Jobb-id: 614128, Registrert: 19.08.2013

Oslo-Sandvika

0196 Oslo

Trenger å tømme 39 kvm i Ekebergveien 19C, for de store møblene som vinkelsofa, demontert Ikea seng, stuebord, lenestol, kommode og litt div. I tillegg kjøre innom et lager på City Selfstore, Selpenden og tømme to boder a 4 og 5 kvm med flytteesker, ting i søppelsekker og litt div. Alt dette skal opp i Hamangskogen 93, Sandvika.

I Ekebergveien er det 4 etasje uten heis, så flyttefolket må takle denne utfordringen, hvilket ikke siste flyttebyrå gjorde! Lageret på City og Hamangskogen derimot er på bakkeplan. Tingene på City dekker gulvet og litt oppover veggene i begge bodene, mht størrelse på bil.

Jeg ønsker også tilbud på flyttevask.

Jobbtyper

Jobben ble utført av:

Australian Transport Flytting

Dette var en fornøyelse! To engelsktalende polske, unge, spreke karer kom til avtalt tid, og fant frem i et konglomerat av veier, biler tettpakket i gatene, og en svinbrakk bakke. De spratt opp og ned fjerde etasje uten heis, fikk jobben gjort uten en skade. Jeg kunne velge om jeg ville være med å bære, og de pakket bilen som to nordmenn på vei til påskefjellet! Alt var på stell, og jeg måtte nesten tvinge dem å ta en pust i bakken! ANBEFALER!!!!
Evaluering:
Marianne, Oslo 9 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb