Siste evalueringer (7)

Mikrosement bad

Vi hadde flere håndverkere inne på befaring hos oss og Agron i Ath ga oss allerede der et godt inntrykk. Vi ble veldig glad da det viste seg å vedvare. Vi pusset opp badet vårt med mikrosement på vegger, flis-på-flis på gulv, nytt gipstak, ny dør, nytt toalett og ellers helt ny innredning og armaturer. Arbeidet ble effektivt og godt utført og vi fikk god oppfølging gjennom hele prosessen. Det var stort sett ryddig å rengjort hver dag etter at dagens arbeid var utført. Regningen vi fikk i etterkant var også i tråd med hva vi ble forestilt i forkant. Anbefales på det varmeste til dere som ser etter samme type oppgradering av bad.

Sigrid, Oslo, 28. nov. 2020

Legge tarkett på gulv

Ath Byggservice kom til avtalt tid på befaring. De kom også med forslag på arbeidet som skulle utføres etter ønske fra meg. Arbeidet ble utført effektivt, til avtalt tid og pris . Faktisk litt raskere. Jeg ble veldig fornøyd med jobben som ble gjort og jeg har nå funnet et firma som jeg skal bruke videre på andre prosjekter. Kan anbefales.

Helge, Son, 29. aug. 2020

Bygge enkel tretrapp i hagen

Vi fikk Ath Byggeservice AS til å bygge en utetrapp i hagen vår. Resultatet ble veldig fint, håndverkerne var profesjonelle og kunnskapsrike og kom med gode anbefalinger underveis. Kommunikasjonen var topp, de var veldig hyggelige og høflige. Arbeidet ble utført til avtalt pris og de ble ferdige til riktig tid. Vi kommer til å kontakte dem igjen neste gang vi trenger gode håndverkere :).

Asta, Vinterbro, 13. juli 2020

Bygge platting og utestue

Levert i henhold til avtale og god kommunikasjon underveis. Anbefales!

Kenneth, Gressvik, 15. april 2020

Nytt tak i stue,montere downlights

Engasjerte ATH Byggservice da vi skulle skifte tak i stuen, fra panel til gipstak med innfelte spottere. Kjempefornøyd med arbeidet som ble gjort, og ikke minst, de var lette å forholde seg til, det ble jo litt forandringer underveis. Ingen sure miner. Ettersom vi var så fornøyd, lot vi de fortsette på en liten veranda hvor gulvet var helt råttent, også der viste de seg verdige til 5 stjerner. . Vet hvor jeg skal henvende meg neste gang en jobb skal gjøres. .

Elin, Nordbyhagen, 14. mars 2020

Bygge markterrasse i hagen

Jeg anbefaler ATH Byggeservice på det varmeste. De ga en god pris, gjennomførte jobben effektivt og med god kvalitet. Vi var så fornøyd at vi også ga dem tilleggsoppdrag. Kommunikasjonen var ryddig og hyggelig.

Bjørn, Ås, 7. mars 2020

Legging av parkett,ca 45 m2 og evnt listing

Jeg gir Ath Byggservice topp poeng på alle punkter. De skulle i utgangspunktet bare legge parkett i hel 1. Etg. Dette gjorde de så bra og så effektivt at de også fikk malerjobben! Alt arbeide, inkl grunnarbeide, ble levert på en mesterlig måte. Gutta kom til avtalt tid og tok virkelig ansvar for oppdraget. Kom også med gode forslag til løsninger. De får min varmeste anbefaling. Jeg kommer til å bruke Ath igjen!

Kjersti, Drøbak, 20. aug. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

D & M Bygg AS

4.0 6 evalueringer Ski

Dagfinn Thorkildsen

  Siggerud

Nye Intersolutions AS

5.0 30 evalueringer Siggerud