Siste evalueringer (34)

Rengjøring/sliping av murgulv inne (ca 60kvm)

Oslo Snekkerservice AS fjernet gammelt gulvbelegg, la nytt gulv og malte vegger etter en omfattende vannskade. Tilleggsjobber kom underveis, med elektriker som installerte nye spotlys i tak, rørleggerarbeid, samt flislegging. En familie på fire var blitt husløse etter en vannskade. Lederen av Oslo Snekkerservice AS, Daniel, viste en stå-på-vilje som er av de sjeldne. Arbeidet var av ypperste kvalitet. Og Daniel er en estetiker!

Christopher, Oslo, 4. des. 2021

Legge laminatgulv

Kan anbefale Oslo Snekkerservice på det sterkeste. Den første jobben de tok var å bytte gulv og fjerne en peis. Etter dette lagde vi flere avtaler hvor de blant annet har byttet vinduer, ytterdør, tak beslag. Lagt gips plater på vegg og tak. Sparklet og malet. Alt er gjort med høy kvalitet. De jobber raskt, og holder avtaler. Super total leverandør :).

Pål, Skedsmokorset, 26. mai 2021

Klargjøring kjøkken

Rehabilitering kjøkken. De har revet vegg, byttet vindu, flislagt gulv mm. Profesjonalitet i alt arbeid, god kommunikasjon gjennom prosjektet. Vi er veldig fornøyd med arbeid og gjennomføring. Ikke minst hyggelige. Anbefales.

Eirik, Jessheim, 24. mai 2021

Bytte fliser med laminat + fjerne vegg + bytte inngangsdør

Daniel fremstår ryddig, pålitelig og hyggelig. Han kom med gode innspill til løsninger under befaringen og i løpet av prosjektet. Arbeidet ble gjennomført raskt og effektivt med god kommunikasjon underveis. Kan bare anbefale Daniel/Oslo Snekkerservice til andre.

Benedikt, Oslo, 18. mars 2021

Oppussing av kjeller

Daniel gjorde en god jobb med oppussing av vår kjeller. Vi satte inn nye vinduer og endret en bod til en fin kjellerstue. Pluss: Flink håndverker, kom når han skulle, nøye og alltid godt humør. Kom med gode løsninger når vi støtte på problemer. Veldig arbeidsom! Minus: Kunne vært klarere med pris på forhånd og gitt et mer totalt tilbud. Ble litt dyrere enn avtalt, men mye av grunnen var økte priser på materialer. Litt vanskelig med språket av og til. Anbefaler Oslo Snekkerservice!

Hege, Sørumsand, 2. mars 2021

Legge nytt gulv,varmefolie,snekkerarbeid

Daniel fjernet parkett, la ny laminat og nye lister, og installerte varmefolie gjennom elektrikere som han samarbeider med. Leiligheten (90 m2) var møblert, så han måtte flytte rundt på møblene. Første dagen innså vi at også sponplatene under gulvet også måtte byttes. En enorm jobb, som han kastet seg rundt og gjorde på rekordtid. Han installerte skyvedører mellom to rom og flyttet en annen dør. I tillegg sparklet og malte han alle vegger og tak. Vi skjønner ikke hvordan han klarte en så stor jobb på så kort tid og til en så rimelig pris. Vi er veldig fornøyde med kvaliteten på resultatet. Vi hadde god dialog og fikk bilder underveis. Han vannet til og med plantene våre. Anbefales!

Sverre, Oslo, 26. feb. 2021

Gulvlegging råholt

Kom raskt, gjorde godt arbeid til god pris. Godt fornøyd!

Kristine, Eidsvoll verk, 26. nov. 2020

Legging av laminatgulv i liten leilighet nannestad

Daniel er rask, effektiv og gjør et flott arbeid. Gulvet ble veldig fint, alt var profesjonelt gjennomført. Han ryddet usedvanlig bra etter seg, var pålitelig og holdt alle avtaler.

Marianne, Nannestad, 5. nov. 2020

Bytte vinduer / bytte inngangsdør / kle innervegg med mdf / rive et par vegger / fikse vegg / fjerne teppe / fjerne vedovn

Oppdrag utført: Totalrenovering av bad, montering av nytt kjøkken, oppgradering av el-anlegget, gulvlegging, flislegging m/varmekabler + downlights i entré, etterisolering av alle kaldvegger, bytte av inner- og ytterdører, montering av smartpanel/MDF på alle vegger, samt bortkjøring av avfall. Jeg har mottatt samsvarserklæringer ifm. Snekker-, elektriker- og rørleggerarbeid. -oOo- Daniel er en dyktig håndverker og flink til å finne løsninger. Han synes genuint opptatt av et bra sluttresultat, er tilgjengelig og serviceinnstilt og en god rådgiver. Oppdraget ble utført iht. Tidsplanen. -oOo- Jeg er summa summarum veldig fornøyd, og kan trygt anbefale Oslo snekkerservice AS/Daniel til andre.

Morten, Eidsvoll verk, 21. sep. 2020

Montere nytt vindu

Godt utført jobb, effektivt og raskt, god kvalitet. Pris ihht avtale. Veldig godt fornøyd med Oslo Snekkerservice.

Svein, Kjeller, 16. sep. 2020

Rehabilitering av kjøkken,utskifting av vinduer og verandadør

Godt utført arbeid som ble utført iht. Avtalt tid.

Bjørn, Råholt, 18. aug. 2020

Pusse opp kjøkken,stue og gang.

Sommeren 2020 skulle vi utføre en større innendørs renovering av vårt rekkehus. I dette lå det blant annet å rive ned, og deretter bygge opp hele 1 etasje. Nytt gulv, nytt tak, bygge nytt kjøkken, malearbeid, bytte av fliser i gang og på lite bad. Dessuten noe arbeid med det elektriske. Vi hadde flere selskap inn på befaring. Valget falt på Oslo Snekkerservice. De ga et godt inntrykk fra første stund, de brukte tid på å skjønne hva vi ønsket og hva det ville kreve. Dialogen med Daniel var god, når vi ikke var til stede ble framgangen dokumentert via bilder. I de tilfellene det dukket opp noe uforutsett, slik det kan gjøre i eldre hus, så hadde vi dialog rundt hvordan vi ønsket det løst.

Karine, Skedsmokorset, 15. juli 2020

Terrasse og hagestue

Oslo Snekkerservice bygde ny terrasse på 60 kvm med levegg i kebony treverk. Meget bra og profesjonelt utført. Hadde veldig god kommunikasjon underveis. Daniel er pålitelig og profesjonell og veldig ryddig. Kan sterkt anbefales.

Marianne, Jessheim, 2. juni 2020

Kunne du hjulpet til med snekkerarbeid på råholt?

Etter en hyggelig befaring, ble jobben utført raskt, effektivt og med høy kvalitet til en rimelig pris.

Boro, Råholt, 11. mai 2020

Montering av kjøkken og gulvlegging (parkett,ca.60kvm)

Utrolig godt utført arbeid av oppussing av kjøkken og bytting av parkett i stue og kjøkken. Familien er utrolig fornøyd! Kvalitet på arbeid til lovet tid. Utrolig flink med små detaljar for at det skal se utrolig fint ut og det lille ekstra for at ting skal bli bra. Profesjonell og hører etter hva du selv liker som bruker det i etterkant. Kommunikasjon underveis var utrolig bra og lett. Vil anbefale dem på det sterkeste! Tusen takk :D.

Susanne, Strømmen, 1. okt. 2019

Sette opp fibo baderomsplater på bad,ca.6,5 løpemeter.

Godt utført arbeid etter avtale. Nye baderomsplater ble ordnet fort og effektivt. Vil bruke han igjen ved behov.

Dene, Kløfta, 3. sep. 2019

Rive og bygge ny platting og trapp

Jeg er godt fornøyd med jobben som ble utført av Daniel. Han holdt det han lovet og det ble ingen overraskelser underveis. Resultatet ble bra og jeg kan anbefale han videre.

Tina, Fetsund, 26. aug. 2019

Nytt gulv og lister 20m²

Daniel er dyktig å gjennomførte arbeidet med høy kvalitet, og til en god pris.

Erik, Oslo, 12. juli 2019

Snekre terrasse

Jobben ble utført raskt, ryddig og meget pent. Kommunikasjon og pris var også bra.

Linda, Skjetten, 27. juni 2019

Strøm til garasje,rive og støpe nytt gulv på bad,legge nytt gulv på vaskerom,legge nytt gulv på 100 kvm med parkett. bytte av vindu.

Planen var å legge laminat og varmefolie, strøm til garasje og bytte gulv på et nytt bad som var utført elendig av noen polakker som ikke burde drive i bransjen. Badet måtte totalrenoveres. Innsatsen kan var upåklagelig. Utmerket jobb og dialog underveis. Jeg kommer til å bruke Daniel til alle mine prosjekter og anbefaler andre det samme. Har brent meg før og vet hva dårlig håndverk koster. De som ikke nevnes her er flisleggere, elektro og rørlegger som står ansvarlig for våtromsnorm og papirer. Disse er av høy klasse. Ilir Golemi fra Flis Service er utrolig nøye og planlegger flislegging sammen med deg og forklarer det meste av valg som må tas og hvorfor han gjør som han gjør.

Kristian, Holter, 25. mai 2019

Sette opp og rive en vegg.

Fullførte jobben til rett tid og avtalt pris. Kom dyktige håndverkere som elektriker og rørlegger. Vil anbefale å bruke Oslo snekkerservice.

Lisbeth, Fetsund, 25. feb. 2019

Legge parkett på ca 9kvm,sette opp en vegg og male tak i gang.

Meget fornøyd med jobben som er utført.

Kathrine, Oslo, 11. jan. 2019

Legging/skjøting av opus monter parkett ++

Oslo Snekkercervice AS ved Daniel + elektrikere gjorde en veldig bra jobb, god kommunikajson underveis, kom til tiden og var effektiv. Prisen, ryddighet og profesjonalitet i gjennomføringen var også veldig bra. Anbefaler Oslo Snekkerservice AS på det varmeste, og vil ikke nøle med å bruke de igjen.

Kari-Bente, Skedsmokorset, 10. jan. 2019

Legge ny platting,bygge uteplass og bod,flytte inngangsparti.

Daniel gjorde en utmerket jobb både utendørs og innendørs. Han var nøyaktig og samvittighetsfull. Solid utført! Han brukte lenger tid på jobben enn avtalt. Det trekker litt ned.

Tina, Langhus, 11. des. 2018

Legge laminatgulv

Daniel er rask, effektiv, hyggelig og til og stole på. Anbefales varmt.

Ellen, Oslo, 1. nov. 2018

Snekkerarbeid

Oslo Snekkerservice v/Daniel gjorde en veldig bra job. De kom til avtalt tid og kommuniserte bra underveis I prosjektet. Var nøyaktig og ryddet fint etter seg. Fant løsninger på ting som dukket opp underveis.

Nina, Oslo, 6. aug. 2018

Div snekker arbeid

Bra jobb og kjempe resultat.

Kim, Skedsmokorset, 22. mai 2018

15m2 platting

Meget bra utført arbeid! Daniel var meget nøye og detaljorientert. Jobben ble utført raskt og iht avtalt pris. Kommer garantert til å bruke Oslo Snekkerservice AS og Daniel igjen!

Andreas, Nittedal, 7. mai 2018

Ombygging

Dette var en ganske omfattende ombygging, som Daniel utførte veldig bra. Det ble pene rom og gode løsninger. Han hadde samarbeidsavtale med elektrikere og maler, så alt ble utført raskt og greit.

Anne, Oslo, 6. mai 2018

Flislegger og snekker

Oslo Snekkerservice AS v/Daniel var den eneste som “viste” interesse ved å stille spørsmål på befaringen. Han ble valgt og samarbeidet godt – også om «vanskelige» punkter - ferdig til avtalt tid. Godt jobba. Anbefales. Fam. Somdalen, Nittedal, februar 2018.

Aagot, Hakadal, 9. mars 2018

Nytt gulv

Daniel fra Oslo Snekkerservice gjennomførte totalrenovering (nytt gulv, gipsing av vegger, senking av tak, sparkling, maling, lister osv) av min leilighet i Colletts Gate Sep/Okt 2017. Daniel er svært arbeidsom, forutsigbar og pålitelig. Han fremstår svært profesjonell og var opptatt av at alle detaljer ifm prosjektet skulle ordnes på en skikkelig måte. Jeg benytter gjerne Daniel igjen og kan varmt anbefale ham til andre som trenger håndverker.

Andreas, Oslo, 14. nov. 2017

Listverk må fikses

Dyktig håndverker, jobbet veldig ryddig og presist .

Thor, Oslo, 6. nov. 2017

Snekkerarbeid - skifte bord på kledning på hus

Oslo Snekkerservice gjorde en fantastisk jobb. Daniel kom som avtalt, fikset materialer og jobbbet raskt. Kom med gode ideer til hvordan ting kunne gjøres. Han var så flink at vi brukte han til å snekre en seng - som han også gjorde strålende. Anbefales LETT!

Nils, Oslo, 11. sep. 2017

Vann under parkett

Veldig bra utført jobb med å legge parkett. Daniel var veldig fleksibel med jobbetider, siden dette hastet. Tok det innimellom andre avtaler. Faglig dyktig og jobber ikke svart. Veldig behjelpelig med alle praktiske ting, bl. A. Henting/kjøp av parkett i butikk o. L. Kjempehyggelig, anbefales masse! ! !

Eva, Oslo, 28. aug. 2017
Vis flere evalueringer

Kart