Siste evalueringer (44)

Bytte av 3 vinduer på bad

Brukte Nistor til å bytte 3 små vinduer. Veldig fornøyd med utført jobb og kommunikasjonen. Hyggelig folk! Liten detalj som viser at de bryr seg er hvordan de rullet ut en løper av papp til å gå inn og ut på mens de jobbet. Kommer absolutt til å bruke disse på flere jobber.

Per Christian Brander, 14. okt. 2019

Maling av 320 kvm enebolig utvendig

Nistor Bygg og Adrian hjalp meg med et ganske omfattende arbeid på huset mitt. Det ble malt, snekret, muret, vasket, ordnet tak og en del mindre oppgaver. Jeg er godt fornøyd med arbeidet som ble utført og det var trivelige folk å jobbe med. Hadde en grundig liste med oppgavene som skulle utføres og tillegg/endringer på den ble håndtert fleksibelt og positivt. Huset fremstår nå som "nytt".

Erik Rastad, 12. okt. 2019

Skifte inngangsdør på enebolig

Nestor bygg Skiftet ytterdør hos meg idag. Flinke og profesjonelle. Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, ryddet og ordnet etter seg. God kommunikasjon underveis. Konkurransedyktig på pris. Anbefales!

Oskar Wilhelmsen, 9. okt. 2019

Skifte av ytterdør

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Pent utført, ingen slurv. Serviceinnstilt. Ryddet opp all søppel. Ingen ting å klage på. Kan trygt anbefales.

Ann-iren Ljone, 30. juni 2019

Maling og skraping av hus og garasje

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med arbeidet, prisen og servicen Nistor Bygg AS stod for. De får min største anbefalinger og jeg vet hvem jeg kommer til å bruke fremover både når det gjelder maling/vedlikehold og snekkerarbeid. Kvalitet i alle ledd! Tusen takk for en fantastisk pen malejobb på huset mitt, strøkent og meget nøye til en meget god pris!

Tonje Gry Carlsson, 20. mai 2019

Maling enebolig ca 100m2 grunnflate,1 1/2 etasje

Malte huset to ganger og byttet to vinduer. Alt ble gjort meget profesjonelt og av høy kvalitet. Samarbeid og oppfølging underveis var meget god. Jeg kan virkelig anbefale Marius og gutta i Nistor Bygg!

Terje Johansen, 10. april 2019

Utvendig maling av firemannsbolig på 2,5 etasjer

Bedriften har gjort et godt arbeid, og har ryddet fint etter seg hver dag. Det er hyggelige folk som vi har hatt god kommunikasjon med underveis. Vi kan anbefale dem til maler- og snekkerarbeid.

Aashild Ravnanger, 16. feb. 2019

Skifte ut 10 vinduer

Skiftet ut 10 vinduer, Fantastisk utført av Nistor Bygg, flinke og seriøse folk, kan trygt anbefale, god pris også, så flinke dem er :-).

Per Ole Thorsaas, 7. juni 2018

Bytte 7 vinduer og 2 dører

Godt utført arbeid. Noe forsinkelse i kommunikasjonen før jobben, men kom til avtalt tid, rask og presis gjennomføring og god teknisk innsikt. Anbefales.

Ola Vågsholm, 15. sep. 2017

Utvendig maling av enebolig

Vel gjennomført jobb.

Frode Berg, 18. sep. 2016

Maling av hus

Maling av hus og beslag på islekter. Jobben ble gjort etter avtale og vi er veldig fornøyd. Hyggelige gutter med konkurransedyktig pris. Kan anbefales!

Marielle Hage Bodnar, 6. sep. 2016

Maling av enebolig på nøtterøy

Fantastisk utført malejobb! Trivelige gutter som jobber effektivt, ekstremt nøyaktig og med høy kvalitet. God kontakt og oppfølging under hele prosessen. Vi kan anbefale Nistor Bygg AS på det varmeste og kommer helt sikkert til å hyre de til andre jobber fremover. Highly recommended! We could not be more satisfied with how the job was performed. Great contact and follow up throughout the entire process. Would definitely hire Nistor again!

Michael, 5. sep. 2016

Skifte 9 vinduer i enebolig

Jobben ble utført til avtalt tid og pris på en meget god måte. Flere av vinduene, bestilt av meg, ble levert med feil mål noe som kompliserte arbeidet vesentlig. Tilpassing, innsetting inkl listverk inn- og utvendig ble gjort på en faglig sett imponerende måte. Jeg har aldri hatt håndverkere i hus som har vært så nøyaktige, ikke minst med støv og avfall som det blir mye av på en slik jobb - de var eksemplariske. Jeg gir min beste anbefaling!

Øivind Kvammen, 4. sep. 2016

Maling av 110 m2 enebolig i rekke

God service og bra utførelse til en fornuftig pris.

Joakim Hjertvik Nilsen, 29. juni 2016

Utvendig beising av enebolig

Veldig fornøyd med Nistor Bygg As. Gjorde jobben raskt og effektivt med høy kvalitet. Kan anbefales.

Jan Haakensen, 28. juni 2016

Maling av enebolig (110 kvadrat grunnflate) og dobbeltgarasje.

Nistor Bygg gjorde en veldig god jobb med vasking og maling av hus og garasje. Jobbet raskt og effektivt fra morgen til kveld. Anbefales på det sterkeste.

Jørn-are Haugli Johansen, 16. juni 2016

Bytte av panel på enebolig

Nistor bygg anbefalte oss å ikke bytte panel da panelet var av meget god kvalitet. Oppdraget ble å skrape ned to sider av huset, bytte litt panel og male. Arbeidet ble utført på en meget profesjonell måte og innen avtalt tid. Hvis jeg hadde spørsmål svarte Nistor meget raskt. Endringer i oppdraget underveis ble håndtert svært bra, også kostnadsmessig. Vi er meget fornøyd med hvordan oppdraget ble utført, og vil gjerne benytte Nistor bygg igjen.

Reuben Edward Brown, 14. juni 2016

Male hus

Kjempefornøyd med Nistor Bygg AS! De malte huset mitt på to dager, og var både supereffektive, dyktige og ryddige! De holdt på til langt på kveld for å gjøre seg ferdig, og hjalp meg med pirkearbeidet som jeg etter avtalen skulle ta selv, på eget initiativ og uten å ta betalt for det. Veldig hyggelige og pålitelige folk. Anbefales! :-).

Heidi Kristine Udnes, 8. juni 2016

Utvendig maling av bygård i horten

Nistor bygg AS gjorde en utmerket jobb! Lette og hyggelige å kommunisere med, både angående anbud og innhold i arbeidet. Effektivt og godt utført arbeide. Vi kan varmt anbefale Nistor bygg AS. Sameiet storgaten 54, Horten.

Thomas Rimul, 25. april 2016

Legging av laminat og bytte av vegg plater til panel plater på stue

Jeg hadde kun positive erfaringer med Nistor Bygg gjennom hele oppussings fasen. De møtte opp til avtalt tid for befaring, og virket profesjonelle og hyggelige under hele befaringen. Jeg fikk forklart på en høflig måte hvorfor noen av tingene jeg hadde planlagt å gjøre ikke kunne gjøres på den måten, og fikk forslag til mulige løsninger. Endringer jeg kom med under byggefasen ble fint håndtert, og resultatet ble enda bedre enn jeg forventet!

Thomas Nordahl, 24. april 2016

Vask og maling av hus

Flinke og hyggelige gutter. Vasket og malte enebolig samt ringmur. Veldig fornøyd med resultat og pris. Når de var ferdige var det ikke sølt en dråpe og det var ryddet over alt.

Ole Hovde, 20. april 2016

3 nye vinduer

Great Job, came on time, cleaned up, perfect work. Will definetly use Nistor again. Nice friendly guy as well!

Omar Al-fathi, 29. sep. 2014

Maling av hytte og anneks på tjøme

Bra jobb. Raskt utført. Kom som avtalt. Kan anbefales.

Ingeborg Thornes Rivelsrud, 28. sep. 2014

Maling av rekkehus

Nistor Bygg AS gjennomførte jobben på en veldig god måte. De var veldig profesjonelle på kontraktsmøte, under arbeidsperioden og ved sluttbefaring og overtakelse. Kort fortalt ble det gjennomført en bra jobb til en rimelig kostnad, hvor kommunikasjonen var god hele veien. Kan anbefale Nistor Bygg AS!

Jan-rune Johansen, 19. aug. 2014

Maling utvendig

Jeg kan anbefale Nistor Bygg AS på det høyeste etter utført arbeid. Adrian Nistor er en svært hyggelig og serviceinnstilt person. Arbeidet ble utført til avtalt tid og med god kvalitet.

Håvard Borhaug, 5. aug. 2014

Bytte 2 dører og 3 vinduer i leilighet

Arbeidet er meget bra utført. Jeg er en perfeksjonist - og kan ikke finne noen ting å sette fingeren på her. Avtaler og pris ble fulgt. De som utførte jobben var effektive og flinke til å rydde etter seg. Vil bruke NISTOR BYGG AS igjen.

Ola M. Winje, 14. juni 2014

Utvendig vask og maling av bolighus ca.200 m2. havnåsveien

Utvendig vask, maling og litt reparering av bolighus på ca. 200 m2 ble utført på en utmerket måte. Hyggelige og flinke folk som kom når de skulle og jobbet flittig med lange dager. Grei pris. Kunne ikke vært mer tilfreds, så disse kan vi absolutt anbefale til andre. Kjell Blankenborg, Nøtterøy.

Kjell Blankenborg, 20. mai 2014

Bytte to vinduer på soverom

Godt og troverdig førsteinntrykk. Kom presis, god beskrivelse av hva som burde gjøres. Bra pris på både arbeid og materialer. Jobben ble gjort på avtalt tid og resultatet ble veldig bra. De jobbet veldig effektivt og ryddet fint opp etter seg. Jeg kan absolutt anbefale Nistor Bygg AS.

Fredrik Viken, 1. mai 2014

Sette inn et vindu i enebolig

Nistor var billigste av de fire vi hadde på befaring. Han ga også et godt inntrykk. Han var litt forsinket i forhold til avtalt oppmøte, men sa ifra. Jobben ble forøvrig gjort på en lørdag uten at det kostet noe ekstra. De var kjappe og gjorde en god jobb.

Christian Arntzen, 30. april 2014

2 strøk enebolig. 2 etg. 8 år siden sist.

Jobben ble gjort etter avtale og tidsfrist. Bra engasjement.

Bjørn-erik Boye, 29. april 2014

Erstatte terrasse 50m2

Veldig greit utført jobb. Upåklagelig resultat, god kommunikasjon og kjempebra innsats av snekkerne. Overraskende raskt og godt utført og veldig bra pris!

Nicholas Johannessen, 22. april 2014

Sette inn vindu i kjellervegg

Nistor utførte jobben raskt, effektivt og ryddig. Vi er veldig fornøyde!

Sara Tolfsby, 13. april 2014

Skifte av kjellervindu

Nistor bygg har skiftet ett trippel kjellervindu festet i mur og 3 stykk ruter i stue. Jobben ble gjort i henhold til avtale med veldig godt resultat. De ryddet opp etter seg og tok med seg de gamle rutene. Prisen og leveringstiden stod til forventningene. Jeg er veldig fornøyd og kan anbefale Nistor bygg videre.

Håkon Raaen, 2. april 2014

Multikunstnere søkes!

Jeg brukte Nistor Bygg til renovering av min ny-innkjøpte OBOS-leilighet. . Det var mye jobb. Vegger skulle rives, dører tettes, ny parkett, veggene i stua ble helsparklet og malt, nye dører satt inn. Nytt Ikea-kjøkken ble montert og en vegg fliselagt. Og alt er jeg kjempefornøyd med. Arbeidene ble gjort til avtalt tid og til avtalt pris. Og som de jobba. Jeg er kjempefornøyd og kan anbefale, og er gjerne referanse, for disse gutta.

Gerd Kristin Berget, 3. mars 2014

Bytte av 30 vinduer i enebolig fra 1963

Nistor Bygg stod for utskiftning av 30 vinduer i min enebolig. Jobben ble gjennomført med god kvalitet og ble også fullført før tiden. Det eneste vi har å utsette på arbeidet var at det ble liggende en del knust glass etter dem i snøen på gårdsplassen som kunne vært uheldig for mennesker og biler. Ellers var alt helt tipp-topp.

Svein-tore Omdahl, 3. mars 2014

Legge nytt gulv. klikk laminat.

Nistor bygg er absolutt et firma jeg kan anbefale til alle som trenger å få utført en jobb raskt, rimelig. Dem er ryddige og meget effektive. I dette oppdraget la vi nytt gulv i inngangen, samt listing i gang, bad og kjellerstua. Jeg vet ihvertfall hvem jeg skal ringe til ved neste prosjekt. Takk Adrian og co for bra jobb.

Marianne Andreassen, 18. feb. 2014

Maling av leilighet. p,rom 117m2. kun for registrerte og seriøse firmaer.

Maling av 117m2 leilighet i Sandefjord. Nistor bygg utførte arbeidet til avtalt pris og tid. Vi er veldig fornøyd med jobbutførelsen. Folkene vi hadde med å gjøre var dessuten veldig ryddige og trivelige. Vi bruker gjerne Nistor Bygg en annen gang også. Mvh Arild Mosvold.

Arild Walther Mosvold, 30. nov. 2013

Maling og tappeter

Meget fornøyd med utført jobb.

Alen Ombasic, 26. sep. 2013

Maling av 185m2 enebolig

The scope was external painting of 185m2 house. The job was done on time at the right quality. Workers communicated well in english. They also had the best price. Recommended!

Morten Velure, 11. sep. 2013

Maling av tre rekkehus

Veldig fornøyd. Alt som ble avtalt, ble gjort. Godt utført arbeid og veldig hyggelig mennesker!

Lars Andresen, 5. aug. 2013

Bytting av vinduer!

Utrolige flinke, jobber raskt og effektivt ! Kjempe fornøyd, anbefales:-).

Nilam Mahmood, 19. juli 2013

Legge nytt parkettgulv ++ / mounting new parquet ++

Nistor (Adrian) is one of the best. Unlike others he puts pride in his work, and always does according to "norwegian" standars and more. Works like a machine, always with low stress level and most of all he is a really nice, warm guy with a warm heart. My only remark is that he started later than planned, but that is due to his popularity amongst his former customers who wants him back! Consider that a positive sign. Strongly recommended!

Kenneth, 4. juli 2013

Maling av to stuer - gulv,vegger,tak

Nistor Bygg var konkurransedyktig på pris, pålitelig, grundige, flinke og hyggelige. Akkurat slik det skal være. Adrian leverte alltid det han sa på den tiden han sa han skulle. Veldig serviceinnstilt. Anbefales!

Jakob Villum, 9. mai 2013

Renovering av kontrolokale

Vi er veldig fornøyde med Nistor. Flinke og raske arbeidere, og en meget hyggelig Adrian Nistor,, som styrer det hele. De påtok seg en relativt stor jobb, som blant annet innbefattet montering av himlinger, snekkerarbeider og malearbeider. Alt er utført meget profesjonelt. . Vi har ingen problemer med å anbefale dette firmaet.

Petter Kvalberg, 26. april 2013

Thanks mr Petter

NISTOR BYGG AS 27. april 2013

Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2013

i enhetsregistret
Omsetning

5.1

Millioner kroner
 • Ansatte
  6
 • Egenkapital (%)
  -3.7%
 • Likviditet
  0.7%
 • Driftsmargin
  6.3%
 • Gjeldsgrad
  -28.2%
 • Lønnsomhet
  23.1%
Regnskapstall (i 1000)
 
2013
2014
2015
2016
2017
2018
Sum driftsinntekter
0
2155
3796
4732
3771
5082
Driftsresultat
-8
357
710
941
167
318
Resultat før skatt
-8
355
701
933
145
289
Årsresultat
-8
265
513
701
111
223
Roller
Daglig leder
Adrian-Marius Nistor
Styrets leder
Adrian-Marius Nistor
Varamedlem
Andreea-Corina Nistor
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2013-10-21
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 10-09-2019 01:27:02
Se regnskapstall

Kart

Kart