Logo

RUTEBILEIERNES STANDARDISERINGSAKSJESELSKAP

Logo

RUTEBILEIERNES STANDARDISERINGSAKSJESELSKAP

Om oss

SA BIL er en forhandlergruppering som består av 10 forhandlere i Norge. Disse selger bilmerkene Suzuki, Isuzu, Fiat, Jeep og Alfa Romeo. RSA BIL selger nye og brukte biler, og har verksteder på alle sine salgslokasjoner. RSA BIL har også spesialisert seg på service av bobiler. Området har 160 ansatte, har 50.000 kunder og omsetter for NOK 800 millioner. Les mer om RSA BIL på deres nettside...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Godkjent lærebedrift logo

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

Bilverksted 01. Kode 14 logo

Bilverksted 01. Kode 14

Bilverksted 01, Kode 14: Kjøretøyverksted som kan utføre alle typer arbeid på alle kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 3 500 kg, med unntak av de kjøretøyer som omfattes av kategoriene i bokstav e og l. Bilverksted 01 kan også godkjennes spesielt for arbeid på kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 7 500 kg og som er utstyrt med hydraulisk bremseanlegg.

Bilverksted. Kode 01 & 13 logo

Bilverksted. Kode 01 & 13

Kontrollorgan 04. Kode 30 logo

Kontrollorgan 04. Kode 30

Kontrollorgan 04: Kontrollorgan for periodisk kontroll av alle kjøretøy, med unntak av traktor.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer