BYGGPARTNER ANGERMO AS

4.4 (61 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

BYGGPARTNER ANGERMO AS

Byggpartner ble stiftet i 2007 og i 2017 ble vi Byggpartner Angermo AS.?
Vi renoverer ca 70 bad i året i Oslo/Akershus. Vi samarbeider med kunden fra start til slutt, rådfører hele veien så at kunden føler seg involvert og ser hva de betaler for. Vi ønsker ikke at kunden skal ha følelsen av at de ikke har fått det de betaler for på grunn av mangel av informasjon.
Jobber 100% på kundens side fra start til slutten av prosjektet.


Byggpartner Angermo AS har spesialisert seg på bad/våtrom og leverer komplett dokumentasjon, vi utfører også andre større håndverker oppdrag. Vi har gode referanser og vi tar alltid utfordringer til fast avtalt tid. Kvalitet, og finish er viktig for oss og for et godt håndverk, vi er et seriøst firma som samarbeider med fagfolk.?


Vi kommer gjerne på befaring for å gi en mer riktig pris og tilbud. Vi kan også komme for å sjekke på tidligere utførte arbeider av andre håndverkere der det har gått litt andre veien en de trodde, eller ved problemer med vedkommende som utfører jobben. Vi har lang erfaring fra forskjellige byggeplasser, jobb som store bedrifter og feil som har skjedd med andre håndverkere som vi har fikset.Våre underleverandører:
- Alltid Miljø VVS AS?
- Huselektriker AS
- Membranekspressen AS /?http://www.sveisemembran.no


www.byggpartnerangermo.no

Tlf: 92488021 Daglig Leder / Kent Robert Angermo

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften