Siste evalueringer (13)

Sparkling / pussing av tak (ca 25kvm)

Rehab på tre soveromstak med sparkel og maling - de gjorde jobben til avtalt tid og pris og resultatet er vi veldig fornøyd med. Kjempebra kommunikasjon, de svarte raskt på spørsmål og kom inn igjen for å fikse et par småting dagen etter at vi spurte. Anbefaler de lett videre!

Ilda, Sandnes, 23. jan. 2019

Maling utvendig enebolig

Fikk malerlaget til og male huset 1 strøk. Meget bra resultat og flinke folk. Ingenting tull eller søl. Anbefales!

Ronny, Sandnes, 30. juni 2018

Fornye en vegg

Rask befaring. Fikk en fast pris og jobben ble utført raskt og var ferdig før forventet. Endelig resultat var superbra! Vi kommer til å bruke Malerlaget igjen!

May, Lye, 3. feb. 2016

Sparkle og male tak

Veldig fornøyd med arbeidet som er gjort. Kjapt og grundig til avtalt pris.

Rune, Stavanger, 9. des. 2015

Sparkle og male 330m2 gips

Malerlaget kom på befaring, uken etterpå var de igang og ble ferdige før avtalt tid med et vellykket resultat! (Eksperter på fototapet) anbefales og brukes igjen!

Fredrik, Stavanger, 6. mars 2015

Helsparkle / renoveringsduk på vegger i leilighet

Kjempebra jobb av Malerlaget AS. De helsparklet veggene i stuen og gangene mine, da jeg hadde gammel glassfiber-strie fra før. Resultatet ble slett og fint, veggene er som nye! Prisen var overkommelig og jobben ble gjort innen avtalt tid. Kan anbefales!

Trine, Sandnes, 20. feb. 2015

Lettvegger og mindre oppussingsarbeid

Jeg er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort av Malerlaget. De var flinke og effektive, og kom til avtalt tidspunkt. Anbefales!

Liv, Stavanger, 18. feb. 2015

Sparkle vaskerom

Malerlaget gjorde en meget god jobb til avtalt pris. Kan absolutt anbefales!

Dag, Stavanger, 18. feb. 2015

Fjerne tapet,male og tapetsere

Jeg er veldig fornøyd med Malerlaget, og jobben de har gjort. De jobbet raskt og effektivt, men uten at det gikk på bekostning av kvalitet. De dekket bra til, og ryddet veldig bra opp etter seg. Kan anbefale Malerlaget på det sterkeste.

, Stavanger, 1. feb. 2015

Installation of scaffolding

They helped me protect walls from the weather to be able to paint them. Their service was outstanding! This company has very competent workers, Im happy with their job. Will definitely refer them to my co-workers and continue using their service.

, Tau, 7. nov. 2014

Maling av leilighetsbygg

De ga god informasjon i forbindelse med anbudet, utførte jobben til avtalt tid og pris, og leverte god kvalitet på arbeidet. Bruker gjerne disse igjen dersom det blir aktuelt med tilsvarende jobber.

, Sandnes, 14. aug. 2014

Male enebolig

De kom så snart det var varmt nok til å skrape/male, gjorde jobben så raskt det er mulig med rogalandsk værvindu og ryddet fint etter seg. Vi er godt fornøyd med jobben SSB har utført og kan trygt anbefale de til andre.

Anne, Stavanger, 25. mai 2013

Male tak i stue/kjøkken

Jeg er veldig fornøyd med Stavanger Service Byrå - de malte taket i stuen/kjøkken , dekket godt til og gjorde jobben etter avtale og til fornuftig pris . Bruker gjerne disse igjen om det blir aktuelt :-).

Randi, Stavanger, 26. nov. 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Murator Mur & Flis AS

4.6 99 evalueringer Stavanger

Concrete Stavanger AS

5.0 1 evalueringer Stavanger

Stavanger Blikk AS

4.7 153 evalueringer Stavanger