Skal du reparere eller montere vedovn på Ås?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere på Ås!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du reparere eller montere vedovn på Ås?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere på Ås!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vedovn på Ås

Vedovn bytte pakning sideglass + muligens dør

1430ÅS

Vi har en ca. 15 år gammel vedovn hvor pakningen på sideglassene nå har begynt å falle ut. I tillegg har sideglassene begynt å skli ned slik at det er åpent på øvre del. Ønsker å få noen til å bytte pakning på dette og sørge for at sideglassene holder seg oppe.

Bygge peis

1430ÅS

Vi har kjøpt inn peisinnsats (hjørne) og nødvendig materiale til innebygd peis. Peis: Spartherm Arte 2LRh 66 Linear 4S-2 Peisen ble kjøpt på Finn (ubrukt) med følgende tekst i annonsen: Peisen er komplett som den leveres fra butikk, det trengs bare rør inn i pipa. Det følger med to lufteventiler for varm side, ikke for kald. Det følger med luftinntak med spjeld, som kan monteres slik at forbrenningsluft hentes ute. Det følger med en brannmurplate 110x240x5 cm, lim, armeringsnett og sparkelmasse. linken til annonsen er https://www.finn.no/298591264 Vi ønsker pris på bygging av peisen (med vednisje) og tilkobling dagens pipeløp, hull i veggen til den gamle ovnen må trolig tettes.

Montere peisovn og pipe

1407VINTERBRO

Vi ønsker en mer effektiv peisovn. Tenker å demontere den eksisterende peisen. Antakeligvis må også den eksistrende stålpipen byttes, fordi den passer ikke på nyere ovn. Ønsker å få en pris for: Montering av ny ovn, f. eks. fra Maxbo Aduro 9, Ild 11 Ecco eller gjerne også et bedre produkt hvis dere har Levering og montering av pipe Demontering av eksisterende peis som opsjon

Montering av stålpipe og peis

1407VINTERBRO

Montere en vedovn. Det er ikke pipe fra før, stålpipe gjennom tak må dermed også monteres. Trenger pristilbud på dette.

To småjobber i leilighet på ÅS.

1433ÅS

Hei. Jeg bor i en leilighet på Ås som har noen små ting som bør fikses opp. Det er forskjellige jobber som jeg har tenkt på. Usikker på om Snekker/tømrer var riktig kategori å velge, så om noen vet om noe som passer bedre, så si gjerne ifra :) Jobb 1. Etter å ha fjernet badekar på badet, ble det en liten del av veggen som ikke har planke på seg. Dette vil jeg gjerne ha satt opp. Sender mål og bilde på område hvis det blir aktuelt (er snakk om ca 10x30cm). Jobb 2. Det står en vedovn i stua som har et rør som går inn i veggen. Det store røret som er utenpå er løst og faller av inni mellom. Både den delen som skal være festet til peisen og den delen som skal være festet til veggen. Så må få det festet opp igjen. Sender gjerne bilde av hvordan det ser ut.

Åpen peis til rentbrennende ildsted

1407VINTERBRO

Hei! Vi har en åpen peis i boligen. Vedovn var montert ved siden av den åpne peisen. Forslag: Montering av peisinnsats (i åpen peisen) / vedovn som en erstatning for den nåværende åpne peisen.

Siste evalueringer
Installere vedovn på hytte

Tydelig kommunikasjon, veldig grundig, tydelig, effektiv, løsningsorientert og proff. Anbefaler dette firmaet.

Aug. 2021
U

UNKNOWN om NORSK BYGG OG VEDLIKEHOLD Paal Wilander Kleven

Vinterbro
Montering av vedovn og brannmur

Topp jobb, god kommunikasjon og hurtig arbeid.

Sep. 2020
N

Nikolai om PATRICK W. HALL, TAKSTMANN

Fjerne gammel peis og installere ny jøtul peis

Ryddig kommunikasjon gjennom hele prosjektet. Er meget fornøyd med endelig resultat. Ville valgt Paris og hans menn på nytt. Kan trygt anbefales.

Nov. 2019
C

Cathrine om PARIS TZORTZIS

Ås
Montere peis

Hyggelig, dyktig, rimelig og til å stole på. Jobben ble gjort på en ryddig, rask og ordentlig måte. Kan trygt anbefale Stian!

Okt. 2019
H

Herman om PIPEMANNEN AS

Ås
Montere ny vedovn

Veldig raskt og godt utført arbeide! Vi er kjempe fornøyd med montering av ny peis :)

Nov. 2018
H

Hege Nordahl om STANDARD MUR, KJETIL HØVA JOHANSEN

Vestby