Siste evalueringer (15)

Frese opp ca 35m2 plen

Gjennomført jordfresing. Meget fornøyd med arbeidet som ble gjort ihht avtale, i tillegg ble det levert ny og fin jord noen dager senere. Anbefales!

Lars, Oslo, 29. april 2021

Fjerning av stor sandkasse

Fjernet stor sandkasse. La ferdigplen og sådde et område. . Skaffet store steiner for å hindre gjennomgang. Skaffet og plantet to busker. Meget god kommunikasjon. Raskt og godt utført arbeid. Fikk gode råd . Hjelpsom og hyggelig mot oss gamle damer. Anbefales. Sameiet Kringsjå Terrasse v. Tordis Begby.

Tordis, Oslo, 18. mai 2020

Klippe/stusse en tuja hekk

Godt utført.

Knut, Oslo, 10. mai 2020

Fordeling av utkjørt grus

Meget pålitelig og godt utført arbeid.

Caroline, Lillestrøm, 12. okt. 2018

Hagearbeid - reparasjon av plen

Østby plen og hageservice, v. Anleggsgartner Terje H. Østby, gjorde en utmerket jobb. Firmaet reparerte plenen etter noen tidligere gravearbeider. Østby plen og hageservice kom til avtalt tidspunkt, fikk arbeidet raskt unna og ryddet fint opp etter seg. Plenen ser bra ut.

Andreas, Haslum, 18. mai 2018

Legge ny plen 50 kvm + råd

Kom på befaring, kom med noen gode råd som sparte meg for mye jobb og titalls tusen kr, uten at firmaet selv tok noe betalt! Veldig fornøyd!

Tor, Oslo, 3. nov. 2017

Etablere plen rundt enebolig.

Oppdraget var etablering av plen rundt nytt hus og å legge til rette for at vi skulle plante hekk. Tydelig at Østby har erfaring og yrkesstolthet. Jobbet grundig, tilpasset fremdriften til været. Gav gode råd og la godt til rette for de tingene vi skulle gjøre som egeninnsats. Oppdraget utført til avtalt pris og så raskt været tillot. Ikke veldig billig, men holder det han lover og ingen overraskelser verken underveis eller når fakturaen kom.

Ingrid, Nittedal, 27. sep. 2015

Jordfresing/planering og ny ferdigplen

Jordfresing, påfyll med matjord, planering og gresslegging utført i henhold til avtale. Arbeidet pent utført.

Bjørn-Erik, Oslo, 15. juni 2015

Trenger litt assistanse til plenen

Kom presis, kalket og gjødslet plenen - i tillegg fikk jeg nyttige råd og tips. Kan anbefales. En erfaren gartner.

Laila, Løvenstad, 20. april 2015

Gjøre grunnarbeid og anlegge plen

Jeg fikk et konkurransedyktig anbud. Arbeidet startet etter avtalt plan, og ble fullført innen fristen. Arbeidet ble utført profesjonelt, og resultatet lover godt. Jeg fikk god veiledning, og samarbeidet fungerte godt. Firmaet anbefales!

Tjostolv, Oslo, 19. juni 2014

Fjerning av busker og planting av plen

Jobben ble utført som avtalt til en hyggelig pris. Svært bra resultat. God oppfølging underveis, med gode råd i etterkant. Kan absolutt anbefales!

Geir, Oslo, 10. juli 2013

Beskjæring og hagearbeid

Vi er veldig fornøyde med jobben utført av Østby plen og Hageservice. Raskt, effektivt og en god pris. En stor bakgård skulle ryddes opp i, og Østby hjalp oss med beskjæring av busker, rydding og klipping av plen.

Christiane, Oslo, 3. des. 2012

Beskjæring av tujahekk

Jobben ble utført raskt og profesjonelt og til en grei pris. Kan gjerne anbefale dette firmaet til andre.

Heidi, Oslo, 27. sep. 2012

Å legge ferdigplen

Jeg er meget fornøyd med arbeidet han har utført. Han har gjørt grundig arbeid under vanskelig værforhold og holdt med avtalt pris selv om ham måtte komme flereganger ekstra pga regn. Jeg synes det var bra pris. Jeg kan trygt anbefale Østby plen og hageservice til andre.

Noriko, Oslo, 24. sep. 2011

Gressplen

Østby leverte et ryddig og godt tilbud kort tid etter befaring. Arbeidene ble igangsatt raskt og gjennomført i henhold til avtale med hensyn til omfang, tid og pris. Vi er godt fornøyd med leveransen og kan trygt anbefale Østby til andre.

Martin, Oslo, 23. aug. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Nordstrand Totalentreprenør AS

4.6 126 evalueringer Oslo

Sordal Prosjekt AS

4.6 64 evalueringer Oslo