Trenger du en entreprenør i Oslo?

Trenger du en entreprenør i Oslo til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Oslo for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Oslo?

Trenger du en entreprenør i Oslo til et større byggeprosjekt bør du legge ut jobben på Mittanbud. Her kan du sammenligne tilbud fra dyktige entreprenører i Oslo for ditt oppdrag.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste oppdrag til entreprenører i Oslo

flomfare vurdering.

0663OSLO

Det planlegges bruksendring i kjeller og 1.etasje av en bolig på i Nittedal kommune. Tomta ligger nær en bekk som utgjør en potensiell flomfare. Det ønskes derfor en detaljert flomfare vurdering.

Bilderamme

0473OSLO

Ønsker tilbud på bygging av bilderamme og prisestimat på arbeid og innkjøp av materialer. Bilde er: 100x 150cm (liggende format). Ønsker i tillegg en av følgende : glass, akrylglass, plexiglass, eller annet materiale som vanligvis brukes til dette formålet. Eikeramme eller lignende er ønskelig. Bredde på ramme: 2-3 cm.

Tilbud på komplett utebod, ca 4 x 5 meter.

0282OSLO

Ønsker tilbud på utebod ferdig oppsatt a'la bildene som ligger vedlagt. Trenger ikke isloleres, skal kun være til oppbevaring.

Tømrere søkes til takrehabilitering med rask oppstart!

0559OSLO

Vi skal rehabilitere takene og trenger 4 tømrere for rask oppstart (til uken) Ta kontakt!

Liten sveisejobb

1162OSLO

Trenger sveis på håndtak på Stiga gresdklipper

Rehabilitering terrasse og annet oppdrag

0192OSLO

Hei, Boligsameiet Alnafetgata 5 inviterer med dette leverandører til å gi tilbud på to oppdrag på en vannskadesak som oppstod i vårt sameie 21. januar 2024. Vedlagt er takstrapport utarbeidet av Håvard i Frøiland avd Oslo (byttet navn til OCAB AS) fra befaring gjennomført 25. januar 2024 samt etterkontroll av Frøiland avd Oslo utført 17. april 2024. Oppdrag 1: Utbedring etter vannskade i leilighet 7 i 4. etasje. Omfanget er å fjerne tak, gulv og lister i stue/kjøkken. Legge nytt tak, gulv og lister. Kjøkken/stue er ca. 16,54m2. Gulv har sameiet anskaffet selv og står nede i kjellerboden ettersom seksjonseier ønsket lik gulv som han har i gangen i dag. Nytt gulv som skal legges er: LAMINATG L0334 MOUNTAIN LAKE OAK 2050X240X9,5MM PAK=2,952M2 6BORD, Nobb nr./art.nr: 55937465 og 7615002. Ved legging av nytt tak er det vurdert av Ocab AS at man kan bruke samme feste som er i dag. I rapporten etterkontroll viser utførelsen og grunnlaget for gjennombygging av leilighet 7 som vises på side 1. Sameiet ønsker opsjon på avfallshåndtering bort fra sameiet, der leverandøren legger alt av avfall i bakgården. Kontrakten som skal benyttes til oppdrag 1 er Huseierens landsforbund sin kontrakt som er vedlagt. Bakgrunnen er at utbedringen skjer i leiligheten til en seksjonseier som seksjonseieren har ansvaret for. I denne kontrakten kommer håndverkertjenesteloven til anvendelse. Dette oppdraget ønskes gjennomført så snart som mulig. Oppdrag 2: Rehabilitering av terrasse/balkong i leilighet 13 i 5 etasje (loftsleilighet). Dette er et tiltak for å redusere risiko for ny vannskade. Side 7 og 8 i befaringsrapporten viser bilder av terrasse/balkong og noen enkeltbilder på andre sider. I rapporten etterkontroll på side 2 og 3 viser grunnlaget for arbeid som skal utføres. Befaring av omfanget må gjennomføres av leverandør. Utføringen skal tilfredsstille TEK 17. Kontrakt som skal benyttes på oppdrag 2 er NS 8407. Sameiet ønsker opsjon på avfallshåndtering bort fra sameiet, der leverandøren legger alt av avfall i bakgården. Oppdrag 2 ønskes utført etter nærmere avtale. Ber om at dere gir meg en tilbakemelding om dere er interessert til å gi tilbud, og komme på befaring. Vi ser fram til å høre fra dere. Med vennlig hilsen Christian Styremedlem Boligsameiet Alnafetgata

Siste evalueringer
Planlegging/prosjektering og ansvarlig utførende av åpning av flere bærevegger i leilighet sentralt i Oslo

Vi er svært godt fornøyd med jobben til BSM Bygg AS. Martin og Carl var lett å samarbeide med og var ryddige hele prosessen. Vi kan varmt anbefale BSM Bygg AS.

Juni 2017
H

Håkon om BSM BYGG ENTREPRENØR AS

Oslo
Bortkjøring av 3 x 300liter bereder

Bedriften kom nøyaktig det tidspunktet som var avtalt. De utførte jobben effektivt. Prisen var meget konkurransedyktig! Kommunikasjonen var positiv. Jeg bruker garantert dette firmaet igjen!

Jan. 2017
K

Knudsen om PETTER & HERMAN TRANSPORTTJENESTER AS

Stabekk
Fjerne en betongvegg i en kjeller

Dette er en seriøs bedrift. Kom på avtalt tidspunkt. Utførte jobben helt etter planen til avtalt pris. Firma hadde også mye utstyr til forskjellige utfordringer. Kommer til å anbefale MAMA Bygg til flere.

Aug. 2016
E

Einar om MAMA BYGG AS

Oslo
Nytt baderom i Ullevål Hageby

Baderommet har blitt utrolig flott! I forbindelse med utbygging- og oppussingsprosjektet vårt i Ullevål Hageby har vi hatt svært god hjelp av Mathisen Bygg og Vedlikehold. Firmaet har bistått med både prosjektledelse, koordinering med rørlegger og elektriker, utført mur- og pussarbeider i underlagarbeidet, lagt fliser og impregnert disse. Resultatet er svært tilfredsstillende.

Nov. 2015
O

Olav om MATHISEN BYGG OG VEDLIKEHOLD

Oslo
Totaloppusing hytte på øy i Oslofjorden

Vi benyttet Pro Entreprenør til totaloppussing av hytte på øy i Oslofjorden. Det er utfordringer knyttet til bygging på øy, noe Pro Entreprenør løste på en utmerket måte. Resultatet som man ser av bildene, ble perfekt og ferdigstillelsen ble utført iht. estimert tid. Hva gjelder budsjett for oppdraget, forventet vi at det skulle sprekke, men Pro Entreprenør holdt seg innenfor. Dialogen under prosessen var meget behagelig og hyggelig. Meget bra!!!

Aug. 2014
P

Pål om Pro Entreprenør AS

Oslo
Bygge bod

Veldig flinke snekkere som utførte arbeid etter avtale, samt at de var dyktige fagfolk med høy kompetanse og erfaring. Arbeidet ble bra gjennomført og akkurat slikt vi ønsket. Disse er å anbefale på det sterkeste!

Mars 2014
T

Thomas om OSLO SNEKKEREN AS

Oslo
DRENERING

NY DRENERING TIL ELDRE HUS. Dreneringskompaniet AS møtte opp med stor moderne maskinpark og positive folk. Arbeidene ble utført raskt og profesjonelt i henhold til arbeidskontrakt og til avtalt pris. Selskapet kan absolutt anbefales.

April 2013
A

Arne om DRENERINGSKOMPANIET.NO

Oslo
Oppussing av soverom, div på kjøkken og montere skyvedører

Effektive og rimelige håndtverkere. Gjorde en utmerket jobb, raske, presise og veldig service minded. Ytet god service. Gjorde det dem skulle, var åpne for ekstrajobb. Ikke noe å utsette på jobben som ble utført. Ryddet pent etter seg. Anbefales. Vil kontakte dem igjen hvis jeg trenger det.

Mars 2013
M

Mariann om PROFF HÅNDVERKER POPESCU

Oslo
Modernisering av heis, 7 etasjer for 8 personer

Best pris av to tilbud. En god del forsinket ferdigstillelse i forhold til lovet. Stort sett problemfritt under selve installasjonen.

Sep. 2011
K

Kvindernes Boligsselskap AS V/ Einar om AS Melbye Heisservice

Oslo
Arkitekt/byggmester søkes til rask og enkel jobb!

Jens Laland hos Conteco tok kontakt fordi han plutselig hadde litt ledig tid mellom andre oppdrag, og tilbød seg å gjøre ferdig en veldig enkel søknad til en veldig gunstig pris. Til sammenlikning lå de andre tilbudene på omlag seks til åtte ganger den summen jeg endte opp med å betale. Han redegjorde for ting jeg ikke visste, kontaktet kommunen og fikk ordnet opp i småting og fikset alt på to dager. Vi vet ikke om søknaden går gjennom ennå, men jeg opplever ham som seriøs, rask, effektiv, kompetent og ansvarsfull - så jeg ser ingen grunn til at det ikke skulle gå.

Aug. 2011
M

Muffinsmakeriet om Caseco

Oslo