Trenger du en entreprenør i Asker?

Trenger du en entreprenør i Asker til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Asker for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Asker?

Trenger du en entreprenør i Asker til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Asker for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste entreprenør-oppdrag i Asker

Snu fall på takrenne

3478NÆRSNES

Vi ønsker å snu fall på takrenne motsatt vei på en vegg på huset. Grunnen er at nedløpet i dag renner ut et sted hvor vannet ikke renner av på en god måte. Takrennen tar av vannet fra takterasse over. Tanken er å snu fallet og koble nedløpet til eksisterende nedløp ved et hushjørne lengre bort. Se vedlagte bilder for illustrasjon.

Demontering av terrasse

1383ASKER

Demontering av terrasse pga ny drenering som skal legges rundt huset. Terrassen/plattingen som skal demonteres/fjernes er ca 50m2 med 30m rekkverk. Materialene kan også gi gis bord hvis interessse, da mot demontering av plattingen.

Lister/framework, benkeplater til kjøkken

1387ASKER

Hei vi trenger proff hjelp med det siste av oppussingen av kjøkken. Bla lister rundt åpning, få benkeplater på plass, skjære hull til vask og platetopp osv. english: We need help with framework on kitchen room, and put som benches on kitchen.

Massetransport

1397NESØYA

Søker en maskin-entreprenør med en gravemaskin med tømmerklo og tilgang på lekter, som kan ta et oppdrag med å grave opp en gammel treskute som ligger sunket i strandsonen i Asker. Gravemaskinen må fraktes inn sjøveien på en lekter, og det vil være hensiktsmessig at gravingen vil foregå fra lekteren. Skuta har ligget under vann noen år og mye av treverket har blitt morkent. Skuta ligger sunket langs en flytebrygge. Vanndybden er på det dypeste ca 3-3,5 meter i akterenden og ca 2 meter i baugen av skuta. Dekket på skuta ligger i akter ca 1 meter under vannoverflaten og i baugen ligger dekket i vannskorpa. Massene (det gamle treverket) som graves opp, legges opp på stranden ca 15 meter innenfor, hvor de parteres opp i mindre biter. Det er tilgang på vann og strøm ned til flytebrygga. Adresse Vendla 8 1397 Nesøya

renovation

1383ASKER

i would like to know the price of fenovation a basement room 4x5

Riving og vegger/ kitchen and wall rip out

1387ASKER

Hei, jeg ønsker hjelp med at legge gulv på kjøkken, rive en del av en vegg så det ser bra ut og diverse hjelp på kjøkkene. Hi I need some help to fix our kitchen and take away a part of a wall. I Live in Asker

Siste evalueringer
Legge belegningsstein foran garasje

Et meget behagelig samarbeid - de kom da de skulle, gjorde jobben på tre dager, leverte et kvalitetsprodukt og ryddet fint opp etter seg da det var over. Kan anbefales.

Nov. 2022
H

Helge om MARMOTEC AS

Nesbru
Totalrenovering av kjøkken

Vi brukte MO Byggservice til totalrenovering av kjøkken og bytting av ytterkledning på en vegg. Vi er godt fornøyd med arbeidet som er utført, spesielt godt fornøyd med at de alltid er tilgjengelig og svarer på spørsmål og henvendelser. Kommer når de skal og gjør arbeidet ferdig. Kan anbefales

Okt. 2022
S

Sjur om MO Byggservice AS

Hvalstad
Fjerne asbest fra tak i vaskerom

Fjernet asbest i tak i gammelt fyrrom i kjelleren. Svarte raskt på meldinger og kom til avtalt tid. Gjennomførte jobben raskt og effektivt og ryddet og vasket godt etter seg. Fjernet også en del elektriske apparater i kjellerne - som var en bonus. Vil bruke de igjen til flere jobber. Anbefales!

Sep. 2022
J

Janne om SANRIV AS

Billingstad
Reparasjon av brygge

Svært bra arbeid, god kommunikasjon mellom byggherre og entreprenør.

Aug. 2022
A

Anton om T&T DRIFT AS

Nesbru
Totalrenovering Kjøkken

ATS hjalp oss med en totalrenovering av et kjøkken, inkludert nytt tak, vegger og gulv. Vi er fornøyd med arbeidet og kjøkkenet ble akkurat slik vi ønsket. Tok noe lenger tid enn først planlagt, men det er viktigere for oss at jobben blir gjort skikkelig. Prisen ble som vi avtalte.

Juni 2022
C

Christine om ATS Byggservice AS

Sætre
Oppgradering av fasade m.m

Vi fikk et konkurransedyktig tilbud i forbindelse med oppgradering av fasade m.m.. Litt utfordrende til tider med språk, men det tok de igjen med upåklagelig service. De startet til avtalt tid og holdt tidsskjema med godt margin til tross for at det dukket opp småting underveis som også måtte tas. Vi er veldig fornøyde og kan absolutt anbefale Danila bygg.

Jan. 2022
L

LISE om DANILA BYGG AS

Kana
Fjerning av eternittplater på bolig.

Veldig bra!

Sep. 2021
L

Lars Otto om SANRIV AS

Vollen
Støttemurer og garasje råbygg med kjeller Heggedal

Samvittighetsfull og seriøs entreprenør. Bra pris, hyggelige folk og bra kvalitet. Retter opp feil uten problemer. Vi var litt uheldige med forsinkelse av igangsetting pga saksgang i kommunen, og arbeidet ble derfor stykkvis og delt, men BGG kompenserte med å gjøre ekstraarbeid til bra pris! Vil bruke dem igjen. 😀

Juni 2021
S

Sven Magnus om BGG ENTREPRENØR AS

Heggedal
Overflatearbeider totalrenovering enebolig

Gregor hadde en konkurransedyktig pris og vi bygde raskt en god relasjon. Han utførte en del ekstraarbeid underveis, blant annet en trespilehimling. Oppsummert ble alt løst i henhold til våre ønsker til fornuftige priser. Vi kan anbefale Gregor videre

Jan. 2021
K

Kristoffer om GREGORY BYGG AS

Oslo
Betonggarasje inntil eksisterende hus

Veldig flinke og effektive håndverkere, og veldig god dialog med Bengt. Ryddig opplegg som ble ferdig på tid og budsjett.

Nov. 2020
H

Henning Hagen om Nadderud Maskin AS

Borgen
Borre bort berg, oppretting, med mer

Flott og flink fyr, fjernet fjell som stakk opp.

Nov. 2020
A

Arnt om SVA FJELLSPLITTING AS

Asker
Ombygging av halv førsteetasje + oppussing av to rom

Omfattende jobb med ombygging av 1/2 etasje (lage vaskerom, treningsrom og TV-stue), fjerning av tapet + maling av tre soverom, samt diverse små rørlegger- og elektrikeroppgaver ellers i huset. Dan har vært en sann glede å jobbe med, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med prosessen og resultatet. Ekstremt profesjonell og grundig i alle ledd. Fortløpende endringer ble avtalt med beløp og spesifikasjon, så ingen uforutsette kostnader. Løsningsorientert og ærlig, høy faglig kompetanse. Hyggelig og uanstrengt kommunikasjon hele veien. Ble ferdig to uker før estimert tid. Å få snudd huset på hodet i fem uker er stress - men ikke et snev av stresset skyldtes håndverkerfirmaet. Tusen takk, Dan!!

Sep. 2020
H

Hege om DAN CONSTRUCT AS

Asker