Siste evalueringer (37)

Skifte tak

Taket har nettopp "overlevd" en liten "storm" uten å miste en eneste takstein. Jobben ble veldig bra utført! . Hyggelige folk. Arne var flink til å forklare hva som måtte gjøres og hvorfor. De må være mer forsiktig bare, de etterlatt en lang ripe på den nye terrassegulvet mitt :-/ ellers er jeg storfornøyd med jobben. Anbefales! ! ! Om stillas bedrift Bergen gruppe samarbeider med: De tok det hele 11dager fra da de var ferdig med arbeidet, til de fjernet all stillasen. Måtte ringe flere ganger. 2 ganger fikk eg beskjed at de kom, og de gjorde ikke det. Stillasen var i veien for garasjene, så derfor frustrasjonen. Bergen gruppe burde sammarbeide med en annen stilas bedrift.

Helge Fjellby, 20. des. 2019

Nytt tak ca 250 m2

Nytt tak på enebolig og garasje. Oversiktlig og grei prosess fra befaring til ferdigstillelse. Jobben levert på tid til avtalt pris. Anbudet var lettfattelig og greit og omfattet hele jobben - ingen overraskelser. Av tre tilbydere var det Bergen Gruppen som hadde lavest pris og som lovet jobben gjort raskest. Hele jobben har blitt gjort raskt og profesjonelt av hyggelige og etter vår bedømming flinke håndverkere og ikke minst en svært oppmerksom byggeleder som tok kontakt for å oppdatere oss på arbeidet. Utelukkende positivt når man først må skifte tak :).

Hanne-guri Arnesen, 17. sep. 2019

Skifte tak enebolig hylkje åsane

Gjorde en god jobb effektivt og til avtalt og grei pris, anbefaler de gjerne til andre.

Andreas Dalseid, 14. sep. 2019

Oppussing av leilighet

Veldig fornøyd så langt. Jobber med badet og det går raskt fremover. Virker veldig proffe og godt organisert. Gode priser. Vil absolutt bruke Bergen Gruppen AS igjen.

Siri Aase, 24. aug. 2019

Etablering av bad i kjeller

Jobben ble mer utfordrende enn først antatt noe som medførte at bygging av bad ble utsatt. Bergen Gruppen v/ Stian var både tålmodig og forståelsesfull. De fulgte oss opp hele perioden og når de endelig kunne starte på badet så ble det gjort på en god og effektiv måte. Vi et veldig fornøyd og kan anbefale Bergen Gruppen.

Bjørn Pollen, 19. aug. 2019

Helrenovere bad 6 kvm

Vi hadde mange firma som ga anbud på totalrenovering av vårt bad, og valgte til slutt Bergen Gruppen til jobben. Vårt inntrykk er at Bergen Gruppen er et profesjonelt firma, som ikke anser jobben som avsluttet før vi var 100% fornøyd med resultatet. Kan anbefale de til andre som skal pusse opp bad.

Kim Fedøy, 17. juni 2019

Hel renovering av bad i leilighet

Bergen Gruppen gjorde en flott jobb. Jeg er meget fornøyd med arbeidet og gjennomføringen. Kommentarer og endringer som måtte gjøres ble utført raskt og effektivt.

Inge Selje, 5. juni 2019

Renovere baderom

Er veldig fornøyd med vårt nye bad, renovert av Bergen Gruppen AS. Håndverkerne som jobbet hos oss, var effektive og flink. Flott sluttresultat. Savnet bedre kommunikasjon - måtte etterlyse informasjon noen ganger, og opplevde da at kontaktperson ble "tatt på sengen". (Det hører med til historien at dette var rundt ferietid i sommer - så det er fullt forståelig) Opplevelsen av bedriften og resultatet av arbeidet er likevel super! Vi hadde en stikkontakt som hoppet ut av sokkelen etter fullført arbeid, dette var fikset før det var gått to timer fra jeg tok kontakt med dem. Jeg kan absolutt anbefale Bergen Gruppen AS!

Cathrine Nilsen-hjellestad, 13. mai 2019

Renovering av bad

Hei. Dette var uventet godt arbeid fra begynnelsen. Valget ble gjort mellom 6 selskaper. Befaring utført av Stian og all arbeidsorganisasjon utført av Arve var utmerket og perfekt. Jeg vil sterkt anbefale Bergen gruppen som det beste selskapet for fornyelsesbad i Bergen. Er du i tvil? Bare ring meg, så viser jeg deg hva de har gjort med det gamle badet mitt. Tlf. 47315221 Bergen.

Yevgen G Marchenko, 4. mai 2019

Skifte tak på enebolig

Meget ryddig på alle måter. Raskt og godt utført arbeid.

Øivind J. Johnsen, 18. april 2019

Nytt tak på enebolig fra 1981.

Skiftet tak på enebolig. Bergen Gruppen AS ble valgt på grunn av lavest pris, og at de samtidig var ryddigst i tilbuds-prosessen, og tydelig på hva som inngikk i tilbudet. Arbeidet ble raskt utført i henhold til avtale, og all ekstra arbeid ble avtalt på forhånd. Alt i alt et vellykket prosjekt, og vi kan anbefale dem på det sterkeste.

Frode Antonsen, 8. april 2019

Helrenovering av 5 kvm bad

Jeg valgte Bergen Gruppen til å totalrenovere mitt bad da den utga seg for å være pålitelige, nøye og serviceinnstilte. Jeg hadde ikke valgt de på nytt hvis jeg skulle gjort dette igjen. Prosessen har vært utrolig slitsom og jeg har følt jeg har måttet være på vakt hele tiden for å ikke bli lurt. Stadig vekk dukket det opp noe ekstra og skjulte kostnader. Avtaler som ble gjort ble ikke holdt, tidsrammen ble ikke holdt, feil i faktura mm. Jeg tok opp dette underveis uten nytte. Arbeiderne i seg selv har gjort en tilfredsstillende jobb og badet har blitt tilnærmet det jeg hadde sett for meg, men jeg er ikke fornøyd med prosessen. Vil ikke anbefale Bergen Gruppen til mine venner og familie.

Mariann Eidset, 11. mars 2019

Vi takker for tilbakemelding. Alt av arbeid er som du skriver ihht til din tilfredshet. Tidsrammen sprakk, noe du ble informert om, grunnet knust soil og skjult sluk. Skjulte feil og mangler kan vi ikke forutse og disse ville oppstått uavhengig av valgt firma. Vi gikk langt utenfor våre normale rammer for å hjelpe deg. Du ville skaffe egen flis for å spare penger. I tillegg hentet vi disse for deg gratis. VI bestillte inn møbler med sorte profiler som du i siste liten før montering avbestillte igjen. Disse er du ikke fakturert til tross for våre kostnader. Men viktigst for oss i Bergen Gruppen AS er at badet ditt er TETT, pent og funksjonelt. Vi håper du nyter badet videre.

BERGEN GRUPPEN AS 3. sep. 2019

Helrenovering av bad (4,6 kvm) i blokkleilighet

Bergen Gruppen AS pusset opp badet til avtalt tid og pris, og resultatet ble kjempebra. Kan absolutt anbefale dem til andre.

Steinar Skjelanger, 10. mars 2019

Totalrenovering av bad (2,7 m2)

Profesjonelle og pålitelige folk.

Saqlain Grewal, 9. feb. 2019

Totalrenovering av kjeller ca. 80 kvm.

Veldig dyktige fagfolk, jobber effektiv. Ryddig i styring av arbeidet.

Ingvild Lundebø, 2. jan. 2019

Renovering av bad

Meget bra utført, glimrende kommunikasjon underveis.

Tom Hatlebrekke, 27. nov. 2018

Totalrenovering av bad

Svært godt fornøyd med arbeidet - profesjonell i alle ledd.

Karsten Martin Storetvedt, 23. okt. 2018

Nytt bad

Utførte jobben ryddig,topp kvalitet arbeid med fliselegging,rør, snekring og ryddighet.

Nina Marie Teigland, 28. sep. 2018

Skifte tak på 3 rekkehus

Profesjonell, rask og rimelig leveranse av tak. Anbefales.

Torgeir Hovden, 6. aug. 2018

Rehabilitering bad + +

Proft firma, fornøyd med arbeidet og trygg på at det er utført forskriftsmessig. God oppfølging under prosjektet, fleksibel på løsninger. Valgte bl. A billigere baderomsinnredning.

Laila Stokkevåg, 17. mai 2018

Rørlegger for opplegg til hybelkjøkken

Er strålende fornøyd. Kjapp respons på anbudet, kjappere levert, og pent arbeid.

Kay Oen, 27. april 2018

Installere utendørs vannkran

Vi er kjempefornøyd med dette firmaet. Rask å svare på mail, god tilgjengelighet, og jobben ble utført dagen etter at vi gjorde avtalen.

Ingvill Skjold Thorkildsen, 24. april 2018

Renovering av bad,nesttun

Rørleggerarbeid i forbindelse med oppussing av et bad på 6m2. Presise, holder avtaler, ryddig og grei kommunikasjon. Gav også gode og nyttige råd for resten av oppussingen. Godt fornøyd med jobben de gjorde, og bruker dem gjerne igjen!

Øivind Hjønnevåg, 13. april 2018

Drypp fra dusjarmatur - fikse eller nytt

Rask og effektiv!

Jens Michael Lund, 11. april 2018

Nytt bad! utbytting av rør,sluk,

BERGEN GRUPPEN ! Jeg kunne ikke valgt et bedre firma til å utføre den omfattende jobben som skulle utføres! Kjøkken og Bad skulle rives til grunne og gjenoppbygges i moderne tipp topp stil. Nye rør, sluk etc. . Total renovering fra gulv til tak. Bergen gruppen var positive, problem løsere! Var utrolig gøy å følge med underveis! Boss, ble kastet, de kom som avtalt, flink kordinator, fantastisk team! Anbefales for de som vil ha kvalitet:).

Preben Spillum, 7. feb. 2018

Renovasjon av et lite bad

Veldig godt utført, og kom med gode og nyttige tips! Var raske med å svare på mail, man kunne stille mange spørsmål, hvor det ble gitt gode svar hver gang! I tillegg var de også veldig samarbeidsvillig med tanke på tid.

Keveen Kumar Balasingam, 19. des. 2017

Renovering av 2.6 m^2 bad

Bergen Gruppen er et profesjonelt firma, med god kommunikasjon. Badet mitt var et vanskelig prosjekt og allerede fra befaringen fikk jeg vite dette. Det er helt tydelig at ærlighet er en verdi som firmaet setter sterkt. Når det kom uforventede komplikasjoner med badet, fikk jeg en klar beskjed om det, samt mulige løsninger. Jeg hadde uten tvil valgt Bergens gruppen igjen og kan med hånden på hjertet si at jeg er gjennomgående fornøyd.

Henrik Lyngvær Ramstad, 21. okt. 2017

Pusse opp bad

Veldig fornøyd med arbeidet. Ryddig og grei. God info underveis . Badet ble akkurat som jeg ønsket. Anbefaler Bergen Gruppen AS.

Trude Clausen, 23. sep. 2017

Bytte av varmtvannsbereder

Meget godt fornøyd. Kom en meget hyggelig og informativ ungdom på døren, og han leverte varene. Kan absolutt anbefale Bergen Gruppen videre. Kommer nok til å ta kontakt igjen om jeg trenger mer arbeid utført.

Espen Bruås, 4. sep. 2017

Renovering av bad

God kvalitet på arbeidet, og resultatet ble akkurat som ønsket.

Tom Watkins, 14. aug. 2017

Rørleggerarbeid kjeller

Raskt på stedet for befaring og utførelse av jobben til avtalt tid og avtalt pris. Kvalitetsmessig utførelse av jobben var under det som var forventet.

Anders Sirevaag, 4. juni 2017

Takk for tilbakemelding. Vi utførte som kunde beskriver arbeidet til avtalt pris og avtalt tid. Vi beklager at vi ikke har kunnet etterkomme andre krav grunnet fysiske hindringer eller at det ikke er ihht godkjenninger. Vi beklager dette og håper våre kunder har forståelse for dette.

BERGEN GRUPPEN AS 17. juli 2017

Sammenslåing av bad og toalett,samt renovering

Detaljert besvarelse av anbud, gjennomført ihht tidsplan, topp kommunikasjon gjennom prosessen der det ble utvist stor vilje til å imøtekomme innspill underveis. Anbefales!

Trond Jøsang, 17. mai 2017

Total rehabilitering av et lite bad på 2m x 1,75m. høyde 260.

Firmaet utførte en proff jobb. Totalentreprise av bad. Var lett å samarbeide med. Utførte jobben til avtalt pris. Ville valgt dem igjen.

Ove Erstad, 30. april 2017

Renovering av lite bad

Godt utført arbeid til konkurransedyktig pris. Kom med forslag til praktiske løysingar og var raske med å utbetre mangel i etterkant. Veldig fornøgd med resultat av både bad og vaskerom! Anbefalar Bergen Gruppen!

Miriam Refvik, 17. april 2017

Flytte rør

Avtalte å få alt på en regning - fikk to Første del av oppdraget - flytte rør i ny posisjon - ok. Andre del av oppdraget - koble ny vask til rørene. Ikke bra! Det lekket under vasken - vi fikk nye besøk og det ble "fikset" gang på gang uten hell. Til slutt sa firmaet at de ikke kunne klare det fordi det var feil med de tingene som hørte til vasken. De skulle prøve en siste gang. Da gikk det bra. Rørlegger grei kar - kom ikke alltid som avtalt.

Siv Hansen, 19. des. 2016

Takk for din tilbakemelding. Det er viktig å påpeke at dette var timearbeid, der oppdragsgiver leverte alle deler selv. Når produktet er kjøpt av oppdragsgiver selv, og ikke gjennom oss kan vi ikke gi noen garanti ved feil på dette. Dette var også oppdragsgiver orientert om på forhånd. Vi har vært imøtekommende og rettet opp feilen uten å fakturere for dette. Vi håper at våre kunder har forståelse for dette. Vennlig hilsen Bergen Gruppen

BERGEN GRUPPEN AS 6. jan. 2017

Nytt bad,totalpakke m/murerarb,rør,bygg og elektrisk

Jobben utført til avtalt pris og tid (-2 dager). Ryddige og greie å forholde seg til. Arbeidet er bra utført og vi er meget fornøyd.

Kjartan Gullbrå, 11. feb. 2016

Renovering av bad

Hyggelig befaring, og god forståelse av jobben som skulle gjøres. Godt konkurransedyktig pris i forhold til de andre som så på jobben. Fint utført arbeid, og god komunikasjon hele veien. Alt i alt var jeg godt fornøyd med hele jobben de gjorde.

Bjørn-m Hanssen, 26. mars 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart