Siste evalueringer (105)

Totalrenovering av to bad

Bra kvalitet på håndverk, hyggelige folk, fulgte tidsplan uten forsinkelser, bra pris. Opptatt av fornøyde kunder.

Torbjørn Sandvik, 19. juni 2019

Helrenovering baderom

Helrenovering av bad utført på under to uker av hensynsfulle, fleksible og dyktige håndverkere. Dessuten var Dyktighandverker.no klart best på pristilbud. Anbefales!

Vidar Arnesen, 28. mai 2019

Hel renovering av bad 5 m^2

Svært effektive gutter, gjorde alt 100% og kom også med forslag til forbedringer underveis ! Anbefales!

Sivert Vestre, 11. mai 2019

Totalrenovering av bad 3,7 kvm

Av de seks bedriftene vi hadde på befaring (totalrenovering av bad) så kom dyktighandverker.no med desidert best tilbud, både hva gjaldt pris og tid. Og vi er veldig glad for at vi valgte dem - vi kunne ikke vært mer fornøyde! Romek og Adam, som gjorde jobben hos oss, var fantastiske! De forberedte godt ved å dekke til alt gulv med papp og alle dører og åpninger med plast. Alt arbeidet på badet er gjort med milimeterpresisjon! Alltid høflige og hyggelige, jobbet raskt og effektivt. Kom med gode innspill underveis. Og når de var ferdige så ryddet de veldig fint opp etter seg. Vi kan absolutt anbefale dette firmaet til andre!

Helene Chauvin, 11. april 2019

Oppussing av 2 bad

God kvalitet til god pris. Hyggelige og effektive håndverkere.

Charlotte Sætre, 7. april 2019

Renovering av bad

Marek og hans medarbeider gjorde en strålende jobb ifbm oppussing av badet mitt. Det var en totalrenovering av bad samt nytt røropplegg skjult i gulv for kjøkken vegg i vegg med badet. Arbeidet gikk hurtig og de problemer som oppsto ble effektivt løst underveis. Resultatet ble akkurat slik jeg håpet det skulle bli. Jeg vil anbefale Marek og dyktighaandverker.no for andre som har lignende oppgaver. Martin.

Martin Akerholt, 11. mars 2019

Lite bad på 1,5 km2 totalrenovering etter lekkasje

Marek gjorde en flott jobb med totalrehabiltering av badet mitt på Grünerløkka Han snakket godt engelsk, var serviceinnstilt og positiv - også administrasjonen i Dyktighandverker.no var gode. Anbefales! Odd Johan Fritzøe.

Odd Johan Fritzøe, 11. mars 2019

Renovere bad på 2,12 kvm

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet Rafael og hans team gjorde hos meg. Badet ble veldig fint. De arbeidet utrolig raskt og effektivt. Kommunikasjonen med Rafael var også veldig bra. Han var tilgjengelig for spørsmål under hele prosessen. Prisen var også veldig god. Oppdraget bestod i å totalrenovere og utvidet et bad i en leilighet i en veldig gammel bygård. De leverte alt utenom fliser og speil som jeg kjøpte selv. På bakgrunn av opplevelsen med Rafael og hans team gir jeg full score. Jeg er derimot ikke fornøyd med kommunikasjonen jeg har hatt med hovedkontoret før og under renoveringen. Det har vært mange feil i tilbud og misforståelser som jeg selv har måtte oppdage og få rettet på.

Kristoffer Blix, 8. mars 2019

Totalrenovering av bad på 5-6 kvm

Utførte godt håndverk. Arbeidet effektivt og leverte iht avtale. Utførte uten problemer ekstra arbeid vi kom på underveis. Ryddet godt etter seg underveis i arbeidet. God pris.

Claes-gøran Bye, 7. mars 2019

Oppussing av bad,(ca. 5 kvm),inkl. omgjøring til våtromsstandard

Dyktighåndtverker gjorde en veldig god jobb. Sluttproduktet ble veldig fint! Håndtverkerne responderte på våre tilbakemeldinger underveis, og viste stor fleksibilitet. Noen kommunikasjonsutfordringer i kommunikasjon med dyktighåndtverker sentralt, men ingen store problemer. Håndtverkerne var meget flinke, lett å få tak i på telefon, hadde godt humør og meget effektive. Vil anbefale dyktighåndtverker hvis du skal pusse opp badet!

Tore Wig, 6. mars 2019

Linderudgrenda,bærum - 5 kvm baderom renovering

Raskt og rimelig totaloppussuing av bad. Flinke og profesjonelle håndverkere som utførte alle typer arbeid. De kunne levere innredning men jeg kjøpte inn og fikk levert alt materiell som ikke var byggteknisk. Ferdig på to uker og en dag. Det var over min forventning. Planlegg gjerne nøye så gjør de nøyaktig som du bestiller. Tar ellers raskeste vei til målet.

Øystein Rem, 19. feb. 2019

Renovering av lite bad i kjeller

Totalrenovering av bad på 14 kalenderdager. Litt kommunikasjonsproblemmer, men veldig interessert I å forstå hvordan jeg ville ha det. .

Espen Aarnæs, 18. feb. 2019

Totalrenovering av badrom

Helrenovering av to bad á størrelse 4kvm. Vi er godt fornøyd med samarbeidet og resultatet, og kan trygt anbefale videre. Det var de samme to arbeiderne gjennom hele prosessen som gjorde kommunikasjon og oppfølging enkelt. De snakket godt engelsk og var serviceinnstilte. Kommunikasjon var tilfredsstillende med raske svar og tilbakemeldinger. Vår elektriker og ekstern kontrollør opplevde dem som svært profesjonelle og dyktige. Første utkast av kontrakten var mangelfull og vi sendte tilbakemelding med en rekke punkter vi ville endre eller legge til flere ganger. Det ble tatt stilling til og vi fikk et nytt utkast. Dette er det eneste vi har å utsette på det arbeidet som har blitt gjort.

Merete Christensen, 30. jan. 2019

Ombygging bad,toalett og vaskerom ca 9,5 kvm samt to takvinduer

Meget bra kombinasjon av pris og levert kvalitet på et oppdrag som ble relativt komplisert grunnet ymse komplikasjoner. De kunne også ta diverse småting som vi kom på underveis, feks skifte av varmtvannsbereder som egentlig ikke var del av opprinnelig anbud. Vi velger gjerne Dyktighandverker.no igjen.

Erik Grimsøen, 28. jan. 2019

Gjøre om vaskerom og bod til bad.

Vi er veldig fornøyde med denne bedriften. God og ryddig kommunikasjon hele vegen. Vi er også meget fornøyde med de to håndverkerne Janusz og Rafau, som utførte jobben hos oss. De gjorde om vårt tidligere vaskerom og bod til et fantastisk bad. Løsningsorienterte og rett og slett dyktige håndverkere.

Bengehya Buranga, 8. jan. 2019

Renovering av bad

Svært godt arbeid, flinke folk, presise og effektive, raske, vennlige, ryddige. Jeg er superfornøyd!

Nina Kristin Kongtorp, 15. des. 2018

Oppussing av bad

Dyktige håndverkere som la sin flid i arbeidet. Jeg er veldig imponert over sluttresultatet og finish og arbeidet ble utført i henhold til avtale. Arbeiderne var ryddige underveis, hensynsfulle og kommunikasjonen var god. Jeg vil definitivt bruke dem igjen ved senere behov og anbefale dem til andre.

Cathrine Rieber-mohn, 12. des. 2018

Totalrenovering bad i blokk

Veldig flinke :).

Morten Knutsen, 9. des. 2018

Totalrenovering bad

Veldig bra, Jobben gikk som avtalt. Raskt, ryddig og med god bygge kvalitet.

Roger Franciscus Gerardus Mari Smeets, 30. nov. 2018

Renovere bad.

Bygget et nytt bad og renoverte et gammelt bad. Effektive og dyktige håndverkere som gjorde begge jobbene. Jobbene ble utført raskere en antatt og med god standard. Noe språk forvirring, men prosjektleder var bare en telefon unna for oppklaring. Kan trygt anbefale de til slike jobber.

Knut Hveding, 21. nov. 2018

Renovering av bad 5 etasje i gammel bygård

Svært effektive, ryddige og pålitelige. Litt vanskelig med språk og noen misforståelser men det ordnet seg. Ettersyn til 1000,- synes jeg var dyrt. Ellers fornøyd.

Anne Cecilie Stavnsborg, 15. nov. 2018

Helrenovering bad

Totalrenovering av bad. Pålitelig, ryddig, løsningsorientert og effektivt. Arbeidet ble ferdigstilt over en uke før forespeilet tid og alle avtaler overholdt. Tusen takk til Adam og Ceynowe for vakkert utført arbeide. Gir mine beste anbefalinger! Hanne Stang, Tanum.

Hanne Stang, 11. nov. 2018

Totalrenovere bad og dusj. (2 rom)

Veldig godt fornøyd med oppussing av bad og dusjrom. Rommene ble strippet ned til grunnen og bygd opp igjen. Fint flisearbeid. God kommunikasjon på engelsk selv om den ene ikke snakket det språket så godt. Men arbeidsplassen var ikke så ryddig hele tiden med verktøy, utstyr og ting og tang liggende omkring. Men sluttresultatet er vi fornøyd med. Villy Nilsen Rykkinn.

Villy Asbjørn Emil Nilsen, 8. nov. 2018

Bygge bad i tilbygg.

Godt gjennomført jobb.

Christer Bråthen, 5. nov. 2018

Totalrenovering av to bad på ca. 3 og 5 m2

Utrolig hyggelige og proffe håndverkere. Ga gode råd og anbefalinger på et slitent bad som trengte sårt en real oppgradering. Badet ble kjempefint og jeg fikk god informasjon underveis. Anbefales på det sterkeste. De jobber raskt (2 uker), nøyaktig og profft. Resultatet ble fantastisk. Kommer til å bruke dem igjen neste gang jeg skal pusse opp et større bad.

Terje Rolen, 28. sep. 2018

Renovere baderom

Jobben ble gjort helt utmerket og resultatet ble meget bra. Noe negativt at tids avtaler ikke ble overholdt. Men alt i alt meget godt fornøyd.

Morten Andersen, 8. sep. 2018

Oppussing / renovering av bad

Tommel opp til dyktighandverker som totalrenoverte vårt bad Konkurransedyktig pris, møtte presis på befaring. Kom med kreative løsninger. Erfarne, vennlige og effektive, jobben ble gjort på under 2 uker. God kommunikasjon hele veien. Ved problemer kontaktet de oss og kom med gode forslag til løsninger. Vi følte oss ivaretatt og trygge på at jobben ble gjort ordentlig. Supert resultat! Anbefales!

Lene Guttulsrud, 27. aug. 2018

Renovering av bad

Kom i gang noen dager for sent, men jobbet veldig effektivt. Ble ferdig på under 2 uker. Veldig fornøyd med jobben.

Johnny Hansen, 6. aug. 2018

Rehabilitering av bad

Kan absolutt anbefales! En utrolig positiv opplevelse med Dyktighandverker fra a til å. Arbeidet ble utført raskere enn estimert, og resultatet ble nydelig! Virkelig dyktige fagfolk. God prosess hele veien. Lett å få tak i, og god kommunikasjon. Kom også med innspill underveis når han mente at det vi hadde ønsket oss ikke ville ble estetisk pent, og presenterte alternative løsninger som ble penere. Anbefales! Kommer til å bruke dem på neste bad! !

Kathinka Louise Rinvik Bratberg, 31. juli 2018

Oppussing av bad

Jeg hadde en jobb hvor jeg skulle slå sammen toalett og bad, totalrenovering med alt nytt. Dyktighåndverker sendte en arkitekt på befaring, og leverte et tilbud som var konkurransedyktig (best av de jeg anså som «seriøse»). Ved oppstart dukket Arthur og Pavel opp, og de gutta var flinke, hyggelige og tok hensyn til naboene også. Har nå kjempefint bad, og kan anbefale dyktighåndverker på det varmeste. Bra folk, grundig og godt utført arbeid.

Christofer Moestue Huseby, 27. juli 2018

Vurdering av pris på elektrisk 50 kvm

Arbeidet ble utført til en god pris. Det var en del misforståelser, men ved å ta kontakt med hovedkontoret ordnet det meste seg. Det var hyggelige ansatte, og de fikk gjort det de skulle gjøre. Arbeidet ble også gjort på en pen måte.

Kjersti Viksaas, 26. juli 2018

Totaloppussing av 2 bad

Hyggelig håndverker. God kvalitet og rask arbeider.

Adam Cheng, 11. juli 2018

Total rennovering av bad,ca 2.5kvm

Meget dyktig arkitekt satt seg ned og tegnet detaljert forslag med veldig smarte løsninger. Utførelsen av arbeideted som ble gjort er upåklagelig. Det som trekker ned var kommunikasjonsproblemer, utsatt igangsettelse, brukte lenger tid enn de estimerte og noe høye ekstrakostnader for tillegsarbeid.

Simen Gjermund Standahl, 2. juli 2018

Totalrenovering av bad

Dyktighåndverker leverte et konkurransedyktig tilbud på pris og lovte å ferdigstille på relativt kort tid. Samarbeidet fungerte veldig godt, vi hadde to dyktige og hyggelige håndverkere som jobbet intenst i tre uker for å få badet klart og løste små utfordringer på en god måte. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet og kan anbefale firmaet for andre som skal rehabilitere bad!

Steinar Koffeld, 20. juni 2018

Helrenovering av bad

Renoveringen av bad ble 1 uke forsinket. Vi fikk beskjed «etterpå er vi ferdige - dere kan flytte inn» 3 dager på rad, men de var ikke i nærheten av ferdige da vi dukket opp med bagasjen vår. Selve håndverket var godt gjennomført.

Sindre Jansen, 16. juni 2018

Pusse opp vaskerom

Er veldig fornøyd med jobben utført. Jobben ble utført veldig bra ser bra ut og levert raskt. Tok under to uker fra start til slutt. Når jeg velger å trekke stjerner er det pga. Måten de velger å fakturer på. Vet ikke om dette er vanlig i bransjen, men synes at 6 fakturaer og en av de er til utenlandsk kontonummer er i overkant mye. Blir også etter fakturert 3000 kroner i moms senere. . . . . Dette synes jeg se skulle håndtert for oss. .

Morten Stenseth, 5. juni 2018

Nytt bad i 2 etasje

Utmerket arbeid, høflige og imøtekommende rørleggere/fagarbeidere. Oppsto problemer som ble løst på en smidig og en meget tilfredsstillende måte. Anbefales på det varmeste.

Laila Tronbøl, 4. juni 2018

Totalrenovering av bad,gulvareal ca 2,5 kvm

Veldig fornøyde med resultatet. Janoush og Rafael var fleksible, løsningsorienterte og veldig service minded. Vi kjøpte selv inn all innredning, og konsulterte med J og R om det var noe vi lurte på. Effektive, nøye og veldig hyggelige, anbefales!

Tone Kjensmo, 4. juni 2018

Total oppgradering av bad og tilrettelegging av rør til kjøkken på stue

Etter å ha vurdert et titalls tilbud så falt valget på Dyktighåndverker. Arkitekten som kom på befaring tok seg god tid og kom med mange gode innspill. Ekstra fornøyde med vårt valg av bedrift ble vi også da vi møtte de ekstraordinært sympatiske snekkerne Janusz og Rafal. Effektive, ryddige, og alltid presise. De to får min høyeste score! Anfører noe trekk ifbm kontrakten som ble skrevet med prosjektleder Kucmann og noe rot vi opplevde.

Peter Sommerseth Jaer, 3. juni 2018

Toalett bad

Dyktighandverker.no gjorde en meget god jobb med konverteringen av en liten 3. 5 kvm bod, til et bad. Tilbudet ble levert som avtalt, arbeidet bli gjennomført innen avtalt tid, alt ble gjort presist og dokumentert i. F. T. Krav fra kommunale myndigheter. Jeg må også si at de to håndverkerne de satte på jobben var svært høflige, hyggelige, og meget dyktige (Janusz og Rafal).

Thomas Bahnsen, 27. mai 2018

Oppussing av bad

Jobben veldig bra utført. Janusz og Rafal var fantastisk. De jobbet raskt (mindre enn 3 uker) og topp kvalitet. Vi hadde noen utfordringer med gamle installasjoner, men de løste alle problemer veldig effektivt. En råd til folk som oppusser: hvis dere vil få hva dere vil, må dere se etter prosessen daglig og ha en tett kommunikasjon med håndverkere. Dere kan ikke gå på ferie og forlate håndverker alene. Gamle hus har mange overraskelser!

Pavel Kolotilov-arjincheev, 11. mai 2018

Renovering av bad

Fik totalrenoveret bad, kan kun rose dyktigehandverker, helt klart et firma som jeg vil bruke neste gang at vi skal ordne noget på huset. Alt blev utført til tiden og etter avtale.

Jørn Sønderup, 18. april 2018

Pusse opp bad

Ble veldig fornøyd :-) Veldig greie arbeidere. . .

Lise Gulliksen, 16. mars 2018

Helrenovering av bad

Håndverkerne gjorde en god jobb og utførte arbeidet meget raskt og effektivt. De var ferdig med badet en uke før de avtalte 2. 5 uker. Gir mine beste anbefalinger.

Tom Omdal, 28. feb. 2018

Oppussing av lite bad! bislett oslo.

De gav oss ett godt tilbud, og kommuniserte svært godt&raskt i prosessen. Vi fikk gode tilbakemeldinger på at vi hadde tegnet opp badet og oppsettet også! Alt ble gjort som avtalt og levert som avtalt, og kvaliteten i arbeidet har vært upåklagelig! De tilpasset seg også at vi fikk dusjdørene litt senere - og kom tilbake og skrudde de opp en 2 mnd senere. Spesielt takk til Janusz og Rafal som gjorde en kjempejobb! Anbefales på det sterkeste!

Arild Rune Nedreberg, 27. feb. 2018

Renovering av bad

Allerede ved befaring av våre bad, fikk vi et godt inntrykk. Videre samtaler, detaljerte beskrivelser, stor fleksibilitet og gode faglige føringer i forhold til våre ønsker, førte til kontraktinngåelse. Arbeidet startet på avtalt dato med et team bestående av meget dyktige og trivelige håndverkere. Vi hadde god dialog på engelsk gjennom hele prosessen. De leverte et fantastisk resultat til avtalt tid, og kan anbefales på det sterkeste.

Anne Bibow Og Og Trond Holter (trholte@online.no), 26. feb. 2018

Full renovering og utvidelse av bad

Dyktighandverker.no er et trygt valg hvis du skal renovere badet. Tillitvekkende befaring og et raskt og prisgunstig tilbud. God og konstruktiv dialog på Norsk med hovedkontoret hele veien. De svært sympatiske håndverkerne Janusz og Rafal utførte jobben med stor nøyaktighet og effektivitet. De var imøtekommende og lette å kommunisere med. Er godt fornøyd med elektrikerne også. Alle krav til våtromsnorm og dokumentasjon ble oppfylt. Anbefales!

Ove Hilleren, 19. feb. 2018

Oslo 0667 bryn: bygge nytt bad på 12m2

Soverom i 2. Etasje ble bygget om til bad med separat gjestetoalett. En glede å samarbeide med Janusz og Rafael fra Dyktighandverket. Firmaet har renovert 4 bad for familien tidligere. Arbeidet er gjort nøyaktig. Vi et meget fornøyde med resultatet. Isolering av vegger og tak, membran og røropplegg i gulv. Fliselegging av vegger og gulv. Håndtverkerne jobbet selvstendig og fant fine løsninger. Oppstart og ferdigstillelse som avtalt. Anbefales.

Elfrid A. Solberg, 5. feb. 2018

Oppussing av bad

Dyktighandverker.no er dyktige håndverkere. Rask respons fra befaring til tilbud, tegninger og løsningsforslag. Veldig ryddige mens de jobbet (2 uker) dekket gulvene som var arbeidsvei og hengte opp støvbeskyttelse. Baderomsmøbler også levert fra dem. Presist og godt utført baderomshåndverk. De hadde en totalentreprise med riving og bygging, rørlegger, elektriker og flisleggere/snekkere. De utførte også noen småjobber helt utmerket. Anbefales.

Bjørnar Sølvik-jensen, 4. feb. 2018

Renovering - bad - vaskerom

Førsteinntrykket når jeg åpnet døra første gang de kom på befaring kunne ikke vært bedre. Der ventet det hyggelig smil med en gang. Meget behagelig folk å snakke med og det var nesten som om man hadde kjent dem lenge. De hadde god kunskap om bad og var løsningsorientert og ærlige mtp hva man burde og ikke burde gjøre på badet. De var raske og gjorde ett veldig godt arbeid. Håndverkerne som var her, Janusz og Rafal kan på det varmeste anbefales.

Monika Persen, 21. jan. 2018

Oppussing av bad

Godt førsteinntrykk av representanten ved befaring. Men litt usikkerhet fra vår side i prosessen før oppstart med tanke på endringer og spørsmål vi hadde i forbindelse med det. Da oppstart var igang gikk alt veldig raskt. Hyggelige og løsningsorienterte håndverkere, og profesjonell oppfølging fra kontoret. Vi er godt fornøyd med arbeidet de har utført hos oss.

Anette Snekvik, 8. jan. 2018

Renovering av bad

Arkitekten kom og så på arbeidet. Engelsktalende. Fikk tilbudet på hovedbadet på norsk ganske raskt, med alt inklusiv møbler og flis. Etter noen endringer, aksepterte vi tilbudet, men valgte å kjøpe flis og møbler selv. To mann kom raskt og satte igang med arbeidet. Effektiv og god jobb. Hyggelige folk selv om kun den ene snakker engelsk. Vi fikk separat tilbud på wc-rommet, som vi var priset noe høyt, da det ikke er våtrom. Det ble ikke noe av.

Monica Christensen, 4. jan. 2018

Oppussing av bad

En flott gjennomført jobb fra gutta i dyktighandverker.no med totalrenovering av et gammelt bad. Vennlighet, pålitelighet og tålmodighet veide opp for enkelte språkproblemer underveis, og det var alltid lett å få kontakt med kontoret når spørsmål måtte avklares. Resultatet er et flott bad, arbeidet er nydelig utført og alle avtaler holdt til punkt og prikke. Anbefales på det varmeste!

Anna Bache-wiig, 27. nov. 2017

Pusse opp bad!

To utrolig flinke polske håndverkere, badet ble pusset opp over forventning. Ryddige hele veien, møter opp til avtalt tid og er meget trivelige og imøtekommende. Utført arbeid til avtalt tid og til avtalt pris. Ingen uforutsette utgifter o. L. Anbefaler på det sterkeste Rafal og Wojtek som er ansatt hos dyktig håndverker.

Daniel Andersson, 26. nov. 2017

Lage nytt bad på loftet.

Dyktige handverkere som gjorde jobben raskt og skikkelig. Veldig fornøyd.

Liv Berit Gilberg, 5. nov. 2017

Oppussing av 3,5 m2 baderom

Dyktige håndverkere totalrenoverte vårt lille bad. De rev alt og bygge et nytt bad. De ordnet alt. Vi er kjempe fornøyd med de to håndverkerne som jobbet hos. De ryddet etter hver arbeidsdag, og jobbet effektivt. Hele badet tok 10 dager etter oppstart, og resultatet er slik vi ønsket det.

Stefan Skymoen, 25. okt. 2017

Totaltrenovering av bad

Vi er godt fornøyd med Dyktigehandverker.no. Totalrenovering ble utført meget effektivt og de var ferdig før tidsplan.

Svein Gunvaldsen, 17. okt. 2017

Renovering baderom

Ekstremt kjapp og meget bra kvalitativ gjennomføring renovering av baderom. Håndverkerne arbeidet tilnærmet i ett, og fullførte oppdraget 1 uke før estimert tid. Resultatet ble kjempe bra, og de kom også med tips underveis. De var lydhøre for våre ønsker og behov. Kommunikasjonen foregikk på engelsk helt uten problemer eller misforståelser. Firmaet er også ryddig hva gjelder fakturering og tilleggsarbeider. Anbefaler gjerne disse videre!

Elise Gundersen, 3. okt. 2017

Totalenovering bad

Topp jobb.

Sigrid Stjernvang, 3. okt. 2017

Oppgradering av bad

Dyktig Handverker var positive og lydhøre i forhold til våre ønsker og kom med argumenter som gjorde at vi endret planene i tråd med deres anbefalinger. Så kom Marek. En utrolig effektiv fyr. Og en dyktig håndverker. Vi var ekstremt fornøyd med den presisjon som alt arbeid ble utført med. I tillegg er han en trivelig person som det var lett å samarbeide med. Ingen kommunikasjonsproblemer.

Arne Langseth, 8. aug. 2017

Helrenovering av bad + vinylbelegg på vaskerom og kjølerom

Kjapp og effektivt gjennomføring av helrenovering på bad. All dokumentasjon og godkjenninger følger med og det taes bilder underveis. Meget god gjennomføring med gang og spisestue, også her dokumenteres det veldig bra. Anbefales!

Ann Elen Tømmerholt, 31. juli 2017

Renovering av bad 4,3 m2 + noe ekstra rørleggerarbeid

Dyktighandverker har totalrenovert vårt bad. De har gjort en meget god jobb. Flislegging av gulv og vegger er særdeles pent utført. Kommunikasjon foregår på engelsk med håndverker, men kontoret svarer på norsk. E-poster blir besvart raskt og effektivt. Siv Bendixen.

Siv Bendixen, 6. juni 2017

Oppussing av bad

Anbefales! Gode forslag til løsninger og bra utført jobb.

Wenche Hæren, 28. april 2017

Pusse opp bad

Totalrenovering av bad i bygård fra1920. Bra utført jobb og ble veldig fornøyd med badet. Arbeiderne snakket bare litt engelsk, men var effektive og flinke. Jobben ble startet senere enn avtalt, men de holdt tidsfristen likevel. Firmaet ville ha uavhengig kontroll av jobben de gjorde, selv om dette ikke er påkrevd - og det medførte en unødvendig ekstra kostnad på 12000. Noen misforståelser underveis, som ble raskt ryddet opp i. Anbefales!

Astrid Midtsund, 20. april 2017

Renovering av bad i leilighet på grünerløkka

Jobben ble utført helt etter plan. (Både pris og kalendertid). Ekstraarbeid ble utført rimelig og også innenfor det avtalte tidsrommet. Godt fornøyd med resultatet.

Hans-christian Grønset, 7. april 2017

Renovere bad og kjøkken

Flinke folk, arbeidet gjort på rekordtid og med godt og presist resultat. Priskalkylen holdt etter planen. Ingen problem med å anbefale disse, eneste minus må være det språklige, men hovedkontoret bruker norsk.

Arild Yttri, 19. des. 2016

Nytt bad,bytte av inng.dør og vindu

Vi valgte Dyktighåndverker som utførende bedrift på bakgrunn av et godt utarbeidet tilbud og en fornuftig pris. Vi er veldig fornøyd med håndverkerne, Rafael og Tomek, som utførte hoveddelen av arbeidet hos oss. De er ryddige, flinke til å kommunisere og svært nøyaktige i sitt arbeid. Badet ble perfekt, og de nye inngangsdørene ser veldig bra ut! Vil også påpeke at elektikerne gjorde en effektiv og veldig pen jobb. Vi gir vår beste anbefaling!

Tommy Næss, 15. des. 2016

Oppussing/renovering bad (2,2 m2)

Rimelig og rask utførelse på 11 arb. Dager på mitt 2,5 m2 store bad i Oslo sentrum. Dette inkluderte varmekabler i gulv, innebygget sisterne, egenutvalgte materialer. Veldig fornøyd med utførelsen og prosessen. Løsningsorienterte og punktlige rørleggere/arbeidere. Man måtte legge litt innsats i kommunikasjonen, men ordnet seg til slutt. 9 måneder etter er jeg fortsatt fornøyd og bare funnet noen ubetydelige småfeil, kan anbefales.

Morten Smedsrud, 14. des. 2016

Renovering av bad

Meget fornøyd med renovering av badet. Kan anbefales. Leverte på tid å til avtalt pris.

Sissel Bråthen, 7. des. 2016

Oppussing av bad!

Vi er meget fornøyde med oppussing av badet vårt. Det ble veldig fint og de var veldig dyktige og høflige. Jobben som ble utført var total rehabilitering av bad, inkludert riving av gammelt bad. Arbeidet ble også utført meget bra! Kan anbefale dette firma og Marek på det varmeste! Kommer til å bruke dem igjen!

Naziha Nouri, 31. okt. 2016

Bad fra a-å

Har totalrenovert et bad fra 60-tallet. Jeg er kjempefornøyd. Vi har hatt en fin dialog i hele arbeidsprosessen. De har vært særdeles serviceinnstilt og hyggelige. Arbeiderne er kjempeflinke og resultatet er det beste! Jeg kan anbefale de på det varmeste.

, 20. okt. 2016

Renovere bad

Dyktige, effektive og ryddige. Anbefales.

Espen Rostrup, 14. sep. 2016

Oppussing av bad

Benyttet dette firmaet til totalrenovering av et bad og er veldig fornøyd med jobben de gjorde. De brukte i underkant av 3 uker og jobbet delvis kveld og helg. Dialogen med arbeiderne var bra og vi ble enige om praktiske løsninger.

Emil Grong, 28. aug. 2016

Bygg av takopplett,innredning og baderom

Vi endte opp med å bruke BLB til bygging av bad og diverse innvendig innredning, og et annet firma for råbygget for opplettet. Vi fikk besøk av to meget effektive håndverkere som helt tydelig hadde bygget mange bad før. Bad og ekstra arbeid ble ferdig til avtalt tid. Et par feil ble utbedret allerede dagen etter. God pris, også på timearbeid. Litt utfordringer med språk og kildesortering, men det gikk seg til. Så langt godt fornøyd!

Arnstein Andreassen, 8. aug. 2016

Lite bad,2,5 m2

Jeg er svært fornøyd med arbeidet som dette firmaet gjorde for meg. Jeg skulle rehab. Nytt bad og fikk gode og nyttige forslag til forbedringer på badet. Arbeidet ble gjort av Bartek og Wojtek som arbeidet sent og tidlig for å få jobben gjort. Det var et hyggelig bekjentskap. De dekket til gulv og møbler før arbeidet startet og det ble støvsuget etter hver arbeidsøkt. Jeg vil uten tvil bruke dette firmaet igjen og anbefaler de på det varmeste.

Birte Tombre, 18. juli 2016

Totalrenovering av bad på 3,2 m2

Vi er svært fornøyde med utført totalrenovering av bad. Firmaet fremstår svært profesjonelt fra før kontrakt til etter utført arbeid. Flinke og arbeidsomme håndverkere. Vi ble godt informert underveis. Resultatet ble veldig bra og prisen var god. Vi anbefaler firmaet.

Tor Inge Hjelmseth, 19. mai 2016

Rehabilitering av to bad

Dyktige på bad.

Anne Rolstad, 12. mai 2016

Trenger pris for totalrenovering av bad

Vi ble meget fornøyde med endelig resultat. Bedriften har fremstått som meget profesjonelle fra start til slutt. De kom til avtalt tid, holdt alt så ryddig som mulig under selve byggeprosessen, og var vennlige. Prisen var det heller ingenting å si på. Anbefales!

Stian Guldhaug, 18. april 2016

Renovere bad

Veldig fornøyd med resultatet og samarbeidet med BLB MARCIN PAWEL BORTKUN/Dyktighåndverker. De har ryddige avtaler, raske og effektive til en god pris. Overholdt kontrakten. Viktigst av alt var sluttresultatet som ble helt etter mitt ønske. Meget bra håndverk er utført. Kan anbefales!

Cecilie Tomter Strandbråten, 27. feb. 2016

Riving av gammelt bad og bygging av nytt bad

Riving av et eldre bad i 3. Etasje av en enebolig og så bygging av nytt bad. Grundig og god befaring med mange nyttige tips til løsninger som endte med enklere og rimeligere totalvrak. Kom til avtalt tid og gjorde jobben til avtalt pris. Feil ble raskt og ryddig ryddet opp i. Kan varmt anbefale dette firmaet for rehabilitering av bad.

Henrik Raaholt, 25. feb. 2016

Renovere bad

Veldig hyggelige håndverkere, jeg klaget på noen små feil som de rettet opp relativt raskt.

Harald Berg, 19. feb. 2016

Oppussing av 3 stk bad

Vi har brukt dyktighandverker til rehabilitering av bad. De kom med det rimeligste tilbudet og har gjennomgående gitt et godt inntrykk. Håndtverkerne var ferdig allerede før tiden og badet ser veldig fint ut. Svært pen flislegging og alt fungerer som det skal. Håndverkerne var hyggelige og hjelpsomme og arbeidet svært effektivt. De har levert alle papirer på at arbeidet er utført etter gjeldende standarder. Kommer til å bruke dem igjen!

Maren Tangen, 17. feb. 2016

Renovering bad

Gjorde en svært god jobb fra de kom inn døren for første gang til de var ferdige. God oppfølging underveis i arbeidet og detaljer vi spesifiserte ble fulgt opp. Arbeidet som ble utført var total rehabilitering av bad, inkludert riving av gammelt bad. Det hele ble utført på 14 dager. Vi hadde ett par småfeil etter ferdigstilling og disse ble fulgt opp umiddelbart. Anbefales på det sterkeste.

Mathias Meisfjordskar, 2. feb. 2016

Ombygging av vaskerom til vaskerom/bad/wc

Arbeidet ble raskt og kvalitetsmessig godt utført. Løsningendringer ble belystn og godt forklart noe som gjorde at vi fikk en bedre løsning enn først forespeilet. Prismessig helt klart det rimeligste alternativ. Kan anbefale dette firma og Marek på det varmeste!

Are Stenberg, 2. feb. 2016

Renovering av bad

Bedriften har gjort et veldig godt inntrykk på oss. Ryddig og detaljert tilbud, enkle og kommunisere med og deres kontor svarer og følger opp våre henvendelser på en meget god måte. Byggearbeidet er også blitt gjennomført med god kommunikasjon mellom oss og snekkere, De har høyt nivå på kvalitet og ønsker at badet skal bli det vi ønsker oss. .

Anders Steen, 2. feb. 2016

Renovering av bad

Fantastisk service fra start til slutt. Smertefri prosess og strålende resultat til meget god pris. Kommer definitivt til å velge BLB Marcin Pawel Bortkun/dyktighåndverker.no også neste gang vi skal ha noe gjort i leiligheten. Ante ikke at det kunne være så lite stress å totalrenovere et bad! Ikke lur på det en gang, disse folka er superproffe og hyggelige, bare å booke dem.

Ina Strøm, 1. feb. 2016

Renovering/oppussing av 2 bad i leilighet,oslo

Oppdraget gjaldt totalrenovering av to bad i leilighet. Vi hadde flere innom på befaring og det var dyktighandverker.no som ga best inntrykk. Vi er fornøyd med jobben som ble utført til avtalt tid og pris. Håndtverkerne, Wien og Rafal, var effektive, løsningsorienterte og ryddige. Vi sitter igjen med et godt og profesjonelt inntrykk og kan anbefale dette firmaet videre.

Tabita Hildebrandt, 31. aug. 2015

Oppussing av tidligere uinnredet kjeller

Svært serviceminded og dyktig tømrerlag under ledelse av Marek, som i egenskap av å være både rørlegger og tømrer tenkte helhetlig og ga gode råd underveis. Arbeidet ble levert med stor innsats og høy kvalitet og jeg er svært fornøyd med resultatet. Det som trekker litt ned er prosjekteringen og timingen i forhold til bestilling av en trapp som ble unødvendig dyr. Imidlertid så kom totalregningen på kun 2/3 av tilbudet fra en norsk entreprenør :-).

Eystein Lockwood Meyer, 23. juli 2015

Nytt bad

Oppdraget gjaldt totalrenovering av mitt bad. Jeg hadde flere innom på befaring og det var dyktighandverker.no som ga meg best inntrykk og tilbud. Jeg er veldig fornøyd med jobben de har gjort som ble utført til avtalt tid og pris. Håndtverkerne som var her var imøtekommende, effektive og løsningsorienterte. Jeg sitter igjen med et veldig godt og profesjonelt inntrykk og nøler ikke med å anbefale dette firmaet videre.

Eirik Jørgen Off, 14. juni 2015

Rehabilitering av 1 eller 2 små bad - vollen i asker

Jobben ble utført på en god måte av hyggelige og imøtekommende utenlandske arbeidere. Litt utfordringer med språket, men det gikk bra. Prisen var det ikke noe å utsette på og arbeidet ble utført innen fristen, med unntak av et litt forsinket speil.

Remy Hagnar, 1. juni 2015

Bygge bad i ferdig hus

Litt billigere enn andre, men selv om håndverkerne måtte bo hos oss ble de ikke ferdig på tid og kom aldri med dokumentasjonen vi ble forespeilet i forkant.

Knut-erik Risan, 24. mai 2015

Rehabilitering av bad

Vi er svært fornøyd med jobben som er blitt gjort, og nøler ikke med å anbefale bedriften til andre. Sertifisert firma til bra pris. Bedriften har vært profesjonelle i alle ledd: Befaring, et oversiktelig skriftlig tilbud, god kommunikasjon med firma på mail, hyggelige håndverkere som svarte på spørsmål og jobbet raskt og effektivt og ferdigstilling tidligere enn avtalt. Vi vil bruke Dyktighandverker til flere oppdrag!

Svein Askekjær, 6. mai 2015

Renovering av bad ca 6 kvm,i 2 etg

Firmaet kom med forslag til fliser og møbler og jeg var godt fornøyd med sluttproduktet som ble estetisk og fint. Arbeidet ble gjort raskt og effektivt og de er rimelige på pris. Det ble laget skriftelig avtale og denne ble holdt. Aud Auråen Tlf 90101330.

Aud Auråen, 23. mars 2015

Oppussing av baderom/vaskerom 3,4m2

Vi er svært fornøyd med jobben som er blitt gjort, og nøler ikke med å anbefale bedriften til andre. Sertifisert firma til bra pris. Bedriften har vært profesjonell i alle ledd: Profesjonell befaring, et godt og oversiktelig skriftlig tilbud, god kommunikasjon med firma med svar neste arbeidsdag på mail, håndverkere som svarte på spørsmål og jobbet raskt og effektivt og ferdigstilling over en uke tidligere enn planlagt.

Stine Otterbekk, 7. feb. 2015

Totalrenovering av bad

Gjorde en flott jobb med badet vårt! Ryddet ordentlig etter seg og var blide og hyggelige. Med et så stort prosjekt så er det alltid ting som ikke går helt som planlagt men dette løste kontoret og arbeiderne på en utmerket måte! ! Leverte alt materiell i henhold til kontrakt og avtalt pris. God kvalitet! Kan varmt anbefale disse videre.

Hege Enoksen, 3. feb. 2015

Rehabilitering av bad

Vi leide dette firmaet til å totalrenovere et bad på 6 kvadratmeter. Vi fikk et godt inntrykk av firmaet i anbudsrunden, og valgte å gi dem jobben. Deres pristilbud var bra, og vi la vekt på at firmaet hadde holdt på en stund. Håndtverkerne som utførte jobben var dyktige, og til tross for enkelte språkproblemer, gikk kommunikasjonen bra. Alt ble gjort til avtalt tid og pris. Sluttresultatet ble flott, og vi kan trygt anbefale firmaet!

Stig Atle Rugset, 15. des. 2014

Helrenovering av bad

Vi brukte Dyktig handverker / BLB Marcin Pawel til helrenovering av bad. Vår erfaring med firmaet er at handverksarbeidet ble utført på en profesjonell måte og med høy kvalitet på resultatet. Dessverre trekkes helhetsinntrykket ned av treghet i administrasjon og noen unødvendige diskusjoner rundt pris og kontrakt. Oppsummert: flinke handverkere, men noen mangler hva gjelder kommunikasjon hos administrasjonen.

Erik Loe, 23. nov. 2014

Lite bad og do trenger full renovering

Dyktighåndverker var billigst av alle som gav tilbud. De sendte to hyggelige og dyktige håndverkere som totalrenoverte mitt bad og toalett. De brukte rett under 3 uker, til avtalt tid på dagen. Det ferdige arbeidet er meget tilfredstillende.

Jon Wang, 8. okt. 2014

Opppussing av bad,tilrettelegging av utleiedel,etterisolering av loft m.m

Badene ble levert på kost og tid. Bra jobba.

Snorre Gjerde-meyer, 29. sep. 2014

Nytt bad

Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Jeg er fornøyd med arbeidet utført.

Rune Skotland, 11. aug. 2014

Utvidelse og rehabilitering av bad

Effektivt jobbet, og hyggelige håndverkere. Selv om vi opplevde en liten knute på tråden da vi fikk misfarging på fugemassen mellom flisene. Mye frem og tilbake da ingen ønsket å ta på seg ansvaret for misfargingen, og det var vanskelig å bevise hva som var forklaringen. Fikk til slutt en prisreduksjon som kompensasjon.

Robert Bråthen, 6. aug. 2014

Oppussing av bad

Vi er godt fornøyd med dette firmaet: - grundig befaring - godt og gjennomarbeidet tilbud - god service - god pris - hyggelige arbeidere - rask levering - holdt avtalen i forhold til tid og pris Kan anbefales!

Mona Kristiansen, 25. mars 2014

Helrenovering av bad

Jobben ble utført Mars 2013. Litt tungvindt å kommunisere iblant pga språket, de gikk rundt med sko ute og inne og det kunne se ut som en liten byggeplass i huset til tider. Men alt i alt kjempe fornøyd. De var veldig fleksible og løsningsorienterte.

Jonathan Baeza, 12. nov. 2013

Baderom i blokk

Godt utført! Mye rimeligere enn andre og ganske punktlig. Måtte passe på smådetaljer som knagger, listing rundt dør selv etterpå. Fjerning søppel, dekking av gulv og støvskjerming/støvfjerning tok jeg selv. Engelsk kommuniksjon på plass, norsk på mail.

Thomas Kristian Kristiansen Aasheim, 21. sep. 2013

Totalrenovere bad

Bedriften gjorde en effektiv og god jobb med badet vårt. De leverte bilder og prisoverslag i forkant av jobben. God pris og god kvalitet på arbeidet gjør at vi trygt kan anbefale disse til andre.

Mads Iversen Orlich, 24. juli 2013
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2015

i enhetsregistret
Omsetning

2.1

Millioner kroner
 • Ansatte
  5
 • Egenkapital (%)
  -150.7%
 • Likviditet
  0.4%
 • Driftsmargin
  -16.7%
 • Gjeldsgrad
  -1.7%
 • Lønnsomhet
  -216.7%
Regnskapstall (i 1000)
 
2015
2016
2017
2018
Sum driftsinntekter
0
178
485
2105
Driftsresultat
-6
4
40
-352
Resultat før skatt
-6
4
40
-354
Årsresultat
-6
4
40
-354
Roller
Kontaktperson
Pawel Marcin Bortkun
Styrets leder
Pawel Marcin Bortkun
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2015-11-23
Bransje
43.221 Rørleggerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 18-07-2019 19:11:30
Se hele regnskapet til DYKTIGHANDVERKER AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart