Trenger du en entreprenør i Eidsvoll?

Trenger du en entreprenør i Eidsvoll til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Eidsvoll for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Eidsvoll?

Trenger du en entreprenør i Eidsvoll til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Eidsvoll for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører i Eidsvoll

Landmåler

2070RÅHOLT

Jeg har to grensepilarer som mangler, men jeg må spore posisjonene deres på landet basert på eksisterende plantegning ved å bruke de etablerte koordinatene. Jeg vil trenge at dette arbeidet dokumenteres. Ta kontakt om du ønsker å hjelpe. De to punktene er ringt inn RØDT på vedlagte plan og merket B og C.

Gjøre om innebygd garasje til bruksrom

2080EIDSVOLL

Vi har nettopp kjøpt en enebolig som har en innebygd garasje i huset, da tidligere eier har bygd en frittstående garasje så ønsker vi nå og gjøre om den innebygde til et bruksrom. I tillegg så er det påvist mulig fukt mot veggene på den siden som kan komme av manglende drenering, så vi ønsker også at drenering gjøres på den siden av bygget, er dette for øvrig vanskelig og få til i entreprisen så kan vi ordne med å bestille denne delen selv.

total oppusing

2080EIDSVOLL

Enebolig som skal pusses opp. tak fornyelse, kledning og tilbygg.

Bygging av loftsetasje Älvsbyhus Edvard.

2072DAL

Hei. Jeg er i det stadiet at vi skal bygge ferdig loftsetasjen på vårt Älvsbyhus Edvard. Det er pr i dag ett råloft, men har trapp montert. Det må Isoleres og kles innvendig. Det ønskes 2 soverom, stue , bod og bad. Jeg har ferdige tegninger på hvordan det ønskes utført. trenger en pris på alt.

Trenger våtromskontroll

2080EIDSVOLL

Vi trenger våtromskontroll på bad og teknisk rom. Eidsvoll

Haster! Legge grusvei til hus, Eidsvoll

2080EIDSVOLL

Haster! Trenger et konkret kostnadsoverslag som viser ca total kostnad med å legge grusvei i oppkjørsel til bolig, Solbergvegen, Eidsvoll. Kan sende bilder av tomten, og info fra kart på epost. Trenger det så fort som mulig.

Siste evalueringer
Bygge kjeller leilighet

Grei gjennomføring av arbeider. Lett å ha med å gjøre ved endringer underveis.

Jan. 2019
K

Kjell-Arne om GARDERMOEN BYGGENTREPRENØR AS

Råholt
Skifte tak, bygge sammen hytter, bygge inn bakveranda og tette ytterdør.

Jeg er strålende fornøyd. Kunne ikke fått bedre resultat. Veldig hyggelige, norsk- og engelsktalende, utrolig nøyaktige, fantastisk løsningsorienterte, raske, punktlige...behersker det meste, i det hele tatt mye bedre enn forventet. Neste gang jeg trenger håndverkere, håper jeg at Bygg & Isolasjon AS har mulighet å trå til igjen.

Nov. 2017
K

Kjell om BYGG & ISOLASJON AS

Minnesund
TILBYGG ENEBOLIG

Nannestad Bygdeservice satte opp 2 tilbygg og skiftet takstein på vår enebolig i Eidsvoll høsten 2016. Arbeidet ble utført på en veldig bra måte, og vi var fornøyd med håndverkerne. Vi hadde en svært god dialog med ledelsen, og det var lett å bli enige om problemstillinger som dukket opp underveis i byggeprosessen. Vi kan absolutt anbefale Nannestad Bygdeservice til byggeoppdrag. Bjørg Haug og Jarle Aune, 2080 Eidsvoll

Feb. 2017
J

Jarle om NANNESTAD BYGDESERVICE SA

Eidsvoll
Utgraving av kjeller under eksistrende hus

Gravde ut kjeller på en meget effektiv måte. Kjempe fornøyd.

Juli 2016
K

Kjell-Arne om NORSK VACUUMGRAVING AS

Råholt
søker billig arkitekt til prosjektering av bolig Akershus området Eidsvoll Jessheim

kan anbefales

Jan. 2016
S

Sylwia om AAMODT BYGGKONSULT AS

Dal
Bygge nytt bad i annen etasje i en enebolig

Vi ønsket å totalrenovere bad i 1. og bygge et nytt bad i 2. etasje. Maxim Bygg har gjort en fantastisk jobb. Catalin var profesjonell og grundig på befaring og gjorde et positivt inntrykk. Han var rask med å komme med et akseptabelt tilbud og arbeidet startet/avsluttet på avtalt tid. God dialog underveis. Håndverkerne var dyktige og arbeidsomme.De jobbet ganske effektivt. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort og anbefaler Maxim Bygg.

Nov. 2015
S

Shahrooz om MAXIM BYGG ENTREPRENØR AS

Eidsvoll
Oppussing diverse Minnesund

Marek har utført flere oppdrag for oss. Plassbygde hyller i trappegang. Reparasjon av garderobedør. Nytt bjelkelag til stuegulv. Ny stor terrasse med rekkverk og store trapper. Montering og utforing av innerdør. Legge ny himling i rom. Alle jobber ble raskt og presist utført og resultatet ble utmerket. Marek er rimelig, punktlig, effektiv, fleksibel og hyggelig. Marek anbefales på det sterkeste.

Okt. 2015
E

Elin Maria om MLW HÅNDVERKERSERVICE MAREK WOLICKI

Minnesund
Maling og snekkring Ønsker en dyktig snekker.

Tusen takk for meget godt utført arbeid. Arbeidet ble gjort raskt, effektivt og til avtalt pris. Alt arbeid er nøye utført av seriøse, profosjonelle arbeidere. Jeg er svært fornøyd, og vil anbefale HEDMARK BYGG AS.

Aug. 2015
J

Jim Kenneth om HEDMARK BYGG AS

Løten
Trenger Arkitet hjelp og endel rådgiving

Ryddige prosess gjennomgang med tanken på hva jeg har opplevd med tidligere med andre firma. Anbefales :-)

Juli 2015
T

Thomas om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Råholt