Siste evalueringer (51)

Utbedring av mur i kjeller,sikring av etasjeskiller og ventilasjon

Norhygiene kom raskt på befaring, og kom med relevante faglige råd. Kjelleren vår trengte reparasjon av mur med litt malerabied, men vi ønsket ikke å igangsette en altfor kostbar totalrenovasjon. En god avtale som prioriterte de viktigste elementene ble løsningen. De stilte med ryddige, høflige og faglig dyktige håndverkere som utførte en meget god jobb som ga kjelleren vår et skikkelig løft. Det var god kommunikasjon underveis og de jobbet selvstendig og effektivt. I tillegg gjorde de oss noe oppmerksomme på behov for tetting av åpne hull rundt rør o. L. I tråd med brannforskriftene. Et nyttig faglig råd som vi lyttet til, og som øker brannsikkerheten. Norhygiene kan trygt anbefales!

Corinne Lyche Campos, 3. juni 2020

Vask og maling av enebolig.

Det vi hadde som kommentarer, ble fullstendig gjort til vår tilfredshet.

Ivar Grove, 4. mai 2020

Male 10 doble vinduer,ruter på yttervindu + pluss verandadør

Norhygiene AS fikk i oppdrag å malte 12-13 slitne rutete - doble vinduer. Jeg fikk en fastpris på oppdraget og selv om det viste seg i ettertid at jobben var mer tidkrevende enn antatt, tok de dette på sin kappe. Det liker selvfølgelig vi som kunder. Ryddig og fin kommunikasjon hele veien. Bra utført og kan anbefale Norhygiene på det varmeste :).

Kristin Berger, 4. feb. 2020

Helsparkling+maling av stue

Fint utført arbeid, og hyggelige arbeidere. Fikk dog ikke informasjon om at arbeidet tok lenger tid enn antatt, heldigvis var bedriften ydmyk og unnskyldte seg for at mailen med denne informasjonen ikke hadde kommet frem. I alt fornøyd med arbeidet og kommunikasjonen med bedriften, og jeg anbefaler derfor denne bedriften til andre.

Pernille Lehne, 28. des. 2018

Maling av stuetak og taklister

Norhygiene har vært en positiv opplevelse; helt fra befaring, tilbud, oppmøte, dialog underveis og innsats. Deler av resultatet stod ikke helt til forventningene, men Norhygiene var opptatt av å gjøre en god jobb, så vi ble enige, og sluttresultatet ble bra. Veldig fornøyd med en håndverksbedrift som er så nøyaktige i sin kommunikasjon og holder det de lover.

Erik Jansson, 8. des. 2018

Utbedring av murvegg og reparasjon av takrenner

Arbeid med å reparere en utvendig murvegg etter vannskade ble utført til en gunstig pris. Pålitelig og effektivt firma med god kommunikasjon underveis.

Bente Hovind, 7. nov. 2018

Maling av 52 kvm. leilighet

Hyggelige folk!

Bård Slinde, 28. mai 2018

Maling av kontorer

Flot udført arbejde. Dygtige og venlige håndværkere. Meget tilfreds med samarbejdet.

Nina Engkrog, 11. des. 2017

Rundvask innvendig - kontorlokaler

Bra arbeid til fornuftig pris.

Sigrun Daireaux, 5. des. 2017

Maling og gulvlisting i 2 roms leilighet,50 kvm

Godt fornøyd!

Siv Svanåsbakken, 3. des. 2017

Maling

Veldig fornøyd med jobben som er gjort. Hyggelig gutter. Presis,flinke og hyggelig.

Anne-britt Midtbø, 2. sep. 2017

Male trapperom over 2 etasjer

Anbefales! De stilte opp som avtalt, malte som avtalt og var i stand til å tilpasse seg underveis mht stilas, skaffe materialer etc. Ryddet etter seg! Kontoret insisterte på en ryddi&presis kontrakt før de satt i gang-god opplevelse.

Ralf, 11. april 2017

Overflater i vinduskarmer

Hadde en person på befaring og valgte fastpris på oppdraget. De kunne starte raskt etter befaring, noe som var positivt. Alt i alt fornøyd med resultatet, men det tok noe lengere tid enn antatt da vedkommende som var på befaring bommet på materiale i vinduskarmen som skulle sparkles/males. Arbeidet ble utført av flink og hyggelig håndverker.

Daniel Kolstad Gimle, 14. okt. 2016

Haster

NEI! De tok ikke med seg alle tingene, bla en oppvaskmaskin, og så ble komfyren min ødelagt!

Carmen Veronica Kofoed, 21. mars 2016

Fastpristilbud for beising av spilevegger m.m.

Best på pris. Hyggelig dialog både på mail og med utførende. Arbeidet ble utsatt gjentatte ganger grunnet værmessige forhold. Betydelig dråpesøl kunne vært unngått med tildekning. Der det var mulig ble dette vasket pent bort. Alt i alt; Fornøyd! :).

Jan Henrik Laan, 3. sep. 2015

Male tak

Fikk anbud over jobben men de la innovertidsarbeidet uten å snakke med oppdragsgiver først! Kunne godt malt takene over 2 omganger og dette var ikke hadte jobb noe Firmaet hevder! Vær ibs om du lager kontrakt med dette firmaet!

Karin Keilhau, 7. juli 2015

Male stuetak,gang og kjøkken tak

Effektive og flinke folk! Vær obs når du skriver kontrakt at den lyder på det oppdraget går ut på! Mye tolkning av en 3 pers som ble til overtidsanbud, som ikke var nødvendig!

Karin Keilhau, 22. juni 2015

Helsparkle og sparkle gips

Ryddig og ordentlig firma med god oppfølging - helsparklet en 100kvm leilighet med både gips og betongvegger. Manglet siste finishen på noen få steder som rundt lysbrytere, men alt i alt en formidabel og kjapt utført jobb! De får i allefall min anbefaling.

Kristian Ingvaldsen, 14. mai 2015

Helsparkling og maling av vegg på 2 soverom og gang

Pass på å få med ALT som skal gjøres før pris avtales. Dukker det opp mer senere koster dette MYE. Hyggelige og imøtekommende. De virket gode på å skille ut hva de kunne garantere kvalitet på å hva de ikke kunne utføre eller ikke kunne stå for resultatet.

Anders Fredheim, 9. mai 2015

Male tak og vegger på stue/kjøkken

To "proffe" malere som brukte 25 timer på å male et tak på 35 m2 og 60 m2 vegg to strøk :-(.

Tore Nerland, 4. mai 2015

Vi trenger hjelp til å flytte og til å vaske oss ut.

Profesjonelle og flinke folk. Anbefaler dem på det sterkeste. De flyttet og vasket for oss og gjorde en knall jobb.

Fredy Salazar, 27. mars 2015

Pusse ned og male opp igjen 3 vinduer

Norhygiene kom med to personer vel innen for avtalt tid (mellom 0800 og 0900), jobbet kjapt, effektivt og med lite rot. Veldig fornøyd med resultatet og tok på seg en liten ekstrajobb "på sparket", ville ikke hatt noe problem med å anbefale de videre.

Henrik Dalbakk, 19. mars 2015

Rydding og vask

De utførte jobben raskt etter at avtalen gjort. Jeg sjekket etter at de var ferdig og det var utført til min tilfredshet. Var innom når de utførte jobben og kommunikasjon var et problem når 2 polske damer snakker dårlig engelsk, forbedringspotensiale.

Oddvar Hansen, 26. feb. 2015

Trappevask st. hanshaugen

Kjempe opplevelse å ha med Norhygiene å gjøre. Proffe folk som møter til tiden og er løsningsorienterte med korte tidsfrister.

Aleksander Aas, 26. feb. 2015

Male innvendige vegger og himling i rekkehus

+:kontaktpers. Serviceinnst. Og hygg. Pent og nøyaktig utført, særlig helsparkl. Misforn. Med noe, ble utbedret uten diskusjon/økt kostnad Minus: Prisen økte etter hver befaring,urealistisk lavt anbud. En liten del av jobben bar tydelig preg av hastverk.

Erlend, 11. feb. 2015

Flyttevask 46 kvm leilighet - flå.

Ingen grunn til å velge noen andre! Hos Norhygiene AS fungerer alt som det skal, både før, under og etter oppdraget. Jeg er veldig, veldig fornøyd. Og Norhygienes priser er det ingen ting å si på! Her er hver krone anvendte penger. Tusen takk Kristin og co.

Sonja-marie Mossestad, 1. des. 2014

Fjerne gammelt,fikse nytt

Norhygiene er et seriøst firma som er kjempe flinke til en bra pris.

Fatma Tikir, 21. nov. 2014

Sparkling og maling av vegg. maling av peis

Fikk hjelp til å male stuen. Maleren kom presis og utførte jobben etter avtale. Meget fornøyd! !

Øystein Molberg, 16. nov. 2014

Sparkle + male rom på 8kvm

Veldig fornøyd med Norhygiene! De gjorde alt for å komme til et beleilig tidspunkt for min del, da det var vanskelig å få til pga jobb og utflytting av leiligheten. Kommer garantert til å bruke dem igjen til andre oppdrag!

Julie Klev Furnes, 27. okt. 2014

Maling,vegger og tak

Ryddig prosess fra start til mål, samt meget godt utført arbeid!

Atle Huseby, 21. okt. 2014

Sparkle,male og sette opp lettvegg

Oppdraget (sparkle, male, pusse, sette opp vegg) ble gjort på en ordentlig og proff måte, og med god dialog underveis. Ferdige litt over tiden, men det var ikke NHs feil. Jeg kommer sikkert til å bruke Norhygiene igjen!

Christine, 17. okt. 2014

Sparkle og friske opp maling før innflytting i ny leilighet

Det virket ikke som malerne som kom var godt briefet. Det var avtalt å male med eggeskallhvitt, men det ble malt med vanlig hvitmaling. Litt søl av maling og en del rester av maskeringstape trekker ned. Ellers så sparkling og maling bra ut.

Håkon Sønderland, 14. okt. 2014

Flytting fra en adr. til en annen i arendal

Hei, Vet ikke hvorfor jeg har fått denne mailen. Jobben er jo ikke gjort ennå, men skal utføres 1. Oktober? ? Regner med at det må være en feil som har skjedd.

Eva Gilberts, 23. sep. 2014

Rivning av eksisterende panel og sette opp nytt.

Boligsameie St. Halvardskvatalet 1 bestilte rivning av kledning og sette opp nytt, samt male fasade. Valgte Norhygiene AS fordi de virket veldig seriøse med gode vurderinger. Norhygiene har gjort en kjempejobb. Grundig og nøyaktig. Anbefales! Mvh. BSSHK 1.

Afrim Krasniqi, 29. aug. 2014

Male 13 dører

Jobben viste seg å bli mer omfattende enn antatt, og tok derfor lengre tid. På grunn av tidspress stilte malerne opp også på en lørdag, uten sure miner! De utførte jobben til min tilfredsstillelse, og viste seg grundige og ansvarsfulle. Anbefales!

Magnar Sanden, 18. aug. 2014

Flyttevask 20. el. 21. oktober

Vant anbudet på kombinasjon lav pris og fokus på kvalitet, men leverte ingen av delene. Det kom en person som gjorde jobben på så kort tid at timeprisen ble ca. Kr 1000,- og kvaliteten var elendig, måtte selv gjøre rent før overtakelse da vi ikke fikk tak i bedriften - ergo var garantien en vits. I ettertid har vi bedt om prisavslag, som Norhygiene ikke har villet gå med på. Advarer på det sterkeste andre mot å bruke denne useriøse bedriften.

Espen A. Haavardsholm, 28. feb. 2012

Utvask rekkehus før overtagelse/overlevering

Valgte NorHygiene på grunn av god pris og oppfølging. Er veldig fornøyd. Hadde en god dialog via mail og de fullgte proaktivt opp. Da vi måtte fremskynde utvask ordnet de det uten problemer. Oppfattet de som ryddige. De møtte på tiden og gjorde en god jobb. Var også fleksible med tanke på at de kunne levere nøkler til megler etter utvask ettersom vi da allerede var reist. Kan absolutt anbefales.

Håkon Falnes, 13. jan. 2012

Byggevask av enebolig

Oppdraget (byggevask av enebolig) ble utført til avtalt tid. Med ett mindre unntak var vi gødt fornøyde med kvaliteten på utførelsen. Jeg kontaktet dem om dette, og spurte om de ønsket å utbedre dette eller kompensere på annet vis. De kom da tilbake og tilbød en prisreduskjon. Alt i alt en tilfredsstillende løsning. Jeg kunne gjerne benytte leverandøren igjen og anbefaler deres tjenester til andre.

Vidar Friestad, 8. des. 2011

Flyttevask enebolig med overtakelsesgarani,2 etasjer,grunnflate ca 180 m2

Flyttevasken ble utført etter avtale og ble godkjent av kjøper. Alt fungerte veldig bra. Kan gjerne anbefale bedriften til andre.

Linda Therese Lie, 9. nov. 2011

Tusen takk Linda Therese Lie! NorHygiene AS

NorHygiene AS 11. nov. 2011

Utvask av leilighet.

65 kvm leilighet , ble total ned vasket. Prisen kom på 3500 . - Ble fornøyd med resultat og hadde god kommunikasjon under jobben med de. .

Eivind Molvik, 21. sep. 2011

Vask av hus innvendig v/ flytting

Til den prisen som ble avtalt skulle man forvente at jobben ble gjort svært godt. Det var ikke tilfelle. Det tok meg mange timer å vaske huset etter at de hadde vært der slik at jeg kunne levere det til kjøper.

Andreas Breiland, 16. aug. 2011

Utvask av vertikaltdelt bolig

Jobben ble utført til avtalt tid og var av forventet kvalitet. Ved gjennomgang av jobben ble det forettatt små finjusteringer uten problem. Positiv ståpå holdning og oppfølging fra kontaktperson. Jeg har ingen problemer med å anbefale NorHygiene AS avd. Stavanger til andre.

Linda Hovland, 15. aug. 2011

Nedvasking av hus på 171 kvm

Vi var veldig fornøyd med kvaliteten. Vi hadde noe lite å utsette og da var de flinke til å følge opp og utbedre dette. Vi kan gjerne anbefale dem til andre.

Vivi Ann Maurset Viksøy, 29. juli 2011

Tusen takk Vivi Ann!

NorHygiene AS 29. aug. 2011

Flyttevask i moss

Norhygiene AS møtte opp til avtalt tid. Vasken var stort sett bra. Overtagelsen av min bolig til ny eier gikk uten problemer. Bra pris.

Katrine Grinerud, 21. juli 2011

Tusen takk Katrine!

NorHygiene AS 29. aug. 2011

Utvask av enebolig

Jeg valgte NorHygiene til å ta seg av utvasken av vår enebolig i Stavanger. De var gode på pris, og alt fungerte utmerket. Nøkler ble hentet etter avtale, og jeg ble meget fornøyd med resultatet av vaskejobben:-) Jeg anbefaler gjerne Norhygiene, og bruker dem gjerne igjen!

Stine Meling Rees, 15. juli 2011

Tusen takk Stine!

NorHygiene AS 29. aug. 2011

Flyttevask av 65 m2 + boder på eiksmarka

Oppdraget ble utført tilfredsstillende, det var rent og pent overalt, og både jeg og kjøper var fornøyde. Eneste problem var at den opprinnelige tiden ikke ble holdt (flyttet fra 0800 til 1300), men dette ble kommunisert så tidlig at tilpasning var mulig.

Eli Kvisvik, 26. juni 2011

Flyttevask

Var i utgangspunktet litt skeptisk til mitt anbud.no, bedriften (NorHygiene) utførte jobben til punkt og prikke, veldig bra, utrolig fornøyd. Jeg har tidligere hatt rengjøringsbyråer til mye høyere pris som har gjort dårligere jobb. Kan virkelig anbefale dette firma. Til og med gamle malingsflekker som andre ikke klarte å få bort ble fjernet. Ny eier av leilighet var også veldig fornøyd.

Anita Iren Stensønes, 16. juni 2011

Flyttevask

Kvaliteten på vasken var langt under forventet, så brukte tid selv når de var ferdig for å få det bra nok til kjøper skulle ta over. Klaget til eier av firma og han la seg flat og ga rabatt.

Trond Solheim, 14. juni 2011

NorHygiene AS 17. juni 2011

Vask av 70kvm leilighet

.

Anders Bauer, 11. mai 2011

Flyttevask av leilighet,50 m2 i bærum

Alt ble avtalt skriftlig, oppmøte til rett tid. Tilbakemelding på alle forespørsler. Godt gjennomført flyttevask. Hyggelige folk.

Jannecke Hermo, 24. april 2011

Flyttevask

Bedriften utførte flyttevask av rekkehusleilighet. Av de anbudene vi mottok var dette den bedriften som virket mest profesjonell på denne type oppdrag. Oppstillingen av tilbudet var oversiktlig og bar preg av at dette var en type oppdrag de var vant med. Da jeg selv var på en annen kant av landet har jeg ikke hatt mulighet til å sjekke kvaliteten på arbeidet med selvsyn, men kjøper har ikke klagd. På telefon var NorHygiene imøtekommende, og holdt de muntlige avtalene som ble gjort i forbindelse med selve gjennomførelsen av vaskinga. De ryddet etter flyttefolkene og holdt kontakt på telefon før og under utførelsen av jobben. Jeg kunne ønske at de også sa i fra når de anså seg som ferdige, slik at vi kunne tatt en utsjekk før de forlot stedet. Prisnivået var sånn omtrent som forventet. Ut fra den erfaringen vi har gjort kan jeg godt anbefale andre å benytte NorHygiene.

Anonym, 9. mars 2011
Vis flere evalueringer

Kart

Kart