Siste evalueringer (26)

Montere 3 stk. vindu i mur

God utført arbeid.

Inge, Kolltveit, 3. nov. 2020

Snekkerarbeide - skifte 8 inne dører

Jg er meget fornøyd med jobben Elias Byggeservice AS har gjort. Pålitelig og effektivt, god kommunikasjon og ryddig. Kan trygt anbefale dette firmaet til andre.

Dagfinn, Brattholmen, 16. april 2020

Rive og sette opp ny terasse

Vi brukte Elias Byggservice ifm. Å rive gammel, og satte opp ny veranda. I tillegg satte de inn ny skyvedør. Strålende utført jobb. God og ryddig kommunikasjon underveis. Og helt grei pris. Anbefales varmt!

Kristian, Bergen, 17. feb. 2020

Ønsker tilbud på sparkling og maling av stue/kjøkken

Fantastisk utført håndverk, på kort tid og til en avtalt og rimelig pris. Alle små endringer som dukket opp underveis var aldri noe problem, og de tenkte på alle eventualiteter. Enkel å grei kommunikasjon. Dette er folk du kan stole på, og jeg kommer til å benytte dem ved neste prosjekt. Anbefales på det sterkeste.

Eirik, Knarrevik, 12. feb. 2020

Oppussing av gang og stue

Har brukt Elias til et relativt stort oppussingsprosjekt og er veldig fornøyd. Ryddig og oversiktlig tilbud kort tid etter befaring og god dialog rundt tilbudet. Oppstart som avtalt. Er veldig fornøyd med kvaliteten på jobben som ble utført og på dialog med Elias og håndverkerne underveis. Jeg planlegger bruke Elias Byggservice igjen på neste prosjekt.

Leif, Laksevåg, 4. feb. 2020

Oppussing

Elias og gjengen pusset opp stuen og kjøkkenet for meg. De utførte flott arbeid, var tidseffektive, og hadde god kommunikasjon underveis. Prisen var det heller ingenting å si på.

Marie-Birgitte, Fyllingsdalen, 15. jan. 2020

Skifte gulv i leilighet

Effektiv og bra jobb. Brukte bare noen få dager på hele leiligheten min. Minus for at jeg måtte be dem komme tilbake en dag senere for å fikse opp i maling/tapet som var helt ødelagt etter skifte av lister rundt dørene. Når det er sagt så fikset de veldig fint opp etter seg, men jeg måtte selv påpeke at sluttresultatet de leverte i første omgang ikke var holdbart etter den prisen for få dagers arbeid. Elias kommuniserer bra på norsk og svarer alltid raskt!

Gunnhild, Bergen, 5. jan. 2020

Oppussing av kjellerstue +

Elias Byggservice gjorde en super jobb til en god pris. De holdt kontakten gjennom prosjektet og ble ferdig på forespeilet tid. Jeg er svært fornøyd og bruker dem gjerne igjen i fremtiden.

Marius, Laksevåg, 8. des. 2019

Gulvlegging & listing

Kjempefornøyd med jobben Elias Byggservice har gjort i leiligheten min. Nøyaktig og pent, god kommunikasjon og til en fin pris. Skal absolutt ta kontakt igjen dersom jeg har flere oppdrag :-).

Martine, Kolltveit, 9. okt. 2019

Oppussing av leilighet,80 kvadratmeter

Dyktige folk med høy grad av faglig stolthet. Hyrte dem inn på totalrenovering av leilighet og de var veldige effektive, samtidig som sluttresultatet er av høy standard. Anbefales.

Lars, Laksevåg, 4. sep. 2019

Overbygg terrasse (15 kvm) med altan

Flinke arbeidere. Men utfordrende når resultatet ikke blir slik som avtalt og kostnader justeres kontinuerlig.

Jan, Kleppestø, 17. aug. 2019

Nytt gulv,nytt kjøkken,sparkling og maling.

Solid gjennomført jobb. Bygget nytt kjøkken til oss med tilhørende gulvlegging/listig og maling/sparklingsarbeid. Kommer til å kontakte Elias byggservice igjen når jeg har noe som skal gjøres. Anbefaler Elias Byggservice basert på mine erfaringer med dem.

Sigve, Strusshamn, 1. juni 2019

Platting,terrassebord: ramme/fundament eller hele jobben (ca 55-60 kvm)

Elias Byggservice AS bygget terrasse for oss. God kommunikasjon gjennom hele prosessen, effektiv gjennomføring og et produkt vi er svært tilfredse med. Anbefales!

Thomas, Mathopen, 12. april 2019

Himling i soverom

Fikk bygget nedsenket himling under betongdekke i ny leilighet. Veldig pent utført arbeid på kort tid. Vil absolutt anbefale Elias Byggservice AS.

Lars, Rådal, 12. mars 2019

Helsparkling og maling av rom,ca. 15 kvm grunnflate

Veldig fornøyd! Vil absolutt bruke de igjen neste gang!

Helen, Godvik, 20. jan. 2019

Totalrenovering av stue

Vi var veldig fornøyd med arbeidet Elias byggservice utførte i forbindelse med oppussing av stue. Veldig nøyaktig og nydelig arbeid utført på en meget profesjonell måte. God kommunikasjon under hele prosessen. Vi fikk tak og vegger platet samt sparklet og malt. Fikk også lagt nytt gulv i stue pluss gang/hall. Anbefales virkelig.

Tommy, Knarrevik, 14. jan. 2019

Fliselegging av entrè

Effektiv og godt utført arbeid.

Marte, Bergen, 20. des. 2018

Sparkling og maling

Kjempefornøyd med jobben som er utført.

Stian, Brattholmen, 10. des. 2018

Fjerne gammel parkett og legge ny

Arbeidet ble raskt og pent utført. God kontakt med daglig leder. Ryddet fint opp på slutten av hver arbeidsdag. Kan anbefales. E. BIRKELAND.

Eva, Rådal, 9. nov. 2018

Flislegge vaskerom

Elias Byggservice svarte raskt på henvendelsen og utførte jobben til avtalt pris og kvalitet. Videre var de pålitelige og ryddige i kommunikasjonen.

Dan-Richard, Kleppestø, 8. nov. 2018

Skifte fem stk innerdører

Bytte karmer på fem stk innerdører. Effektiv og godt gjennomført arbeid. Ingenting å utsette, jeg kan virkelig anbefale Elias Byggservice! Konkurransedyktige priser.

Kristine, Olsvik, 31. okt. 2018

Rehabilitering av kjeller hybel.

Godt fornøyd, med hele prossesen. Vil bruke de igjen, om de er ledige.

Torfinn, Søreidgrend, 19. okt. 2018

Innvendig maling og gulvlegging

Pålitelig, fagmessig godt arbeid.

Anne, Nesttun, 16. okt. 2018

Diverse småjobber

Veldig fornøyd med Elias Byggservice AS. Jobben ble gjort raskt og med god kvalitet. Anbefaler.

Alan, Bjørndalstræ, 8. okt. 2018

Plating av vegg og tak

Meget serviceinnstilt og lett å kommunisere med. Bra jobb med riving, plating og listing. Fikk litt utfordringer ift noen overraskelser under riving og var kreativ ift å finne løsninger.

Jonny, Øvre ervik, 21. aug. 2018

Sette opp 2 vegger med dør

Jobben ble profesjonelt utført. Veldig fornøyd resultatet, ville virkelig anbefalt. God kommunikasjon og jobben ble raskt fullført.

Joakim, Bergen, 7. aug. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Syv Fjell Mur og Flis AS

5.0 106 evalueringer Tertnes

PSW Power & Automation AS

4.9 41 evalueringer Kystbasen ågotnes

Samartean AS

4.9 51 evalueringer Straume