Trenger du en entreprenør på Ås?

Trenger du en entreprenør på Ås til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører på Ås for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør på Ås?

Trenger du en entreprenør på Ås til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører på Ås for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører på Ås

Bytte tak, kledning og etterisolere stor enebolig

1430ÅS

Taket må byttes, vi ønsker ny kledning og det må etterisoleres. Trenger også vurdering på om vinduene må byttes ut. Huset er fra 50-tallet og både tak og kledning er fra byggeår.

flytte bærevegg

1407VINTERBRO

flytte 2 stk innevegger ca 30 cm og 1 m, sette inn en stk inne dør. bygge en trapp på 3 trinn og lage en ny åpning til stue . Veggeen som skal fyttes ca 30 cm tror jeg er en bærevegg.

Isolasjon og vegger i kjellerbod

1430ÅS

Vi har fukt i kjellerbod og trenger nye innvendige vegger med isolasjon etter beste praksis for kjeller hvor det kan være fukt. Dette er 2 stykk boder med dør i mellom. Ca. 2m takhøyde. Den ene boden er 2,25x3,10m og 2,25x1,70m. Bodene ligger ca 80% under bakken. Det er også en lufteventil i veggen som må festes, og noe trekk ved taket på den ene boden som må tettes slik at mus/snegler ikke kommer inn. Den ene boden er delvis revet ned til veggen. Den andre vil ryddes ut av og hyllene vil rives før prosjektstart. Bodene vil brukes til oppbevaring av div. og mat. Det kommer til å være et kjøleskap og en fryser i den største boden, og kanskje en varmeovn. Ny hylleinredning kommer vi til å ordne selv. Avfall fra prosjektet kan jeg legges utenfor huset og vil bli tatt hånd om av meg.

Flytte 17t~ fyllmasse øverst på eiendom til nederst

1407VINTERBRO

Hei, vi ønsker et tilbud for å flytte ca. 176kvm (ca. 30m x 6m) med fyllmasse fra øverst på eiendommen, til nederst på eiendommen. Tipper 17tonn, men er noe usikker. Dette har blitt gravet opp med en minigraver, slik at massen er løs. Det er noen større steiner, men stort sett vanlig grus/sand/småstein/jord. Vi har en delt innkjørsel med nabo, hvor fyllmassen ligger. Også har vi en annen innkjørsel lavere på tomten, hvorav vi ønsker å dumpe fyllmassen, ned en bratt bakke. Så for oss f.eks. en lastebil med grabb kan det lastes opp fyllmasse fra naboen sin parkeringsplass, også kjøre til vår nederste innkjørsel for å dumpe. Ellers er vi er åpne for alle løsninger. Målet er å lage en hagestripe hvorav fyllmassen ligger i dag, om dere tilbyr f.eks. utflating og kan legge ut finjord er det også interessant. Men viktigste er å flytte fyllmassen. Vi holder til på Vinterbro, rett ved siden av Tusenfryd. Mvh Steinar og Ina

Utbygging av hybel i kjeller

1435ÅS

Hei vi vurderer å bygge ut kjeller til en hybelleilighet i kjelleren. Dette vil innebære konstruksjon av bad, kjøkken, og oppholdsrom. Samt utskifte av vinduer og graving av lysgrav rundt vinduene. Og ønsker et sikra estimat på hva det vil komme til å koste. Regner med at det sikkert er best at noen kommer på befaring, så ta gjerne kontakt om du har mulighet til å komme på en befaring.

Påbygg 117kvm

1407VINTERBRO

Vi ønsker et påbygg på 117kvm. Påbygget vil ha størrelse tilsvarende etasje under og skal ha flatt tak. Det skal være 4 soverom, 2 bad, åpen kjøkkenløsning, trapp ned til etasjen under, heis som går mellom påbygg og etasje under, balkong bygges over balkong til etasjen under og bod. Ønsker at entreprenør kommer på uforpliktende befaring og leverer tilbud som omfatter alle nødvendige fag. Nye plantegninger kommer fortløpende.

Siste evalueringer
Arbeid i hage

Veldig bra utført arbeid, med god og konstruktiv kommunikasjon underveis. Anbefales!

Okt. 2018
K

Kristian om Weiby Hage Og Landskap

Ås
Oppussing av stue og trappområde

Entrepenør Alex Foukis lagde kontrakt med oss, med pris og tidsoverslag, og leverte ferdig og plettfri oppussing innen fristen. Stua var et stort prosjekt; trapp, vegger, himling, gjestetoalett, vindfang, peis, innedører og ytterdør etc. Kommunikasjonen var tydelig hele veien. Alfis Bygg er tillitsfulle, rimelige, vennlige, på tilbudssiden, profesjonelle håndverkere med estetisk sans. Anbefales VARMT. Vi vil bruke dem videre til kjøkken, bad etc

Feb. 2018
O

Ole-Petter om Alfis Bygg AS

Ås
Prosjektering av veranda med brannkrav

Meget bra, god oppfølging og kunnskapsrik. Et krevende oppdrag som krevde dispensasjon på utnyttelsesgrad, byggegrense og avstand til nabo ble løst på en meget bra måte og godkjent av kommunen.

April 2017
K

Kim om A FINSTAD CAD AS

Ås
Totalrenovering bad 2.etg enebolig (eksisterende toalettrom og bad slås sammen, ca 4 kvm med skråtak).

Meget fornøyd med jobben! Nøye og pent utført, til avtalt tid og pris. De løste noen "ekstraoppgaver" på en flott og fantasifull måte. Dersom vi hadde innvendinger eller noe ikke var gjort helt rett med en gang, fikset de det umiddelbart, Bruce er alltid tilgjengelig. Det eneste vi kan sette fingeren på var at flisleggerne var så raske at de hadde lagt flisene før de hadde fått med seg at vi ønsket dem liggende i forbant, likevel supert resultat!

Feb. 2017
H

Hanna om INOVENTIO BAD & BYGG AS

Ås
Modifisering av enebolig.

Jobben er gjordt og vi er meget godt fornøyd med resultatet!Pål Gunnar Henriksen var en del til og fra,men det passet meg bra.Fikk tid til å rydde og forberede neste prosjekt.Gikk en del over anbudspris,men det var jeg forberedt på.Dette var en god erfaring.

Nov. 2016
T

Tormod om TØMRERFIRMA PGH BYGG OG VEDLIKEHOLD PÅL GUNNAR HENRIKSEN

Ås
Oppsetting av lettvegg + gipsing av tak

Hurtig og nøyaktig utført. God pris. Jeg bruker den gjerne igjen.

Juli 2016
C

Christer om BIGMANT AS

Oslo
Oppussing av soverom på

Vi la ut flere oppdrag,og det endte med at Multinova påtok seg alle sammen.Det var veldig behagelig. Samtidig hadde vi nok da håpet å kunne få totaljobben noe hurtigere unnagjort,da det gav fleksibilitet på å kombinere jobbene.Det ble noen flere kvelder og helger enn ønsket.Det var en ryddig prosess rundt pristilbud,kontrakt og betaling,så ikke noe å utsette på det.Espen tar sitt håndverk veldig nøye,så vi ble veldig fornøyd med sluttresultatet.

Jan. 2016
T

Trond om MULTINOVA AS

Ås
* Fortsatt ledig: Bygge på inngangsparti (7 kvm) ..hele prosessen. Fra tegning til ferdig påbygg

Gjennomgående god kvalitet på arbeid , men store forsinkelser og fortsatt noe gjenstående arbeid, tre måneder etter at arbeidet skulle ha vært ferdig....

Jan. 2016
T

Trond om OVERLEGEN-EIENDOM AS

Vinterbro
Ventilasjon av 2 baderom og kjeller

Helt perfekt. God informasjon, ingen overraskelser. Hyggelig håndverker, ærlig og redelig. Laget et flott system for oss, og leverte alt til avtalt tid. Veldig effektivt til fornuftig og avtalt pris.

Des. 2015
Å

Åse Kjelsbøl om VENTY VENTILASJON AS

Vinterbro
Nytt tilbygg over 2 plan

Bedriften utførte jobben på en meget bra måte til en grei pris. Alt ble levert og utført til riktig tidspunkt. Bedriften kan anbefales.

Aug. 2011
Ø

Øyvind om Svein M Vestli

Vinterbro