Siste evalueringer (65)

Drenering av bolig i tønsberg

God kommunikasjon, og løsningsorientert når det dukket opp litt uforutsette ting. Anbefales.

Kine, Tønsberg, 20. mars 2021

Drenering av hus.

Østli maskin ved Trond ga et veldig profesjonelt inntrykk og hadde uten sammenligning det beste løsningsforslaget. Vi hadde hatt en veldig stor vannskade pga flom, huset hadde en drenering som var under 10 år gammel, men feil/dårlig utført, og den nye løsningen fungerer 100%. Vi møtte kompetanse hos alle som kom til oss fra Østlie, og de leverte på pris. De gikk over tiden, men midt i en Corona bølge kan vi ikke vektlegge det. Stiller gjerne opp som referanse for firmaet!

Thomas, Nøtterøy, 27. sep. 2020

Drenering og fuktsikring

Super opplevelse på alle måter. Drenere en del av vårt gamle hus. Var transparente, dyktige og løsningsorienterte. Bra dialog underveis. Etterarbeid som planering og kantstein ble gjort på en veldig god måte. Anbefales!

Øyvind, Nøtterøy, 24. sep. 2020

Graving og støping av støttemur

Veldig fornøyd, kom tidligere enn avtalt. Prisen stemte på krona. Hyggelige og dyktige ansatte. Anbefales til alle som skal ha gjort noe i området, bruker de gjerne igjen!

Marius, Kjøpmannskjær, 22. sep. 2020

Drenering og legge ny huspapp/plast

Proffe folk som utfører meget god jobb til avtalt tid og pris. Kan anbefales på det varmeste. Disse gutta er ryddige, nøye og I tillegg veldig hyggelige. Kan anbefales på det tryggeste og varmeste!

Victoria, Vestskogen, 25. aug. 2020

Graving og planering - plen og hekk

God jobb til avtalt tid og pris!

Bjørn, Nøtterøy, 16. aug. 2020

Dreneringsjobb og planering av plen

Dette er er trygt valg. De er ryddige, flinke, pliktoppfyllende og jobber raskt. De kommer med forslag til løsninger underveis. Min jobb var nok mer utfordrende enn de hadde sett for seg, men prisen ble som avtalt og jobben ble utført uten forsøk på å endre pris eller rammer. Det å se disse gutta kjøre maskin er ganske morsomt, de bare lager seg vei med skuffa og kjører dit de trenger. Jeg gir mine anbefalinger til Østli maskin.

Cato, Torød, 8. juli 2020

Lekkasje i vannledning inn til huset

Hyggelig folk og god gjennomføring av jobben.

Geir, Sandefjord, 28. april 2020

Drenering

Gjorde en kjempejobb; engasjerte og pålitelige folk som jeg absolutt anbefaler. Ryddig, oversiktlig tilbud, god kommunikasjon gjennom hele jobben, vet hva de driver med.

Ingebjørg, Nøtterøy, 5. des. 2019

Graving og drenering

Vel utført jobb.

Bjørn, Duken, 7. nov. 2019

52 m drenering

Er fornøyd i resultatet og anbefales.

Shaban, Larvik, 6. aug. 2019

Klargjøring til og evt legging av belegningsstein,lage lyskasse,skjære ut hull i kjellermur,støp av såle til uteplass,fjerning av stubber og stein

Drenering rundt hus, skjære større hull i grunnmur for større kjellervinduer, klargjøring for belegningsstein, planering av hage og påkjøring av matjord før vi selv skulle rulle ut ferdigplen. Arbeidet kom raskt i gang, men stoppet opp etter et par dager og sto stille i mange uker. Kjeller ble full av betongstøv så vi hadde en del etterarbeid der. Matjordlaget som skulle vært 10cm kan ikke ha vært mer enn 10mm for plenen blir aldri grønn, den er bare gul!

Thor, Horten, 14. juli 2019

Drenering/stikkrenne nederst i bratt oppkjørsel

Gjennomførte jobben raskt og til avtalt pris. Superfornøyd!

Anja, Sandefjord, 1. des. 2018

Drenering ca 60 meter rundt hus

Drenerte rundt huset. Møtte på noen utfordringer, men de sa ifra for hvert problem de støtte på, ga oss forslag på løsninger +pris og så bestemte vi hvilken løsning vi gikk for. God kommunikasjon hele veien. Det gikk raskt og til en grei pris.

Iselin, Tønsberg, 27. okt. 2018

Tilkjøring av jord + planering av 350-400 m2 klart til ferdiggplen

De gjorde jobben som avtalt.

Håvar, Tolvsrød, 14. aug. 2018

Plannering til parkering

Tok raskt kontakt. Utførte bra arbeid til avtalt pris.

Trude, Tolvsrød, 18. juli 2018

Tomt heller mot hus

Gjorde terrengendring på tomta med godt resultat. Hyggelige medarbeidere og serviceinnstilt sjef veier opp selv om det ble noe misforståelser underveis.

Marius, Nøtterøy, 12. okt. 2017

Bytte av vannrør inn til bolig

Veldig bra gjennomført. Kenneth stod virkelig på og alt ble gjort etter planen, med bra kommunikasjon underveis.

Kristoffer, Horten, 24. mai 2017

Anlegge hage

Veldig raske og effektive. Kom til avtalt tid. Anbefales. Bruker firmaet gjerne igjen.

Undis, Tønsberg, 13. april 2017

Fjerning av oljetank

Arbeidet utført i dag,16. Desember i henhold til skriftlilg avtale. Møtte til avtalt tid. Hele jobben 3 timer. Imponerende. Hyggelige og hjelpsomme folk. Lette å samarbeide med. Kvaliteten helt topp. Faktura ikke mottatt, men regner at blir i henhold til avtale. Firmaet tok uoppfordret kontakt med firma for rensing av tank samt skaffet tilveie godkjenning fra kommunen. Veldig godt fornøyd med Østli Maskin. Bare de som responderte på annonsen.

Svein, Tønsberg, 16. des. 2016

Sanering og fjerning av parafintank

Utførte jobben til avtalt tid og pris. Har også brukt de senere til en annen jobb. Hyggelige ansatte med høy servicegrad. Anbefales.

Espen, Tjøme, 13. nov. 2016

Gravejobb og bortkjøring av fyllmasse

Vi er kjempe fornøyd! Jobben ble lagt ut tirsdag og etter befaring var jobben gjort onsdag ettermiddag. Herlig! Flinke, norske gutter som gjorde jobben perfekt og til en god pris. Kan absolutt anbefales.

Trine, Tønsberg, 10. nov. 2016

Legging av nytt avløp fra enebolig til kommunal samleledning

Østli Maskin gjorde en meget tilfredsstillende jobb. God dialog både før og underveis. Hyggelige og imøtekommende folk med godt service- og leveransefokus. God faglig innsikt og effektiv gjennomføring med godt resultat. Ryddig håndtering av økonomiske rammer. Bruker gjerne virksomheten igjen, og kan trygt anbefale den til andre.

Tryggve, Tønsberg, 4. okt. 2016

Drenering rundt enebolig

Hyggelige folk som gjorde avtalt jobb til avtalt tid (forsinkelse pga levering av isolasjon fra produsent kan ikke Østli Maskin klandres for) og til avtalt pris. Og da uforutsette ting dukket opp (som litt grunnfjell husbygger i sin tid ikke hadde fjernet rundt huset), var Kenneth&co dyktige på å finne gode løsninger. Vi er strålende fornøyde med vår nye, planerte hage, støttemur og drenering!

Marianne, Holmestrand, 30. aug. 2016

Drenering rundt nyinnkjøpt hus

Punktlige og dyktige folk med prosjektleder som tar ansvar og følger opp alle spørsmål og endringer som dukker opp underveis. Noe uheldig at telefonkabel ble revet ned og ikke informert om, men dette ble ordnet i løpet av kort tid. Noe ujevn planering på baksiden av huset, men dette har vi fått lovet å få orden på når jord skal legges i hagen. Ellers veldig fornøyd.

Johnny, Torød, 29. aug. 2016

Asfaltering med grunnarbeid

Unngå- vær forsiktig Nå er asfalteringen som skulle vært ferdig i månedskiftet april/mai satt på vent grunnet at de ikke kom tilbake og gjorde den lille resterende jobben. Sikkert i påskudd av å gi ett tilbud på asfaltering når det passet dem.

Agnes, Sandefjord, 7. juni 2016

Hei. Vi beklager at det ble en misforståelse rund pristilbudet grunnarbeid for asfalt,det betyr at asfalt ikke er med. Vi ser på om vi må være tydligere på dette fremover. Vi er ikke ett asfalt firma og anbefalte deg å hente pris fra ett asfalt firma på disse arbeidene etter at grunnarbeidet var gjort.skjønner derfor ikke helt kommentaren. Mvh Østli Maskin AS

ØSTLI MASKIN AS 8. des. 2016

Fjerne thujahekk

Vi fikk hjelp til å fjerne 4m høy thujahekk mm. På befaring var oppdragstaker nøye, slik at vi kunne finne den beste løsningen for oss. Arbeidet er upåklagelig, de kom til tiden og kommunikasjonen var god! Hadde lett valgt disse igjen:).

Anne, Tolvsrød, 18. mai 2016

Drenering/planering gårdsplass,grunnarbeid drivhus pluss anneks

Østli maskin gjorde en bra jobb innen avtalt tid. Ville benyttet meg av dette firma igjen.

Arve, Duken, 18. feb. 2016

Grave opp plen og legge belegningsstein

Jeg er godt fornøyd. Anbefales!

Kristine, Vear, 11. feb. 2016

Graving og grunnarbeid for såle/støp

Profesjonelle og nøyaktige! De kom hurtig på befaring og kunne gi pristilbud ganske fort. Selve jobben ble utført helt perfekt og raskt. Disse kan jeg anbefale på det sterkeste! Vil benytte meg av Østli Maskin ved en senere anledning også! :-).

Ken, Sandefjord, 8. feb. 2016

Fundament for stolper til halvtak

Raskt, effektivt og fagmessig utført. Og med hyggelig og god kommunikasjon.

Bård, Nøtterøy, 13. jan. 2016

Drenering

Godt fornøyd med hvordan de utførte jobben. Punktlige, løsningsorienterte og hyggelige folk. Anbefaler gjerne. Cecilie S. Jacobsen.

Cecilie, Holmestrand, 5. nov. 2015

Felling av tre store thujaer med røtter,+ graving av grøft

Rask og god jobb, til avtalt pris uten overraskelser. Kom også raskt på befaring før jobben.

Henrik, Vestskogen, 30. okt. 2015

Drenering

Ett relativt stort privat oppdrag utført på en meget tilfredsstillende måte av dyktige fagfolk med gode planløsninger. Tidsrammene ble overholdt og til en meget gunstig pris. Moderne og effektiv maskinpark. Kan trygt anbefales.

, Skallestad, 23. sep. 2015

Drenere enebolig

Helt topp. Brukte dem til å drenere huset. De lager avtale som følges og spør underveis når det dukker opp uventa ting. Kan anbefales.

Torbjørn, Vestskogen, 18. sep. 2015

Støttemur på grense mot nabo

Seriøse og kommer som avtalt. Virker som at jobben nå er gjort for godt!

Arne, Duken, 14. sep. 2015

Drenering av bolig(bya: ca 80kvm)

Veldig hyggelig, god service og gjennomførte prosjektet slik vi ønsket.

Marius, Nøtterøy, 27. aug. 2015

Fjerne en komposthaug

Jobben ble utført dagen etter befaring til veldig god pris. Hyggelige og profesjonelle folk som absolutt kan anbefales! * * * * * Fem velfortjente stjerner.

Per, Vestskogen, 24. aug. 2015

Tilrettelegging for steinlegging

Raskt tilbakemelding og fint utføt arbeid.

Finn, Husøysund, 13. aug. 2015

Planering og stakittgjerde

Satte opp støttemur i larvikitt, planerte og sådde. Fleksible og løsningsorienterte. Ingenting å utsette.

Eskil, Tønsberg, 27. mai 2015

Graving/støping av platting.

Er veldig fornøyd med utført arbeid, det ble helt perfekt. Hyggelige folk! Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Er ikke i tvil om at jeg vil benytte samme firma ved eventuelt en senere jobb. Anbefales ! !

Jan-Erik, Skoppum, 11. mai 2015

Garasje 50 km2 fundament

Gutta gravde og gjorde litt ekstra ting som vi ba de om. Resultatet ble bra. Brukte litt lang tid da annet arbeid, maskiner mm satte litt kjepper i hjulene for de. . .

Einar, Nøtterøy, 17. april 2015

Graving og drenering

Arbeidet ble gjort til avtalt tid og til avtalt pris. Jeg er godt fornøyd med kvalitet og utførelse.

Anders, Nøtterøy, 27. mars 2015

Sprukket vannrør

Østli kom raskt på befaring, og et par hyggelige karer var i gang et par dager etter med å grave og bytte rør. Siden de allerede var her med gravemaskin og lastebil, tok de også opp gammel parafintank og et par trær til en grei pris. Fakturaen inneholdt heller ingen overraskelser.

Morten, Tolvsrød, 25. mars 2015

Graving og asfaltering ønskes på tolvsrød / tønsberg.

Østli Maskin kan anbefales. Holder avtaler og er ferdig til tiden, samt at de er meget fleksible med tanke på når arbeidet skal utføres og endringer. Pris ihht. Avtale.

Kim, Tolvsrød, 20. mars 2015

Innkjøring og gårdsplass

Jeg er godt fornøyd med avtaler, oppfølging og gjennomføring og resultat av arbeidet.

Petter, Nøtterøy, 11. mars 2015

Fylling av masse etter jord ras

Meget bra utført jobb. Kommer til å bruke Østli maskin i de fremtidige arbeidene på tomten.

Lars, Skallestad, 18. jan. 2015

Drenering

Svært fornøyd med arbeidet. Til avtalt tid og pris. Ved uforutsette ting taes dette opp underveis, og deres evne og vilje til å finne løsninger som passer både eiendom og lommebok er utmerket. Godt samarbeid med de som utførte jobben samt anleggsleder.

Terje, Sandefjord, 16. jan. 2015

Drenering og planering

Utmerket arbeid og topp service fra start til slutt, og det til avtalt pris. Meget fornøyd, anbefales på det sterkeste. Takk Trond & Co!

Stein, Nøtterøy, 11. sep. 2014

Skade på gruslagt gård i regnevær

Bedriften gjorde en god jobb til en god pris! Møtte presis og holdt avtaler Kan anbefale andre og benytte Østli Maskin AS.

Ann, Sandefjord, 1. sep. 2014

Graving av grøft

Dette oppdraget ble forandret til drenering. Bra start, komplikasjoner underveis ble tatt profesjonellt. Hyggelige og hjelpsomme folk.

Kjeld, Sandefjord, 7. juni 2014

Ny innkjørsel på eiendom.

Meget profesjonell og løsningsorientert gjeng med Trond i spissen. Resultatet ble akkurat som ønsket og Østli Maskin anbefales virkelig. Mvh Lars A.

Lars, Nøtterøy, 27. mai 2014

Planering av plen

Så langt har det gått bare fint.

Karin, Nøtterøy, 30. april 2014

Legge ny drenering og fuktbeskyttelse

Veldig fornøyd med jobben som er utført av Østli Maskin AS. Punktlig og overholder frist de har satt til å gjennomføre dreneringsjobben samt at de (Trond) ringer og holder deg oppdatert om fremdrift. Vi anbefaler firmaet på det sterkeste.

Arve, Mjøndalen, 2. april 2014

Graving og bortkjøring av masser

Jobben ble kjempebra. Det ble ønske om ekstra arbeid (en hel dag) som de stod på og fikk til slik at alt ble mye enklere. Skal bruke dere igjen!

Erik, Sandefjord, 26. mars 2014

Planere hage

Bra Jobb til avtalt pris og hyggelige mennesker som tok endringer på strak arm. Anbefalt videre til naboer og ser at de allerede har fått jobb der også. Kommer til å kontakte de ved neste anledning.

Haakon, Solbergmoen, 22. mars 2014

Drenering og isolering.

Gjorde jobben til avtalt pris og tid! !

Svein, Sandefjord, 13. nov. 2013

Utgraving til garasje samt fjerning av hekk

Vi fikk raskt kontakt og et godt tilbud. Jobben ble utført ypperlig og vi kan absolutt anbefale Østli maskin til tilsvarende jobber!

Nina, Larvik, 11. okt. 2013

Oppgradering av tomt (plen,etablering av platting med heller,reparasjon av innkjørsel)

Veldig bra gjennomført! :-).

Peter, Tjodalyng, 7. okt. 2013

Graving og planeringsjobb

Hyggelig, rask og flink.

Bent, Sandefjord, 23. sep. 2013

Grave ut,drenere og gjøre klar til støping 48m2

Kom på befaring eksakt på tiden. Gav en fastpris som ble overholdt. Jobben ble gjort som avtalt til avtalt tid. Deler sin fagkunnskap og kommer med gode råd og løsninger. Kommer til og bruke dem igjen og har anbefalt dem til venner.

Olav, Tolvsrød, 30. aug. 2013

Drenere 17m og grave opp samt kjøre bort oljetank

Leverte godt og effektivt arbeid på dreneringsprosjekt. Veldig fleksible på leveransen, det var ikke noe problem å tilpasse underveis, fikk gjort mer en hva som opprinnelig var avtalt. Fornøyd med resultatet, selv om graving er relativt sett er kostbart.

Bård, Nøtterøy, 29. aug. 2013

Lage drenering mot nabotomt,planering

Meget flinke folk! Raske og dyktige i utførelsen av arbeidet. Kan på alle måter anbefales videre.

Tor, Tolvsrød, 1. aug. 2013

Graving av dreneringsgrøft

Godt fornøyd med utført jobb. Raskt, effektivt og i henhold til avtale.

Henrik, Sandefjord, 29. juli 2013

Drenering rundt grunnmur

Jobben ble utført som avtalt og innen de rammer som ble avtalt på forhånd. Han var hele tiden tilgjengelig på mail, og svarte kjapt på alle henvendelser. Jeg har ingen problemer med å anbefale Østli transport.

Solgunn, Sundbyfoss, 16. juli 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart