT OG GITTER MORTEN KAKSRUD

Oppussing av leilighet

Anbefaler da jobben ble gjort i henhold til kontrakt og avtale! Nur er veldig opptatt av at kunden skal bli fornøyd.

A-MILJØ OG BYGG AS

Maling av stue på ca. 20 m2

Bjørn gjennomførte jobben på avtalt tid, og gjorde en veldig god jobb. Prisen var også veldig god. Jeg kan virkelig anbefale han og vil selv kontakte han til senere malerjobber. Jeg er fornøyd!

MALERFIRMA GRANUM

Sette opp 2 lettvegger (bygge soverom)

Miroslaw utførte jobben med glans! Høy kvalitet, ingen snarveier, fornuftig pris og klar kommunikasjon hele veien. De gjorde avklaringer der det var nødvendig, men tok også avgjørelser når vi som nye eiere ikke var helt sikkere. Han er rett og slett er en hyggelig fyr som en gjerne slår av en lunsjprat med!

MKS SERVICE AS

Maling,helsparkling av 75m2 leilighet,samt to lettvegger

Meget godt håndtverk! Fikk et fornuftig anbud, og alt ble gjort til avtalt pris. Flinke folk som kom med konstruktive løsninger på uforutsette hendelser underveis. De var flinke til å spørre før de gjorde endringer som ikke var avtalt. Kommer garantert til å bruke El Greco igjen ved neste prosjekt!

EL GRECO BYGG AS

Oppussing av Bad

God hjelp underveis i arbeidet, veldig bra når man selv er helt uvitende i denne sammenhengen. Anbefaler Bad & Bygg på det varmeste. Veldig proffe og menneskelige.

BAD & BYGG VVS AS

Montering av batteri,vannlås og oppvaskmaskin

Kom presis, godt utført jobb, rimelig, møtte på et par uforutsette problemer underveis, men fikset dette med et smil! Anbefales.

ZM RØR AS

Bytte varmtvannsbereder

Fikk raskt tllbud på jobben på å bytte varmtvannsbereder som jeg la ut. God kommunikasjon og jobben ble utført på tid som avtalt. Veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. Faktura helt i henhold til avtalt pris. Bruker gjerne dette firmaet igjen, anbefales !

RØRMESTERN AS

Platting 50m2

Adrian og gutta har laget en stor platting for oss. Plattingen har blitt som avtalt, bare enda litt bedre. De har hele tiden vært enkle og forholde seg til, hyggelige og pålitelige.

ASPHEIM GULV

Audi 2003 - a3 - clutchbytte

Ekstremt raske og billigst av alle tilbudene jeg fikk. Leverte bilen Torsdags kveld, clutchen var bytta og klar til henting Fredags formiddag.

LIER BILSERVICE AS

Subaru 2006 - legacy - eu-kontroll og oljeskift

Jobben ble gjort til avtalt pris og tid. Ingenting å utsette på, og jeg kommer nok til å benytte meg av denne bedriften igjen.

SELSBAKK BILSERVICE

NORGES STØRSTE ANBUDSTJENESTE

0
Aktive bedrifter
0
Evalueringer
0
Jobber siste året

På Mittanbud får du svar fra både små bedrifter og større kjeder. Vi samarbeider også med bransjeorganisasjoner og godkjenningsordninger slik at du vet hvilken bedrift du skal velge.

Har du en bedrift? Da kan du få tilgang til tusenvis av jobber på Mittanbud. Kom i gang med din profil nå.

Få jobben gjort med Norges
største anbudstjenste