Entreprenører - Nannestad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Entreprenører i Nannestad

Viken Boligentreprenør AS

Viken Boligentreprenør AS ble etablert i Januar 2021, Vi driver i dag et byggefirma som tar store og små oppdrag. Vi gir oss ikke før kunden er 100% fornøyd!Vi gjør det meste av tømrerarbeid:?- Nybygg- Oppussing- Renovering- Takarbeid- Kjøkken (renovering og montering)- Vindu og dør- Veranda og terrasse- Garasje- Etterisolering av hus- Flis leggingOg merVi opererer også som totalentreprenør, hvor vi har ekstremt dyktige samarbeidspartner som - Elektriker- Rørlegger- Ventilasjon- Flis legging / muring- GravingTa gjerne kontakt for en uforpliktende befaring, og tilbud for ditt prosjekt!

Se mer

Totalrenovering av bad og vaskerom

"På under 2 mnd har dette firmaet revet både vegger/tak/gulv/trapp i hele kjelleren på 120 kvm og bygget det opp igjen. 3 bad har blitt til et stort flisbelagte bad, nytt elektrisk anlegg, nye avløp, avretting av alle gulv, ny trapp, kjellerstue o..."Se mer
C
Christine
Holter, April 2023
Viken Boligentreprenør AS

Mecc AS

Vi kan tilby dere følgende:Ingeniørtjennester:- Planlegging av planløsning- Vurdering av konstruksjoner ( Bærevegger, bjelker)- Prosjektering og søknad til kommune- Statiske beregninger- Konstruksjonstegninger- Kontroll av prosjekterig- Kontroll av utførelse- Kontrahering av leverandører og entreprenører på vegne av byggherreVåtromsarbeid:Komplett våtromsarbeid:- Riving, pigging av eksisterende fliser og møbler- Rørlegger arbeid fra godkjent rørlegger firma (våtromsertifikat)- Membrannarebid fra godkjent firma- Elektrikker ( godkjent el-montør)?- Flislegger med høyt kvalitet ( murer med fagbrev og lang erfaring fra bad prosjekter)-MalerVi bruker våre samarbeidspartnere som vi kjenner godt fra førVi koordinere mellom de ulike håndverkerne, og leder prosjektet til suksess.

Se mer

Geoteknisk vurdering

"God kommunikasjon, fair pris og alle aftaler holdt til aftalt tidspunkt! Anbefales varmt om du er privat person eller en bedrift."
J
Johannes Stjernholm Vejsling
Åsgreina, Mars 2023

T.HARALDSEN MASKIN

grunnarbeid garasje. ev inkludert støpt plate

"utført grunnarbe for garasjeplate, meget fornøyd"
E
Emil
Nannestad, Aug. 2021
T.HARALDSEN MASKIN

MAHTI-GROUP AS

Bygging av anneks på ca 40 kvm

"Rimelig, dyktig og hyggelig snekker"
L
Live
Oslo, Juni 2021
Siste registrerte jobber

Montering av yale doorman kodelåser 9 stk.

2034HOLTER

Hei :) På vegne av en jobb vi har for et boretsslag hvor det skal skiftes ytterdører, så har vi behov for dyktig montør av yale doorman. Det skal leveres og monteres 3 stk nye yale doorman, og remontere 6 stk. Trenger en samlet pris, og pris pr stk. Ta kontakt for mer info.

Byggmester for utbedring av vannskade

2030NANNESTAD

Utbedring av vannskade ifm uværet Hans som har forårsaket vannskade i etasjeskille mellom vaskerom og 1 etasje via luftekanal.Skaden er dekket av forsikringen men de har ikke kapasitet til å hjelpe.Utbedringen består av både elektriker,rørlegger,tømrer samt blikkenslager som må koordineres av hovedentrepenør.Tryg forsikring har tilbudt ett kontantoppgjør som ikke vil dekke utbedringen.Tryg forsikring skriver ifm skadeoppgjøret at det blir tatt en skadetakst/tilstandstandstakst som blir utført av lokal byggmester.Dette må bli oversendt til Tryg før utbedring av skaden iverksettes.

Drenering

2032MAURA

Drenering rund hus

Skråning som skal bearbeides

2034HOLTER

En skråning som består i dag av Stein , jord og ugress. Ønsker å planere ut og plante kinaeiner mellom steiner.

støpe plate på mark til hus og garasje

2034HOLTER

Er i planleggingsfasen til å bygge enebolig. Trenger pris på totalt 240m2 plate på mark

Skillevegger mellom leiligheter 1. Etasje

2032MAURA

Vi ønsker å få satt opp skillevegger i tre, 3 stk. ( mellom leiligheter i 1 etasje. Dobbel vegger i panel Kråkerøy 19x123mm, ca.mål på veggene 2m høy og 1,90 bred. Vi holder til på Ringduevegen. 2032 Maura.

Siste evalueringer
Rehabilitering og påbygg på enebolig.

Meget ryddig prosess, kjempe fornøyd med jobben , kvalitet på alle arbeider . Kan absolutt anbefales

Mars 2021
O

Ole Anders Østby / Marianne om NANNESTAD BYGDESERVICE SA

Nannestad
Bolig utvikling

Proffe og har skikkelig kule bygg

Sep. 2020
H

Hogne om ALLIANCE ARKITEKTURSTUDIO AS

Jessheim
Ferdigstille 2 kjellerrom

Proft kvalitetsmessig arbeid til konkurransedyktig pris. God kommunikasjon under hele arbeidet som gir en god trygghet. Kjempefornøyd, og vil bruke dem igjen.

Aug. 2019
T

Thomas om SOLID HÅNDVERKSERVICE MICHAL CIUNCZYK

Nannestad
Avretting og asfaltering av tun

Flott utført til avtalt pris

Des. 2017
B

Bjørn om A.FURULUND ASFALT AS

Holter
Eternitt sanering

Utførte godt og raskt arbeid til avtalt pris. Rett og slett.

Feb. 2016
E

Egil om Kai Nettum

Trysil

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.