Siste evalueringer (8)

Reparere vannkrann ute

Raskt utført, god jobb.

Daniel Friedemann Backens, 29. mars 2019

Fjerne radiator

Rask of effektiv.

Henrik Melsom, 10. aug. 2017

Skifte varmtvannsbereder i personbolig.

Veldig fornøyd. Jobben ble utført raskt og til avtalt pris. Kjempehyggelig rørlegger (Remy) som tok oppdraget på overtid samme dagen som befaringen siden det hastet (50 år gammel varmtvannsbereder som hadde begynt å lekke). Utrolig bra kundeservice, synes jeg. Kan absolutt anbefales! Et lite tips: hvis det må monteres magnetsperre, øker prisen med 5. 000 kr.

Anthony Mckie, 8. mars 2017

Flytte to vannrør

Svar her fra 0810 til 1015 og var borte ca 25 minutter av denne tiden, tok betalt for tre timer, grenet om to vannrør men kunne ikke gjøre det slik som jeg ønsket, det var for mye og vanskelig jobb , alt i alt ble jobben utført men på enkleste mulige måte uten hensyn til kunde , det ble ikke pent og i grunn helt meningsløst da det må komme en by rørlegger å gjøre om på arbeidet. Jeg har brukt mangfoldig tusen på en jobb som gjøres igjen.

Stian Andersen, 14. des. 2016

Vi er selvfølgelig ydmyke i forhold til at det er slik du opplever situasjonen og arbeidet som er levert. Men undres over hva som endret seg fra vi var hos deg til du skrev evalueringen, da vi fikk forståelse for at du var godt fornøyd med arbeidet da vi reiste. Har sendt deg en e-post med utskrift fra kjøreboken som viser forbrukt tid og ser at dette ikke stemmer med det du skriver i evalueringen.

Jan-Roger Birkelund AS 27. des. 2016

Midlertidig vannfosyning / avløp til vaskemaskin

Jobben ble utført som avtalt. Rask levering og god oppfølging.

Aleksander Beckmann, 18. nov. 2016

Skifte av servantskap

Hyggelig, kundevennlog.

Geir Brekke, 18. nov. 2016

Tilkobling av vann og avløpsrør til ny sidebygning fra eks. hus

Jobben er, forskjellige årsaker ikke utført enda, det blir først i januar, men jeg er sikker på at det blir bra gjort. Kan sende ny evaluering senere. Vh Peter Esdaile.

Peter Esdaile, 22. des. 2013

Flytte toalett,servant og varmtvannstank

Jobben ble utført til punkt og prikke. Prisen stod i forhold til jobben.

Nina Killie Øydvin, 1. des. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart