Jobb-id: 555974, Registrert: 17.01.2013

Male 2 rom, relativt store, men uten "hele" vegger. HASTER!

0782 Oslo

To soverom som begge har én vegg med mønstret tapet skal males. Fargen på veggene i dag, samt bunnfargen på tapeten, er lyseblå. Vet ikke om tapetet må tas ned, eller kan males over. Det ene rommet har én vegg nærmest dekket av skap, ellerst store flater med ett mindre vindu. Det andre rommet har én vegg nærmest dekket av vinduer/balkongdør, samt én vegg dekket av skap. Det er mulig at den veggen som i dag er tapetsert skal retapetseres, så vi trenger alternativt anbud på én vegg med tapet.
Det haster å få gjort jobben, så det hadde vært fint om det legges til i anbud når det er mulig å få gjort dette.

Jobbtyper

  • Malertjenester

    • - Maler
    • - Sparkling
    • - Tapetsering
Jobben ble utført av:

Florin Malerarbeid AS

Vel utført arbeid! Maleren kom til avtalt tid, var presis og nøye. Han utførte jobben eksemplarisk, og kom tilbake på eget initiativ for å rette på detaljer han selv ikke var fornøyd med. Som bonus jobbet han i helgen for at vi skulle få jobben ekstra raskt gjort! Prisen var ikke avskrekkende, i hvert fall ikke med tanke på servicen og innsatsviljen! Vi vil anbefale Florin til andre, samt benytte oss av dem selv ved en senere anledning!
Evaluering:
Kaia, Oslo 4 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb