Logo

ENTREPRENØR ROGER MJÅTVEIT AS

Logo

ENTREPRENØR ROGER MJÅTVEIT AS

Om oss

KORT HISTORIKK: Entreprenør Roger Mjåtveit AS ble etablert i 1982. Firmaet ble drevet som enkelpersonsforetak til 1995, og i 1996 ble bedriften omdannet til aksjeselskap. Firmaet driver entreprenørvirksomhet med hovedvekt på maskinarbeid, grunnarbeider, betong og bygg. Vår spesialitet er oppbygging og rehabilitering av bensinstasjoner for YX, UnoX, Esso, Shell, Bunker Oil, Circle K (Statoil) i...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Sentral godkjenning logo

Sentral godkjenning

Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

Godkjent lærebedrift logo

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret logo

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer