Siste evalueringer (7)

Graving

Anbefaler dem.

Stein Frykberg, 6. sep. 2019

Lage utleieleilighet

Vi brukte Maskinimport for å skille ut en ny utleiedel ved å bygge lydhimling/gulv mellom to etasjer hvor det var åpent, sparkle og pusse himlingen, sette inn IKEA-kjøkken, lukke igjen vindusåpninger og flislegge yttermur med store skiferfliser, åpne eksisterende vindusåpning og gjøre den om til ytterdør, sette inn lettvegg med dør, sette opp rekkverk ved trapp på fliser og sette opp veggpanel + + Vi fikk mange gode tips og råd underveis, både til hva vi kunne gjøre selv og løsninger de kunne utføre. Kommunikasjonen var åpen og fin, og fremdriften helt etter det vi hadde avtalt. Arbeiderne som var er kjempefine karer som jobbet ustoppelig og utrolig ryddig! Vi kommer til å bruke dem igjen, og anbefaler dem absolutt.

Manuel Candiotto, 13. aug. 2019

Tilbygg i leca,samt etterisolering og pussing av grunnmur

Benyttet Maskinimport for oppsett av påbygg med en grunnflate på ca 100m2. Firmaet er benyttet til alt arbeid; utgraving, oppsett av thermomur, pussing av yttervegger etc . Valget på Maskinimport falt etter mange forsøk med større entreprenører, hvor dialogen og tilbudene var uoversiktlig og vanskelig å tolke. Maskinimport kom på befaring, ga ett tillitvekkende førsteinntrykk knyttet til kompetanse og forståelse av prosjektet. Tilbudet var ryddig mtp pris, hva tilbudet inkl. Og ikke inkl. Denne ryddigheten har vedvart fra start til slutt -kombinert med svært god framdrift, dyktige arbeidere, god prosjektstyring og dialog underveis,så har dette vært en positiv opplevelse for oss som utbyggere.

Lars Johansen, 10. juli 2019

Bygge garasje

Absolutt et firma å anbefale. Oppdraget gikk ut på å grave, fundamentere og bygge en garasje med bod. Hele prosessen fra begynnelsen til ferdigstilling har vært veldig ryddig. Kompetent og løsningorientert. Anbefales på det sterkeste. Kontakter veldig gjerne igjen for fremtidige oppdrag.

Sukhmeet Singh, 11. mai 2019

Fjerning av jord

Absolutt ett firma å anbefale . God progresjon og ble ferdig innenfor tidsrammen tiltross for utfordringer underveis.

Per Hemmingsen, 11. mars 2019

Nye vann og avløpsrør

5 ☆ På alt. Gjør det dem skal til den tiden dem skal. Flotte mennesker.

Hafza Sharif, 14. nov. 2018

Uvidelse av veranda ca. 20 kvm

Veldig bra jobbet, bra arbeid , raskt og ryddig. Seriøs bedrift.

Kari Jahren, 22. mai 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart