Få jobben gjort av skikkelige fagfolk

Skriv hva du skal gjøre for å legge ut jobben din gratis

Slik fungerer Mittanbud

1

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

2

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

3

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Større prosjekter

Er du på utkikk etter en bedrift som kan påta seg et større prosjekt? Mittanbud viser alltid frem bedriftenes kvalifikasjoner og evalueringer, slik at du kan ta et riktig valg.

Våre brukere anbefaler

Utbedring av feil ved elektrisk anlegg,samt legge opp ny 16a kurs.

Kan trygt anbefale KW elektro: Proff og løsningsorientert elektriker. Utførte jobben med god finnish. Et redelig firma som tar fornuftig betalt for deler og utstyr, hvilket førte til at jobben ble gjort langt rimeligere enn det andre firmaer jeg var i kontakt med skulle ha.

KW Elektro AS

Feilsøke bytte regulator varmekabel

Ga raskt svar og en god pris på min enkle forespørsel. Jobben var fort gjort og ble utført på avtalt tid. Meget hyggelig og kompetent elektriker.

Storm Elektro AS Oslo/Follo

Bytte bryter og taklampe

Bergen Elektro gjorde en kjempejobb. Jobben var gjort 2 dager før jeg hadde forventet, og arbeidet er skikkelig gjort. I tillegg var elektrikeren en hyggelig person, som kom med tips og ideer. Bruker dem gjerne igjen.

Bergen Elektro Automasjon AS

Oppussing leilighet.

Veldig fornøyd med arbeidet, oppfølgingen og kommunikasjonen med Nordbyggservice. De har pusset opp en leilighet, skiftet gipsplater og malt alle overflater. Faktura som avtalt og ingen overraskelser. De gikk umiddelbart videre med oppussing av 2 trappeoppganger i gården.

NORDBYGGSERVICE AS

Bygge 75 kvm terrasse

Dette er dyktige folk. Arbeidet og kommunikasjonen har vært upåklagelig hele veien. Resultatet ble mye bedre enn jeg håpet på forhånd. Kommer definitivt til å vurdere Kestutis og K&I Group for andre jobber i fremtiden og kan varmt anbefale dem baser på min erfraring.

K&I GROUP AS

Bygging av tak over platt

Oppsett av tak på 4x5m over platt. Utrolig proffe fra svar på jobben til gjennomføring. Kommer til avtalt tid, Jobber utrolig raskt og nøyaktig. Kommer til å benytte disse igjen. Anbefales! !

PPG BYGG AS

Maling av stue (umøblert)

Hyggelig ansatt som kom med råd om at han ikke anbefalte å ta det helt hvit grunnet at da falmet det fortere. (noe som jeg fulgte) Virker også som de bryr seg om kunden etter at de har vært hos de. Fått julegave året etter av de. Anbelfalles på det sterkeste.

CITY DEKORASJON AS

Maling,helsparkling av 75m2 leilighet,samt to lettvegger

Meget godt håndtverk! Fikk et fornuftig anbud, og alt ble gjort til avtalt pris. Flinke folk som kom med konstruktive løsninger på uforutsette hendelser underveis. De var flinke til å spørre før de gjorde endringer som ikke var avtalt. Kommer garantert til å bruke El Greco igjen ved neste prosjekt!

EL GRECO BYGG AS

Male 50 kvm leilighet i oslo

Malermester Granum utførte en meget bra jobb i min leilighet. Han er grundig og nøyaktig i sin jobbutførelse. I tillegg er han lett å kommunisere med. Det dukket opp noen ekstra oppdrag som Granum utførte til en rimelig pris. Anbefales.

MALERFIRMA GRANUM

Totalrenovering av bad wc

Et perfekt bad levert innen henhold til tidsfristen selv midt i ferietiden. Flinke og høflige håndverkere. Avfall var det ikke spor etter da alt ble ryddet bort fortløpende. Dette er ett bra firma og anbefale for oppussing av bad.

BYGGPARTNER ANGERMO AS

Montering av batteri,vannlås og oppvaskmaskin

Kom presis, godt utført jobb, rimelig, møtte på et par uforutsette problemer underveis, men fikset dette med et smil! Anbefales.

ZM RØR AS

Bytte varmtvannsbereder

Fikk raskt tllbud på jobben på å bytte varmtvannsbereder som jeg la ut. God kommunikasjon og jobben ble utført på tid som avtalt. Veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. Faktura helt i henhold til avtalt pris. Bruker gjerne dette firmaet igjen, anbefales !

RØRMESTERN AS

Opel 2006 - VIVARO+2900 - Slakk klutsj

Har nå vært inne med to forskjellige biler det siste året. Har begge gangene fått en rask og grundig vurdering, kjapt utført arbeid og vært tilbake på veien en dag eller to senere. Svært fornøyd.

WINTHER AUTO SERVICE AS

Audi 2003 - a3 - clutchbytte

Ekstremt raske og billigst av alle tilbudene jeg fikk. Leverte bilen Torsdags kveld, clutchen var bytta og klar til henting Fredags formiddag.

LIER BILSERVICE AS

Subaru 2006 - legacy - eu-kontroll og oljeskift

Jobben ble gjort til avtalt pris og tid. Ingenting å utsette på, og jeg kommer nok til å benytte meg av denne bedriften igjen.

SELSBAKK BILSERVICE

NORGES STØRSTE ANBUDSTJENESTE

0
Aktive bedrifter
0
Evalueringer
0
Jobber siste året

På Mittanbud får du svar fra både små bedrifter og større kjeder. Vi samarbeider også med bransjeorganisasjoner og godkjenningsordninger slik at du vet hvilken bedrift du skal velge.

Har du en bedrift? Da kan du få tilgang til tusenvis av jobber på Mittanbud. Kom i gang med din profil nå.

Få jobben gjort med Norges
største anbudstjenste