Siste evalueringer (10)

Bytte av vinduer,reperasjon av veranda gulv,bytte av kledning og maling.

Meget godt utført arbeid og hyggelige folk.

Terje, Moss, 29. okt. 2020

Bytte av vinduer,terrassedører og inngangsdør

Tusen hjertelig takk for vel gjennomført arbeid. Mirhad og teamet utførte bytte av vinduer og terrassedører av meget høy kvalitet. Foringer og lister gav sluttresultatet et perfekt resultat. Anbefaler Grålum Bygg til andre som trenger en høyt kvalifisert håndverker med høy integritet. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Har allerede involvert Grålum Bygg til andre jobber på huset. Anbefales på det varmeste!

Rune, Son, 2. sep. 2020

Bygge balkong

Vi kan trygt anbefale Grålum bygg til andre. De er lett å kommunisere med. Hyggelige og høflige. Rydder pent opp etter seg hver dag. Kommer til avtalt tid. Billige, men nøye og resultatet ble strålende. Holdt seg til avtalt pris. Skikkelig kvalitet hele veien. Bruker dem igjen en annen gang.

Lars, Gressvik, 1. sep. 2020

Bygge ut veranda/balkong

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Mirhad er både effektiv og løsningsorientert og vi anbefaler han på det sterkeste.

Amanda, Klavestadhaugen, 29. april 2020

Vinduer

Veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. Rask, effektiv og ryddig. Anbefaler Mirhad til andre som trenger snekker.

Frode, Borgenhaugen, 22. jan. 2020

Skifte kledning på 3vegger,samt bytte tak,bygge en carport

Vi er utrolig glad for at vi valgte Grålum Bygg, og Mirhad! 😃 Veldig nøye, dyktig og hyggelig snekker skal du lete lenge etter! Dette gjaldt skifte kledning, bytte takstein, carport og gjøre om inngangsparti. Veldig fine og smarte løsninger som han kommer med tips underveis i prosjektet. 😎.

Kim, Grålum, 6. jan. 2020

Oppussing av inngangsparti

Vi pusset opp et inngangsparti, samt en kjellerstue, og vi er veldig fornøyd med Grålum Bygg, både når det gjelder kvalitet, kommunikasjon og pris. Vi håper å bruke Grålum Bygg og Mirhad til det meste av små og store prosjekter i årene som kommer :-).

Torbjørn, Moss, 13. des. 2019

Listing av gang

Jobben ble utført av byggmester Mirhad og vi er meget fornøyd. Arbeidet ble utført med høy kvalitet. Det oppstod flere uforventede utfordringer underveis, som ble løst kreativt og raskt! Kommer til tide og jobbet svært effektivt. Ryddig og hyggelig kar.

Simen, Engelsviken, 30. nov. 2019

Bytte utgangsdører og vinduer

Dette er en snekker i særklasse. Trivelig, rask, ryddig og pålitelig. Etter å ha utført arbeid av ypperste kvalitet i hjemmet mitt som jeg med stolthet viser frem, kan jeg gledelig fortelle at dette er snekkern i mitt hjerte. Jeg vet jeg blir ivaretatt.

Mattru, Kråkerøy, 7. nov. 2019

Skifte dørkarm

Veldig fint utført jobb! Godt håndtverk, holdt det veldig ryddig underveis og møtte opp til avtalt tid.

Mona, Gamle fredrikstad, 4. nov. 2019
Vis flere evalueringer

Kart