Skal du reparere eller montere vedovn på Kongsberg?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere på Kongsberg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du reparere eller montere vedovn på Kongsberg?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere på Kongsberg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vedovn på Kongsberg

Nytt pipeelement og demontere + montere ny peis

3614KONGSBERG

Jobben som skal gjøres er på en litt eldre hytte som har hatt åpen vedovn til nå. I forbindelse med sjekk av tak og pipe ble det avdekket at man må gjøre vedlikeholdsarbeid på pipen, samt anbefalt at man moderniserer noe og legger inn nytt element i pipen. I forbindelse med dette ønsker man også å se an mulighet til å "lukke" den åpne vedovnen som er der nå og erstatte det med en moderne støpejerns-vedovn eller lignende. Arbeidet man ser for seg må gjøres er at pipen på toppen av hytten må fikses, det må legges inn pipeelement, pusse og legge beslag på pipen, samt demontere gammel peis og montere ny. Ettersom denne hytten er relativt langt unna der man bor er det vanskelig å møte opp på befaring, og det er derfor ønskelig med et grovt prisoverslag på arbeidet som skal gjøres før man eventuelt avtaler en befaring. Legger ved bilder som kan gjøre det enklere å komme med grov beskrivelse av hva dette kan koste.

Montering av peisovn

3610KONGSBERG

Montering av peisovn. Innebærer tetting av gammelt hull i lecapipe samt lage nytt hull i lecapipe

Ildsted/pipe

3615KONGSBERG

07.02.2024 Under tilsyn ser vi at det er sprekk/riss i røykløpet rett overfor Sotluke. Dette er noe eier ikke trenge rå bekymre seg for nå med tanke på fyring, men vi vil følge med på denne ved tilsyn om dette utvider seg. Skal det settes inn ovn i førsteetasje må dette vurderes på nytt. Sotluke er utett. Her må pakning byttes. Sotluke må ikke komme nærmere brennbart materialer enn minimum 300 mm. Alternativt kanbrennbart materiale tildekkes med en plate av ubrennbart materiale som minimum tilfredsstillerbrannklasse B-s1,d0. Platen bør ikke være av metall ettersom dette leder varme. Dette gjelder motvegg. Her anbefales det å sette inn sotlukestein innenfor Sotluke

Montere ny peisovn

3610KONGSBERG

Montere ny vedovn Contura C856 Style med nytt røykrør og tilknytning til leckapipe inkludert hulltakning for nytt røykrør (180 mm) og mure igjen gammel røykhull.

Bytt parafinovn med vedovn

3616KONGSBERG

Oljetanken er fjernet, så må bare kobles fra/fjernes og erstattes med en vedovn jeg har til overs. Piperør er samme sted på erstatning vedovn. Jeg trenger en ny base som skal legges til og installeres. Alt arbeid må være sertifisert

Montere ny peis

3610KONGSBERG

Ser etter noen som kan montere ny peis av typen aduro 22.3 lux. Ønsker å tette nåværende hull til røykrør, og deretter lage nytt lenger ned så røykrøret kan gå rett fra baksiden av peisen og inn i veggen.

Siste evalueringer
Demontere vedovn og mure igjen pipe

Jeg trengte å mure i gjen pipehull etter at ildsted ble fjernet. Alt ble gjennomført som avtalt. Fornøyd med jobben som er gjort!

Jan. 2020
H

Hilde om SVEIN TORE BRINGSRUD

Drammen
Piperehabilitering

Hei For mine beste anbefalinger. Mvh Morten

Aug. 2019
U

UNKNOWN om HANSEN PIPE&MUR

Kongsberg
Montasje av peisinnsats

Raskt og effektivt utført. Ryddig og god kommunikasjon.

Mai 2019
S

Stein H. om VAISVILAS SNEKRING OG STEINLEGGING

Stathelle
Pipe rehab

Best på pris, effektiv og hjelpsom

Mars 2019
J

Jostein om HANSEN PIPE&MUR

Kongsberg
Nytt hull til vedovn samt installasjon av ny ovn

Oppdraget ble utvidet til å renovere hele pipa samt sette inn ny vedovn. Desidert beste pris, enkel å kommunisere med, svarte raskt og presist. Møtte både til befaring og til jobben til avtalt tid. Gjorde en veldig god jobb, ryddet alt etter seg og var veldig hyggelig. Kan absolutt anbefales videre.

Nov. 2017
B

Birgitte Bråten om HANSEN PIPE&MUR

Kongsberg