Trenger du en entreprenør i Malvik?

Trenger du en entreprenør i Malvik til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Malvik for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Malvik?

Trenger du en entreprenør i Malvik til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Malvik for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste entreprenør-oppdrag i Malvik

Bygging av tribunebygg på Ladesletta Idrettspark

7562SAKSVIK

Ønsker tilbud på bygging av byggegodkjent tribunebygg basert på vedlagte tegninger. Sandvolleyballklubben kan evt. bistå med dugnadsinnsats for å få ned kostnadene.

Grave for garasje i skråning

7562SAKSVIK

Jeg ska bygge en garasje på saksvik i en skråning og trenger grave for fundamentering. Areal ca 50-60 m2 Løsmasser og mulig blokk og pigging av berg. uttatte masser omdisponeres på tomta, trengs ikke kjøres vekk.

Ny balkongdør på bærevegg

7562SAKSVIK

Huset er et Bock Watne hus fra 1980. Trenger hjelp med å bytte balkongdør, samt få dette "dokumentert", slik at at blir etter boka. Den nye døren er 160x210. Jeg blir med som håndlanger. Se bilder for mer info. Har flere jobber som jeg trenger hjelp med i fremtiden.

Nye stikkledninger for 5 stk hus, Nytt avløp, overvann og vannrør.

7560VIKHAMMER

Må skille ut avløp og overvann til 5 hus. I den sammenheng må det legges nytt vannrør, avløpsrør og overvannsrør. Dette gjelder Harpevegen 1, 3a, 3b, 5a og 5b. Eksisterende føringsvei skal benyttes om mulig. Rør er i følge kommunen ferdig koblet i gaten og ligger inn til hagen i 1a. Der ligger det 125mm avløpsrør, 125mm overvannsrør og 50 mm pe rør for tilkobling av husene. Ønsker tilbud på graving, nye rør, tilkobling til husene og igjenfylling. Har oversiktskart og tegninger for eksisterende rør og bilder fra tilkobling av rør i gate for framtidig tilkobling.

Riving/Fjerning av asbestplater

7562SAKSVIK

Ønsker pristilbud på å rive ned asbestplater i en garasje Boligen er fra 1970. Garasjen er i første etg i rekkehuset. Det er plater i taket, 1 langvegg, 1 kortvegg og litt rundt garasjeporten. Rommet har følgende mål: L:5,6m B:2,8m H: 2,4m Ønsker tilbud inkludert bortkjøring av platene

oppussin bad/vaskerom og kjøkken

7563MALVIK

Totalrenovering av bad/vaskerom og kjøkken, samt kanskje gulv på kjøkken/stue

Siste evalueringer
Grunnarbeid til garasjebygg

Høgsteggen har stått for utgraving, planering og bortkjøring av masse til garasjebygg. Solid utført jobb, fast og god pris, nøyaktig, lydhør, punktlig, jobber raskt og svarer raskt på henvendelser. Vi anbefaler Høgsteggen på det varmeste, og vil kontakte firmaet igjen ved liknende arbeid.

Nov. 2016
J

Jan Olav om Helge Høgsteggen

Saksvik
Gårdsplass

Fjernet gammel belegningsstein og gammel masse under. Ordnet med nytt grunnarbeid og skikkelig komprimering. Asfalt på toppen. Sluttresultatet synes vi ble helt topp. Hele jobben virket solid utført. Alt i alt ble dette helt fantastisk =) Anbefales disse gutta.

Nov. 2015
F

Frank om GARBERG ANDERS

Buvika
Bygge om garasje til soverom

Kom på befaring samme dag som vi ringte. Gjorde jobben godt og effektivt. Grei pris. Anbefales!

Okt. 2015
C

Camilla om MILE BEMANNING AS

Hommelvik
Påbygg 1 etasje

Anbefaler på det sterkeste. Holder avtaler, besvarer alle hendvendelser innen korttid når mann prøver å nå dem. Godt utført arbeid. Trivelige håndverkere.

April 2015
S

Stian om JULSETH & RØNSBERG BYGG AS

Hommelvik
Utvendig malin

Kjempefornøyd med jobben som ble gjort, hurtig og effektivt.

Juni 2012
A

Aud Karin Albertsen om ORKLAHUS AS

Vikhammer