KETILS BYGG & BOLIGSERVICE AS

4.8 (31 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

KETILS BYGG & BOLIGSERVICE AS

Hei og velkommen til ketils Bygg & Boligservice AS


Vi er en liten bedrift med lange og stolte håndtverkstradisjoner men samarbeider tett med håndtverkere som prioriterer kundeservice og håndtverk.Vi har lang erfaring i byggebransjen og det hele begynte i 1987. Derfor har vi dratt med oss lange gode erfaringer på hva yrkesstolthet er, og ikke minst hva slags arbeid som man skal utføre hos våre kunder.?


Vi har vært så heldige og få? jobbe med de gamle handtverkerne og lært mye :) Vi jobber fortsatt etter den holdningen og utfører oppdrag for privat, næring, sameier og borettslag.Følgende tjenester kan bestilles:

Blikkenslager alt i tak, fasade og beslagsarbeid
Tømrer
Snekker : Dører, vinduer, gulv, tak
Kjøkkenmontør (? Alt innen montering av kjøkken, bad og garderobe )?
Fliselegger
Murer
Maler


Elektriker : ( Ny tjeneste igjennom ketils bygg og Boligservice, men med en gammel kollega.? Vi har samarbeidet med disse gutta i over 12 år men ikke på mitt anbud. Veldig flinke, presise og lever av og utøve kvalitet.


Rørlegger : Velkjent og meget godt og anerkjent? selskap med årelang erfaring fra alt innen rørleggerfaget med egen butikk i Oslo. Vi har samarbeidet med disse gutta i over 15 år men ikke på mitt anbud. Aldri en eneste klage på disse gutta :)


Kjerneborring : Ny tjeneste igjennom ketils bygg og Boligservice! Med 5 oppdrag utført på kun 2 uker er vi mektig imponert over dette selskapets profesjonelle holdning. De leverer kvalitet og punktlighet langt over flere vi har jobbet med! . De har kjerne borret for oss i forbindelse med hulltaging i betong, leca og murvegg i forbindelse med montering av frisk lufts ventiler.


Gulvsliper : Ny tjeneste igjennom ketils bygg og Boligservice! Med 11 oppdrag utført på kun 4 uker er vi mektig imponert over dette selskapets profesjonelle holdning. De leverer av kvalitet og punktlighet langt over flere vi har jobbet med!? Vi har akkurat begynt og bruke de her på mitt anbud.


Vaktmester tjenester

Trefelling, beskjæring av trær og busker.

MERK : Det er daglig leder for Ketils bygg og Boligservice som står ansvarlig når vi benytter samarbeidspartnere så samme sikkerhet og samme kvalitet når vi jobber sammen på oppdrag på mitt anbud!!!?

Prosjektering og montering av kjøkken, bad og garderobe med over 20 års erfaring. Her kan man leie oss inn for og planlegge alt på kjøkken. Alt fra plassering av EL, ventilasjon, vvs, tilpassing ved dør, vinduer osv

Vi er også først og fremst veldig opptatt av miljøet vårt og vi kildesorterer alt avfall fra våre prosjekter og oppdrag uten unntak.


Vi har verksted, lager og kontorer i Oslo?

Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale :)


Mvh


Daglig leder

Ketil Næss
Ketils Bygg & Boligservice AS
Mobil : 92450036
Mail : ketilsbbservice@gmail.com
Web : www.ketilsbbservice.com

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften