Skal du reparere eller montere vedovn i Tønsberg?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere i Tønsberg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du reparere eller montere vedovn i Tønsberg?

Uansett om du skal montere, reparere eller få utført service på vedovn. På Mittanbud finner du bedrifter som hjelper deg med vedovnen. Legg ut jobben og få tilbud fra flere håndverkere i Tønsberg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet vedovn i Tønsberg

Rive pipe inkludert søknad

3111TØNSBERG

Det har ikke vært vedovn i sidebygningen på mange år og derfor tenkte vi fjerne pipa og bruke "hullet" mellom etasjene til å ha en loftstrapp/stige (i dag må man ut for å komme seg på loftet). Det er ikke søkt om tiltaket så det må også utføres.

Piperehabilitering

3157BARKÅKER

Gammel muret peis må rives, gammel pipe rehabiliteres, ny rentbrennende vedovn installeres.

Flytte ildsted og legge inn rørpipe

3150TOLVSRØD

Vi skal flytte et eksisterende ildsted og rive gammel murt pipeløp. Deretter montere ny rørpipe. Huset totalrenoveres og vi kan stå for rivingen selv. Det vi trenger hjelp til: - søknad om flytting av ildsted og om montering av rørpipe - selve monteringen av nytt pipeløp gjennom taktekking og i takkonstruksjonen - montering av selve peis og pipeløp Vi har peis selv. Monteringen skal gå fra stue og rett ut opp igjennom tak.

Montering ildsted

3124TØNSBERG

I forbindelse med at jeg bygger et nytt hus, skal jeg ha montert en peisinnsats. nærmere bestemt en Brunner Panorma 42/42/42. Selve innsatsen har jeg, men ønsker tilbud på ferdigstillelse av ildsted, arbeid og materiell på lufting, pipe over tak, gjennomføring gjennom tak inkl. tetting, samt montering av ubrenbart materiale i bakkant ildsted. Ildsted vil stå i 2. etg og er ca 2,78 meter fra bjelkelag i etasjeskillet til underkant innvendig tak.

Piperehabilitering og montering av ny ovn

3112TØNSBERG

Ønsker tilbud på piperehabilitering og montering av ny ovn. Pipen er tilknyttet to ildsteder i samme etasje.

Installering av ildsted + oppsett av brannhemmedeplater

3174REVETAL

Hei, Har en Morsø 6143 som jeg vil ha satt inn i min bolig fra 1996. Dette vil da være en hjørneløsning som krever slike brannhemmende plater i hjørnet ved installeringen. Her må det da bores hull i brannvegg/pipe for røykgassrør. Den som gjør jobben må sende inn rett dokumentasjon til kommunen. Må være sertifisert for denne type arbeid.

Siste evalueringer
Montere peisinnsats i åpen peis

Godt fornøyd med utførelsen. Arbeidet ble utført til avtalt tid og til avtalt pris og dialogen har vært god. Anbefales!

Des. 2021
M

Martin om PEISMAKERN AS

Vear
* Fortsatt ledig: Pussing av brannmur, flytting av feieluke og røykrør.

Utført som avtalt.

Nov. 2021
J

Jan E. om BYGGTJENESTER ROMAN KUBICA

Vear
* Fortsatt ledig: Pusse lekapipe og brannvegg i leka, samt installere ny vedovn

Kjempe bra arbeid. Raskt utført til en god pris.

Okt. 2021
M

Morten om BYGGTJENESTER ROMAN KUBICA

Tønsberg
Installering an en vedoven.

Kvaliteter, prisen, kommunikasjon, prisen, ryddighet og profesjonalitet var bra! Hyggelig og huflig installere. Veldig fornøyd.

Sep. 2021
D

Denise om PEISMAKERN AS

Barkåker
Ovnsmontering

Raskt og bra.

Okt. 2020
P

Per om VENTILASJON & BLIKKSERVICE AS

Tønsberg
Tetting av brannmur. Grunnet overgang til ovn.

Hyggelig kar. Kom til avtalt tid, og pris.

Des. 2018
B

Ben J om STEIN OG FASADE THODHORI MOCO

Sem
Innsetting av peis

Hyggelig og god service. Anbefales

Jan. 2018
M

Marcus om NORGES PIPE REHABILITERING MARIO SAFARIK

Sem
Riving av peis og henting ny peisoven

Veldig fornøyd med utført jobb; rask respons, ryddig avtale, effektivt utført arbeid, godt humør og veldig bra opprydding.

Nov. 2017
T

Trine om MIDGARD MUR AS

Tønsberg