Siste evalueringer (6)

Planering og legging av belegningsstein

Vi skulle opparbeide hagen etter å ha drenert huset, etter evaluering av flere firma og tilbud ente vi opp med Vedlikeholdsprosjekt AS, Anton stilte på befaring og kom med bra innspill på ulike løsninger, tilbudet jeg fikk oversendt var oversiktlig og profesjonelt. Arbeidet gikk ut på å planere til ferdigplen, legge belegnings-/kantstein, duk/bark og mindre småting, de var også eneste bedrift som kunne asfaltere. De startet som avtalt, var effektive og flinke, de tilpasset seg arbeidstider med tanke på støy mot naboer og gjorde flere mindre ting som ikke var nødvendig men hevet resultatet noe som viser BRA service. Resultatet ble kjempebra og vi anbefaler Vedlikeholdsprosjekt AS.

Cato, Oslo, 10. mars 2020

Legge belegningsstein gårdsplass 130 kv

Lagt ca 180 kvadrat med belegningsstein og 40 meter med kantstein pluss noe grunnarbeid i forkant. De startet på arbeidet når de skulle og jobbet effektivt og var ferdig til avtalt tid. Enkelt å kommunisere underveis og flere som snakket norsk på byggeplassen gjorde at misforståelser ble unngått og alt gikk smooth. Anbefales!

Karl, Oslo, 14. juni 2019

Belegningsstein enebolig - østensjø

Vi brukte Vedlikeholdsprosjekt AS til å legge ca 220m2 belegningsstein, sette opp ca 60m kantstein, sette opp støttemur mv. Vi er svært fornøyd med både kommunikasjonen, kvaliteten på arbeidet og ryddighet. Jobben ble utført til riktig tid og til avtalt pris. Vi kan gi Svend og Anton og deres medarbeidere våre beste anbefalinger. Vi bruker dem gjerne igjen!

Rune, Oslo, 7. april 2019

Asfaltering og steinlegging av gårdsplass

Anton og gutta leverte svært godt på alle punkter. Godt håndverk og sans for detaljer! ! Så å si helt uten oppfølging. En fryd å jobbe med!

Torstein, Oslo, 25. mars 2019

Planløsning,asfaltering/belegningsstein,kantstein,gjerde,hage

Bra arbeid og god kommunikasjon. Kan anbefales videre.

Kathrine, Strømmen, 24. mars 2019

Granitt og kantstein

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Ble utført innenfor avtalt tid og pris.

Espen, Ytre enebakk, 7. mars 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Vedlikeholdsprosjekt AS

4.8 6 evalueringer Ytre enebakk

Media Tekk AS

  Ytre enebakk

Pål Nordhagen AS

  Ytre enebakk