Siste evalueringer (25)

Trenger oversikt over kostnadene

Aktiv og effektivt.

Mj, Vevang, 29. juni 2019

Bygg av trapp og fundament

Meget godt fornøyd med en godt utført jobb! Tømrer Holden er effektiv, pålitelig og omgjengelig. Prisen var også god. Anbefales på det sterkeste!

Åge, Ranheim, 4. mai 2016

Flytte trapp

Byggmester Holden leverte som avtalt. Særdeles behagelig å forholde seg til med tanke på det som ble avtalt. Suveren på kommunikasjon i forkant, underveis og ved ferdigstillelse. Av håndtverkere finnes knapt maken. Kommer til å benytte meg av han igjen så snart jeg får sjansen! Her er det altså ingenting å utsette på noe :).

Sten, Saksvik, 17. april 2016

Montering av ventilator,kjøkken

Punktlig, hyggelig, og dyktig. Meget fornøyd med arbeidet. 10/10.

Fredrik, Trondheim, 4. okt. 2015

Renovering bad

Meeget godt fornøyd Med Hr Holden. Holder avtaler og er kjapp og dyktig. Han vil jeg bruke videre med nye prosjekter. Minst 5 stjerner .

Lars, Trondheim, 24. sep. 2015

Ombygging av to boder til soverom

Vi er veldig fornøyde med jobben Tømrer Holden har gjort. Kvaliteten på jobben var meget god, prisen god - og han gjorde seg ferdig innen avtalt frist. I tillegg har måten han har tatt seg av kommunikasjonen med de ulike håndverkerne, søknadsprosessen ovenfor kommunen - og ikke minst kommunikasjonen ovenfor oss, vært eksemplarisk. Anbefales på det varmeste, og velger han gjerne igjen!

Daniel, Saksvik, 17. sep. 2015

Haster: retting av avvik ifm innkledd pipe

Tømrer Holden ble engasjert i et oppdrag som bla. Inkluderte riving av vegger, sparkling av pipe og legging av lister. Holden har vært en ideell håndverker å forholde seg til. Han er enormt samarbeidsvillig, opptrer oppriktig og kommuniserer ryddig, utøver håndverk av kjempekvalitet, tar hånd om alt det praktiske, og er tom. Konkurransedyktig på pris. Jeg gir Holden mine varmeste anbefalinger og vil absolutt bruke hans tjenester igjen ved behov.

Jon, Trondheim, 25. aug. 2015

Renovering av 6 kvm bad

Tømrer Holden fikk oppdraget (totalrenovering av bad, gang og soverom) etter sammenligning med 5 andre tilbud. Holdens tilbud var detaljert og ryddig, inneholdt fremdriftsplan og krav til dokumentasjon etter forskrifter. I arbeidsperioden (2 mnd) har han koordinert alle håndverkergrupper. Han er dyktig, prisgunstig, hyggelig og lever opp til mottoet "kvalitetsbevisst og serviceinnstilt". En glede å ha i huset, anbefales på det varmeste!

Karoline, Trondheim, 3. mai 2015

Rehabilitering av stue/ trapperom i rekkehus

Jobben ble gjort bra, og han overholdt alltid avtaler. Han hadde avtaler med maler og elektriker som var av samme kvalitet. Prisen var satt på forhånd og der det tilkom ting gjorde vi avtale underveis. Jeg er veldig fornøyd med det utførte, og kan anbefale ham videre. :-).

Randi, Trondheim, 17. mars 2015

Utskifting av vindu

Meget fornøyd med utført jobb. Grei pris og ikke noe tull. Møtte opp til avtalt tid, effektiv, dyktig og hyggelig. Kan ansolutt anbefales, kommer til å bruke tømrer holden igjen hvis jeg skulle ha behov for snekker.

Geir, Trondheim, 14. des. 2014

Montere 4 dører og karmer

Kom raskt og gjorde en god jobb.

Ole, Trondheim, 14. sep. 2014

Bytte av bordkledning,trondheim

Dette var en stor jobb som ble utført bra og til avtalt pris. Jobben besto i bytte av bordkledning, etterisolasjon og bytte av vinduer på en hel 2-mannsbolig. Jeg er meget godt fonøyd med arbeidet som ble utført og han kan trygt anbefales.

Torild, Trondheim, 31. juli 2014

Kjøkken og bad

Jeg har hatt TØMRER HOLDEN som snekker på bad og kjøkken. Er virkelig fornøyd, han er flink , blid og ikke minst hyggelig. Absolutt å anbefale.

Bjørg, Trondheim, 3. april 2014

Listverk og dører

Tømrer Holden gjorde en utmerket jobb med listverk i forbindelse med oppussing. Han bidro også med parkettlegging og montering av gipsplater. Det var ingenting å utsette på oppdraget. Han kom til avtalt tid og regning var i henhold til tilbud.

Jan, Trondheim, 24. jan. 2014

Montere 2 stk ytterdører

Fikk skiftet to dører, et vindu ++. Flott utført jobb til avtalt tid og pris.

Arne, Trondheim, 2. jan. 2014

Lydisolering av kjellertak

Bra og effektivt utført til avtalt tid. Behagelig å ha med å gjøre. Kan trygt anbefales.

Eirik, Trondheim, 17. des. 2013

Parkett på betonggulv + listing av kjellestue

Bra og effektivt arbeid. Trivelig kar og god kommunikasjon!

Aina, Trondheim, 3. des. 2013

Oppussing av 20 kvm. stue

Lektet ned og la 2o kvadratmeter gips i stuetak, i samarbeid med elektriker. Oversiktlig og presist anbud, konkurransedyktig pris, god planlegging og ryddig gjennomføring uten noen form for avvik eller behov for oppfølging eller mas. Anbefales.

Lars, Trondheim, 29. nov. 2013

Skifte av ytterdør,verandadør og kjellerdør

Veldig fornøyd med utførelse. Flott resultat. Jeg kan anbefale Holden til andre basert på jobben han gjorde hos oss.

Gisle, Trondheim, 22. nov. 2013

Listverk på kjøkken,ca 10 kvm,snarest!

Tømrer Holden kom først på befaring før han ga et prisoverslag. (Noen ga en pris før de så hva som måtte gjøres). Han var imøtekommende ifht tidspresset mitt i tillegg til at han hadde den desidert beste prisen! Han var punktlig og nøye. Forholdt seg til avtaler og pris. Jeg er meget fornøyd med resultatet, og jeg vil absolutt anbefale Tømrer Holden for andre jobber!

Anita, Trondheim, 19. nov. 2013

Legging av golv på stue,gipsplater på vegg samt listing

Vi er veldig fornøyd med kommunikasjon, punktlighet og ikke minst utført jobb og velvillighet. Jobben besto i legging av gipsplater på stue, sparkling, pussing, golvlegging, listing og innsetting av to dører. Flott utført jobb av en meget serviceinnstilt og kundevennlig snekker! Vi kan anbefale han til alle som trenger snekkerhjelp!

Bjørn, Trondheim, 18. nov. 2013

Samlet anbud på snekkerarbeid inne

Begynte og avsluttet arbeidet som avtalt. Holdt prisen på avtalt arbeid selv om noen småjusteringer måtte gjøres underveis. God til å finne løsninger og tilpasninger der det trengtes. Kommer til å bruke igjen hvis det blir aktuelt.

Henrik, Trondheim, 6. nov. 2013

Oppussing av rom

Gjorde en utmerket jobb med å legge gipsplater på vegg samt listing. Sto på og jobbet seg ferdig til avtalt tid. Anbefales.

Roar, Trondheim, 15. juni 2012

Sette inn nytt vindu i kobbhus

Nøyaktig, rask , ryddig ifht avtaler / oppfølging. Anbefales.

Mona, Trondheim, 28. mai 2012

Oppsett av lettvegg samt ny innerdør

Meget fornøyd med arbeidet Tømrer Holden gjorde hos oss. Møtte til avtalt tid,og jobben ble profesjonelt utført. Estimerte timer etter befaring stemte,og timepris var rimelig. Kan trygt anbefales!

Kine, Trondheim, 2. mai 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tømrer Holden

4.9 25 evalueringer Eide

Eide Elektro AS

  Eide

S2 Bygg AS

4.5 2 evalueringer Eide