Siste evalueringer (167)

Skifte vinduer (3 single + 1 trippel) samt verandadør.

Meget ryddig bedrift, som utførte alt arbeidet på en effektiv måte. De ble ferdig til avtalt tid og pris. Jeg er meget fornøyd med arbeidet.

Pål Sparr Christensen, 20. feb. 2019

Nye ytterdører

Adam and Victor changed all external doors in our 120year house with an excellent result. Effective, good communication, professional and again, with an excellent result.

Anders Richard Landbø, 13. feb. 2019

Vindusutskifting stiboltsgate 6 i drammen

Fornøyd med arbeidet, dokumentert med bilder og produktdokumentasjon. De kan bli bedre på kommunikasjon, men ingen store problemer.

Arnfinn Martinsen, 5. feb. 2019

Bytte vindu på soverom

Anbefaler Advik etter å ha brukt de på prosjektering og gjennomføring av bytting av vinduer og dører. Kvalitet og god pris.

Kristian Hestmann, 14. jan. 2019

Sette inn «rømningsvindu»

Veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort, de har både satt inn forskriftsmessig vindu i kjelleretasje og jeg har også fått dem til å bytte de fleste av de øvrige vinduene i boligen. Jeg var særlig godt fornøyd med det to som kom og byttet ut vinduene. Hyggelige og effektive folk som gjorde kvalitetsmessig og estetisk god jobb. Jeg har anbefalt dem til familie som benyttet dem og som også har blitt veldig godt fornøyd med utført arbeid.

Arne Nicolaysen, 14. jan. 2019

Utskifting av balkongdør og terrassedør.

Veldig fornøyd med jobben som ble utført av dyktige håndverkere.

Torkild Moe, 18. des. 2018

Installasjon av glass skyvedører

Kommunikasjon underveis var også bra. Mvh Yamuna.

Yamuna Vallipuram, 15. des. 2018

Skift av vinduer

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort vedr. Skift av vinduer i hele leiligheten vår februar 2019. Profesjonelle, hygglige fagfolk som hele tiden er tilgjengelige og ønsker det beste for kunden. Ikke et støv-fnugg i leiligheten etter jobben var gjort. Anbefaler Advik AS på det sterkeste og ville valgt firamet igjen dersom det skulle bli aktuelt.

Caroline Henriksen, 1. des. 2018

Skifte vinduer

Meget fornøyd med jobben Advik AS gjorde med bytte av tre vinduer! Fikk raskt svar fra bedriften og god forklaring ved befaring på hva de skulle gjøre. Pristilbud oversiktlig og stemte med sluttpris. Vinduene ble byttet til tidsperioden som var avtalt og fikk presis informasjon om når de skulle komme og lengden på arbeidet. Hyggelige folk som kom og skiftet vinduene og sørget for at det ikke ble skittent i leiligheten. Tommel opp for en melding senere på kvelden også for å sjekke at jeg var 100 % fornøyd.

Thorbjørn Unhammer, 29. nov. 2018

Bytte 3 vinduer i sokkeletasje

Fint gjennomført på alle plan. Samarbeidende. God pris. Vil bruke bedriften igjen seinere.

Tor Øystein Vaaland, 7. nov. 2018

Vindusutskiftning

Veldig bra resultat.

Frederik Klaveness, 6. nov. 2018

Bytte ut veranda vindu/dør

Godt gjennomført arbeid på alle område. God kommunikasjon og ryddig på alle områder. Sterkt anbefaling av Advik AS Til andre som trenger å få utført ved bygging av vindu/ verandadør o. L.

Tue Duc Nguyen Kalvatn, 5. nov. 2018

Skyvedør til terrasse

Veldig godt fornøyd med arbeidet og vil anbefale Advik til andre.

Georg Andreas Huus, 1. nov. 2018

Bytte vinduer og en dør

Advik holder avtaler, rullet inn og ble ferdig med jobben to dager før estimert tid. Forlot huset renere enn da de kom. Fint håndtverk etter hva jeg ser, og vil definitivt bruke Advik til framtidige prosjekter.

Irene Pedersen, 26. okt. 2018

Nye vinduer og terrassedør.

Arbeidet gikk ut på å skifte ut de fleste av vinduene i huset, samt terrassedør. Det ble utført i høstferien, så håndverkerne hadde huset for seg selv de fleste dagene. Da jeg kom tilbake, var jobben gjort og nøkkelen deponert i postkassen som avtalt. Advik AS utførte et nydelig arbeid, og får mine beste anbefalinger. Jeg benytter dem gjerne igjen. Stein Eriksen.

Stein Eriksen, 11. okt. 2018

Bytte vinduer,samt terassedør

Svært fornøyd med Advik. Vi byttet 7 vinduer og verandadør. Jobben ble utført av 2 flinke karer fra Polen. De var effektive, nøyaktige, forsiktige og ryddige. Resultatet ble strålende. De støvsuget til og med verandaen etter seg:) Anbefales på det sterkeste!

Daniel Sigerstad, 10. okt. 2018

Skifte balkongdør

Meget fornøyd. Anbefales.

Lars Petter Cabrera Stråtveit, 2. okt. 2018

Priser på vinduer og verandadør

Rask og effektiv service.

Rune Sletten, 24. sep. 2018

Bytte vinduer og renovere stua

Ryddig tilbudsprosess og flott gjennomføring. Advik kunne også vise til flinke partnere for en tilleggsjobb inne.

Ragnar Ekker, 24. sep. 2018

Skifte kjellervindu til større

Veldig godt fornøyd. Oppmøte til rett tid, og raskt og profesjonelt utført.

Richard Jakob Ødegård Johansen, 23. sep. 2018

Bytte av vinduer 3 etasje stue

Flotte vinduer, topp montering og gode priser! . God kommunikasjon hele tiden. Anbefales!

Simen Pedersen, 21. sep. 2018

Skifte vinduer i en leilighet

Byttet alle vinduer på leiligheten. Svært godt fornøyd med Advik. De var profesjonelle, effektive og ryddige. Resultatet ble veldig bra. Anbefales.

Sheik Ryaz Yaseen, 17. sep. 2018

Bytting av punkterte vinduer samt montering av 2 stk nye

Skiftet termo glass i 4 vinduer.

Jon Herud, 30. aug. 2018

Skifte 3 vindu i 1. etg.

Meget bra arbeid. Ble så fornøyd at jeg bestilte nytt og betydelig større oppdrag fra dem med det samme.

Knut Andreas Lid, 28. aug. 2018

Bytte vinduer 10 stk

Veldig fornøyd alt gikk profesjonelt for seg fra anbud/befaring til prosjektet var ferdig Høfelig sjef og veldig høfelig ansatte Kan anfeballes på det sterkeste.

Steven Fiskum Bebrmidge, 16. juli 2018

Montering av vindu til kjeller

Anbefales. Oversiktlig tilbud, blide og effektive arbeidere. Godt utført arbeid.

Lars Sund, 15. juli 2018

Bytte vinduene i enebolig

Alle tiders! Veldig bra oppfølging og flinke håndtverkere.

Trond Georg Andersen, 27. juni 2018

Skal skifte fra små til større vinduer

Flinke folk som ordnet alt! Raskt og ryddig.

Janne Roven, 24. juni 2018

Bytte tre vinduer i andre etasje på enebolig

Advik AS kom og gjorde jobben til avtalt tid. Adam og Viktor var med og sikret at oppgaven var forstått. Gode og raske håndverkere. Ryddet opp etter seg.

Arne Øyvind Kolstrøm, 20. juni 2018

Bytte vinduer

Dyktige fagfolk. Møtte opp til avtalt tid,utførte jobben som avtalt. Byttet til og med lister rundt verandadøra slik at de skulle passe med vinduet som ble byttet ut. Veldig fornøyd! Anbefales =).

Ida Holøien, 13. juni 2018

Nye vinduer

Snakker om effektive og flinke folk. De kom fredag morgen kl 7. 00 og jobbet til kl 18. 00. På igjen lørdag kl 9. 00 til 17,00. Ga seg ikke før alle 3 vinduene var på plass. Meget nøyaktig og fint utført at arbeide . Anbefales på det sterkeste. Hans Petter Jenssen.

Hans Petter Jenssen, 13. juni 2018

Sette inn nye vindu,slipe gulv

Vi valgte Advik AS siden de kom med god rådgiving og smarte vurderinger på befaring. Jobben var å bytte ut 3 eksisterende vindu og sette inn et nytt vindu i en eksisterende vegg (type fransk balkong med glassrekkverk). Hele veien følte vi oss trygge og veldig godt ivaretatt. Adam og hans team er punktlige, ryddige og kompetente. Vi angret ikke en eneste sekund og skal definitivt velge dem igjen!

Susanne Brachetti, 3. juni 2018

3 vinduer og verandadør.

Kjappe, dyktige, ryddige fagfolk som virkelig har levert det som ble lovet. 3 vinduer og en verandadør byttet over 2 dager til en hyggelig pris. All utforing og listing innvendig er 100% strøkent. All kledning rundt vinduer, samt nye vannbrett utvendig er byttet og ser meget bra ut! Jeg kan absolutt anbefale Advik As! !

Anders Skjellestad, 21. mai 2018

Bytte av 6 vinduer og terrassedør.

Jobben ble utført raskt og effektivt. Resultatet ble bra. Jeg kan anbefale Advik AS. Morten Reigstad.

Morten Reigstad, 5. mai 2018

Bytte 2 vinduer

Adam svarer raskt og er veldig lett å kommunisere med. Han sender svært oversiktlige tilbud, og gjorde jobben til avtalt tid. Vi skal bruke Advik AS igjen.

Idunn Nygård, 2. mai 2018

Skifte 12 vinduer

Gjorde jobben som avtalt. God info og ordentlig utført arbeid innen avtalt tid. Anbefales.

Karl Erik Nærum, 30. april 2018

Bytte vindu

Meget godt fornøyd. Kom til avtalt tid. Meget nøyaktige og effektive. Anbefales.

Kevin Chaston, 23. april 2018

Innsetting av vindu

God kommunikasjon, oversiktlig avtale og jobben ble utført tidligere enn først avtalt da det åpnet seg en mulighet. Jobben ble perfekt utført mens vi var på jobb, og leiligheten var like ryddig og ren i etterkant av at jobben ble gjort. Jeg har ingen problemer med å anbefale Advik videre.

Andre Fossen Mlonyeni, 29. jan. 2018

Skifte vindu

Knallgod service! Jeg fikk god veiledning og råd på befaringen og monteringen gikk smertefritt. Noe småpirk måtte fikses på, men da var de på plass morgenen etter og rettet opp i dette med et smil. Flotte og dyktige folk.

Alv Øidvin, 28. jan. 2018

Skifte dobbeltvindu

Veldig fornøyd med å ha benyttet Advik. Hele prosessen gikk smertefritt. De møtte alltid opp til avtalt tid, kommunikasjonen var god, prisen var rimelig, de gjorde en skikkelig jobb og ryddet opp etter seg. Anbefales!

Thomas Ødegaard, 27. jan. 2018

Bytte kjellervindu til godkjent rømmingsvindu

Adam og gutta møtte opp som avtalt, utførte jobben til avtalt pris og kunne ta jobben omgående. Noe som var viktig for oss! Adam var veldig klar i sin tale. Vi skal være 100% fornøyd og vi må ikke gjøre noe som helst etterpå. De utførte en god jobb med de utfordringene de hadde. Vi er nok ikke 100% fornøyd med resultatet, men så nære vi kan bli. Kun minor details kunne vært litt bedre. Det stopper oss ikke å gi 5 stjerner, for det var de verdt!

Marius Belbo, 11. des. 2017

Bytte vinduer i leilighet på bakkeplan

Vi skulle bytte ut våre 40 år gamle vinduer. Adam i Advik tok kontakt og kom på befaring etter to dager. Fikk gode råd om hva vi burde prioritere og hva vi kunne nedprioritere i vårt tilfelle. Etter noen dager fikk vi ett spesifisert tilbud og vi slo til med det samme. Installeringen gikk raskt og effektivt uten noe problemer selv etter vi gjorde noen endringer underveis. Kundeservice: 10/10 Pris: 10/10 Profesjonalitet: 10/10 Anbefales!

Karl Axel Svendsen, 4. des. 2017

Vinduer som må skiftes

God komunikasjon og jobben ble fulført på avtalte tidspunkt og pris. De nye vinduene ser herlige ut.

Romain De Ribet, 4. des. 2017

Bytt av vindu i soveromet

Rask og effektiv! Bra job!

Simona Cucu, 29. nov. 2017

Supply and fit new windows

A very good and professional job and a high standard of service. I would have no hesitation to recommend to others.

Kevin Burton, 19. nov. 2017

Bytte ut vinduer i en leilighet

Fikk byttet ut vinduer og balkongdør, og de var profesjonelle og effektive. Vil anbefale de videre.

Iselin Roberg, 18. nov. 2017

Skifte vinduer

Advik ga et svært godt tilbud, og utførte jobben med å skifte fire vinduer på en svært god måte. Firmaet kommuniserte profesjonelt og hyggelig, utførte arbeidet effektivt og nøyaktig i henhold til avtalt tidsbruk, og ryddet svært godt etter seg. Advik anbefales på det varmeste!

Merethe Rein, 4. nov. 2017

Skifte av vinduer,balkongdører og ytterdør

Profesjonelt utført arbeid innen fristen, med god rådgivning i forkant. Vi er veldig fornøyde.

Natascha Varnhorn, 30. okt. 2017

Sette inn nye vinduer i kjellerleilighet (godkjendt til bruk som rømningsvei)

Veldig positiv opplevelse! Ryddig og god kumminkajson samt lever kvalitet til avtalt tid og pris. Kan anbefales på det sterkeste.

Frode Helland-evebø, 27. okt. 2017

Skifte vinduer i rekkehus

Veldig fornøyd med utført jobb av Advik AS. Arbeiderne deres kom til avtalt tid og jobbet effektivt slik at jobben ble ferdig til avtalt tid. Vi ble hver dag informert om status og vi er veldig fornøyd med sluttresultatet. Vi anbefaler derfor dette firmaet videre!

Erik Istad, 24. okt. 2017

Erstatte yttervegg til terrasse på hytte med skyvedør

Veldig fornøyd med jobben. Veldig god service. Anbefales!

Rolf Hay, 24. okt. 2017

Sette inn to vinduer i kjeller

Profesjonelt utført!

Fredrik Stokke Hall, 23. okt. 2017

Nye vinduer og verandadør på rekkehus

Meget godt gjennomført, enkle å forholde seg til. Ville brukt samme firma igjen.

Ivar-kristian Waarum, 18. okt. 2017

Skifte vinduer og balkongdør

Er pålitelig og ryddig. Godt arbeid utført.

Ragnhild Fretheim, 12. okt. 2017

Skifte to stk vinduer og sette inn nytt vindu

Kan anbefales.

Anders Berset, 7. okt. 2017

Skifte vinduer

Veldig fornøyd med utført jobb. De var punktlige, raske, og dyktige Kan anbefales.

Anne Karine Henriksen, 4. okt. 2017

Skifte av kjellervinduer

Veldig bra utført jobb. Raske og nøyaktige med godt resultat. Anbefales.

Arnfinn Nordal, 27. sep. 2017

Vindu- fjerne,kjøp og montering

Strålende utført.

Liv Espedal, 4. sep. 2017

Change windwos

Are you wondering to change your windows? I fully recommend you to choose Advik group. Why? We had 8 windows including a balcony door, very old …I got a price for work and windows from different companies. I got best offer from Advik for a high quality windows. They come to our home and install all windows in less than three days. Very clean work, very good finishing work and you don't need to do anything. Give the key to them and get the home.

Siamak Feizi, 29. aug. 2017

Skifte 6 vinduer og utgangsdør

Utmerket utført jobb, nøyaktig og bra resultat på alle måter. Anbefales.

Jarle Holtet-lid , 7. juli 2017

Bytte vinduer i rekkehus

Byttet 8 vinduer, en balkongdør og satt inn stor skyvedør. Jobben ble utmerket og raskt utført til en grei pris. Veldig fornøyd med sluttresultat. Hyggelige folk. Anbefales på det varmeste :).

Torild Abrahamsen, 5. juli 2017

Utskiftning av verandadør og 2 vinduer.

Leter du etter nogen til at bytte vinduer og dører, så trenger du ikke lete lengere. Her er det tale om et firma med virkelig høj service og kvalitet. Vi har byttet ut et gammelt vindu og teressedør til stor skyvedør, samt et mindre vindu. Helt fra starten ved tilbudsgivning, kjente jeg at der var tale om høj kvalitet og dette holdt helt til siste flek på vinduet var tørket bort. Ingen tvil om at at Advik får mine beste anbefalinger.

Kenn Thaagaard, 22. juni 2017

Sette inn vinduer

De fikk oppdrag om å sette inn tre vinduer i et to år gammelt hus. Upåklagelig kvalitet, raskt utført og med svært god finishkvalitet! Gutta som satt inn vinduet var svært nøye og renslige, og dekket til alt av interiør for å unngå støv. Veldig godt fornøyd og prisen ble akkurat som avtalt til tross for at de jobbet lenger enn tiltenkt. Kan på det varmeste anbefales.

Jørgen Bjerkan, 21. juni 2017

Skifte vinduer

Jobben ble gjort raskt, profesjonelt og til avtalt pris. Særdeles hyggelig og god service. Svarte godt på alle spørsmål, og gjorde at vi følte oss godt ivaretatt. Anbefales varmt!

Anne Føreland , 18. juni 2017

Installasjon av ny verandadør

Veldig fornøyd med arbeidet Advik har gjort. Vi har byttet 4 vinduer og satt inn en 3 meter bred skyvedør. Upåklagelig arbeid og service. Vil nok velge Advik igjen.

Rune Jørs Larsen, 8. juni 2017

Installasjon av terrassedør

- Proff og hyggelig befaring - Komplett tilbud i henhold til forventing. - Tett sekundering i forkant av installasjon. (Ventet på dør fra leverandør). - Møtte presis kll 8. 00, og leverte som avtalt. - Ekstremt ryddige og ordentlige karer. Dekket til flater, møbler osv. Ryddet opp etter seg. - Adam (sjef) tok ekstra sjekk pr telefon i etterkant for å sikre at jeg var fornøyd 100% fornøyd. Anbefaler Adam og gutta sterkt!

Tor Olav Aasgaard, 30. mai 2017

Bytting av vinduer

Advik var effektive med å bytte vinduer. Det var imidlertid preget av litt slurv, lister var glemt tettet og malingsflekker rundt karmer. De kom raskt tilbake for å utbedre og resultat ble til slutt bra.

Christina Wold Deilet, 28. mai 2017

Skifte vinduer

Skal du bytte vinduer? Da bør du velge Advik AS! Fra første det møtet med befaring til siste vindu var vasket og pusset, så har dette vært en svært behagelig prosess. Advik målte opp, bestilte nye vinduer, fjernet de gamle og satt inn de nye. De tok seg også av alt av listing, fuging osv - alt etter TEK10. Dette er den eneste bedriften i Oslo som utelukkende holder på med vinduer. Dette betyr god pris og svært kompetente håndtverker.

Simen Enger, 28. mai 2017

Montere skyvedør av glass på terrassevegg

Svært fornøyd! Flinke folk!

Simona Eskeland, 23. april 2017

Skifte panel og skifte vinduer

Blant de mange interesserte valgte jeg ut tre firmaer som kom på befaring og gav meg pris. Alle gjorde ett bra inntrykk. Valgte Advik fordi de hadde en god pris, kunne utføre jobben når jeg ønsket det og fordi Victor inngav tillit. Håndverkerne kom til avtalt tid, og gjorde en utmerket jobb. Det var lett å se at dette hadde de gjort mange ganger før. Hvis jeg har lignende oppgaver i fremtiden vil Advik være et naturlig førstevalg.

Harald Løvvik, 27. mars 2017

Erstatte vindu med dør i bygård

Fine folk, men totalen ble så som så. Prosjektet ble over en mnd forsinket pga problemer med leverandøren og de forlot jobben kun nesten ferdig. Vi ble enige om ny pris og alt i alt blir nok alt bra.

Espen, 28. des. 2016

Skifte 7 vinduer og en balkongdør

Vi er sååå fornøyd! ! ! ADVIK a/s var effektive, holdt avtaler og tidsfrister, var fine å kommunisere med og gjorde en fantastisk bra jobb! ! Nå er det mye lunere i stua, ikke noe kaldras. Både vindtett og godt isolert. Dessuten er arbeidet meget pent og estetisk bra utført! ADVIK a/s er grundige og gjør en proff jobb hele veien. Vi kan trygt anbefale ADVIK a/s videre, basert på vår erfaring! Og vi vil benytte oss av dem selv ved neste anledning.

Torunn Kanutta Remme, 15. des. 2016

Grave lysgrav,utsaging for vindu,montere 2 nye vindu i kjeller

Advik gravde lysgrav. Støpte lysgravmur, og satte inn større kjellevindu på dette oppdraget, og vi er veldig fornøyd med jobben. De kom raskt, og utførte jobben profesjonelt, kjapt og til avtalt pris. De var veldig nøye, og har sans for detaljer. Ryddig og skikkelig utført - meget pent arbeid! Kan absolutt anbefale Advik! Inger Hjortdahl.

Inger Hjortdahl, 14. des. 2016

Sette inn 3 fastkarmvinduer

Godt utført arbeid til en ok pris. Vil absolutt vurdere denne leverandøren ved neste anledning.

Kai Nystuen, 30. nov. 2016

Innsetting av trefløyet balkongdør og gipsing av tak

Advik byttet balkongdør og vindu på dette oppdraget, og jeg er MEGET fornøyd med gjennomføringen! De hadde gode priser, var veldig behjelpelig med å finne gode løsninger og installerte balkongdør og vindu perfekt. Det er lett å se at de er nøye og har sans for detaljer i arbeidet de utfører. De utførte også noe ekstra listing (som ikke var en del av jobben jeg betalte for) - helt gratis når de "først var her" :) Anbefales på det sterkeste!

Erik Sogge, 23. nov. 2016

Skifte 2 vinduer og bygge ny vindusramme

Adam var ryddig og grei i kommunikasjonen, og alt ble utført etter planen. Gutta som kom var flinke, effektive og gjorde en svært god jobb. Bruker gjerne Advik igjen.

Terje Løken, 19. nov. 2016

Sette inn nytt vindu

Meget rask, god og effektiv jobb, til avtalt pris. Hyggelige folk. Anbefales varmt.

John Steffen Braastad-langballe, 18. nov. 2016

Bytting av vinduer i rekkehus

Veldig bra og rask utført jobb når de først kom i gang. En liten minus på grunn av 2 mnd forsinkelse. Ved en feil ble ikke vinduene bestilt i fabrikken, men Adam gjorde alt i sin makt og vi fikk til slutt vinduene for kun 1/3 del av prisen. Arbeidere er flinke og hyggelige. Ville helt klart bruke dem igjen.

Soraya Jimenez, 17. nov. 2016

Skifte vinduer og dør

Byttet 5 Vinduer: enkel jobb utført raskt, pent og effektivt. Nye glass og tettet stor gammel skyvedør - Adam og Viktor fant en kreativ og god løsning, fokuserte på kvalitet i jobben fremfor raske løsninger og veldig fornøyd! Gutta rydder pent opp også!

Karsten Sæthre, 26. okt. 2016

Bytte vinduer terrassedør samt montere loftsluke og legge gulv på loft

Advik har fulgt opp godt og levert arbeid av god kvalitet. Prismessig ligger de i det lavere sjiktet og vinduene har god kvalitet.

Torkel Thune, 22. okt. 2016

Vedr. ca 6 m langt vindu med skyvedør

Jeg hadde en bestilling på 6 m vindu med skyvedør og valgte ADVIK AS og er særdeles tilfreds med det. Prisen var meget konkurransedyktig og arbeidet som ble utført var meget profesjonelt og det ble flott utført til avtalt tid og pris. På bakgrunn av særdeles god erfaring med firmaet vil jeg også velge ADVIK AS senere. Anbefaler firmaet på det varmeste! !

Bjørn Olav Flaaten, 20. okt. 2016

Sette inn større kjellervindu (murvegg)

Rask respons på annonsen, rask befaring og rask levering. Veldig smidig prosess. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Leverte over forventning på at også ryddet så fint etter seg.

Anne Midttun, 12. okt. 2016

Utskiftning av vinduer

Levert til avtalt tid og pris. Bra utført! Kan anbefales!

Anne Marte Hjemås, 3. okt. 2016

Utskifting av 7 stk vinduer i kjeller (mur)

Jobb utført raskt og effektivt etter avtale. Veldig bra håndverkere.

Morten Håland, 30. sep. 2016

Hulltaking,vindu- og glassbytte 8 enheter

Advik lagde 2 hull og monterte nye vinduer i trehus samt byttet gammelt vindu. Arbeidet er perfekt utført og vinduene er solide og pene. Teamet ble ledet profesjonelt, arbeiderne var nøyaktig, raske og ikke minst svært ryddige. Anbefales.

Frode Andersen, 24. sep. 2016

Skifte av vinduer og dører

Utført under budsjett og raskere enn stipulert. Meget fornøyd med utførelsen og bedriften.

Per Hasle, 21. sep. 2016

Skifte 3 stk vinduer,samt liste rundt

Hei, Advik vinduer gjorde en fabelaktig jobb! De var svært effektive, samt at de ryddet bra etter seg. Vi kan anbefale Advik på det sterkeste! ! !

Marianne Grimstvedt Sydsæter, 19. sep. 2016

Bytte ut to verandadører og ett vindu

Veldig bra jobb. Effektive og innenfor avtalt tid. Vil anbefale disse på det varmeste.

Lars Sæther, 9. sep. 2016

Bytte verandadør

Jobben ble utført og vi er veldig fornøyd. Vi er også veldig glad for at alt ble ryddet og fjernet etter at jobben var gjort. Godt gjennomført.

Heidi Ryen, 5. sep. 2016

Fjerning av mur og vinduer

Profesjonelle og dyktige håndverkere;).

Mathias Emil Hager, 28. aug. 2016

Snekker - justering av verandadører

Jobben utført raskt og effektivt. Advik AS leverte god service og kan anbefales til liknende oppdrag. Mvh Terje Sirevaag.

Terje Sirevaag, 27. juli 2016

Skifte vinduer og terrassedør

God kommunikasjon med firma. Jobben ble gjort raskt og innen tiden vi hadde avtalt. Arbeidet ser veldig bra ut.

Anne-guri Fritsvold, 9. juli 2016

Skifte vinduer

Godt fornøyd med profesjonelt utført jobb, effektivt og skånsomt gjennomført, til avtalt pris, uten overraskelser.

C Aanonsen, 27. juni 2016

Bytte 2 stk vinduer og 1 stk terrassedør.

Byttet to vinduer og en balkongdør. Utførte arbeidet etter avtale. Veldig fornøyd.

Lena Ovesen, 19. juni 2016

Skifte vinduer i fritidsbolig

Advik vAS kan anbefales på det varmeste. Ryddige, effektive og ikke minst profesjonelle håndtverkere. De leverte det beste tilbudet og utførte jobben til avtalt tid og pris. Og resultatet ble som ønsket! Anne Johanne Enger.

Anne Johanne Enger, 7. juni 2016

Reparere vindu

Godt utført arbeid, etterrettelig kontaktperson og arbeid innen angitt tid. Kan trygt anbefales!

Johan Lindelien Schwartz, 31. mai 2016

Skifte vinduer og skyvedører

Kommer som avtalt, jobber som avtalt, utførelse og kvalitet er etter det vi kan bedømme veldig bra. Folkene i Advik jobber effektivt og prisen ender opp innenfor de forventede rammer. Vi kommer til å ringe Advik neste gang også!

Tone Eidissen, 28. mai 2016

Skifte totalt 6 vinduer i sokkelleilighet med større og rømningssikre.

Veldig flinke håndverkere som leverte hurtig og med svært god kvalitet. Ryddet og støvsugde til og etter at jobben var fullført. Meget godt fornøyd!

Per Olav Hagås, 24. mai 2016

Bytte av 5 stk vinduer

God dialog og oppfølging under hele prosjektet. Veldig fornøyd med kvalitet på vinduer og på utført arbeid. Leverandøren anbefales, og jeg er selv i gang med å planlegge bytte av kjellervinduer med samme leverandør.

Stian Oldebråten, 22. mai 2016

Bytte redusere høyde på vindu.

Topp kvalitet på vindu og arbeid. Adam (partner) er rask til å svare både på epost og telefon og flink til å følge opp kundene. Håndtverkerne var flinke, hyggelige og effektive og gjorde arbeidet helt i tråd med mine ønsker.

Asbjørn Berge, 12. mai 2016

New windows for bedroom needed.nowe okna!

Selskapet er profesjonell , gjør evaluering og kommer med detaljer og tilbudet raskt. Vinduene var akkurat som de burde være, og arbeiderne var rolig, hardt arbeide og ryddig. Svært rimelig representant for selskapet gjort prosessen hyggelig.

Hannah Adams, 27. april 2016

Ny ytterdør

Adam og hans gutter gjorde en glimrende jobb. De fikk produsert opp en spesialdør fra fabrikk som ble helt lik den gamle fra 1947. Naturligvis koster slikt penger, men billigere enn fryktet. Det viktigste er at finishen ble perfekt. Anbefales.

Ola Stenersen, 25. april 2016

Skifte vinduer byleilighet 1. etasje

4 vinduer og balkongdør i min leilighet på Majorstua ble byttet raskt, effektivt og bra! Og jeg fikk mye mindre støy. Håndverkerne kom når de skulle, og jobbet veldig godt. Prismessig var Advik meget konkurransedyktige. Anbefales!

Gunn Øidne Reinertsen Næss, 16. april 2016

Skifte vinduer

Veldig fornøyd med godt utført arbeid, flotte 3 lags vinduer, endelig føles huset tett og varmere. Advik er proffe og nøye ! De fortjener en sekser ! ! ! !

Isabel Vigil, 3. april 2016

Bytte av tre vinduer og en dør

Ryddig tilbud med flere alternativer til løsninger. Ga gode råd tilpasset vårt behov. Bra utført arbeid til avtalt tid og pris.

, 29. mars 2016

6 vinduer og en skyvedør

Dette er meget gode håndverkere som absolutt vet hva de gjør. Effektiv, ryddig og meget pent utført. Kom som avtalt, og prisen. . . Jeg smilte godt da jeg betalte denne regningen, fikk en kjempepris :-) Kan absolutt anbefale Advik til andre. . . Superfornøyd.

Jørn Opsahl, 24. mars 2016

Bytte ytterdør

Jobben ble lagt ut, bestilt og utført i løpet av meget kort tid til en veldig god pris. Veldig fornøyd og ville brukt disse igjen.

Ina Elisabeth Myhre, 29. feb. 2016

Skifte 2 komplette vinduer rammer 3 etg. blokkleil oslo

Bra jobba, raskt og 100% oppfølging++++++++.

Tor Ansgar Bakken, 18. feb. 2016

Skifte vinduer

Veldig god jobb, alt var profesjonelt. Kom til riktig tid, ryddet opp alt og tok med søppel, ingen skader. Arbeidet ble også gjort tilfredstillende. Valgte Advik på grunn av omtalen her på finn, og de levde opp til forventingene.

Sondre, 11. feb. 2016

Skifte 2 stk vinduer i kontorbygg

Meget bra kvalitet på arbeidet. Fleksibel og hyggelige folk. Ble litt forsinket iforhold til avtalt tid, men ikke noe problem. Kan varmt anbefales.

Ole Henrik Grimsrud, 7. feb. 2016

Skifte vinduer i leilighet

Selskapet var lett å komme i kontakt med og svarte fort på mail dersom jeg hadde noen spørsmål. Monteringsjobben ble gjort effektivt og nøye. Alt i alt, veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort.

Frederik Aurtande, 4. feb. 2016

Utskiftning 2 vinduer

Advik AS utførte jobben til vår store tilfredshet. Adam er trivelig, imøtekommende og svarer umiddelbart på henvendelser jeg hadde med han. Hans håndverkere fremstår på oss som svært dyktige. Upåklagelig, strøkent arbeid og de rydder opp etter seg.

Bjørn Erik Lunde, 3. feb. 2016

Skifte 6 vinduer

Godt fornøyd med utført jobb,god pris ,noe forsinket levering pga feilmåling ved befaring,ellers godt fornøyd med resultatet og vil benytte de senere!

Kjell-tore Senkpiel, 14. jan. 2016

Skifte utgangsdør.

Jobben ble godt gjennomført til avtalt tid og pris.

Arne Olsen, 15. des. 2015

Skifte 5 stk vindu i 2 etg enebolig

Kan anbefale på det sterkest.

Anders Petterød Halvorsen, 11. des. 2015

Bytte 3 stk stuevinduer.

Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Og resultatet ble veldig bra!

Ralf Einhausen, 8. des. 2015

Bytte 12 viduer

Svært god jobb til avtalt pris og avtalt tid. Svært effektive - noe vi satt pris på ved bytte av vinduer i November :).

Joachim Amland, 2. des. 2015

Skifte terrassedør og bygge trappeavsats

Adam og gutta hans gjør en grundig jobb med både bestilling så man vet nøyaktig hva man får, og utførelsen er knallbra. God kvalitet i alle ledd, god pris og punktlige. Har det lille ekstra som skal til for 5 stjerner! 8 uker leveringstid men verdt det! ! !

Stefano Bardellotto, 30. nov. 2015

Nytt vindu i murvegg

En fryd å samarbeide med. Gjorde jobben til avtalt pris. Var fleksibel når vi ble nødt til å utsette oppdrag på kort varsel. Ryddet etter seg.

Alf Lervåg, 30. nov. 2015

Nye vinduer + justere terassedør

Skifte av 3 vinduer samt justering av terassedør. Meget godt fornøyd med raskt utført jobb og god kvalitet. Anbefaler gjerne og vil garantert bruke de igjen ved behov. Ryddige folk!

Tone Marit Thoresen, 22. nov. 2015

Skifte vinuder

Vi har fått 52 vinduer. Det ble gjort godt grunnarbeide, og resultatet er utmerket. Arbeidet ble utfort rask og effektivt, til avtalt tid og avtalt pris. Adam Krol er et hyggelig bekjenskap og vi gir han våre beste anbefalinger. Jan S.

Sadlej Jan, 14. nov. 2015

Bytte vindu

Vi er meget fornøyd med arbeidet som ble gjort. Vinduet ble byttet på kort tid, de ryddet opp og tok med det gamle vinduet, pluss alt annet avfall. Til avtalt pris. Kan anbefales.

Kristian Moen, 11. nov. 2015

Skifte av 3 vindu.

Svært proft arbeid, både i planleggingsfasen og i selve håndverket. Alt ble gjort til avtalt tid. Skånsomt gjennomført, håndverkerne tok bra hensyn til at de jobbet i et bebodd hjem. Hvis vi skal bytte flere vinduer, vil vi definitivt bruke dem igjen! !

Ann-sølvi Elveseter, 28. okt. 2015

Montering av 7 luftventiler i yttervegg

Bra arbeidsfolk - meget fornøyd.

Andreas Strand, 26. okt. 2015

Skifte vinduspakninger

Hyggelige karer.

Thor Inge Solhaug, 17. okt. 2015

Innsetting av vinduer i aluminiumsrammer

Viktor var raskt på plass etter at anbud var lagt ut. Han kunne ta jobben og trengte kun kort varsel når rammene var satt på plass. De kom som avtalt og utførte jobben en dag raskere en det vi antok. Ikke noe å utsette på jobben som er gjort.

Per-kenneth Øye, 12. okt. 2015

Skifte vinduer

Viktor kom på befaring som avtalt og gav beste pris på oppdraget. De kom til avtalt tid og jobbet grundig og effektivt. Kan anbefales:).

Ola Kjøsnes, 7. okt. 2015

Bytte av vinduer

Bytte av 9 vinduer og ytterdør. Raske og presise. Ryddet opp etter seg både ute og inne, kjørte vekk det som ble av avfall (Gamle materialer, vinduer ++) Arbeid utført i henhold til avtalt tid. Tok også på seg ytterligere 2 småjobber for oss.

Henriette Nøss, 6. okt. 2015

Utskifting av dører og vinduer

Virkelig et firma jeg vil anbefale til andre. De kom på befaring og ga et pristilbud som var virkelig bra. Vi var også innom showrommet deres og endret noen spesifikasjoner underveis som ble mottatt med et smil. Levering og innsetting helt som avtalt.

Lars-erik Høier, 28. sep. 2015

Bytte 3stk ytterdører (fra ca 1962)

Meget solide materialer (dører og vindu), solid håndverk, fornuftige priser og bra kommunikasjon og oppfølging underveis. Advik AS (Adam og Viktor) har showroom i Asker, og fremstår som ett seriøst og solid selskap. Kan anbefales!

Nicolai Von Hirsch, 28. sep. 2015

Bytte to vinduer med et stort

Vi skulle bytte to vinduer med et stort. De kom på befaring som avtalt, tilbud kom umiddelbart deretter. Monteringen ble utført på avtalt dag. Flinke montører, la ut tepper for ikke å søple til unødig og når de var ferdige ble alt støvsugd. Anbefales!

Morten Kirkhus, 17. sep. 2015

Montering av 6 stk vindu

Vi er meget fornøyd med resultatet. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Vi kommer til å bruke de igjen.

Sander Van Der Harst, 14. sep. 2015

Bytte vinduer i enebolig

Profesjonelle folk som kan vinduer. Jobber raskt og effektivt. Holder deg underrettet om fremgang og rydder etter seg etter hver arbeidsøkt, slik at huset ser ordentlig ut, selv om arbeidet fortsatt pågår. Holder avtaler og er til å stole på.

Marte Jaeger, 12. sep. 2015

Bytte vinduer

Anbefales veldig. Kjempe god kvalitet produkt, og høy kvalitet arbeid, med hyggelige, effektive og ryddige arbeider. Kontakt person Adam, er hyggelig, tilgjengelig, og lett å snakke med. Han fulgte opp jobben personlig med eksklusiv resultat. Thumbs up!

Francois Stephane Manuel Renaud, 5. sep. 2015

3 nye vinduer + 4 stk veggventiler

Meget bra service, ble helt strøkent! Adam er hyggelig, snakker bra engelsk, svarer kjapt på henvndelser. Vinduene ser ut til å være av høy kvalitet, godt håndtverk. Ett vindu var noen cm feil, men det ble skiftet uten spørsmål eller vanskeligheter :-).

Frode Rogstad, 4. sep. 2015

Bytte kjøkkenvindu

Bra utført jobb, anbefaler gjerne videre!

Vibeke Aarflot, 6. aug. 2015

Skifte fire vinduer

Vi har valgt Advik vinduer fordi disse har NDVK sertifikat og best pris. Kjemebra kvalitet på både vinduer og utførelse av arbeidet. Vi er veldig fornøyd med alt!

Mateusz Wanat, 30. juli 2015

Vindu bytte 4 stk i murhus

Vår beste opplevelse med håndverkere så langt (blant mange)! Vår kontaktperson og arbeidsleder, Adam, fulgte personlig opp og var meget etterrettelig. Folkene var hyggelige, effektive, ryddige og gjorde en kvalitativt svært god jobb. Anbefales!

Eskil Zapffe, 28. juli 2015

Bytte vindu og verandadør med ny,større skyvedør

Bytte av gammel verandadør/ vindu til stor skyvedør + bytte av et mindre vindu på et bad. Firmaet er seriøst og gjør god jobb. Det var en ripe på innsiden på skyvedøren, men det løste de ved at de byttet hele det glasset, uten ekstra kostnad. Anbefales!

Gudbrand Kjos, 9. juli 2015

Skifte to vinduer og en verandadør

Det var lang bestillingstid på vinduene og verandadøren, men når de først kom var det fort gjort. Nydelig utført og jobben gjort fort og effektivt. Nydelig utført. Kan varmt anbefales! ! ! !

Lars Sæther, 7. juli 2015

Skifte vinduer i hus fra 1977

Utrolig dyktige håndverkere med millimeterpresisjon, også i sluttarbeidene! De ryddet og gjorde rent etter seg. Krevende jobb - ble løst veldig bra. Flotte vinduer. Litt språk-utfordring, men gikk fint. Jobben utført til avtalt pris og innen avtalt frist.

Sonia Roedele, 22. juni 2015

Skifte alle vinduer og balkong-dører i leilighet

Arbeidert ble utført til avtalt pris og tid og ser veldig bra ut. Dette firmaet kan vi anbefale.

, 22. juni 2015

Innsetting av 2 vinduer + bytte kledning utvendig

Firmaet virker veldig ryddige og proffe . Ryddig tilbud .

Bjørn Ingar Sørlie, 18. juni 2015

Bytte vinduer i kjeller sokkel

Vi ønsket godkjent rømningsvei fra kjellerstua vår. Adam fra Advik kom veldig rask på befaring. Det har vært god kommunikasjon med Advik helle veien fra befaringen til arbeidet ble utført. Gode priser og profesjonelt utført arbeid. Kan anbefales :-).

Jan Erik Bjerkelind Jablonsky, 31. mai 2015

Skift av vinduer

Veldig ryddig og god kommunikasjon fra A til Å. Punktlig, behjelpelig med råd og tips, og veldig gode priser. Anbefales!

Olav Thelle, 26. mai 2015

Fire vinduer i kjeller

Advik satt inn vinduer og dører for oss. Det ble noe forsinket pga. Fabrikken i Polen, men de satte alle kluter til for å levere så raskt som mulig. Vinduer og dører holder meget god kvalitet og arbeidet er skikkelig gjort. Referanse på SMS 9340 5995.

Lars Magne Sunnanå, 4. mai 2015

Skifte vindu er i stue

Advik vinduer var veldig raske til å komme på befaring, og hjalp meg med å finne mulige løsninger. Jeg endte opp med å skifte alle vinduer i stuen. Jobben ble utført over all forventning, og til avtalt tid og pris. Kan virkelig anbefales :).

, 31. mars 2015

Levere og skifte ytterdør med sidevindu

Har brukt dette firmaet èn gang tidligere, og er svært godt fornøyd også denne gangen. Flinke og pålitelige fagfolk som helt klart kan anbefales.

Olav Bergheim, 21. mars 2015

Oppmåling,innkjøp og installasjon av vinduer og dører

Alt i alt veldig fornøyd. Leverte i henhold til avtale, med særdeles god kundebehandling. Jeg har ikke så mange referanser, men opplever vinduene som meget fine, av høy kvalietet og til en fornuftig pris. Kan anbefales.

Anders Grimsø Moe, 20. feb. 2015

Skifte vindu i kjelleretasje

Vi er veldig fornøyde med jobben som har blitt gjort. Vi ønsket hjelp med godkjent rømningsvei fra rom i kjelleretasje. Firmaet kom på befaring med en gang. Det var noe ventetid på vinduet, men da de kom utførte de arbeidet meget hurtig og profesjonelt.

Anniken Sørlie, 12. feb. 2015

Skaffe og skifte 5 vinduer.

Flinke folk som gjør godt håndverk. Rydder godt etter seg og tar hensyn.

Øystein Kleven, 27. jan. 2015

Bytting av vinduer komplett sett!

Byttet 3 vinduer i leiligheten. Utrolig flinke og gode håndtverkere! Rask og effektivt arbeid! Veldig bra priser når det gjelder vinduer og arbeid. Disse karene er mestre når det gjelder bytting av vinduer! Stort takk til Adam Krol og teame hans!

Ramazan Kutluay, 26. jan. 2015

Bytte 3 vinduer,bygge tak over inngangsparti

Kjapt, effektivt og pent gjort, til avtalt pris og avtalte tidsrammer. Rydde fint opp etter seg, fin finish! Godt fornøyd og vil bruke Adam og hans folk igjen ved en senere anledning.

Stalheim, 24. nov. 2014

Bytte 7 vinduer i enebolig + evt. et nytt takvindu

Godt utført arbeid til avtalt pris, profesjonelt arbeid. Vinduer av god kvalitet, en god investering i boligen. Anbefales.

Jostein Kandal Sundet, 21. nov. 2014

Skifte 3 vinduer

Særdeles godt fornøyd med disse håndtverkerne. De kom til avtalt tid. Jeg hadde behov for at jobben skulle bli raskt gjort så de stilte med ekstra menn. De var nøye med detaljene og ryddet pent etter seg. Disse vil jeg sterkt anbefale til andre ! ! !

Anders Finsrud, 20. nov. 2014

Utskifting av vinduer og dobbel verandadør i stue og vindu på kjøkkenet.

Avtaler ble overholdt, ryddet godt etter seg hver dag. Veldig flinke håndverkere som gjorde en utmerket jobb. Et vindu var feil produsert og forsinket hele prosessen ca 3 uker. Småfeil ble rettet, hyggelige og hjelpsomme. Anbefales. Bente.

Bente Rygg, 16. nov. 2014

Skifte 10 vinduer

Viktor/Adam og deres ansatte gjorde en flott jobb med å bytte vinduer hos oss. De var profesjonelle og kom med forslag til løsninger som gjorde at vi fikk et bedre sluttresultat. Det var ingen overraskelser når fakturaen kom, vi hadde avtalt fast pris.

Sigbjørn Vågene, 14. nov. 2014

Bytte lite vindu pluss dobbel balkongdør

Advik Vinduer kan anbefales på det sterkeste. Håndverkerne kommer til avtalt tid, og jobber raskt og effektivt. Vindu og balkongdør ble gjort på til sammen to dager, som avtalt. Produktene er av veldig god kvalitet, og prisen er meget konkurransedyktig.

Karin Annette Werdenhoff, 10. nov. 2014

Utskifting av 5 stk.vinduer og inngangsdør

Vi er svært fornøyd, og anbefaler gjerne dette firmaet til andre. Flinke fagfolk og god pris. Valgte trelags isolérglassvinduer som er produsert i Polen, og som ser ut til å være minst like bra som tilsvarende norske.

Olav Bergheim, 6. nov. 2014

Skifte av vinduer og dører

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført.

Marte Swakhoven, 5. nov. 2014

Bytte verandadører

Vi takker for meget rask og godt utført jobb ! Vi har byttet en vanlig verandadør og i tillegg byttet et stort vindu med en stor skyvedør. Dørene virker å være av meget høy kvalitet. Vi mener den umiddelbare effekten var at hele stua virker mye varmere !

Roar Lereim, 21. okt. 2014

Innglassing av gammel veranda. skilting av noen vinduer.

De kom presis til avtalt tid. Veldig raskt, nøye og pent utført arbeide. Ryddet etter seg hver dag. De hadde også det rimeligste tilbudet.

Mari Uldalen Ødegård, 14. okt. 2014

Utskifting av fire vinduer + en terassedør.

Leverte vinduene ihht. Avtalt tid og proff utførelse. Meget hyggelige arbeidere som kunne sitt fag. Vi absolutt anbefale dette firma. Her har du med seriøse aktører å gjøre som tydelig ønsker å være i bransjen i lang tid. Tommy.

Tommy Notøy, 30. sep. 2014

Trenger tilbud på 4 toppsving 110*110

Billig vinduer. Rask levering og kjemebra kvalitet på både vinduer og utførelse av arbeidet.

Trygve Magnus, 27. sep. 2014

I need to replace two doors

These guys are good professionals! The contact person speaks good English, and made a very good communication. The craftsmen are efficient and made excellent work! I will definitely recommend them and I will give my next job to them later.

John, 21. sep. 2014

Utskifting av 5 ordinære vinduer,samt 1 velux vindu

Dette er virkelig veldig bra! Ufattelig effektivt og proffesjonelt til god pris! Anbefales!

John Henrik Johnsen, 13. juli 2014

Bytte vindu

De gjorde en fantastisk bra jobb! Fikk nytt vindu til avtalt tid. Utmerket arbeid rundt vindu. Prisen var den laveste av alle jeg spurte. Hjemmesiden er kjempe bra lagd. Super fornøyd med alt!

Knut Johan Storbukås, 13. mai 2014
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2015

i enhetsregistret
Omsetning

5.5

Millioner kroner
 • Ansatte
  4
 • Egenkapital (%)
  16.9%
 • Likviditet
  0.95%
 • Driftsmargin
  4.6%
 • Gjeldsgrad
  4.9%
 • Lønnsomhet
  32.8%
Regnskapstall (i 1000)
 
2015
2016
2017
Sum driftsinntekter
1344
3645
5508
Driftsresultat
-67
38
255
Resultat før skatt
-75
-3
225
Årsresultat
-55
-24
186
Roller
Daglig leder
Viktor Rudavskyy
Styrets leder
Viktor Rudavskyy
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2015-06-02
Bransje
46.739 Engroshandel med byggevarer ikke nevnt annet sted
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 20-02-2019 13:14:24
Se hele regnskapet til ADVIK AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart