Siste evalueringer (28)

Renovering av bad

Hei. Dette var uventet godt arbeid fra begynnelsen. Valget ble gjort mellom 6 selskaper. Befaring utført av Stian og all arbeidsorganisasjon utført av Arve var utmerket og perfekt. Jeg vil sterkt anbefale Bergen gruppen som det beste selskapet for fornyelsesbad i Bergen. Er du i tvil? Bare ring meg, så viser jeg deg hva de har gjort med det gamle badet mitt. Tlf. 47315221 Bergen.

Yevgen G Marchenko, 4. mai 2019

Skifte tak på enebolig

Meget ryddig på alle måter. Raskt og godt utført arbeid.

Øivind J. Johnsen, 18. april 2019

Nytt tak på enebolig fra 1981.

Skiftet tak på enebolig. Bergen Gruppen AS ble valgt på grunn av lavest pris, og at de samtidig var ryddigst i tilbuds-prosessen, og tydelig på hva som inngikk i tilbudet. Arbeidet ble raskt utført i henhold til avtale, og all ekstra arbeid ble avtalt på forhånd. Alt i alt et vellykket prosjekt, og vi kan anbefale dem på det sterkeste.

Frode Antonsen, 8. april 2019

Helrenovering av 5 kvm bad

Jeg valgte Bergen Gruppen til å totalrenovere mitt bad da den utga seg for å være pålitelige, nøye og serviceinnstilte. Jeg hadde ikke valgt de på nytt hvis jeg skulle gjort dette igjen. Prosessen har vært utrolig slitsom og jeg har følt jeg har måttet være på vakt hele tiden for å ikke bli lurt. Stadig vekk dukket det opp noe ekstra og skjulte kostnader. Avtaler som ble gjort ble ikke holdt, tidsrammen ble ikke holdt, feil i faktura mm. Jeg tok opp dette underveis uten nytte. Arbeiderne i seg selv har gjort en tilfredsstillende jobb og badet har blitt tilnærmet det jeg hadde sett for meg, men jeg er ikke fornøyd med prosessen. Vil ikke anbefale Bergen Gruppen til mine venner og familie.

Mariann Eidset, 11. mars 2019

Helrenovering av bad (4,6 kvm) i blokkleilighet

Bergen Gruppen AS pusset opp badet til avtalt tid og pris, og resultatet ble kjempebra. Kan absolutt anbefale dem til andre.

Steinar Skjelanger, 10. mars 2019

Totalrenovering av bad (2,7 m2)

Profesjonelle og pålitelige folk.

Saqlain Grewal, 9. feb. 2019

Totalrenovering av kjeller ca. 80 kvm.

Veldig dyktige fagfolk, jobber effektiv. Ryddig i styring av arbeidet.

Ingvild Lundebø, 2. jan. 2019

Totalrenovering av bad

Svært godt fornøyd med arbeidet - profesjonell i alle ledd.

Karsten Martin Storetvedt, 23. okt. 2018

Nytt bad

Utførte jobben ryddig,topp kvalitet arbeid med fliselegging,rør, snekring og ryddighet.

Nina Marie Teigland, 28. sep. 2018

Skifte tak på 3 rekkehus

Profesjonell, rask og rimelig leveranse av tak. Anbefales.

Torgeir Hovden, 6. aug. 2018

Rehabilitering bad + +

Proft firma, fornøyd med arbeidet og trygg på at det er utført forskriftsmessig. God oppfølging under prosjektet, fleksibel på løsninger. Valgte bl. A billigere baderomsinnredning.

Laila Stokkevåg, 17. mai 2018

Rørlegger for opplegg til hybelkjøkken

Er strålende fornøyd. Kjapp respons på anbudet, kjappere levert, og pent arbeid.

Kay Oen, 27. april 2018

Installere utendørs vannkran

Vi er kjempefornøyd med dette firmaet. Rask å svare på mail, god tilgjengelighet, og jobben ble utført dagen etter at vi gjorde avtalen.

Ingvill Skjold Thorkildsen, 24. april 2018

Renovering av bad,nesttun

Rørleggerarbeid i forbindelse med oppussing av et bad på 6m2. Presise, holder avtaler, ryddig og grei kommunikasjon. Gav også gode og nyttige råd for resten av oppussingen. Godt fornøyd med jobben de gjorde, og bruker dem gjerne igjen!

Øivind Hjønnevåg, 13. april 2018

Drypp fra dusjarmatur - fikse eller nytt

Rask og effektiv!

Jens Michael Lund, 11. april 2018

Nytt bad! utbytting av rør,sluk,

BERGEN GRUPPEN ! Jeg kunne ikke valgt et bedre firma til å utføre den omfattende jobben som skulle utføres! Kjøkken og Bad skulle rives til grunne og gjenoppbygges i moderne tipp topp stil. Nye rør, sluk etc. . Total renovering fra gulv til tak. Bergen gruppen var positive, problem løsere! Var utrolig gøy å følge med underveis! Boss, ble kastet, de kom som avtalt, flink kordinator, fantastisk team! Anbefales for de som vil ha kvalitet:).

Preben Spillum, 7. feb. 2018

Renovasjon av et lite bad

Veldig godt utført, og kom med gode og nyttige tips! Var raske med å svare på mail, man kunne stille mange spørsmål, hvor det ble gitt gode svar hver gang! I tillegg var de også veldig samarbeidsvillig med tanke på tid.

Keveen Kumar Balasingam, 19. des. 2017

Renovering av 2.6 m^2 bad

Bergen Gruppen er et profesjonelt firma, med god kommunikasjon. Badet mitt var et vanskelig prosjekt og allerede fra befaringen fikk jeg vite dette. Det er helt tydelig at ærlighet er en verdi som firmaet setter sterkt. Når det kom uforventede komplikasjoner med badet, fikk jeg en klar beskjed om det, samt mulige løsninger. Jeg hadde uten tvil valgt Bergens gruppen igjen og kan med hånden på hjertet si at jeg er gjennomgående fornøyd.

Henrik Lyngvær Ramstad, 21. okt. 2017

Pusse opp bad

Veldig fornøyd med arbeidet. Ryddig og grei. God info underveis . Badet ble akkurat som jeg ønsket. Anbefaler Bergen Gruppen AS.

Trude Clausen, 23. sep. 2017

Bytte av varmtvannsbereder

Meget godt fornøyd. Kom en meget hyggelig og informativ ungdom på døren, og han leverte varene. Kan absolutt anbefale Bergen Gruppen videre. Kommer nok til å ta kontakt igjen om jeg trenger mer arbeid utført.

Espen Bruås, 4. sep. 2017

Renovering av bad

God kvalitet på arbeidet, og resultatet ble akkurat som ønsket.

Tom Watkins, 14. aug. 2017

Rørleggerarbeid kjeller

Raskt på stedet for befaring og utførelse av jobben til avtalt tid og avtalt pris. Kvalitetsmessig utførelse av jobben var under det som var forventet.

Anders Sirevaag, 4. juni 2017

Sammenslåing av bad og toalett,samt renovering

Detaljert besvarelse av anbud, gjennomført ihht tidsplan, topp kommunikasjon gjennom prosessen der det ble utvist stor vilje til å imøtekomme innspill underveis. Anbefales!

Trond Jøsang, 17. mai 2017

Total rehabilitering av et lite bad på 2m x 1,75m. høyde 260.

Firmaet utførte en proff jobb. Totalentreprise av bad. Var lett å samarbeide med. Utførte jobben til avtalt pris. Ville valgt dem igjen.

Ove Erstad, 30. april 2017

Renovering av lite bad

Godt utført arbeid til konkurransedyktig pris. Kom med forslag til praktiske løysingar og var raske med å utbetre mangel i etterkant. Veldig fornøgd med resultat av både bad og vaskerom! Anbefalar Bergen Gruppen!

Miriam Refvik, 17. april 2017

Flytte rør

Avtalte å få alt på en regning - fikk to Første del av oppdraget - flytte rør i ny posisjon - ok. Andre del av oppdraget - koble ny vask til rørene. Ikke bra! Det lekket under vasken - vi fikk nye besøk og det ble "fikset" gang på gang uten hell. Til slutt sa firmaet at de ikke kunne klare det fordi det var feil med de tingene som hørte til vasken. De skulle prøve en siste gang. Da gikk det bra. Rørlegger grei kar - kom ikke alltid som avtalt.

Siv Hansen, 19. des. 2016

Nytt bad,totalpakke m/murerarb,rør,bygg og elektrisk

Jobben utført til avtalt pris og tid (-2 dager). Ryddige og greie å forholde seg til. Arbeidet er bra utført og vi er meget fornøyd.

Kjartan Gullbrå, 11. feb. 2016

Renovering av bad

Hyggelig befaring, og god forståelse av jobben som skulle gjøres. Godt konkurransedyktig pris i forhold til de andre som så på jobben. Fint utført arbeid, og god komunikasjon hele veien. Alt i alt var jeg godt fornøyd med hele jobben de gjorde.

Bjørn-m Hanssen, 26. mars 2015
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2015

i enhetsregistret
Omsetning

8.8

Millioner kroner
 • Ansatte
  3
 • Egenkapital (%)
  3.7%
 • Likviditet
  1.01%
 • Driftsmargin
  8.3%
 • Gjeldsgrad
  26.1%
 • Lønnsomhet
  53.3%
Regnskapstall (i 1000)
 
2015
2016
2017
Sum driftsinntekter
1056
2688
8775
Driftsresultat
10
-722
732
Resultat før skatt
5
-738
704
Årsresultat
3
-738
704
Roller
Daglig leder
Stian Harborg Skare
Styrets leder
Tor-Erik Nielsen
Styremedlem
Arve Engelsen
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2015-02-26
Bransje
43.221 Rørleggerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 24-07-2019 02:00:22
Se hele regnskapet til BERGEN GRUPPEN AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart