Logo

Torbjørn Helland Maskin AS

Logo

Torbjørn Helland Maskin AS

Om oss

Driver innen bransjen Maskinentreprenør. Har over 30 års erfaring i bransjen. Og er godt kjent i markedet. Vi må kunne si oss stolte over å ha et rykte som tilsier vi står for kvalitet og service. Tar for seg jobber rettet mot proff og privat markedet. Ta gjerne kontakt med oss når du trenger en entreprenør.Driver innen bransjen Maskinentreprenør. Har over 30 års erfaring i bransjen. Og er godt...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Sentral godkjenning logo

Sentral godkjenning

Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

Godkjent lærebedrift logo

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret logo

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer