Siste evalueringer (10)

Husmaler trengte å male et mellomstor enebolig

Vi var veldig fornøyde med hastigheten og kvaliteten på arbeidet. Anslaget var raskt og fullstendig, og selskapet var veldig nyttig når et problem kom opp. De var raske og kompetente til å løse det. De var veldig profesjonelle og arbeidet er ekstremt tilfredsstillende. Vi vil på det sterkeste anbefale dette selskapet til andre.

Liz Thompson, 28. aug. 2020

Vask og maling av 8mannsbolig

De har gjort en veldig bra jobb. God kommunikasjon underveis, pålitelig, effektiv og ikke minst, godt humør.

Villa Tindlund Borettslag V/erlandsen, 12. juni 2020

Male hus utvendig

De gjorde en kjempe flott jobb til avtalt tid og avtalt tid. Veldig effektive. Anbefales på det varmeste.

Siri-ann Gjellum, 2. juni 2020

Maling av låve til våren/sommeren

Ville egentlig ha krysset av «kjempebra» på alle alternativene: Grei pris, svært arbeidsomme, raske, nøyaktige, veldig profesjonelle, pålitelige og hyggelige folk! Fabelaktig resultat ! Kjempefornøyd og anbefaler på det varmeste!

Torild Johansen Bøhren, 22. mai 2020

Utvendig vask og beising av firemannsbolig

Jobben ble raskt gjennomført og vi hadde god kommunikasjon underveis. De var ryddige og profesjonelle, blide og hyggelige! Prisen var bra og vi har ingenting å utsette.

Anne-lene Nordblom, 9. mai 2020

Beising av hus.

Jeg er veldig fornøyd. Pent arbeide. Pålitelig og punktlig. Bra pris. MVH Wenja Rudshaug Blomberg Vålerveien 70.

Wenja Rudshaug Blomberg, 16. april 2020

Utvendig vask og beising

En fantastisk hyggelig opplevelse å ha disse karene i jobb. Blide og hyggelige. Profesjonelt utstyr og alt på stell. Klarte å gjøre en «petimeter» fornøyd, uten innblanding fra min side. Anbefales fra mitt ståsted.

Annar Egil Skovly, 4. april 2020

Male hus

Er kjempefornøyd med allt, utførelse, punktlighet, tidsbruk og arbeidsmoral. Jobbet seint og tidlig og gjennomførte oppdraget på en utmerket måte. 👍👍👍.

Per S. Christiansen, 25. mars 2020

Utvendig maling

GK Byggtjenester har utført utvendig maling av min bolig. Jobben ble utført godt innenfor tidsrammen, som ble angitt i avtalen. Kvalitet og finish var av beste merke med presisjonsmaling i forhold til vinduer, dører, takrenner m/ nedløp osv. Og i det hele uten malingssøl. Jeg opplevde god kommunikasjon med lett humor begge veier. Firmaet disponerer lift/stillas og alle operasjoner vurderer jeg utført profesjonelt, på trygg og sikker måte. Ved avslutning ble det foretatt full opprydning og med full tilbakeføring av alle demonterte skrufaste installasjoner. Prismessig plasserte tilbudet seg som nr. 1, uten at det egentlig var store avvik blant innkomne tilbud. GKB får min anbefaling.

Jan-egil Larsen, 28. feb. 2020

Vask av takkrenere og søppelhus

Anbefales. Pålitelig og flink.

Hadjo Capessa-diogo, 19. nov. 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart