Trenger du en entreprenør?

Trenger du en entreprenør til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør?

Trenger du en entreprenør til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører

Reparasjon av bru

3616KONGSBERG

Bruene er konstruert av jernbanesviller lagt på H-bjelker. Noen av svillene har råtne områder som må fikses, ellers må svillene erstattes.

flomfare vurdering.

0663OSLO

Det planlegges bruksendring i kjeller og 1.etasje av en bolig på i Nittedal kommune. Tomta ligger nær en bekk som utgjør en potensiell flomfare. Det ønskes derfor en detaljert flomfare vurdering.

Bygge ut 2 soverom - totalt 11kvm

1481HAGAN

Ønsker et prisoverslag på å bygge ut arealet under terrassen som er totalt 2.3m x 5m = ca 11kvm. Gjenbruk av vinduene og det man kan. Er drenering under terrassebordene i taket.

Avfallshåndtering

1739BORGENHAUGEN

Kontinentalseng 180*200. 3-4 sekker med tøy/ div. Madrass 90*200. Sengen må bæres fra underetasje til 1 etg hvor hovedinngangen er. Pakker i blanke sekker.

Tilbygg enebolig

7506STJØRDAL

Har fått tegnet tilbygg og fått godkjent søknad. Tilsammen 120 m2 fordelt på to plan. Ønsker tilbud på råbygget.

3 balkonger sentrum

5017BERGEN

Ønsker tilbud på oppsetting av 3 stk balkonger i Marken, på fasade mot bakhage/Dorthe Engelbretsdatters plass. 4 stk vinduer skal byttes til dører. Rammetilatelse fra Bergen Kommune foreligger. Lund og Laastad arkitekter as er ansvarlig arkitekt og tiltakshaver. Firma med erfaring/referanser fra lignende prosjekt i Bergen Sentrum er å foretrekke. Ta kontakt detaljertegninger eller befaring. Eiendommen kan også befares på egenhånd med tilgang fra Kong Oscars gate og fra gågaten i Marken via St.Jørgens

Siste evalueringer
Restaurering karnapp

Jobben som ble utført var av høy kvalitet, og kommunikasjonen underveis var veldig profesjonell og ryddig. Enkelt å gi 5 stjerner til Østlandsprosjekt!

Des. 2023
Ø

Øyvind om Østlandsprosjekt AS

Bekkestua
Drivhus ca 5x3m, med solid fundament, må tåle alt slags vær, spesielt vind

Selve drivhuset ble satt opp av noen andre, men NF SOLUTION AS stod for fundament. Det ble gjort helt etter hva som ble bestilt. Kjempefornøyd =)

Des. 2023
L

Lexidh om NF SOLUTION AS

Brumunddal
vannlekkasje i tak, fra luftehette til avløp

+++

Nov. 2023
K

Kai om FANEBUST AS

Bøn
Løfte hønsehus på ben (og eventuelt bygge utegård)

Alt som avtalt og beskrevet underveis. Takk for jobben 😊

Okt. 2023
L

Lily Marcela om MASKIN OG LANDBRUKSIMPORT AS

Sandefjord
Etterisolering av yttervegg

Ikke så bra kommunikasjon til å begynne med, som førte til flere misforståelser ang. Avtale om oppstart. Vi oppfattet at årsaken til det antagelig ligger i det at Ideal Bygg AS er et forholdsvis nystartet firma. Kommunikasjonen ble heldigvis gjennomgående bedre etter hvert, og det viste seg å være meget hyggelige og greie folk. En innleid snekker ble da raskt satt inn. Han gjorde en helt utmerket jobb. Han var meget pålitelig og effektiv, bortsett fra at det ble noe språkproblemer. Prisen var grei. Vi kan godt tenke oss å bruke Ideal Bygg AS igjen.

Okt. 2023
B

Bente Merete om Ideal Bygg AS

Trondheim
Beregning av drager og innfesting i yttervegg

Trygg og kompetent rådgivning.

Okt. 2023
I

Isak om Esmark Gestalt AS

Oslo
Skifte ring i kom.

Jobben ble utført rask med god kommunikasjon underveis. Anbefales!!

Sep. 2023
S

Snorre om Thoralf Nilssen AS

Lørenskog
Reparere Fasade og tak, samt skifte vinduer ++

Eiendomsdrift og prosjektering var den bedriften som hadde alle papirer i orden, ga best pris og realistisk gjennomføringsplan. Vi har nå flotte nye 3 lags vinduer i hele huset, ser helt supert ut. Og da det ene vindu ikke fikk plass gjennom døren så bare fjernet de karmen og satte den på plass igjen etter arbeidet. Snekkerarbeidet ute er fantastisk, og de leverte det vi hadde designet i hodet, og det er bedre enn jeg kunne ha forestilt meg. Vi gleder oss til å ta i bruk vår nye terrasse. Både tak på hus og på garasje er fikset, samt huset er totalmalt ute. Betaling ble også gjort på en god måte, det ble delt opp i forhold til fremdrift. Noe småplukk gjenstår, men det fikser de selvfølgelig.

Aug. 2023
L

Lotta om EIENDOMSDRIFT OG PROSJEKTERING AS

Oslo
Vurdering om vegg er en bærevegg eller lettvegg

Svært ryddig og effektiv

Aug. 2023
P

Peder om Mecc AS

Oslo
Oppsett av ringmur og råbygg

Meget fornøyd med utført arbeid. Raske og effektive og ikke minst hyggelige snekkere som gjennomførte oppdraget innenfor tidsrammen med god margin. Bedriften er meget fleksibel og løste fortløpende endringer underveis uten forsinkelser. Anbefales på det sterkeste.

Juli 2023
G

Geir om Snekkertjenester AS

BRØNNØYSUND
Vei - grunnarbeider og asfaltering eller annet forslag fra dere

Godt tilbud, effektiv gjennomføring.

Juni 2023
J

Jacob om A. FURULUND ENTREPRENØR AS

Oslo
Fjern hekk og heller

Sjeldent effektiv, arbeidet utført med svært høy kvalitet (fikk telefon fra naboer som hadde sett på at de arbeidet, som var imponert over måten de hadde løst oppgaven på). Alt utført til riktig tid, til avtalt pris! Oppleves som svært profesjonell med høy faglig innsikt på sitt område. Kommunikasjonen var uproblematisk og vi ble informert både undervis og i etterkant av utført arbeid. Anbefales på det sterkeste og skal brukes ved neste oppdrag!

Mai 2023
K

Kristine om Granaune Småmaskinservice

Steinkjer