Siste evalueringer (16)

Pigging av gammelt kjellergulv

Raskt og effektivt gjennomført, til avtalt tid. God kommunikasjon og fleksible ift ekstra arbeid. Kvalitet på utført arbeid. Anbefales!

Embjørg Lie, 28. nov. 2019

Maling innvendig

Effektive og veldig flinke. Vi hadde en mann i fire dager for en stor, innvendig malejobb (tak, vegger, lister, karmer, trapp og gelender). For at vi skulle «få tilbake huset» til helgen satte de på en ekstra mann for å fullføre jobben i løpet av fem arbeidsdager. God kvalitet på arbeidet, det ble utrolig fint! Alt var inkludert i pris, bortsett fra selve malingen. VI satte stor pris på både forarbeidet med maskering og tildekking - meget grundig. Det samme med avfallshåndteringen i etterkant. Vi kommer til å bruke dem igjen. Anbefales!

Line Ramsrud, 13. nov. 2019

Maling av pauserom; 36m2

Jobben ble utført tilfredsstillende og innen tidsfrist for oppdrag.

Och Ortopedi Lillehammer, 10. sep. 2019

Maling av innendørs vegg.

Tak og vegger ble malt med stor presisjon. Jeg har aldri sett en så god malerjobb. Det ble også lagt tapet på en stor vegg med seks meter takhøgde. Jeg er svært imponert over håndverket og resultatet ble kjempefint! I tillegg var maleren/tapetsereren som utførte jobben svært hyggelig, rask og effektiv. Jeg anbefaler denne bedriften og vil bruke de igjen.

Carina Gjelsvik, 22. juni 2017

Sette inn vinduer og dør

Kjapt og presist levert.

Ingvill Brenden, 14. mars 2017

Innvendig tak- og ev veggmaling (mindre malejobb)

Jeg er svært god fornøyd med jobben og samarbeidet med Tranberg ved Stian Olsen, og gir firmaet mine beste anbefalinger. Malejobben ble utført svært pent, raskt og til en konkurransedyktig pris. Særlig var grunnarbeidet imponerende, som gjør at resulatetet virkelig skiller seg fra ikke-faglærte håndverkere. Oppdraget fra min side ble dessuten underveis i prosessen stadig utvidet, og dette ble "effektuert" profesjonelt og med et smil.

Brit Svoen, 21. juni 2015

Maling

Rask og veldig bra jobb ble utført.

Roger Svastuen, 10. mars 2014

Maling av 24 verandaer samt rekkverk på 2 blokker.

Male jobb utført på 2 blokker (12 boenheter i hver). Vel utført jobb. Kan anbefales.

John Petter Finneid, 17. sep. 2013

Utvendig maling av to vegger - enebolig lillehammer

Meget godt fornøyd, leverte punktlig på tid og kvalitet. Pris som avtalt.

Lars Andresen, 8. aug. 2013

Snekker til oppussing av kjøkken

Veldig godt fornøyd med arbiedet som er gjort. Hovedoppdraget er ikke påbegynt, men vi er godt fornøyd med det som er gjort og kan anbefale dette firmaet.

Elin Anne Stokkenes, 13. juni 2013

Forstøtningsmur og platting i hage

Dette er et firma man kan stole på og som gir et solid inntrykk. Vi er meget imponert over arbeidet og de ansatte. Dette firmaet kan anbefales på det varmeste. Vi har benyttet dem tidligere og vil så absolutt benytte dem igjen ved en senere anledning! !

Arve Berntsen, 1. juni 2013

Tetting av trapp

Bedriften utførte oppdraget til punkt og prikke, og til avtalt tid. Jeg har brukt denne bedriften til andre ting tidligere, og kommer til å bruke dem senere.

Morten Steinhauer, 30. juli 2012

Nytt inngangsparti

Oppføring av nytt inngangsparti m/tak og fundamentering. Svært godt fornøyd med service og utførelse av arbeid. Uproblematisk med justeringer etter behov under byggeprosessen. Dyktige håndtverkere. God pris. Tydelig fokus på kvalitet og at vi skulle bli fornøyd med sluttresultatet. Anbefales.

Anonym, 12. nov. 2010

Nytt inngangsparti

Meget fornøyd, god kvalitet, rask utførelse, god pris, fleksibel.

Anonym, 5. nov. 2010

Takoverbygg veranda

Jobben galt oppføring av takoverbygg over eksisterende veranda. Arbeid ble utført tilfredsstillende og til en bra pris. Kvaliteten på arbeidet er bra ut fra det jeg kan bedømme. Jeg kan anbefalle firmaet til tilsvarende oppdrag.

Arne Svedal, 27. sep. 2010

Lekte tak

.

Vidar Ruud, 19. mai 2010
Vis flere evalueringer

Kart

Kart