Siste evalueringer (7)

Oppussing bad

God kommunikasjon underveis, var alltid tilgjengelig på tlf. God kvalitet på utført arbeid, og raskt utført. Badet ble superbra! Kan anbefales videre.

Lill-Beth, Oslo, 27. nov. 2020

Helrenovering av bad

Veldig fornøyd med Bathroom workshop AS. De totalrenoverte mitt bad og fikk det til å se fantastisk ut på kort tid. Pålitelige, flinke og kom med mange gode løsninger. Ikke minst var gutta veldig hyggelige. Prosjektleder var alltid tilgjengelig på telefon hvis jeg lurte på noe, noe som var viktig for meg. Kan virkelig anbefales.

Aksel, Oslo, 15. nov. 2020

Pusse opp bad

Prisgunstige, høy kvalitet, pålitelige, høflige og presise er nøkkelord om en svært behagelig prosess med Bathroom Workshop. Fra befaring til ferdigstillelse har prosjektleder Maciej vært tilgjengelig og delt villig av sin erfaring og kommet med løsningsforslag. Prosjektet som er gjennomført hos er en totalrehabilitering av hovedbadet, installasjon av rør i rør anlegg og ferdigstillelse av røropplegg til 2 etg. Underveis i en slik prosess vil det også være behov for en del avklaringer har vi erfart, disse har blitt tatt underveis med svært gode løsningsforslag fra Maciej eller tømreren Lucas. Selskapet stiller med en "total entreprise" der de leverer alle tjenester.

Berit, Billingstad, 10. sep. 2020

Renovering av bad

Bathroom Workshop ga en god pris på totalrenovering av bad. De var løsningsorienterte og profesjonelle. De flyttet VVB fra kjøkken til bod, noe som var utfordrende for andre entreprenører. Maciej og hans team er lett å kommunisere med, er serviceinnstilt og gode til å forklare. De kunne starte raskt, ga gode tidsestimater og gjennomgang av hva som måtte gjøres. Vi fikk forslag til forbedringer og gode løsninger som kunne gjøres, og Maciej var raskt på tråden da de ønsket å konferere med oss. BW leverer også alle tjenester, og alle fagfolkene som har vært innblandet har levert, samt oppført seg profesjonelt. Alt-i-alt er vi meget fornøyd med resultatet utført av Bathroom Workshop.

Mia, Slependen, 1. juli 2020

Renovering av 4,5 kvadratmeter bad

Jobben bestod i totalrenovering av bad med flytting av dørinngang. Konkurransedyktig pris med rask igangsettelse, god oppfølging underveis, bra kvalitet på arbeidet og ferdig til avtalt tid. Er veldig fornøyd med den gode firmarabatten hos Modena fliser. Arbeidsleder var lett å samarbeide med, og er både høflig, serviceminded og kjempehyggelig. Han var ofte til stede og holdt meg underrettet nesten daglig om fremdrift og nødvendige avklaringer underveis. Håndverkere snakket bra engelsk og holdt god orden underveis. Elektriker og våtroms dokumentasjon levert som avtalt. Sluttresultatet ble over all forventning og jeg kan på det varmeste anbefale å bruke Bathroom Workshop AS.

Kaja, Oslo, 29. juni 2020

Totalrenovering av bad.

Arbeidet ble utført effektivt og raskt. Fremdriften var godt planlagt, og underleverandører kom til riktig tid. Kommunikkasjonen var god, både med tanke på bygningsmessige spørsmål og fremdrift. Utfordringer ble løst på en god måte. Prisen ble som avtalt. Elektriker arbeid, og våtroms dokumentasjon er levert. Jeg er veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Vil gjerne anbefale Bathroom Workshop AS.

Alf-Egil, Drammen, 26. mai 2020

Totalrenovering av bad.

Leverte gode 3D skisser med alternative løsninger raskt etter befaring. Oversiktlig kontrakt og rask igangsetting. Arbeidet ble svært profesjonelt gjennomført. Spesielt fornøyd med at leder var innom nesten hver dag under arbeidsperioden, tok seg god tid til forklaring og diskusjon av detaljer. Håndverkerne snakket godt norsk eller engelsk, var blide, høflige og presise. De holdt god orden underveis. Komplett dokumentasjon mottatt før sluttbetaling. Resultatet var meget bra, med detaljer i finish som overgikk forventningene, og prisen var absolutt konkurransedyktig. Bathroom Workshop får vår beste anbefaling.

Asgeir, Nesøya, 5. mai 2020
Vis flere evalueringer

Kart