Trenger du en entreprenør i Moss?

Trenger du en entreprenør i Moss til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Moss for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Moss?

Trenger du en entreprenør i Moss til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Moss for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste oppdrag til entreprenører i Moss

Åpne etasjeskiller mellom 1. etg og kjeller etg for å sette et trapp mellom etasjer

1533MOSS

Ser etter en snekker/ tømrer som kan lage/ åpne etasjeskiller. Det som skal gjøres er å sende en søknad til Moss kommunen og står som ansvarlig og utføre jobben. Selve trapp skal jeg utføre selv. All Plan, snitt og som helst tegninger kan jeg ordne selv. Etasjeskiller av treverk. Åpning vil være 2x1 meter.

Fornying av lekplass

1514MOSS

1. Installasjon av fugle-huske. Graving 4x6m, legge duk, fylle på med bark, sette ned 4 fundament for huske. For fallhøyder inntil 2 meter skal det være 20+10 cm dybde. (De 10 "ekstra" cm er for å ta høyde for at løsmasser forskyves ved bruk.). Installasjon av huska. 2. Sandkasse; Fjerne stokkene og sand (område ca 12x9m). Flyttes til anvist plass på området. Sanddybde ca 20 cm. Planere hele området og gjør klar for såing (gress). Opsjon er området såes. 3. Grave grøft med rør for sterkstrøm (ca 40m). Det ligger dreningsrør i bakken som det må tas hensyn til. Legge strømkabler er en opsjon.

sette inn rømningsvindu og lysgrav kjeller

1538MOSS

Trenger fast pris på jobben inkl. matrialer : 1. Sette inn lysgrav 100x100 2. Fjerne 3 gamle vinduer og skjære ut til 2 nye vinduer Se vedlagte bilder og tegninger.

Altmuligmann

1580RYGGE

Jeg har en enebolig fra 1957 som det er et stort vedlikeholdsetterslep på. Over en lengre periode skal jeg bytte 8 vinduer, 5 innerdører, bordkledning på to av veggene, bygge en hybel som skal seksjoneres ut osv. osv. Du kan være alene eller et firma. Jeg ville foretrekke at vi diskuterte hver jobb og at det jobbes på timebasis slik at du /dere slipper å lage tilbud hele tiden. Det skal snekres, tømres, pigges flislegges, males osv. Et bra oppdrag for den rette mann eller firma.

Tilbygg/påbygg 2 etasjes enebolig Moss

1513MOSS

Vi er på utkikk etter et pålitelig og erfarent firma, som kan hjelpe med et prosjekt som innebærer byggesøknad, tilbygg over 2 etasjer, samt påbygg og takarker. Tegninger er ferdig utarbeidet av arkitekt.

Veiledning/befaring etterisolering innvendig.

1525MOSS

Jeg skal etterisolere innvendig soverom i 2. etg. På enebolig fra 1955. Ønsker å gjøre en del av jobben selv, men trenger litt hjelp til å komme i gang og hva som lønner seg med tanke på vindtetting på gammelt hus og lignende. Er også et kneloft der jeg ønsker å benytte som bod. Ønsker også skjult elektrisk anlegg. Muligens også bytte vindu.

Siste evalueringer
Rive og bygge bad

Flott utført arbeid, til både riktig tid og til riktig pris. Dyktige fagfolk som vet hva de driver med. Anbefales til alle som ønsker seg nytt baderom!

Mai 2018
C

Christer om FOLLO BAD AS

Moss
Renovering av bad.

Super service fra gutta! Vi hadde en avtale om at jobben skulle utføres på 14dager, på grunn av formann i borettslaget ble det litt forsinkelser og uenigheter. Men dette ordna dem fint opp i selv og jeg trengte ikke åløfte en finger. Jeg har fått bilder, meldinger, og diskutert hver dag om hvordan det skal gjøres og er fornøyd med sluttresultatet! Kan anbefale disse på det sterkeste!

Mars 2018
D

Dennis om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Rygge
Tegne og søke om påbygg enebolig

Vi er veldig fornøyd med jobben som har blitt gjort. Kommer med mange gode forslag, alltid serviceinnstilt, og gir seg ikke før vi som kunde er helt fornøyd. Anbefales på det sterkeste!

Des. 2017
A

Audun Rolland om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Moss
Innreding av kjeller 67 kvm

Jobben gjaldt innredning av kjeller inkludert nytt bad. Jobben ble gjort nøye og til avtalt tid og pris. Arbeiderne var hyggelige og snakket greit engelsk. De hadde mange gode forslag underveis. Vi bruker disse gjerne igjen ved en annen anledning.

April 2017
A

Agnete Bratsberg om VS BYGGSERVICE AS

Moss
Wiresaging / sprenging av fjell

Godt fornøyd med utført jobb. Ryddig og god dialog underveis hvor vi kom vesentlig lengre enn planlagt i tomte prosjektet vårt. Gis derfor de beste anbefalinger.

Mars 2017
J

Jeanette om Greåker Maskinstasjon AS

Rygge
Isolering av etasjeskiller

Fikk ryddig tilbud og utførte jobben før avtalt tid med spesisifkasjonene.

Des. 2016
M

Monica Therese om BYGG- A.KOCIOL

Nesbyen
Støpe garasjeplate

Dyktig og profesjonell støpning av garasjeplate. Førsteklasses resultat, og konkurransedyktig pris. Kan varmt anbefales!

Okt. 2016
T

Truls om ØSTFOLD GST AS

Larkollen
Renovering av leilighet ca 70m2

Anbefales på det sterkeste! Jobben besto i å totalrenovere 70m2 leilighet, rette opp vegger, gipse, male, legge gulv, liste etc, rivearbeidet var gjort. Det var en fornøyelse å jobbe med Robert, yrkestolthet lyser i arbeidet som ble gjort. Han kommer med gode råd/løsninger og er samtidig lydhør for ideer og ønsker. En rimelig og meget god entreprenør som virkelig anbefales.

Feb. 2016
P

Pål om ROBERTS BYGG TEAM ROBERT JOZEF KOZUB

Oslo
Ønsker å bygge ut

SANDBERG og Co tok seg av hele prosessen med tilbygg; fra byggsøknad til ferdig bygg med nytt bad og kjøkken, samt oppussing av original del av huset. De var ryddige igjennom hele prosessen, løsningsorienterte og fleksible. Anbefales på det varmeste!

Des. 2015
K

Kaja om SANDBERG & CO AS

Moss
Bygge balkong

Superflinke, raske og ble akkurat som vi ville ha det! Rekommenderes!

Sep. 2015
U

UNKNOWN om BYGG SERVICE TOMASZ KOSTYRA

Moss
Restaurere eller rive og sette opp ny garasje/ veranda på ca 15,5 m2.

Christopher Eiken Fjeld fra Moss kan trygt anbefales å bruke til forskjellige oppdrag. Han har gjør det kunden ønsker og Christoffer selv sitter inne med god erfaring, og kan gi deg gode råd og tips. Han er Pålitelig, dyktig, flink, rask, nøye med oppdraget og kommer til avtalt tid.

Aug. 2014
U

UNKNOWN om CHRISTOFFER ALEX FJELD-EIKEN

Moss
Renovering

Vega har lagt ca. 40m med hagegjerde, pusset pipeløp i stue, lagt fliser over benk på kjøkken samt utvidet veranda til ca. 35m2. Alt arbeid er gjort hurtig og fagmessig. Vega holder inngåtte avtaler og er til å stole på. Anbefales. G.Pedersen, Moss

Okt. 2012
G

Geir om VEGA TOTALENTREPRENØR AS

Krokstadelva