Siste evalueringer (64)

Renovering av et bad ,renovering og utvidelse av et bad,renovering av et vaskerom,flytte varmtvannsbereder

Veldig godt fornøyd med jobben Kevin og gutta utførte hos oss. Løsningsorienterte og imøtekommende. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Hyggelige og dyktige håndverkere.

Christian Koch, 25. juni 2020

Pigge kjellergulv i betong,støpe nytt gulv med varmekabler ca 20 kvm

Kjempefornøyd med jobben, kommunikasjonen i forkant og underveis. Hyggelige folk som jobbet effektivt. Kan anbefale Nordstrand Rør på det varmeste.

Vegard Holm, 28. mai 2020

Totalrenovering av bad

Glimrende kvalitet på arbeidet, god kommunikasjon og rådgivning underveis. Anbefales.

Morten Carlsen, 22. mai 2020

Renovering av bad

Totalrenovering av bad og vaskerom. For oss er både helhet og detaljer viktig. Nordstrand var meget konkurransedyktige på pris og de har levert høy kvalitet på avtalt tid. Prosjektet ble litt større underveis da vi valgte å ta vaskerommet samtidig. Ryddige avtaler hele veien og forutsigbarhet rundt tidsbruk og kostnader. Hyggelige håndtverkere som holdt det ryddig underveis og ryddet skikkelig til slutt. Kevin har vært tilgjengelig både sent og tidlig hele veien og han har vært en meget god diskusjonspartner rundt ulike valg av løsninger. Vi er svært fornøyd med både prosess og resultat.

Amund Einbu, 10. mai 2020

Vannmåler,bytte stoppekran og trykkreduksjonsventil.

Nordstrand Rør AS er ryddige og holder de avtaler som ble inngått. Kommer når de sier og gjøre en veldig fin jobb. Jeg er veldig fornøyd.

Jorunn Syversen, 28. april 2020

Tilrettelegging for nytt kjøkken

Kevin fra Nordstrand Rør AS gjorde en mesterlig jobb med å legge rør for v. V bereder, kran, oppvaskmaskin, utekran og waterguard på kjøkkenet mitt til avtalt tid og pris. Jeg kommer til å bruke Nordstrand Rør for fremtidige rørleggeroppdrag.

Christopher Larsen, 6. april 2020

Renovering av 2 bad

Kevin og Co har gjort en utmerket jobb med total renovering av våre 2 bad. Gir full pott for jobben de har gjort og respekten de har hatt for hjemmet vårt i perioden de har vært her. De dekker til alt og rydder og støvsuger seg ut av huset vær dag. Vi har opplevd feil, mest for det Kevin har ekstremt mye å gjøre og det har blitt noe misforståelser og underkomunikasjo. Men når det oppstår feil eller mangler opplever jeg Kevin og Co som serdeles ydmyke og at de rydder opp når det skjer noe asap. Vi kommer absolutt til å benytte oss av Nordstrand Rør AS når vi skal gjøre nye ting i huset. Vi er veldig fornøyd med den totale opplevelsen av jobben.

Martin Ingeberg, 17. des. 2019

Tilkobling av dusj,bide,wc og baderoms innredning

Godt utført arbeid i samsvar med regelverk, samtidig god dialog underveis. Hyggelige mennesker som utfører sin jobb på riktig måte! Anbefales.

Carl Knutsen, 17. des. 2019

Bytte varmtvannsbereder og toalett

Raskt gjennomført, bra pris og ryddig kar å forholde seg til. Bruker Nordstrand Rør for andre gang på kort tid på en av mine eiendommer. Jeg anbefaler Nordstrand Rør AS på det sterkeste dersom du ønsker noen som har stolthet for faget sitt og er en enkel kar å forholde seg til, bruk Nordstarnd Rør AS. De leverte alt av innredninger til oss med konkurransedyktige priser. Anbefales på det sterkeste. Mvh Magnus Melfald.

Magnus Melfald, 11. des. 2019

Diverse jobb i baderom.

Møtte opp på kort varsel gjennomførte jobben på veldig bra å ryddig måte . Dette er folk som kan både jobben å faget sitt. Vi avtale på forhånd at jobben skulle utføres på times basis . Vi fikk en detaljert faktura som det sto deler som var brukt og antall timer å oppmøte . Alt stemte i henhold til avtale vi gjorde på befaring . Kan anbefale dette firma med god samvittighet . Kjempehyggelig karer som jobber i firma .

Magnus Melfald, 10. des. 2019

Lekker vann fra varmtvannsbereder

STYR UNNA! Ikke noe å si på rørlegger og arbeid, men prisen i etterkant. Skulle bytte blandingsventil på varmtvannsbereder. Rørlegger var innom i 5 min for å se på ventilen - kom tilbake samme dag for å bytte (tok 20 min å bytte). Ble fakturert for 3 timers jobb. Etter at jeg ble forespeilt en pris per telefon, ble faktura 3 ganger så høy. Plutselig var det: - oppmøte av bil - bompenger for sjåfør - 3 timers arbeid - Betaling av del (dyrere enn hva man finner på nett- og hva montør selv sa om pris) - Pussepapir o. L Mye min feil å ikke inngå skriftlig avtale, men trodde en muntlig avtale var nok. Pris ble noe nedjustert etter klage, men de 3 timene ble stående. Finn et annet firma!

Kenneth Fjeldstad, 7. des. 2019

Henting av materialer er den del av jobben samt befaring, du har blitt opplyst på forhand om at det ville en oppmøte kostnad og time-pris .Deler kommer på spesifisert faktura

NORDSTRAND RØR AS 10. des. 2019

Renovering av bad

Vi er svært fornøyd med dialogen med Kevin og gjennomføringen av prosjektet som var en totalrenovering av bad. Vi hadde flere inne fra mitt anbud men valget falt på Nordstrand Rør (som ikke var den dyreste men heller ikke den billigste). Mye av grunnen var hans gode innspill som på ingen måte var å selge opp eller snakke ned hverken den ene eller andre leverandøren/produkter osv, men heller hans fokus på jobben som skulle gjøres og at han var opptatt av at vi som kunde skulle være fornøyde. Arbeiderne var i tillegg svært høflige, flittige og de ryddet alltid pent etter seg etter endt arbeidsdag. Var det noe som måtte utbedres så kom de til avtalt tid. Jeg kan absolutt anbefale Nordstrand Rør.

Menika Jones, 19. sep. 2019

Renovere og bygge om vaskerom til bad

Meget bra og raskt utført arbeid. Meget god dialog underveis. Grei pris Totalt sett, meget bra, kan anbefales Kommer til å bruke Nordstrand rør til neste våtromsprosjekt.

Knut Buer, 1. juni 2019

Nytt røranlegg på 2 bad,kjøkken og vaskerom

Stiller opp raskt, god kommunikasjon og tar eierskap i prosjektet. Anbefales.

Henrik Thurmann, 17. mars 2019

Total renovering flislagt bad 7,9 m2 nesodden

Vi kan trygt anbefale Nordstrand Rør på det varmeste og ønsker å benytte dem igjen på et nytt prosjekt. De er svært proffesjonelle på alle områder fra: Befaring, tilbudsgiving, kommunikasjon, holder avtaler, og ikke minst kvaliteten på utførelsen av alle arbeider fra tildekking, riving, muring, rørleggerarbeid, snekring, maling, flislegging, elektro. Kevin leder et team av utmerkede håndverkere som samarbeider svært godt med en svært hyggelig tone. Vi er svært pirkete av natur, men er veldig godt fornøyd med vårt nye bad. Takk igjen Mette og Frode Halvorsen Nesodden.

Frode Halvorsen, 13. mars 2019

Renovering av bad

Meget bra God kvalitet på utført arbeid.

Morten Vidnes, 13. mars 2019

Skifte to varmtvannsbeholder

Demonterte og monterte to nye varmtvannsbeholdere i vårt sameie itl avtalt pris og tid på en svært overbevisende måte. Tok med seg alt utskiftet utstyr og forlot stedet mer ryddet enn da de kom. Topp.

Dag Mathiesen, 6. feb. 2019

Rørlegger - standard bad på 6.5kvm

Bra utført håndverk. Han jobber til han ble ferdig og var hyggelig. Får nesten full pott, da materialene var en del dyrere enn forventet.

Erlend Bebel Kolding, 18. nov. 2018

Rørleggerjobb

Nordstrand rør skiftet varmtvannsbereder 200 liter. Kevin kom presis og utførte jobben 1. Klasses. Anbefales.

Arnulf Dalberg, 30. okt. 2018

Skifte av stoppekran for vann

Da er jobben med stoppekraner ferdig, jeg synes Nordstrand rør har utført jobben veldig bra, fint arbeid og bra kommunikasjon med meg fra start til slutt. Hvis det dukket opp noe underveis så ringte de sa i fra. Pent og fint utført arbeid. Rent og ryddig etter dere. Tusen Takk for god jobb :).

Alma Grethe Viken Zirek, 22. sep. 2018

Skifte stoppekraner

Godt utført jobb.

Ragnar Smestad, 29. aug. 2018

Rørlegger for drenering

Godt arbeid. Oppfattet raskt oppdraget. Utførte som avtalt.

Terje Myhre, 22. aug. 2018

Skifte do og dusjkabinett på bad

Veldig fornøyd med Kevin og Nordstrand Rør. God kontakt hele veien, og jeg fikk være med på alle avgjørelser. Jobben ble utført akkurat som jeg hadde ønsket. Anbefales sterkt!

Thea Larsen Gustavsen, 17. aug. 2018

2 småjobber

Flott utført til avtalt tid etc.

Tonje Hallen Askim, 15. aug. 2018

Reparer toalett

Veldig fornøyd med jobben og utskiftningen av nytt toalett. Det var enkelt å kommunisere og avtale, og prisen ble nøyaktig som forespeilet. Bruker gjerne igjen.

Kristine Jensen, 10. aug. 2018

Flytte kjøkken og skifte radiatorer

Veldig fornøyd. Kevin som var hos meg, hyggelig, flink og god til å informere.

Petter Jørgen Fossum, 29. juli 2018

Ny varmtvannsbereder utekran og ny stoppekran

Jobben ble diskutert, forstått og regningen stemte på Kroner. Dyktig rørlegger som vet hva service og kvalitet er Kom på mandag og jobben ble gjort til avtalt tid på onsdagen. Kan anbefalles på det varmeste.

Stephan Kuhnert, 12. juli 2018

Koble til dusjkabinett og skifte kraner

Kom på befaring og gav en pris. Tilbudet kommuniserte godt usikkerhetsmomentene ved jobben. Kom til avtalt tid, og regningen var som avtalt. Svarer raskt på mail. Godt fornøyd, bruker gjerne dette firmaet igjen.

Ann-catherine Kvistad, 22. april 2018

Installere varmtvannsbereder

Godt utført arbeid, vi er meget fornøyd. Alt ble gjort etter avtalen, til en god pris. Det er ikke utenkelig at vi ringer direkte til Kevin neste gang vi trenger rørlegger.

Kim Grønnevik, 26. feb. 2018

Bytte ut toalett

Bra jobb, kom fort til avtalt pris.

Øystein Trollsås, 2. feb. 2018

Rørlegger - fjerning av klosett

Jobben utført iht. Avtalen på fastpris selv om det tok litt lengre tid. Kevin var veldig serviceorientert og ryddig. Anbefales.

Manoj Jhanjee, 22. jan. 2018

Fjerne radiator

Super fornøyd med jobben som ble gjort. Rask og effektivt! Både responstid og arbeidet i seg selv. Tommel opp :).

Trine Renate Dolmen Stene, 21. jan. 2018

Bytte blandebatteri på kjøkkenet

Rask respons og super service. Kom til avtalt tid, effektiv og grundig. Anbefales!

Lise Engebråten, 17. jan. 2018

Skifte av varmtvannsbereder

Er godt fornøyd. God pris. Kom når de skulle, skiftet varmtvannstank kjapt og effektivt, og var hyggelige i tillegg. Ryddet fint opp etter seg.

Espen Helgor, 27. nov. 2017

Bytte kloakkrør inn til huset.

Vi har byttet kloakk og vannrør. Kevin fra Nordstrand rør var rask til å svare, og kom på befaring etter to dager. Det tok litt tid før rørlegger og graver kunne starte opp, men vi ble hele tiden holdt oppdatert og fikk den informasjonen vi trengte. Jobben ble utmerket utført. I tillegg til å være dyktige og kunnskapsrike er det utrolig hyggelige folk å ha med å gjøre. Nordstrand rør anbefales på det varmeste.

Lena Elise Grimsrud, 24. okt. 2017

Skifte ut wc

Kom som avtalt. Fikk gjort jobben pluss et uventa problem. God pris.

Arne Ringen Elvsrud, 24. okt. 2017

Bytte ut toalett med nytt toalett

Kom på kort varsel. Bra pris og godt utført.

Shamas Butt, 21. okt. 2017

Bytte av kjøkkenkran

Rask effektuering av jobben. Bra arbeid, god pris og meget hyggelig rørlegger (Kevin). Kan anbefales på det varmeste.

Erling Skjelbek, 17. okt. 2017

Skifte ut takdusj,hånddusj og armatur

Jeg var visst litt tidlig ute med for god tilbakemelding. Opplevde å bli fakturert 3,5t for en jobb som tok 1,5t. Han reduserte til 2,5t da det ble påpekt,. Estimatet på jobben var 1-1,5t, så jeg syntes begrunnelsen om lang tid brukt på varehenting var dårlig. Reagerer også prinsipielt på fakturering av bompenger for en jobb midt i sentrum av Oslo. En liten jobb og ingen stor krise, men kjedelig å føle seg lurt.

Stig Roar Lier Habbestad, 16. okt. 2017

Det ble gjort en skrivefeil, det beklager vi og det ble rettet raskt opp i. Vi avtalte at jobben skulle fakturers per time. Det innebærer at arbeidstiden starter fra vi henter materialer til jobben er ferdig avsluttet

NORDSTRAND RØR AS 16. okt. 2017

Koble til vask og dusjkabinett,bytte stoppekran til toalett.

Veldig kjapp respons på annonsen, kom raskt og utførte jobben bra og til avtalt tid. Anbefales!

Tor Arne Føreid, 10. okt. 2017

Montering av vask og blandebatteri på kjøkken.

Bra gjennomført jobb. Kan anbefales videre.

Audun Thorbjørnsen, 3. okt. 2017

Rørlegger

Veldig raskt gjenomført til en god pris, kan varmt rekomenderes!

Lars Magnus Sterner, 1. okt. 2017

Bytte blandebatteri bad

Kevin fra Norstrand Rør stilte opp på meget kort varsel og gjorde jobben effektivt og raskt. Kan trygt anbefales videre!

Eirik Austad, 29. sep. 2017

Fjerning av radiatorovn og annet rørleggerarbeid på kjøkken.

Kevin fra Nordstrand rør gjorde en flott jobb hos meg. Han var hyggelig, flink og punktlig. Kommer til å bruke han i fremtiden da flere ting må fikses i min leilighet. Anbefales!

Magnus Lindem, 27. sep. 2017

Ønsker rørlegger til å skifte kjøkkenarmatur

Svært task respons på jobben som ble lagt ut. God kommunikasjon, effektiv og positiv. Veldig godt fornøyd med jobben og bruker Nordstrand rør gjerne igjen.

Bente Johansen, 23. sep. 2017

Nytt bad i kjelleren

Kevin var en bra og nyttig sparringspartner som var løsningsorientert og fleksibel. Arbeidet var utført til høy standard, innen tid og budsjett. Han kom med god råd under hele prosessen. Kevin kom alltid på avtalt tid, ofte ved kort varsel. Jeg anbefaler han videre, og skal bruke han igjen på neste badprosjektet.

Marcus Borley, 24. mai 2017

Nytt dusjkabinett

Flott levert, til rett tid og pris, godt norsk håndverk. Vil bruke dem igjen ved behov!

Mads Johansen, 12. mars 2017

Kobling av vann

Meget godt fornøyd med jobben som ble utført. Rørleggeren var fleksibel, lett å forholde seg til, møtte opp til avtalt tid og fikk jobben gjort. Anbefales på det sterkeste.

Simen Lilleslåtten, 10. mars 2017

Gammelt rør brutt sammen

Nordstrand Rør AS var rask til å svare på jobben, kom på befaring noen timer senere og kunne komme dagen etter for å gjøre jobben. Kjapt, effektivt og knirkefritt. Sånn det skal være.

John Larsen, 27. feb. 2017

Bytte av kjøkkenarmatur

Dyktig fagmann som raskt og effektivt utførte jobben til en bra pris. Møtte opp til avtalt tid og veldig lett å forholde seg til. Kan absolutt anbefale dette firmaet!

Simen Sveen, 20. feb. 2017

Montere stoppekran/ skifte vask og blandebatteri

Svært godt fornøyd med jobben som ble gjort. Rørlegger var meget fleksibel ift tidspunkter, fremstår kompetent, hyggelig og omgjengelig. Han var totalt innom 3 ganger ifm en rekke småjobber rundt bytte av vask/oppvask.

Herbrand Haraldseth, 19. feb. 2017

Skifte av blandebatteri

Super service! Møtte til avtalt tidspunkt, veldig hyggelig, profesjonell og imøtekommende. Gjorde jobben effektivt og kjapt. Kan absolutt anbefales videre.

Ola Schiefloe, 16. feb. 2017

Fornye fire kraner

Veldig bra gjort. Kevin kom punktlig på befaring og avtalt tid for jobben. Jobben ble pent og ryddig gjort med gode materialer. Meget fornøyd.

Meine Van Der Meulen, 5. feb. 2017

Skifte blandebatteri på kjøkkenet

Hyggelig og fleksibel rørlegger. Ordnet opp og gjorde til og med jobben på en lørdag.

Olaug Marie Reiakvam, 5. feb. 2017

Renovering av bad ca 5kvm og kjøkken 10kvm

Nordstrand Rør AS er absolutt å anbefale,super fornøyd med jobben de gjorde på både badet & kjøkkenet hos oss. Kom til avtalt tid, veldig ryddig, veldig proffe og ikke minst veldig hyggelige. Kommer absolutt til å bruke de igjen om vi skulle trenge en rørlegger i fremtiden.

June Jensen, 4. feb. 2017

Bytte servantskap,toalett og dusjarmatur på bad

Veldig fornøyd med jobben! Kevin var supereffektiv og jobben ble gjort til en bra pris. Kan definitivt anbefales videre :).

Sandra Gjendem, 3. feb. 2017

Bytte av kran på kjøkken

Rask respons og bra oppfølging av henvendelse. Jobb utført til avtalt tid og av god kvalitet.

Geir Saxlund, 1. feb. 2017

Trenger rørlegge snarest

Topp service, kommer på avtalt tidspunkt og meget dyktige og hyggelig rørleggere. Meget fornøyd.

Lucia Soberon, 1. feb. 2017

Skifte toalett

Svarte fort og kom presis etter avtalt tid. Utført et utmerket jobb , veldig fornøyd. Anbefales!

Narmina Ahmedova, 31. jan. 2017

Oppkobling av rør/oppvaskmaskin

God oppfølging, kom til avtalt tid og gjorde raskt og bra arbeid til avtalt pris. Anbefales videre!

Julius Wilhelm Biermann, 25. jan. 2017

Rørlegger - bytte stengekran på brannslange

Kjapp respons, god tilgjengelighet på telefon, pålitelig og godt utført arbeid. Vi er godt fornøyd!

Lars-andreas Kvisle, 18. jan. 2017

Bytte kjøkkearmatur

Nordstrand Rør byttet kjøkkenarmatur hos oss. Var veldig ryddig, flink og serviceinnstilt. Vi vil bruke dem igjen og anbefaler dem også vidrere til andre. Topp opplegg.

Richard Dahlen, 17. jan. 2017

Bytte varmtvannstank og oppussing bad

Nordstrand rør AS ANBEFALES! Kom når de skulle, hyggelig og serviceinnstilte. Vi er superfornøyd med arbeidet som er utført, ingen tvil om at de kan det de driver med. Veldig fornøyde med flislegging og annet arbeid som også ble utført. Det blir nok de vi ringer når vi skal ha bad i kjelleren:).

Sandra Marie Wiull, 11. jan. 2017

Montere til et t-stykke på kaldtvannsledning for oppvaskmaskin

Rask, Ryddig, Proff, og Vennlig. Kom samme dag. Gjorde jobben meget tilfredstillende. Ryddet opp. Anbefales.

Carl Henrik Aarnæs, 6. des. 2016

Takk det samme . seriøs kunde betalte raskt !

NORDSTRAND RØR AS 7. des. 2016

Vis flere evalueringer

Kart

Kart