Siste evalueringer (48)

Skifte tak

Arbeid var av en god standard og var gjennomført rask.

Andre Van Niekerk, 28. okt. 2020

Skifte tak

Byggmester BOB leverte virkelig hos oss på Austrått. Arbeiderene møtte på tiden hver dag, høflige og når dagen er over så tar de seg tid til og rydde litt opp. Det er noe vi setter stor pris på. Taket hos oss ble revet og byggd opp igjen på en uke akkurat og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Nå har vi et flott utgangspunkt for og få vårt 70 talls hus opp til dagens standard. Byggmester BOB anbefales .

Aleksander Borgenvik, 12. juli 2020

Skifting av tak og pipehette

Arbeidslaget som utførte arbeidet var godt organisert, hadde en høy arbeidsmoral og jobbet raskt og effektivt. Oppfølging og kontroll fra ledelsen var også god. Vi er meget godt fornøyd og de kan anbefales til andre.

Karl-jan Markussen, 29. april 2020

Skifte tak på privatbolig

Leverte som forespeilt, nytt tak på hus og garasje på en uke tross utfordrende vær. Pålitelig og meget godt utført arbeid og ryddighet. Veldig fornøyd med informasjon og oppfølging undervegs. Anbefaler BOB til andre.

Monica Blomlie Dahlen, 13. feb. 2020

Tak

Det er fantastisk å oppleve slik profesjonalitet fra en håndverker. Kvalitet i alle ledd, og alle mulige overraskelser ble korrekt meddelt meg som byggherre, i god tid for meg å vurdere eventuelle løsninger skissert av fagfolkene. Anbefales!

Per-øivin Lien, 9. aug. 2019

Skifte tak/takstein

Dagligleder og de ansatte hos Bob har utført en strålende jobb, ryddig, rask og gunstig. Anbefaler!

Erhan Akinci, 10. juni 2019

Legging av ny takstein,sanering og deponering av asbest.

Veldig bra erfaring siden vi spurte etter pris tilbud. Vi fikk mye informasjon angående mulige alternative tiltak løsninger. Vi fant at pris som vi fikk var svært kompetitive. Vi planlagt praktiske detaljer sammen med firma og når prosjektet vår på gang, gikk arbeid uten problemer og alle tilbakemeldinger fra oss fikk raskt svar. Tusen takk for jobben gjort på en dyktige og profesjonelt måte. Vi stor anbefaler Byggmester BOB for tak arbeid.

Omar Romero Mata, 30. okt. 2018

Renovering/skifte av tak

Det er bare en ting å si: UTMERKET!

Johan Helmer Hofsli, 27. sep. 2018

Nytt tak i jan petersens gate på madla

Ferdig og utført helt eter avtale, faktisk før tiden. Veldig bra!

Kåre Voll, 1. sep. 2018

Skifte tak

Byggmester Bob vant anbudsrunden pga pris i tillegg til anbefalinger. Jobben med å skifte tak på bolig ble gjort effektivt og ordentlig. God dialog fra start til avsluttning og resultatet var utmerket. Byggmester Bob har også fått oppdraget med å skifte garasjetaketet mitt. Kan absolutt anbefales.

Mariann Wereide Hansen, 24. april 2018

Skifte nytt takk

Nytt, flott og tett tak i løpet av en uke, og det til en veldig god pris! Informativt møte med byggmester før oppstart av jobben. Hyggelige og dyktige arbeidsfolk som sørget for, tross heftige regnbyger, å holde huset tørt mens arbeidet pågikk. Ingen overraskelser på sluttfakturaen. Veldig godt fornøyd - tipp topp tommel opp! Har mine beste anbefalinger.

Sissel Magnussen, 6. feb. 2018

Skifte og etterisolere tak

Byggmester BOB utførte oppdraget som avtalt og forventet. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet. De var raske og ryddet godt opp etter seg. Jeg kan absolutt anbefale dem videre til andre.

Simen Stråbø Aase, 16. jan. 2018

Legge nytt tak på enebolig

Raskt og bra utført.

Andreas Sjøflot, 2. des. 2017

Skifte tak på enebolig

Jobben ble gjort til avtalt tid. Selve skiftet tok bare noen dager, så det gikk veldig raskt. Taket ser veldig bra ut og ser tett og fint ut, så vi er veldig fornøyd så langt! Ikke billigst, men totalt sett en god løsning!

Espen Ottesen, 14. aug. 2017

Skifte takstein og undertak på enebolig,105m^2 grunnflate

Veldig kjapt levert! Startet jobben en uke etter at prisen på oppdraget var hentet inn. Taket var skiftet på 7 virkedager. Det ble skiftet dårlige sutaksplater, papp, lekter, takstein pipehatt, to takhatter samt nye takrenner og nedløp. De skiftet også kledningen og stein over taket på inngangspartiet. Kvaliteten på arbeidet virker bra, ser tett ut.

Thomas Berge, 4. juli 2017

Bytte tak

Kjempefornøyd med alt fra start til slutt. Effektive og hyggelige arbeidsfolk. Ikke minst opprydding etterpå der det nesten var finere enn før de begynte.

Bjørn Helge Hetland, 21. mars 2017

Skifte hele tak!

Jeg er som personlig kjempe fornøyd og sier tusen takk for den flått arbeid de har utført! De var ferdig med taket mindre er to uker. ! Best team BIGMESTER BOB :).

Riza Isaoglu, 2. mars 2017

Reparasjon av ett par takstein som mangler

Bra og effektivt , kan anbefales.

Irene Lilleland, 5. sep. 2016

Skifertak

Raskt og effektivt. Godt fornøyd med jobben de gjorde! !

Julie Hustad, 31. aug. 2016

Legge nytt tak av stål/alu plater på hus som har shingel i dag.

Har ingenting å klage på:) Ble utført til avtalt tid og pris var skriftlig avtalt i forveien.

Ståle Folkvord, 29. aug. 2016

Legge nytt tak med isolasjon og nye takvinduer i pedersgata

Måtte passe på at alle råtne bord ble skiftet. Ellers veldig fornøyd.

Trond Steinar Haugen, 21. juli 2016

Skifte tak på bolig

Fantastisk utførelse av jobben, ryddet opp etter hver endt arbeidsdag, jobbet effektivt og tok kontakt så snart det var noe ekstra som måtte utføres på jobben. Ryddig med kontrakter og forarbeid, fastpris gjør det enklere å unngå uhyggelige overraskelser. Kommer til å velge de igjen dersom jeg har flere tak som skal skiftes!

Christoffer Skogvoll, 24. juni 2016

Lappe taket

Profft og effektivt arbeid. Byggmester BOB la på plass taksteinene og gav samtidig en meget bra og objektiv tilstandsrapport for taket med bilder av svakheter. Meget fornøyd.

Steffen Kristiansen, 9. april 2016

Legge 1 skiferplate på taket

Ble lovet pris, ble mer arbeid en forventet, fikk avtalt pris uansett. . Kom når de skulle, utførte arbeidet hurtig. . Anbefaler alle og bruke Bob, kvalitetsarbeid.

Ole-petter Haugstvedt, 9. feb. 2016

Bytte av tak på hus med valmet tak

Meget godt fornøyd - profesjonelt og trivelig utført.

Sigve Ims, 27. juli 2015

Bytte ut tak (sandnespanner)

Veldig fornøyd med Byggmester BOBs arbeid på mitt tak. Jeg fikk skriftlig tilbud, som var nøyaktig og ryddig. Prisen var også fornuftig. Jeg følte meg trygg under hele prosessen. De holdt sine tidsrammer. De utførte takskiftet med stor nøyaktighet.

Merete Kaik, 17. juni 2015

Bytte tak - stavanger

Veldig effektive og flinke de som jobbet. Ferdig iløpet av ca 10 dager og ryddet flott opp etter seg. Kan anbefale til andre.

Thor Hesselberg, 14. mars 2015

Nytt tak,fast pris

Spesielt glad for god informasjon og dialog mens arbeidet pågikk.

Gaute Svindland, 5. jan. 2015

Skifte tak,samt isolere utvendig

Vi er veldig godt fornøyd med jobben som ble utført da Byggmester BOB AS skiftet taket vårt i tillegg til å isolere utvendig. De jobbet effektivt, de var presise og fullførte før avtalt tid. Vi kunne nesten stille klokka etter arbeiderne.

Linda Kjellsdotter Johannesen, 1. sep. 2014

Taket lekker!

Rask, profesjonell og vennlig. Ga gode råd mht valg av takpanner og veiledning ifht byantikvaren og kommunen. Hvis vi hadde spørsmål eller innspill fikk vi svar på mail ila kort tid, også sent på kvelden. Vil anbefale Byggmester BOB på det varmeste.

David Stendahl, 21. aug. 2014

Remontering av skifertak - 150 kvm sentralt stavanger

Etter en ryddig tilbudsprosess ble arbeidet med omlegging av skifertaket startet iht avtale. Arbeidet ble utført til forventet kvalitet og ferdigstilt til avtalt tidspunkt. Mindre endring av avtalt fastpris håndtert på en akseptabel måte og løpende oppfølging av ansvarlig hos Byggmester BOB AS var tillitsvekkende. Ryddighet på arbeidsplassen og vennlighet hos arbeidslaget fremheves som positivt. Byggmester BOB AS kan anbefales. Kjell Å. Luren.

Kjell Åke Lurén, 13. aug. 2014

Btyte/legge nytt tak på rekkehus

Kjøper me annet hus framover som trenger nytt tak, da kommer me sikkert at bruke BOB igjen! Kjapt jobbet, kort ventetid, godt utført å til en grei pris.

Max Sørensen, 7. aug. 2014

Vurderer å bytte skifertak

Byttet skifertak på bolig fra 1928. Hele jobben ble utført på 18 kalenderdager i juli, fra de satt opp stelling til hagen var ryddet. Super oppfølging. Håper at jeg slipper å ringe byggmester B. O. B. Igjen, men kan anbefales til alle.

Svend B. Jacobsen, 31. juli 2014

Skifte tak på hus i gamle stavanger.

Jeg er svært fornøyd med den jobben BOB gjorde på mitt hus i Gamle Stavanger. De jobbet effektivt, ryddig og nøyaktig. Men skulle ønske at det var lettere å kommunisere med arbeidere. Jeg ser frem til en vinter med nytt isolert tak. Takk for innsats.

Inge Anda, 15. juli 2014

Rehabilitere ett skifertak på bolig fra 1928

Meget arbeidsomme, nøye, ryddige, punktlige og høflige arbeidere. Litt språkproblemer men der var en som snakket engelsk så det gikk greit. Vi er veldig fornøyd og kan gjerne anbefale byggmester bob as til andre som vurderer å skifte tak.

Kim Henning Madland, 22. april 2014

Legge om skifertak

Very happy with our new roof.

William Hoddell, 8. nov. 2013

To skråtak på eldre bygg i prinsens gate 10a.

Vi kan trygt anbefale Byggmester BOB AS til andre som skal fikse på taket. Prisen er ok og arbeidet er veldig bra. De møtte til avtalt tid og gjennomførte en stor jobb på kort tid. Meget fornøyd med dialog og oppfølging underveis. Byggmester BOB er flinke.

Stein Hammer, 29. juli 2013

Tornefjellvegen 7,skifte tak

Effektive og nøye på avretting av skjevheter i tak. Meget fornøyd med resultatet.

John Søraunet, 7. juli 2013

Skifte tak på enebolig

Byggmester B. O. B. Var et meget seriøst firma. Eier møtte personlig opp med tilbud og forklaring om hva som var inkl. I tilbudet og hva som vi eventuelt ville ha med i tillegg. De møtte opp på avtalt tid - utføre sitt arbeid etter avtale - etter at vi hadde gitt beskjed om mangle på trappetrinn til feier ( kravet var ikke det de hadde gjort) og mangel på fuglenett. Begge deler ble utført omgående etter at vi kontaktet firma. Kan anbefales.

Helene Og Per Furenes,sandnes, 18. april 2013

Hei og takk for gode ord:-) Angående de stigetrinnene var det taksteinsleverandøren som dessverre ikke klarte å levere komplett forsendelse, så vi kjørte selv opp til fabrikken deres i Årdal for å hente disse istedetfor å vente en uke til. Godt du er fornøyd:-) Mvh Morten Birkedal, Daglig Leder

BYGGMESTER BOB AS 23. april 2013

Skifte av tak og takrenner på bevaringsverdig bolig bygd 1935. 4307 sandnes

Flott tak:) Jobben gjort! ! Kunden i fokus og god service. Ingen utfordringer for store, anbefaler gjerne firmaet videre til de som skal skifte tak. Må bare være tydelig på hva som skal gjøres slik at arbeiderne vet det og ikke bare lederne:) Hyggelige, høflige arbeidere. Litt utfordringer med kommunikasjon men det ordnet seg. Alt i alt et bra firma:).

Jan Egil Sundvall, 30. okt. 2012

Sjekking av tak

Rask oppfølging, fagmessig bra gjennomført.

Tor Morten Osmundsen, 8. aug. 2012

Skifte tak - byggeår 1952

Firmaet gjorde en bra jobb, raskt og ryddig. Men de måtte passes på, små detaljer ble oversett og feillevering hvis jeg ikke hadde vært tilstede.

Henning Stuland, 15. juli 2012

Skifte tak

Meget godt fornøyd - god service og rask levering:).

Reservert For Nummeropplysning, 21. juni 2012

Taksteiner

Jobben er gjort og levert som avtalt på rimelig pris. ANBEFALES!

Evelyn, 22. feb. 2012

Bytte tak på tomannsbolig

Kom og monterte stillasene dagen etter at jeg ringte (ringte B. O. B på tirsdagen) og taket var ferdig på Fredagen. Imponerende. De stod klar hver morgen kl 0700 til å begynne og holdt på til kl 15-17 med 5-7 mann. Var tydelig at dette har de gjort før. Ryddet opp etter seg etterhvert som arbeidet foregikk og jeg ble veldig fornøyd med taket. Kansje litt slark jobb med takrennene på den ene siden av huset (kansje litt forbedringspotensiale her + at en container ble stående i 2 dager ekstra før den ble hentet) Men alt i alt foregikk alt på en trygg måte og jeg og naboen (tomannsbolig) ble fornøyde til en bra pris.

Kjetil Detlie, 21. aug. 2011

Legge nytt tak på enebolig

Startet litt sent og ble noen dager forsinket. Avsluttet med mye folk og sluttresultatet ble bra. Anbefales.

Roar Bjørnøy, 24. mai 2011

Skifte tak

Jeg la oppdraget mitt ut på «mittanbud.no» og ble kontaktet av Byggmester BOB direkte. Etter en hyggelig og avklarende befaring fikk jeg raskt tilbud pr mail. Tilbudet var svært oversiktlig og inneholdt detaljert hva som inngikk i prisen og når jobben kunne regnes med å bli utført. Tilbudet var også prismessig gunstig sammenlignet med de andre tilbudene jeg fikk. Etter avtalen ble inngått, til arbeidet var ferdig gikk det 1 uke, noe som var betraktelig raskere enn egentlig lovet, men bare nok et + i margen. Inntrykket av arbeidet er svært godt, både arbeiderne og kontaktpersonene var veldig hyggelige og utførte jobben profesjonelt svært tilfredstillende. Arbeiderne forlot hver dag eiendommen vår ryddig og fin og etter at arbeidet var ferdig var det ingen spor etter dem, alt var ryddet opp og fjernet. Har aldri opplevd å ha så effektive og ryddige arbeidere tidligere. Taket ble veldig fint, og selv om jeg ikke er fagmann virker det nå som om det ble fagmessig riktig utført. Det var betryggede og se hvordan de fjernet asbesttaket med riktig verneutstyr; masker og drakter, og at ikke pannene bare ble lempet i bakken men bært ned og lagt på henger, merket med asbest og fjernet samme dag. Jeg har allerede anbefalt Byggmester BOB til alle jeg snakker med og kan ikke si annet enn gode ord om dem. Jeg håper selvsagt at jeg ikke trenger å kontakte de igjen med det første, men skulle vi trenge å skifte tak igjen er det ingen tvil om at jeg kommer til å bruke de igjen.

Sissel Wibekke Jacobsen, 27. april 2011

Skifte av tak / takstein enebolig

.

Anonym, 22. mars 2011
Vis flere evalueringer

Kart

Kart