Siste evalueringer (128)

Bygging av bod

Tilbygg på ca 20m2. Veldig fornøyd. Flink til å finne gode, rimelige løsninger. Leverte på tid og til avtalt pris. Anbefales på det varmeste.

Silje, Drammen, 10. des. 2021

Takk 😊

ATS Byggservice AS 10. des. 2021

Carport

Veldig fornøyd. Dette er ett av flere større prosjekter som ATS har gjort for oss, og vi kommer tilbake gang etter gang. Garasjen er veldig pen, passer huset godt og ligger pent i terrenget.

Silje, Drammen, 10. des. 2021

Takk 😊

ATS Byggservice AS 10. des. 2021

Utvidelse av terrasse 40m2

Fantastisk bra arbeid. De var kreative i forslag til løsninger og resultatet er lekkert. De kom med gode alternativer underveis for å holde prisen så lav som mulig. Dette er tredje større prosjekt vi bruker ATS på og vi er veldig fornøyde. Anbefales på det varmeste.

Silje, Drammen, 10. des. 2021

Tusen takk Silje 😊

ATS Byggservice AS 10. des. 2021

Oppussing av garasje,teknisk rom,div.

Svært bra arbeid, dyktige håndverkere, effektive og ryddige i gjennomføringen. Veldig god kommunikasjon med ansvarlig (Martin) i planlegging, gjennomføring og sluttføring av prosjektene. Med tung faglig kompetanse og solid erfaring ble arbeidet gjennomført i henhold til avtale, med noen mindre endringer underveis. Martin foreslo bedre, alternative løsninger som ble implementert meget fleksibelt. Med vår erfaring anbefales ATS Byggservice AS på det sterkeste!

Hans, Drammen, 1. nov. 2021

Oppussing

Vi brukte Ats Byggservice As ved Martinc og co til totalt renovering av baderom pluss rive ned en vegg og gjøre om en et vaskerom til en del av badet. Forholdsvis stort prosjekt. Ats bygg har igjennom oppussing perioden vist profesjonalitet pålitelighet og effektivitet. Ats bygg kommuniserer godt under veis i prosessen som gjør så at vi føler oss trygge. Vi har ingen problem med å anbefale dette firma til andre. Ønsker du en ryddig prosess under en renovering eller ett bygge prosjekt burde du bruke disse. Hilsen fornøyd kunde på Konnerud:).

Morten, Drammen, 16. aug. 2021

Oppussing av stue,kjøkken og bad

Total renovert stue, kjøkken og bad. ATS har gjort en kjempe jobb og det ble strøkent. Dyktige håndverkere som trygt kan anbefales. Kommer til å bruke ATS på neste prosjekt også.

Steinar, Drammen, 3. aug. 2021

Tusen takk Steinar 😊

ATS Byggservice AS 19. des. 2021

Pusse opp bad

Ats totalrenoverte badet vårt. De var effektive og imøtekommende. Badet ble kjempefint og alt arbeid ble grundig utført. Besøkende kommenterer hvor pent og kvalitetsmessig arbeidet er utført, spesielt flisleggingen. Vi anbefaler Ats. Kari Buvik, Sande i V.

Kari, Sande i vestfold, 22. april 2021

Tusen takk Kari 😊

ATS Byggservice AS 5. des. 2021

Renovering av bad på 4,5m2 og flislegging gang

Utførte jobben raskt og effektivt. Endringer underveis ble enkelt håndtert. Anbefales.

Christine, Lierskogen, 21. mars 2021

Takk 😊

ATS Byggservice AS 26. okt. 2021

Renovering av bad og kjøkken,og oppussing av stue

Styr unna om du ønsker håndverkere som er pålitelige, effektive og viser kvalitet i arbeidet. Hos oss er de enda ikke ferdig med arbeidet, etter 3 ganger så lang tid som de selv sa de ville bruke på jobben. Svært vanskelig å kommunisere med. Ekstremt mye slurv og dårlig kvalitet på arbeidet, som har ført til utallige reklamasjoner fra vår side. Reklamasjoner blir møtt på en dårlig måte. Grove feil blir ikke kompensert.

Trude, Drammen, 16. mars 2021

Oppussing bad

Godt fornøyd med resultatet! Leverte til avtalt tid og pris og tid.

C, Krokstadelva, 20. feb. 2021

Nytt baderom

Gjort til avtalt tid og avtalt pris. God kvalitet og kommunikasjon underveis. Meget fornøyd.

Simon, Drammen, 25. jan. 2021

Oppussing av kjøkken

Detter var profesjonelt til fingerspissene. Ryddig kontrakt, jobbet ekstra en lørdag fordi de mistet en dag pga elektriker som var forsinket ,uten ekstra kostnad. Hyggelige folk. Veldig fornøyd med resultatet.

Reidar, Drammen, 22. jan. 2021

Innendørs takplater og vegger på stort kjøkken + el/lys

Veldig god gjennomføringsevne. Til bra pris.

Lars, Drammen, 8. jan. 2021

Renovering/oppussing av inngang/entré

Bra arbeid, god kommunikasjon og pålitelige. Anbefales.

Anders, Asker, 6. jan. 2021

Rive innevegg/ sette opp lettvegger med innerdør.

Ats byggservice As leverte meget bra kvalitet på arbeidet. Strøken finish, ryddig under arbeidsprosess og god dialog. Prisen ble nøyaktig som avtalt. Anbefaler virkelig Ats Byggeservice. Var ikke det billigste firmaet som priset jobben, men var det firmaet som så eventuelle utfordringer med prosjektet og kom med løsninger på dette under befaring. Ryddighet form av kontrakter og skriftlig form ved eventuell nye avtaler. Tommel opp!

Simen, Vollen, 14. des. 2020

Oppussing av et bad

Er fornøyd med firma.

Nina, Drammen, 5. okt. 2020

Utskiftning av vinduer.

Veldig flinke folk😊.

John, Berger, 18. juli 2020

Bytting av to vinduer og en dør.

Flinke håndverkere!

Blerande, Drammen, 17. juli 2020

Sette inn vinduer

Vi er godt fornøyde med jobben som ble gjort!

Stina, Svelvik, 31. mars 2020

Bytte av vinduer i hus

Veldig fornøyd med kvalitet på arbeidet som ble utført. Hyggelige håndverkere. Noe å gå på rundt kommunikasjon om tidsfrister, men alt i alt bra!

Øystein, Mjøndalen, 15. mars 2020

Oppussing

ATS var raskt ute med svar på Mitt Anbud og kom på befaring. Leverte det beste tilbudet og hadde mulighet for rask oppstart. Dessverre ikke helt fornøyd med kommunikasjonen underveis, da håndverker tar avgjørelser uten å dobbeltsjekke med oss. Derimot ble dette kompensert i etterkant. God kvalitet i utført arbeid.

Martine, Kolsås, 14. mars 2020

Installere nye dører,listverk og legge gulv

Raskt og godt utført.

Tonny, Lierstranda, 9. mars 2020

Bytte av vindu.

Veldig effektivt og god kvalitet på arbeidet.

Jørgen, Drammen, 3. mars 2020

Oppussing av bad og gang

Veldig bra på kommunikasjon, både før og under arbeidet. Jobben ble gjort med høy kvalitet og de holdt nesten tidsskjemaet (noen få dager forsinket). Arbeiderne var hyggelige, ryddige, behjelpelige og dyktige! Kan anbefale ATS Byggservice på det sterkeste.

Truls, Drammen, 26. feb. 2020

Renovering av bad

Effektive. Holder avtalt tidsfrist. Gjør jobben til avtalt pris.

Svein, Drammen, 21. nov. 2019

Renovere bad 5 m2

Arbeid utført til avtalt tid og pris. Meget bra kvalitet på utførelse. Anbefales.

Hans, Asker, 13. nov. 2019

Stue gang trapp

Dyktige og god kvalitet på oppdraget som ble utført. Kommer til å bruke Ats igjen.

Lisbeth, Drammen, 3. nov. 2019

Sparkle,grunne og male første strøk

Alt i alt god stemning! Fin dialog, ryddig kontrakt, behagelig befaring og effektivt og presist arbeid. Anbefales videre!

Alf, Drammen, 8. okt. 2019

Isolering av garasje

Fast pris var lurt her og ATS brukte litt lang tid før de kom igang. Men arbeidet ble bra utført med den beste tekniske løsningen. Med i anbudet var det også elektrisk arbeid, noe som også tok langt tid før elektrikeren dukket opp. Men de utførte en utmerket kvalitets jobb når de fikk satt av tid til dette. ATS sendte ut faktura med betalingsfrist før jobben var ferdig.

Thor, Drammen, 23. sep. 2019

Etterisolering og legging av nytt panel

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, konstruktiv dialog der ting måtte endres, og en proff og ryddig gjennomføring. Ingen overraskelser i prisen og ryddig avtale.

Eli, Asker, 23. sep. 2019

Totalrenovering av bad - 4,8 m2

ATS Byggservice AS gjør det de har lovet å gjøre. De kommer når de skal, holder avtalt pris, og gjør ikke minst et pent og kvalitativt godt arbeid. Hyggelige folk som gir gode og praktiske tips underveis. Badet mitt ble kjempefint, og jeg er veldig godt fornøyd. Jeg kan trygt anbefale ATS Byggservice til lignende oppdrag.

Astrid, Drammen, 2. sep. 2019

Fasade - hurum. bytte vinduer,sette inn skyvedører,samt lage balkong

Veldig pent resultat. Litt plunder underveis, men ATS var løsningsorienterte.

Line, Klokkarstua, 13. aug. 2019

Isolere og innrede garasje

Han som utførte jobben hos oss var nøye og resultatet ble flott! Vi kommer til å bruke firmaet igjen.

Odd-Inge, Mjøndalen, 4. aug. 2019

Bytte vinduer på husfasade

Vi byttet totalt 17 vinduer/dører og er veldig fornøyd med arbeidet. Det var god kommunikasjonsprosess før oppdraget begynte, tydelig kontrakt, presist oppmøte og veldig god kvalitet på listing og gjæring. De var både høflige og hyggelige å forholde seg til. Kommunikasjonen gikk på engelsk. Vi hyrer de gjerne inn for flere oppdrag.

Jo, Sande i vestfold, 18. juli 2019

Innredning av nytt bad

ATS Byggservice gjorde full oppbygging av nytt bad, fra råbygg til fiks ferdig bad. Jobben ble effektivt utført til avtalt pris og til avtalt tid. Alt virket godt organisert, folkene opptrådte ryddig & hjelpsomt underveis. Jobben virker godt utført; både grunnarbeid og finnish. Ingenting å trekke for, bruker gjerne ATS ved en senere anledning.

Øystein, Sætre, 27. juni 2019

Oppussing av stue,kjøkken og ett soverom

Super fornøyd med hele prosessen. Vi har brukt ATS på et stort prosjekt. Total renovering av kjøkken, stue, gang, soverom, vinduer, dører, vegger, gulv og tak. Vi har hatt dialog med Martin hele veien under prosessen. Og han har ordnet med Elektrikker og rørlegger. Vi hadde selvfølgelig sett for oss hvordan vi ville ha det fra begynnelsen. Og de respekterer våre valg, men kommer med tips og råd under prosjektet. Martin er veldig oppdatert på lover og regler som ikke vi tenkte på. Kan anbefale Ats Byggservice og Martin på det varmeste.

Espen, Drammen, 22. juni 2019

Bygge terrasse ca 35 kvm

Særdeles godt utført arbeid! Dyktige håndverkere. Alt utført etter avtale.

Anette, Drammen, 11. juni 2019

Bygge tak over veranda

Ryddig og enkel prosess. Lett å komme i kontakt med byggherre og gjøre endringer på oppdrag underveis. Jobben utført som avtalt med godt resultat.

Lars, Kongsberg, 11. juni 2019

Utbedringer på veranda

Er fornøyd med kommunikasjon underveis og arbeidet som ble utført. Bruker gjerne Ats Byggservice igjen til senere oppdrag.

Torbjørn, Drammen, 9. juni 2019

Renovere hus-fasade

Pusset mur i 1. Etage - meget godt fornøyd med resultatet. Byttet alle vinduer og kledning i 2 etage. Godt utført. Lett å forholde seg til. Hyggelige.

Fredrik, Drammen, 23. mai 2019

Søppel-/postkasseskur x 2

Fornøyd med hele prosessen.

Helge, Lier, 15. mai 2019

Helrenovering av 4kvm bad

Pålitelig og løsningsorientert.

Tobias, Kongsberg, 30. april 2019

Demontering og montering kjøkken. male/slipe og lakke vegger/gulv

Bra resultat. Undervurderte omfang og tid, så det ble en del slurv og hastverksarbeid på slutten.

Elisabeth, Asker, 29. april 2019

Maling av diverse ute og inne. ca 20-25m2

Arbeid ble startet raskt og raskt ferdig.

Bendik, Svelvik, 17. april 2019

Gulvlegging,riving av vegg og sette opp lettvegg.

Ryddige i hele prosessen, forutsigbare. Dyktige håndverkere som gjorde et godt arbeid med nøyaktighet og presisjon. Hyggelige, imøtekommende og løsningsorienterte. Veldig fornøyd med ATS Byggservice og kan absolutt anbefale dem.

Lene, Vettre, 11. april 2019

Fjerne platting/veranda og legge ny i tre.

Vi skulle bygge platting. Kontaktet firmaet i midten av uken. Førstkommende mandag var de i gang, og på fredag var alt ferdig. Pent utført arbeide! Kom pressis. Ryddig arbeidsplass. Alle var hyggelige og pressise. Engelsktalende.

Gerd, Sande i vestfold, 10. april 2019

Legge parkett på 2 soverom,bytte dører og utvide en terrasse.

Satt opp ny terrasse hos oss, kjempefornøyd med den, bytter dører og la nytt gulv på 2 rom, de jobbet meget effektivt og gjorde en veldig bra jobb. Kontakter de nok ved neste oppussingsobjekt.

Wenche, Krokstadelva, 9. april 2019

Renovering/oppussing enebolig

Brukte lengre tid en planlagt.

Trond, Gullaug, 6. april 2019

Maling av og litt snekkertjenester i enebolig på konnerud

God kommunikasjon, holder det de lover og leverer til avtalt pris.

M., Drammen, 17. jan. 2019

Henge opp kjøkken

Gjorde en veldig god jobb. Viste at dette hadde de kunnskap om og var bra på å finne løsninger. Anbefales.

Svein-Morten, Vestfossen, 27. nov. 2018

Vurdering/utbedring av inngangsdør

Vell gjennomført.

Jan, Drammen, 31. okt. 2018

Bytte dør og vindu

Hyggelig kommunikasjon, prosjekt utført raskt og bra og iht tidsplan og budsjett. Jeg handler gjerne igjen.

Loa, Asker, 12. okt. 2018

Bygging av terrasse

Møtte opp til avtalt tid og utførte jobben raskt og riktig.

Torbjørn, Lierskogen, 12. okt. 2018

Bytte av benkeplate kjøkken

Kunne stille opp på kort varsel og gjorde en god jobb. Resultatet ble supert! Anbefales.

Synne, Drammen, 28. sep. 2018

Flislegge vegger og gulv på bad (~9m2)

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort, men det ble en del dyrere enn prisoverslaget.

Jan, Gullaug, 3. sep. 2018

Utbedring av skjevt tregulv

Effektive og imøtekommende!

Tom-Erik, Drammen, 30. aug. 2018

Sette opp to vegger og en dør for å lage nytt soverom

Veldig bra. Alltid på tida. Pent og rent utført.

Tony, Drammen, 31. juli 2018

Male hus innvendig

De kom når de skulle, malte vegger og tak innvendig to ganger til en fornuftig pris. Null malingsøl.

Roy, Sætre, 31. juli 2018

Forlengelse av garasje fra 680cm til 860cm

Kom til avtalt tid og gjorde en meget god jobb. Anbefales til det sterkeste. Fikk valget mellom timepris samt at jeg stod for alle materialer, eller fastpris for alt sammen. Gikk for timepris. . . . . Det viste seg at jeg ikke sparte noe på det. Det forteller meg at høvding Knut har stålkontroll på det han driver med!

Jean-Michel, Steinberg, 9. juli 2018

Gipsing av 26m2 tak. haster

ATS Byggservice tokk haste oppdraget for meg allerede dagen etter anonsen ble lagt ut. Hadde lagt ut 2 jobber samme dag. Gipsing av tak og fjerning av bærevegg. Begge jobbene Ble utført veldig bra og bare få timer dagen etter. Kan anbefale ATS Byggservice som snekkerfirma.

Runar, Drammen, 28. mars 2018

Avretting betonggulv

Fikk tilbud muntlig med avtalt fratrekk dersom jeg selv gjorde priming. Jobb ok utført, men de sendte faktura som lå 35% over avtalt og påsto at tilbudet var uten materialer. Jeg varslet høflig at fakturaen måtte være feil. 2 måneder senere varsler de inkasso og "ser deg i forliksrådet", selv etter at jeg har foreslått en viss økning i beløpet. Sørg for skriftlig avtale og vær oppmerksom på "lure" endringer. Ikke bra.

Petter, Asker, 24. feb. 2018

Skjere ut i tak til trapp.

Kom ikke til avtalt tid. Og utførte ikke jobben til avtalt pris. Vi ble også overrasket da regningen kom, da vi ble belastet for kjøring og lunsj. Dette ble vi ikke informert om på forhånd.

Anette, Svelvik, 2. feb. 2018

Montering av ny garasjeport åpner.

Raske til å ta kontakt og komme på befaring. Hyggelig sjef, jobben utført neste dag. Veldig fornøyd.

Lena, Drammen, 25. jan. 2018

Bytte foring og lister rundt vindu og verandadør

Vi var veldig fornøyd med ATS. De var effektive og grundige, og fleksible da jobben viste seg å være mer omfattende enn antatt. Holdt det de lovet, både på tid og pris. Sjefen fulgte opp, både på telefon og ved å møte opp fysisk. Anbefales.

Anne, Lierskogen, 13. des. 2017

Parkett

Veldig fornøyd med legging av parkett! Pent utført, og de holdt avtaler!

Hanne, Asker, 14. nov. 2017

Riving av mursteinspeis

Kjapt og bra utført jobb.

Armand, Asker, 24. okt. 2017

Transport med montering

Vedrørende flytting av møblller. Firmaet ATS Byggservice AS , demonterte , flyttet og monterte på nytt i løpet av kort tid ! Ryddig, raskt og pent arbeid! Anbefales.

Maria, Drammen, 3. okt. 2017

Sette inn ny utgangsdør

Hei! Veldig bra. Kan absolutt anbefales. Veldig nær fem stjerner, men da måtte de ryddet litt bedre etter seg og tatt med søpla.

Stian, Asker, 7. juli 2017

Sparkling og maling tak

Malejobb i tak som ble utført veldig bra. Fikk jobben gjort veldig raskt etter vi ble enige om avtale og jobben ble gjort til avtalt kvalitet og pris.

Kristian, Drammen, 22. juni 2017

Renovere stue

Veldig fornøyd med Ats Byggservice. Har bestilt dem til et nytt oppdrag. Kan anbefales.

Raymond, Reistad, 12. juni 2017

Bygging av platting

Raskt, ryddig og strøkent arbeid.

Suzanne, Drammen, 6. juni 2017

Oppussing barne/soverom

Meget godt fornøyd. Dyktige og effektive håndverkere. Jobben ble særdeles raskt utført og pent gjort.

Tine, Drammen, 10. mai 2017

Renovere bad

Jobben ble bra utført til avtalt tid og pris. De er allerede i gang med oppdrag nr 2 hos meg. Anbefales!

Henrik, Vollen, 27. mars 2017

Skifte kledning,etterisolere,skifte vinduer og dør

Kunne ikke bedt om bedre folk ! Jobben utartet seg til å bli vesentlig mer omfattende enn beskrevet i anbudet og gjengen tok på seg resten med strak arm til en svært så anstendig pris. Innebar blandt annet riving av gammelt gulv, legge nytt laminatgulv, gipsing av tak og vegger, montere garderobe, redde kjøkkenet som vi ikke var helt heldig med leverandøren av, diverse flytting av røropplegg ++ Kort fortalt omtrent total renovering innvendig.

Christine, Lierstranda, 13. mars 2017

Rive ut badekar,flise over og sette inn dusjhjørne og opplegg for vaskemasin

ATS Byggservice pusset opp badet mitt og alt ble som planlagt ned til minste detalj, selv om jeg var bortreist. De var raske til å hive seg rundt, og jobben gjort på fire dager uten noe tøys. Kan anbefale dem for rask og trygg jobb.

Geir, Drammen, 12. mars 2017

Total renovering av to små bad på tranby,lier.

Veldig fornøyd med jobben som har blitt gjort med å totalrenovere to bad fra grunnen, de holt seg til seg til den prisen som ble forespeilet. Lett å ha med å gjøre og jeg følte at mine ønsker ble hørt og oppfylt på beste måte. Disse guttene kan jeg virkelig anbefale videre.

Christian, Tranby, 5. mars 2017

Endring på renovering av lite bad

Godt utført jobb. Ferdig som avtalt både kvalitet og tid. Vil velge dem hvis behov for mer håndtverker arbeid.

Stein, Lier, 21. des. 2016

Montere vannbordbeslag på hustaket

ATS B. Kom for å se på jobben som skulle gjøres, og vi ble enige om hva som skulle gjøres og en pris. Montere vannbordbeslag er en grei jobb å sette pris på også. Prislappen derimot ble en helt annen enn avtalt: istedenfor 8000. - ble det nesten 11000. - til tross for at det ikke ble gjort noe tilleggsarbeid. Dette anser jeg som useriøst, og jeg vil ikke bruke dem igjen.

Alexandra, Lier, 19. des. 2016

B30 dør må byttes ut

Raskt og effektivt. Mye billigere en konkurentene.

Selcuk, Drammen, 18. des. 2016

Bytte av to stuevinduer og 3 soveromsvinduer - inkludert 3 lags vinduer med solskjerming

Ferdig til avtalt tid og til avtalt pris. Hyggelige og proffe håndverkere.

Lars-Erik, Solbergelva, 12. des. 2016

Oppmåling av kjøkken

Kom som ,avtalt, kjempe service. Vil bruke igjen.

Anita, Drammen, 25. okt. 2016

Snekkerarbeid

Meget bra utført.

Dag, Drammen, 9. okt. 2016

Bygge opp ett nytt bad og pusse opp det gamle badet

Dette firmaet er ikke det jeg vil kalle seriøst. Blide å greie så lenge de holder på, men de er nok ikke er så rutinerte til å pusse opp bad som de hevder. Det er ikke tatt hull gjennom veggen til vifte og toalett er feilmontert. Ingen dokumentasjon.

Arild, Mjøndalen, 8. okt. 2016

Skifte vinduer

Vi hadde en avtalt pris, jeg hadde bedt om blekk da det var befaring. Det var utelatt i tilbud som jeg mottok. Arbeider påførte flere skader hos meg som dog ble rettet opp. Arbeidet ble 20000,- dyrere enn avtalt, lurt å sjekke grundig hva tilbudet dekker.

Ann-Sissel, Drammen, 26. sep. 2016

Støpe kjellergulv

Jobben ble gjennomført til avtalt tid og pris. Hyggelige folk!

Eilif, Asker, 11. sep. 2016

Sette inn bod dør

Kom til avtalt tid, jobben gjennomført til avtalt pris. Kjempefornøyd!

Elisabeth, Drammen, 11. juli 2016

Kjøkken,sov,stue,terrasse/plattinger

MYE dyrere enn opprinnelig prisoverslag, ikke proff snekkerarbeid, overholdt ikke tidsfrister, ingen forhåndsinformasjon om månedslange ferier, manglende samkjøring med elektrikere. Styr unna!

, Nesoddtangen, 2. juli 2016

Kjøkken,sov,stue,terrasse/plattinger

MYE dyrere enn opprinnelig prisoverslag, ikke proff snekkerarbeid, overholdt ikke tidsfrister, ingen forhåndsinformasjon om månedslange ferier, manglende samkjøring med elektrikere. Styr unna!

, Nesoddtangen, 2. juli 2016

Ferdiggjøre gang

Raskt og bra gjennomført! Fornøyd!

Stian, Drammen, 30. juni 2016

Fjerne en stor skyvedør/glassdør-vindu i stue.

Flinke folk i arbeid og ikke minst kjappe! Blei sagt en pris før vi valgte disse,ba om prisoverslag noe jeg er opptatt av så ikke det blir endringer i pris osv men fikk beskjed at det ikke var nødvendig. Å desverre blei prisen MYE dyrere! ! Føler oss lurt:.

Siv, Sande i vestfold, 15. juni 2016

Fjerne en stor skyvedør/glassdør-vindu i stue.

Flinke folk i arbeid og ikke minst kjappe! Blei sagt en pris før vi valgte disse,ba om prisoverslag noe jeg er opptatt av så ikke det blir endringer i pris osv men fikk beskjed at det ikke var nødvendig. Å desverre blei prisen MYE dyrere! ! Føler oss lurt:.

Siv, Sande i vestfold, 15. juni 2016

Renovere baderom

Fikk en veldig god pris så endte med å ta hele badet uten egeninnsats. Veldig effektive, men opplevde endel misforståelser. Arbeiderne var hyggelige og dyktige, men opplevde at de "klaget" noe over arbeidet, reisevei og noe lite løsningsorienterte.

Camilla, Tofte, 5. mai 2016

Hoveddør og sidefelt

ATS Byggservice var flinke og raske. Videre var de ansatte og lederen blide/hyggelige. Kan stert anbefales.

Rita, Spikkestad, 19. nov. 2015

Oppigging og bytte gulvfliser på bad. skjekking av fliser på vegg,bytte baderomsinnredning.

Alt gikk bra. Ytet ekstra hjelp som kjøp av toalett.

Gunn, Vestfossen, 5. nov. 2015

Sette inn to vinduer i steden for en på 2 etasje.

Vi er kjempefornøyde. Flinke og raske gutter som utførte jobbet på avtalt tid. Regningen ble litt lavere en avtalt! Kjempe bra jobbet. Kommer sikkert til at ringe de neste gang jeg trenger snekker.

Haflidi, Hokksund, 16. okt. 2015

Oppføring av lettvegg

Kun positive erfaringer med ATS Byggservice. Anbefales på det varmeste. Bruker dem gjerne igjen.

Steinar, Tranby, 20. juli 2015

Flislegge vegger + montering av innredning

Kan anbefale andre og også benytte ATS Byggservice AS. Flott håndtverksmessig arbeid til avtalt tid.

Trygve, Asker, 7. juli 2015

Legge noen takstein,prisantydning på verandalegging

Det ble bare til at han byttet verandadør,prisen ble mye høyere enn avtalt,og jeg ville derfor ikke bruke han til takbytting og terrassebygging,men brukte et annet firma.

Elisabeth, Lier, 4. juli 2015

Lage bad i ledig rom i sokkeletasje

Vi er fornøyd med jobben som ble gjordt. Flinke og hyggelige arbeidere.

Dagfinn, Åros, 23. juni 2015

Bytte balkongdør

Raskt og enkelt, reparerte døren i stedet for å bytte den.

Ronny, Drammen, 19. juni 2015

Montering ytterdør og innerdør

Veldig flinke snekkere som utførte vanskelig arbeid i ett gammelt hus.

Morten, Svelvik, 13. juni 2015

Bytte vinduer

Bytte 3 små og 3 store vinduer. Ats Byggservice kom som avtalt og gjorde en kjempe bra jobb,selv med noen ekstra utfordringer underveis (feil mål av vindu fra min side). Kan trygt anbefales. Jeg har satt de i arbeid igjen,nå med lydgulv og laminat.

Kjell, Asker, 8. juni 2015

Varmeelement i badgulv

Fornøyd med utførelse av oppdraget. Bra organisert og ferdig til avtalt tid. Vil nok vurdere å gå for fastpris ved senere anledninger. Påløp noen flere timer enn håpet.

Mads, Tranby, 3. juni 2015

Sette inn en dør i en kjellertrapp

Flinke og blide og arbeidsomme folk.

, Drammen, 12. mai 2015

Skifte vinduer

Godt arbeid til avtalt pris.

Jan, Drammen, 8. mai 2015

Bygge levegger

Raskt og bra gjennomført på veldig kort tid til avtalt pris.

Jostein, Hyggen, 29. april 2015

Lydisolert vegg / tak mellom hybel og egen bolig

Kom på befaring til avtalt tid og ga raskt et konkret tilbud på setedet. Jobben ble godt gjennomført til avtalt tid og avtalt pris.

Espen, Gullaug, 7. april 2015

Legge nytt gulv i stua

Jobben ble bra utført og resultate ble bra! Eneste minus var at de kappet laminaten inne så vi måtte vaske huset i 2 dager etterpå for å fjerne all sagflisen som lå overalt!

Silje, Sande i vestfold, 2. april 2015

Legge laminat/parkett

Gulvlegging med en liten ekstra jobb :-) kjempe flinke gutter. Som var raske og efektive. Dette er et firma jeg vil bruke igjen på andre ting som må dukke opp. Vil anbefale disse videre .

Robert, Hokksund, 8. mars 2015

Skifte balkongdør

Greit og raskt utført.

Øivind, Stabekk, 15. feb. 2015

Skifte 3 vinduer + en balkongdør

Hyggelige folk som gjorde jobben på en ryddig og effektiv måte. Fikk tilbud om etterisolering av en vegg, hvilket jeg takket ja til og er veldig fornøyd med det. Et firma jeg absolutt vil anbefale andre å bruke.

Hege, Rykkinn, 22. des. 2014

Reperasjon/bytte takstein/vannlekkasje fra tak

ATS gjorde en god jobb og var veldig raske,jeg vil anbefale ATS Byggservice,bare pluss fra min side :) Jeg kommer til å bruke dem senere å :).

Rune, Svelvik, 3. des. 2014

Skifte svalgangsdør/ytterdør

ATS kom på befaring noen dager før arbeidet ble gjort hvor vi ble enige om pris. De møtte senere opp til avtalt tid og utførte en utmerket jobb. Kan anbefales.

Tore, Bærums verk, 25. nov. 2014

Skfte ut 6 stk vinduer og 2 utgangsdører

Gjorde en god jobb, hyggelige og flinke arbeidere. Til avtalt pris.

Dagfinn, Åros, 24. okt. 2014

Bytte av tak

Er veldig fornøyd med at vi valgte disse. De gjorde en fantastisk jobb, hyggelige folk og god oppfølging. Anbefalles på det sterkeste. . .

Thorbjørn, Hvittingfoss, 22. okt. 2014

Skifte av 3 vinduer

Kom på befaring presist til avtalt tidspunkt, kom til avtalt tid for gjennomføring av oppdraget som ble gjennomført til vår tilfredsstillelse og til avtalt pris, ingen overraskelser.

Sven, Tranby, 17. okt. 2014

Avrette stuegulv.

Jobben ble utført raskt og effektiv og til enhver tid tilgjengelig på tlf etc. Kom til avtalt tid hele veien. Overholdt ikke pristilbudet og sluttsummen ble vesentlig høyere en avtalt. Resultatet var ikke tilfredstillende utført. Vil ikke bli brukt igjen.

Stian, Klokkarstua, 1. okt. 2014

Sette inn vinduer og sette opp innevegg

Veldig fornøyd på alle måter. Jobbet raskt og løste et problem som oppstod på en utmerket måte.

Britt, Sylling, 23. sep. 2014

Oppussing av rekkehus.

Dem satte i gang raskt etter vi hadde inngått avtale. Men følg med på hva som kommer med i kontrakten, da dette kan vike fra befaringsrunden. Stor del av oppdraget var malingsarbeid, noe som ikke ble tilfredsstillende. Anbefales ikke videre av oss.

Tormod, Tranby, 7. sep. 2014

Legge parkett

Vi er veldig fornøyd med jobben de gjorde hos oss. De kom til avtalt tid og hentet materialene for oss uten ekstra kostnad. Resultatet ble veldig bra. Anbefales!

Janne, Lier, 3. sep. 2014

Legge tak

Flinke folk som gjør jobben som avtalt. Godt håndtverk. Jobber gjerne lange dager for å få jobben ferdig. De har fått et oppdrag til av meg.

Torkel, Spikkestad, 6. aug. 2014

Totalrehab av soverom

Kom som avtalt og holdt oss orientert underveis. Veldig behagelig kommunikasjon. Jobbet på timer og skrev korrekt antall timer. God kvalitet og løste oppdukkende utfordringer.

Kåre, Vettre, 5. aug. 2014

Montere vinduer og innvendig dører

Svært hyggelige priser og meget hyggelige arbeidere. Effektive og nøye utført oppdrag. Vi skal bruke de igjen på større oppdrag som bla utbygging og murearbeid. Strålende fornøyd.

Tor, Billingstad, 10. juli 2014

Verandadør

Positiv behandling, tilbakemeldinger og kontakt. Vil bruke de igjen. Anbefales.

Eirik, Bekkestua, 4. juli 2014

Slipe og male trapp

Pålitelige og flinke.

Kristin, Holmsbu, 15. juni 2014

Parkett i gang

Veldig fornøyd med utført jobb. Punktlighet og bra pris, gjør også at jeg vil anbefale ATS byggservice.

Charlotte, Gjettum, 28. feb. 2014

Innendørs vegg med dør og to vinduer

De holder hva de lover, utfører et meget godt arbeide på riktig tid, og spesifiserer regningen tydelig i henhold til avtale. Underveis holder de arbeidsplassen ryddig og kommuniserer godt. Dette er gode håndverkere jeg gjerne benytter igjen. Tusen takk.

Leif, Stabekk, 4. feb. 2014

Sette inn kattedør i ytterdør

Flotte, hyggelige og behjelpelige, gir beskjeder og holder avtaler, tok også en jobb på sparket, alt utført meget bra! ! Anbefales på det varmeste!

, Svelvik, 8. jan. 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart