Siste evalueringer (53)

Renovering av bad ca 2 m2

Veldig fornøyd med resultatet og at de var raske. Det eneste som jeg var litt misfornøyd med var kommunikasjonen på slutten av prosjektet var litt dårlig.

Korssjøen Julie Besmira Rød, 10. nov. 2018

Totalrenovering av baderom – 1 baderom skal bli til 2

Snekker Adam og kollegaer samt elektrikker gjorde en super jobb. Arbeidet til rørlegger var litt skuffende, han gjorde noe av jobben på nytt. Overraskelser som dukket opp underveis var ikke urimelige, men skapte noe frustrasjon fordi vi ikke visste på forhånd. Oppfølging var grei, jevnlig møter med Kent Robert hvor uklarheter ble ordnet. Vi kan anbefale Byggpartner Angermo, de gjorde bra arbeid og var veldig opptatt av at vi skulle være fornøyde.

Gunhild Stordalen, 9. nov. 2018

Utvidelse av bad

Veldig bra utført, god dialog og endringsvillig underveis. Gjennomført etter avtalt tid.

Bjørn Erik Skjerve, 28. okt. 2018

Lett oppgradering av baderom

Veldig bra! God komunikasjon hele veien og kjapt levert. Badet ble veldig fint og prisen som forespeilet. Kan absolutt anbefales!

Åsne Rambøl Hillestad, 16. okt. 2018

Rehabilitering av gang og bygging av nytt lite baderom

Panelering av tak. Grei nok snekkerjobb, malejobben var rett og slett dårlig, kunne gjort det bedre selv.

Vilde Heien, 1. aug. 2018

Oppussing av bad

Bra jobb. Litt dyrere enn forventet.

Fredrik Fareid, 30. juni 2018

Oppussing av bad/toilett

Har totalrenovert bad fra 1953. Meget fornøyd, utført i henhold til lovet tidsplan, ingen dødtid. Proffe folk. Bra håndverksmessig arbeid og fin finish.

Tone Lyngtveit, 24. mai 2018

Oppgradering av baderom fra 1985

Renovering av et baderom på 4 kvm. Alt gikk på skinner og badet sto ferdig etter 3 uker. Kommunikasjonen med Angermo AS og de utførende håndverkerne var bra under hele byggeperioden. Vi er meget godt fornøyd med resultatet.

Inge Bjørg Flinder Olsen, 10. mai 2018

Totaloppussing av bad på tøyen

Svarte raskt under anbudsprossessen og leverte konkurransedyktige priser. De var fleksible på oppstart og utførte jobben ekstremt raskt. 2uker fra start til ferdigstillelse. På budsjett! Badet ble strøkent, med 50x50 fliser på vegger og gulv, mosaikk i dusj og nisje. Jeg fikk ha kontakt direkte med arbeiderne og var spesielt fornøyd med Adam som leverte ekstremt nøyaktig arbeid. Sjefen selv var PM og det fungerte bra. Jeg vil anbefale Angermo! !

Stian Magnusson, 16. mars 2018

Total renovering av bad.

Byggpartener Angermo AS totalrenoverte badet vårt på 6,5 kvm i februar 2018. De sa det skulle ta 3 uker, men det tok kun 2 uker og 3 dager! Resultatet ble fantastisk og vi er strålende fornøyd. De var lette å kommunisere med å jobbet effektivt. Det var flere møter underveis og vi fikk masse gode råd dersom vi var usikre på løsninger. Kan absolutt anbefale disse gutta da de får jobben gjort innenfor tiden, med super finish og godt håndverk!

Camilla Ødegården Bråten, 22. feb. 2018

Totalrenovering av bad og vaskerom

Meget godt fornøyd. Alt til avtalt tid og pris.

Lars Rodal, 3. feb. 2018

Totalrenovering av bad

Totalrenovering av bad i juni/juli 2017. Helt ferdig på fire uker. Veldig fornøyd med både jobben og sluttresultatet. Vi kan anbefale Byggpartner Angermo!

Øyvind Lier, 17. okt. 2017

Total renovering av bad

Byggpartner Angermo har gjennomført en total renovering av bad og kjøkken i min leilighet, og jeg er meget fornøyd med resultatet. Bra kommunikasjon under prosessen, hold meg underrettet dersom det ble endringer forhold til planen, bra på pris og topp håndverkere. Ekstra positivt at ved mindre feil eller misforståelser under arbeidet var alltid raskt rettet på uren forsinkelser. Utmerket kunde-service - og dermed beste anbefalinger fra meg!

Natalie Haaland, 14. okt. 2017

Total renovering av bad/wc

Et perfekt bad levert innen henhold til tidsfristen selv midt i ferietiden. Flinke og høflige håndverkere. Avfall var det ikke spor etter da alt ble ryddet bort fortløpende. Dette er ett bra firma og anbefale for oppussing av bad.

Henning Stenberg, 8. sep. 2017

Helrenovering av bad + legging av nytt gulv

Kvaliteten på arbeidet er grei. Noe feil og mangler av mindre betydning. Opplevelsen av å jobbe med Angermo var dessverre ikke så god. Opplevde at de verken leverte på tid eller oppfølgning som var to av argumentene de solgte seg inn på. (De var dyrere en andre tilbydere). Fikk også erfare en svært lite sympatisk fremtoning da disse tingene ble adressert. I etterkant har Angermo beklaget og ryddet opp etter seg.

Cathrine Ruth, 13. juli 2017

Nytt baderom

Jobben blir I utgangspunkt dårlig gjord,noe store flis var ikke vater på veggen og måtte gjøres om igjen samt mosaikk flis på veggen som blir lagt som en Berg og dal bane måtte legges om 2 x. Silikon arbeid har blid gjord uten hjelpe midler og sa ujevnt ut måtte gjøres om igjen også. Også var det oppheng av knagger og håndklær stativ hengt på skjev og måtte henges på nytt. Arbeidere var utlandsk og snakket neste ikke Norsk. Sluttresultatet . . (ok).

Ron Schaafsma, 25. mai 2017

Oppussing av bad - ferdiggjort før 15.des

Veldig fornøyd med Byggpartner Angermo, fra befaring til fullført jobb. Befaringen var veldig grundig og en god opplevelse. De ble ferdig innen tidsfristen (på dagen). Eneste minus er litt kommunikasjonsproblemer pga språkutfordringer hos håndverker (men dette løste seg når man tok direkte kontakt med Kent Robert). Kan varmt anbefale disse videre.

Mette Henriksen, 8. mars 2017

Helrenovering av bad

Veldig fornøyd med badet. Valgte Angermo på tross av at de ikke var de billigste. Likevel veldig godt fornøyd med arbeidet. Anbefales.

Patrick Sten Rowlands, 29. des. 2016

Totaloppussing av bad på skøyen i oslo

Angermo gjorde jobben i henhold til mine forventninger. Resultatet ble veldig bra. Vi har nå et moderne og skikkelig fint bad!

Petter Holthe, 10. nov. 2016

Totalrenovering bad

Gjennomføring og pris som avtalt. De hadde flinke fagfolk til alle oppgaver, spesielt fornøyd med at de løste utfordringer underveis og at de er service minded. Det var meget viktig for meg med byggetid, de leverte noen dager før avtalt.

Henning Torp, 14. okt. 2016

Rehabilitering av bad + toalettrom + innsetting av ekstra toalett + oppussing av trappegang

God dialog gjennom byggeperioden. Avtaler ble holdt.

Maria Lyngstad, 7. okt. 2016

Renovering av ca 8 kvm bad

Hadde litt mange jern i ilden så badet ble ganske så forsinket. Når det er sagt har jeg nå et svært flott bad, og arbeidet er pent gjort. Kan spsielt anbefalle flislegging da dette ble gjort svært pent.

Bjørn Erik, 3. aug. 2016

Rehabilitering total bad

God jobb, bra folk å ha med å gjøre, dokumentasjon ok. Angermo ledet prosjektet og styrte de enkelte fagelemetene på en god måte. Det som vi fikk av utfordringer, ble løst til det aller beste. Anbefales!

Roy B Evensen, 20. juni 2016

Bygge bad

Jeg er kjempe fornøyd med Byggpartner Angermo. Jeg kommer å bruke dem igjen hvis jeg trenger hjelp. Anbefales:-) Cecilia /på Skedsmo.

Cecilia Bjørklin, 3. juni 2016

Oppussing av rekkehus (bad,kjøkken,ekstra rom,overflatebehandling etc)

De fullførte innen tiden, resultatet ble veldig bra og til en bra pris. Høyt anbefalt og veldig dyktige. Det ble ryddet og støvsuget i hele oppussingsperioden og det fungerte bra å få gjort endringer og ekstra arbeid. Alt arbeid ble også dokumentert.

Geir Borch, 7. april 2016

Utvide og oppgradere vaskekjeller

Har ikke noe annet enn bra ting å si om Byggpartner Angermo. Leverte innenfor tiden og med perfekt resultat. Bra oppfølging underveis og fleksible i forhold til endringer som vi gjorde på sparken. De holdt huset pent og ryddig under hele prosessen.

Claes Bergsten, 29. mars 2016

Total rehabilitering av bad på 5,6 m2.

Godt håndtverk og god oppfølging. Utført innenfor avtalt frist.

Truls Thoresen, 1. feb. 2016

Pusse opp/utvide bad

Det finnes utelukkende godt å si om gjengen på Byggpartner Angermo! Alt fra befaring til ferdigstillelse var utført utrolig profesjonelt, raskt og detaljfiksert! Vi kom sammen frem til den beste løsningen og resultatet er over all forventning! Takk!

Simon Tveit, 10. des. 2015

Totalrenovering av 3m2 bad

Badet var ferdig for ett år siden, så litt sen omtale. Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Rask oppstart, lett å komme i kontakt, gode løsninger, flott flislegging, og god dokumentasjon på hva som ble gjort. Anbefales!

Reservert For Nummeropplysning, 22. sep. 2015

Totalrenovering av bad + litt kjøkken

Skulle totalrenovere badet mitt i 5. Etg u/heis, og valgte Byggpartner Angermo. De var fleksible iht oppstart, jobbet effektivt, var ryddige og hyggelige. Jeg er kjempefornøyd med det nye badet mitt og vil absolutt anbefale å bruke Angermo.

Tom Eirik, 1. sep. 2015

Oppussing av bad og toalett

Sluttresultatet ble veldig bra, bedre enn forventet. Men underveis har det vært noe å ta tak i. Jobben ble satt til å ta 3 uker og da vi spurte etter fremdriftsplan, fikk vi klar beskjed: FERDIG PÅ 3 UKER. Det tok 7 uker. Noe av dette skyldes levering av baderomsmøbler gjennom Flisekompaniet, som ble forsinket. Dårlig kommunikasjon fra både Flisek. Og Angermo . Arbeiderne dekket ikke til noe under arb. Forferdelig nedstøvet hus i perioder.

Rune William Nilsson, 12. aug. 2015

Oppussing,fliselegging,bad

Godt arbeid, dårlig kundebehandling. Kent-Roberts arrogante motto er ”kunden tar alltid feil”. Badet gikk over budsjett. Rabatten på fliser lovet av prosjektleder ble mindre. Dårlig tildekt. Fant knivspiss+ spiker i tett sluk. Lekkasje etter 1 uke.

Will Je, 18. juli 2015

Nytt bad

Resultatet ble fint. Særlig flisleggerne gjorde god jobb. Negativt med raske/billige løsninger når de kan og det tar mye tid for å se at ting blir gjort riktig. Dyre på tilleggsoppgaver. Anbefaler å leie andre til å gjøre ting som ikke er i kontrakten.

Frederik Skytte, 13. mars 2015

Rehabilitering av bad 1.7x2.0 m,i andre etg i rekkehus

Valgte Bygg Partner Angermo da de var de eneste som klarte å komme til befaring på avtalt tid. Grei pris, ordentlig kvalitet og rask utførelse (de lovte å prøve å bli ferdig ila tre uker da vi skulle på ferie, ble ferdig på to). Kan anbefales!

Jon Kerr Nilsen, 9. mars 2015

Rehabilitering av bad

Super service, og raskt levert før tidsfristen. Vi har fått verdens fineste bad! Har fått full fotodokumentasjon av prosessen, og oppfølging hele veien. Kan anbefale Bygg Partner Angermo på det varmeste. Tron&Mari.

Mari Nylund, 9. feb. 2015

Oppussing bad

Byggpartner Angermo har utført en meget bra jobb. Dem jobbet efektiv og hold tiden som dem lovte. Bebildert dokumentasjon fra starten til slutt ble sendt per mail. Hyggelige folk var de også.

Vera Felskowsky, 3. feb. 2015

Total renovering av bad

Tok mye lengre tid enn avtalen (mesteparten ble ferdig, men det som gjensto tok ytterligere tre uker). Dårlig oppfølging fra ledelsen for å få ferdigstilt badet. Ble i stedet møtt med arroganse og bortforklaringer.

Tatiana Hogstad, 28. des. 2014

Totalrenovering av bad

Vi valgte å bruke Angermo pga. Tidligere referanser og bra pris. Det var lett å kommunisere både med håndverker og prosjektleder. De kom med gode forslag til planløsning og gjorde en god jobb med badet vårt. Vi bruker gjerne Angermo igjen.

Børge Bardo, 2. nov. 2014

Endring av bad

Byggpartner har gjennomført en veldig godt utført total renovering av bad. God dialog underveis, gode tips og råd, ferdig innen tidsfristen, dyktige håndverker. Vil absolutt velge de igjen om mer oppussing skal gjøres.

, 28. okt. 2014

Totalrenovering av bad

Jeg er meget godt fornøyd med jobben som Bygg Partner Angermo utførte. Jobben ble utført ihht gjeldende forskrifter og innen avtale tids- og kostnadsrammer. Pga ferieavvikling tok det litt tid å få gjennomført ferdigbefaringen. Bruker de gjerne igjen.

Geir Torsteinsen, 3. okt. 2014

Oppussing av bad 5,8 kvm

Angermo firma er absolutt å anbefalle. Badet ble super fint. Vi hadde god dialog hele veien med dyktige og flinke ansatte og badet ble ferdig før fristen. Vi er superfornøyde!

Tommy Andresen, 30. aug. 2014

Gjøre om vaskerom med do til bad

Badet ble helt fantastisk! Kent Robert og hans team med rørlegger, elektriker og snekkere/murere har gjort en utmerket jobb, til avtalt pris, og til avtalt tid. Jeg bruker gjerne Bygg Partner Angermo igjen, og anbefaler dem på det varmeste!

Stefan Andreas Engelien, 30. aug. 2014

Flislegging av bad

Meget fornøyd med jobben dem gjorde,dem kom når dem sa,Så var dem velgig ryddige og pålitlige. Jobben dem gjorde på mitt bad var Meget bra så min anbefaling bruk disse. Hadde det vært flere stjerner hadde dem fått det. Hilsen Trond.

Trond Sand, 29. aug. 2014

Pusse opp bad

Vi fikk lite ergarne arbeidere som verken snakket norsk eller engeksk. Mr Angermo var bortreist store deler av oppdragstiden, noe som gjorde det vanskelig å gjøre nodvendige endringer underveis. Angermo svarer ikke på mail, så kommunikasjon må gå pr tl.

Ståle Skaland, 22. juli 2014

Rehabilitering av bad

De kom raskt på befaring og kom med forslag til løsninger. Utrolig hyggelige og raske. Etter at kontrakt ble skrevet tok det tre dager før de kunne starte på jobben. Jobben ble gjort på tre uker. Løpende kontakt under hele prosessen. Ryddig firma med super kvalitet. De kom alltid til avtalt tid. Ryddet etter seg og leverte et flott bad! Ved sluttbefaring fikk jeg en mappe med dokumentasjon. Anbefaler Angermo på det sterkeste! !

John Apicella, 25. juni 2014

Renovering av bad

Snabbt och effektivt. God och tät kontakt med snickaren. Problem löstes effektivt med hjälp av god dialog. Lyhörd för våra önskemål så man var väldigt delaktig i arbetet. Enda lilla minuset: väldigt långa arbetsdagar för snickaren. Annars mycket nöjd.

Henrik Pettersson, 16. juni 2014

Vi ønsker oss et nytt bad

Angermos firma gjorde en førsteklasses jobb hele veien. Hans egen ansatte Bogdan var særdeles dyktig og hyggelig. De samarbeidende firmaene gjorde også jobben sin veldig bra - noen småfeil ble rettet opp raskt og riktig. Tidsfristen holdt på timen!

Kirsti Vigdis Røed, 18. mai 2014

Lett oppgradering av lite bad

Gjorde en veldig bra jobb på badet med flislegging, sparkling og maling av tak samt demontering og montering av nytt dusjkabinett og kloset. Flisleggingen var helt eminent, litt småplukk ble rettet opp underveis. Tidsskjema ble holdt.

Chris Lutken, 29. mars 2014

Nytt badegulv,membran og gulvvarme

Holdt alle avtaler. Resultat som planlagt. Flott finish.

Christopher Fougner, 7. mars 2014

Etablering av baderom i grovkjeller

Alt arbeid ble fullført innenfor avtalt tid, og kvaliteten er meget, meget bra på det utførte arbeidet. Hyggelig bemanning som var nøye med å vaske og rydde etter seg. Kvaliteten på flisarbeidet er noe av det beste vi har sett. Meget fornøyd kunder.

, 6. mars 2014

Renovering av bad

Kan absolutt anbefale Bygg Partner Angermo. De jobbet raskt og effektivt og ble ferdige før avtalt tid. Det var et par små misforståelser og ting underveis, men dette ble ryddet opp i med en gang. Hadde en god dialog med Angermo under hele oppdraget.

Bente Solberg, 5. des. 2013

Renovere bad

ByggPartner Angermo kan trygt anbefales til totalrenovering av bad. Kom til avtalt tid, gjorde en kjempebra jobb, og ble ferdig til avtalt tid, til prisen vi ble enige om. Åshild.

Åshild Kristoffersen, 19. juli 2013

Henge tv 19 kg på gipsvegg uten stender

Kom til avtalt tid, veldig hyggelig kar. Jobben ble utført i henhold til avtale. Kan anbefales.

Jasdip Singh, 15. feb. 2013
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2017

i enhetsregistret
Omsetning

7.9

Millioner kroner
 • Ansatte
  1
 • Egenkapital (%)
  26.5%
 • Likviditet
  1.36%
 • Driftsmargin
  1.9%
 • Gjeldsgrad
  2.8%
 • Lønnsomhet
  27.7%
Regnskapstall (i 1000)
 
2017
Sum driftsinntekter
7948
Driftsresultat
152
Resultat før skatt
152
Årsresultat
115
Roller
Daglig leder
Kent Robert Angermo
Styrets leder
Kent Robert Angermo
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2017-03-08
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 16-07-2019 14:09:50
Se hele regnskapet til BYGGPARTNER ANGERMO AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart