Siste evalueringer (48)

Skifte kledning,2 vinduer og takrenna

Utrolig effektive og et godt resultat. Dessuten hyggelige, grei kommunikasjon og rimelig pris.

Astrid Kvernmo, 21. jan. 2019

Hyttetak og platting

Fine folk, men en av de ansatte, som hadde fått beskjed om å reise hjem, benyttet hytta vår til å markere sin misnøye. Daglig leder ryddet opp på en fin måte, men opplevelsen var en strek i regninga. Raske og effektive. Tror vi hadde en uheldig opplevelse, og jeg ville nok ikke nølt med å bruke firmaet igjen.

Jarle Eriksen, 5. april 2018

Rekkverk på terasse

Rekkverk ble gjort ferdig i rekord fart, veldig fornøyde med både arbeid og håndverkere.

Tore Løken, 15. nov. 2017

Legging verandabord

Jeg skjønte fort at dette var fagfolk. Jobben med å legge verandabord ble raskt og pent utført. Vi hadde kjøpt dyre materialer og var opptatt av kvalitet på arbeidet. Dette ble innfridd.

Lars Winsvold, 28. okt. 2017

Oppussing av leilighet

Veldig fornøyd med firmaet. De har på kort tid åpnet opp vegg fra kjøkken til stue, lagt nye gulv og satt inn nye dører, satt på veggplater og tettet trapp! . De har funnet gode løsninger for meg som har spart meg for ekstra utgifter. De har vært effektive, nøyaktige og faglig dyktige. Tusen takk for svært god gjennomført jobb! Lise J.

Lise Jakobsen, 29. sep. 2017

Bytte kledning. utvidelse av garasje. utvidelse av veranda. bytte viduer

Veldig fornøyd med jobben de har gjort. Lett å kommunikasjons , flink og jobber veldig kjapt.

Gurprit Singh, 7. aug. 2017

Innreding av kjeller 67 kvm

Jobben gjaldt innredning av kjeller inkludert nytt bad. Jobben ble gjort nøye og til avtalt tid og pris. Arbeiderne var hyggelige og snakket greit engelsk. De hadde mange gode forslag underveis. Vi bruker disse gjerne igjen ved en annen anledning.

Agnete B Eriksen, 17. april 2017

3 vegger + veranda,2-mannsbolig

Raskt, effektiv og god jobb utført til avtalt pris. Veldig fornøyd! Sjefen snakker kun engelsk, men godt. Arbeiderne kan være vanskelig å snakke med men det er bare å bruke sjefen som tolk.

Petter Elders, 12. aug. 2016

Riving og nybygg

Ok jobb, men bør ha en ansvarlig snekker/kontaktperson.

Espen Hjardar, 26. mai 2016

Bygging av veranda med nytt inngangsparti

Flotte mennesker, flott arbeid. Veldig fleksible, og til å stole på. Anbefales sterkt.

Liv Therese Dalin, 24. april 2016

Utvidelse av hytte - utvending arbeid

Vi valgte firmaet ut fra gode referanser, og vi fikk en fornuftig pris. Firmaet utførte veldig nøyaktig og pent snekker- og murerarbeid. Det var en del utfordringer pga. Setning. Alt ble løst bra. Vi er veldig fornøyd med firmaet.

Jostein Olseng, 24. april 2016

Utskiftning av vinduer og bytte kledning

Har bare positiv tilbakemelding. Fikk pris på forhånd. Pent utført arbeid, ikke noe tull. Vil anbefale dette firmaet til andre.

Helene Begby, 28. feb. 2016

Isolere og sette på tak,vegger og gulv i kjellerrom

Veldig bra utført. Holder det de lover. Vi hadde en god kommunikasjon hele veien. Supre folk!

Silje Johansen, 24. sep. 2015

Renovering av garasje

Utrolig flinke folk, lett å forholde seg til, kom til avtalt tid og gjorde en veldig bra jobb! Vil virkelig anbefale disse.

Espen Amundsen Kronberg, 16. sep. 2015

Innvendig rehabilitering,haster.

Flinke, raske og effektive. Meget godt sluttresultat. Bruker de garantert igjen.

Fredrik A. Hauge, 7. sep. 2015

Bytte deler av kledning på gavl-vegg på liten enebolig.

Dyktig snekker. Gjorde en kjempe jobb. Nøyaktig. Men litt trege med å komme tilbake og fullføre jobben som avtalt. Kommuniserer kun på engelsk. Vil anbefale firmaet på det sterkeste, og vil bruke de ved senere behov.

Kjetil Wisting, 5. sep. 2015

Skifte takstein,beslag på pipe og kle om halvannen vegg + div

Jeg er veldig fornøyd med jobben. Flinke og nøyaktige håndverkere som jobbet effektivt. Jeg kommer helt sikkert til å bruke firmaet igjen ved behov.

Arne-villy Skrøder, 3. sep. 2015

Legge platting

Dialogen har vært god, jobben ble gjort raskere enn forventet. Jeg ba om endring underveis uten at det skapte problemer:) vil absolutt anbefale dette firmaet! !

Ingrid Korn, 28. juli 2015

Skifte kledning,vinduer og dører

VS Byggservice AS tok kontakt nesten med en gang jobben var lagt ut og befaring avtalt kort tid etter dette. Veldig grundige og seriøse og har hele veien kommet med forslag til løsninger ettersom jobben ble mer omfattende enn antatt. Jobber kjapt og profesjonelt og vi har opplevd de som veldig "service minded" Vi vil absolutt anbefale VS Byggservice og kommer garantert til å benytte oss av deres tjenester igjen.

Tore Nilsen, 20. mai 2015

Skifte av takrenner

Rask og effektiv jobbing. Visste hva de drev med. Fjernet byggavfall Kommunikasjon på engelsk, men det funka greit. Bra pris ift konkurrentene.

Ole Petter Finess, 20. mars 2015

Bygge terrasse på hytte i onsøy,fredrikstad

VS Byggservice fremsto som profesjonelle og seriøse. Arbeidet ble raskt utført, og resultatet er håndtverksmessig fint.

Olav Lysne, 3. feb. 2015

Tilbygg (hus)og nybygg (garasje)

ELENDIG planlegging, ingeting skjedde til fristen, eller etter avtale. Skyldte mye på oss som utbyggere på at vi ikke hadde gjort ting i stand til de skulle gjøre de forskjellige tingene. Det har blitt et MYE dyrere prosjekt enn antatt, og har tatt over 4 mnd i stedet for 4-5 uker som estimert. Lederen har ikke kontroll, snekkerne er derimot kjempeflinke og gjør veldig bra jobb - ingenting å utsette på det. !

Grete Hereid, 29. okt. 2014

Bytte kledning,vinduer og etterisolering

Oppdrag; bytte kledning, etterisolere, bytte ut alle vinduer og ytterdører, samt bygge ny terrasse. Skal nevnes at det er et gammelt og krevende hus. Alt i alt ble jobben utført til avtalt pris, kvalitet og ikke minst god service. Bruker dem gjerne igjen. Hvis det er noe jeg skal utsette på så er det at det meste av kommunikasjonen går på engelsk, men det er ikke noe problem for de som kan språket.

Albert Gubetini, 1. okt. 2014

Ny ytterkledning og skifting av vinduer og dører på enebolig

Oppdraget ble godt utført til avtalt pris, dog en uke lengre enn avtalt. Firmaet hadde andre hastejobber som i perioder fikk prioritet. Ikke uvanlig. Snekkerne var hyggelige, høflige og lett å kommunisere med. All kommunikasjon gikk på engelsk. Anbefales!

Einar Leakim Bernhard Ingvaldsen, 17. sep. 2014

Legge nytt tak

VS Byggservice AS skulle legge nytt tak på huset vårt. Det viste seg at arbeidet ble mer omfattende enn vi hadde planlagt, men firmaet løste de nye utfordringene på en svært god måte. Vi erfarte at VS Byggservice er et ryddig og pålitelig firma, med svært effektive og profesjonelle ansatte med høy arbeidsmoral. Vi vil absolutt anbefale andre å benytte firmaet.

Laila Hagen, 20. mai 2014

Oppsett av anneks,buvik 11,5 m2

God kundebehandling og pris. Utført til avtalt tid og kostnad.

Per Arne Karlsen / Thor Mella, 2. mai 2014

Bygge utvendig bod på 15m2

Flinke, raske og effektive i sitt arbeid! Det ble noe dyrere, men produktet ble også bedre enn hva som var tiltenkt.

Vidar A. Løken, 28. april 2014

Rehabilitering av garasje

Avtalt malejobb kunne ikke gjøres pga. Forsinkelser. All kontakt pågikk på gebrokken Engelsk. Kontrakt ble drøftet, men aldri signert. Resultatet ble imidlertid bra til slutt.

Ulrich Heuberger, 9. des. 2013

Bytte av litt kledning og vannbord

Veldig fornøyd med deres tjenester. Kommer til og bruke de i fremtiden også.

Magne Markussen, 28. okt. 2013

Oppussing av leilighet

De kom til tiden som avtalt. Gjorde en god jobb. Selv om de var fra Litauen gjorde vi oss forstått med hverandre, så disse er å anbefale for andre.

Roy Johannesen, 15. okt. 2013

Ta ned gamle plater på låvetak og legge nye

Er veldig fornøyd med utførelsen av jobben. Det mangler dessverre mye på norskkunnskapene. Ryddig og fint var det når de var ferdige. Kan trygt anbefales.

Roar Larsen, 10. sep. 2013

Male hus innvendig (1-10 august)

Fantastisk flinke folk som virkelig gjorde en god jobb. Fin dialog med sjefen, der vi fikk gode råd om hva som burde gjøres. Trivelige malere som virkelig kan jobben sin. Kan anbefales på det varmeste, men prøv å få en fast pris for egen oversikt.

Lars Espen Kristiansen, 22. aug. 2013

Oppussing av ca. 60 m2 leilighet

Jeg er veldig fornøyd med jobben de har gjort, kom en faktura på materialer noe sent da jeg trodde jeg hadde betalt alt ved de to første. En for materialer og en for arbeidet, men er fornøyd. Ikke var det problemer med kommunikasjonen heller synes jeg, vi gjorde hverandre forstått. Dette firmaet er å anbefale.

Roy Johannesen, 2. aug. 2013

Fjerne gammelt tregulv

Jobben ble utført i all hovedsak etter avtalen.

Raymond S. Waage-abrahamsen, 28. juni 2013

Ny terrasse på hytte på vikane utenfor fredrikstad

Bedriften gjorde en fin jobb til avtalt pris og avtalt tid. Litt kommunikasjonsproblemer med noen av gutta som hadde dårlige engelsk kunnskaper, men det løste seg. Kan anbefales.

Øistein Gjølberg Karlsen, 23. juni 2013

Legge smart panel til og trappehus

Gutta stod på fra morgen til kveld, kom med gode ideer til løsninger og vil anbefale dem videre.

Anne Messelt, 12. juni 2013

Skifte kledning på 2 yttervegger

Hyggelige karer som gjorde en fabelaktig jobb gode løsinger og gjorde ting bedre og smartere enn jeg hadde håpet på skal garantert bruke dem igjen og stiller gjerne som referanse for dem Mvh Torbjørn Eriksen.

Torbjørn Eriksen, 11. juni 2013

Terrasse/platting med lettak på hytte i strömstad

Vi er svært godt fornøyd med arbeidet. Bunnsolid og ordentlig jobb er gjort med skikkelig materialvalg og rette dimensjoner. Den lille dialogen jeg hadde med arbeiderne gikk på engelsk. Anbefales på det varmeste og VS Byggservice skal vi benytte igjen! !

Anders Øivind Lunde, 21. mai 2013

Bytte vinduer

Jobben ble utført raskt og effektivt. Hyggelige mennesker som alltid var tilgjengelige ved spørsmål og behov. Anbefales på det sterkeste!

Hoang Le, 28. april 2013

Ny platting og skifte av vinduer/dører på hvaler-hytte

Møtte til befaring som avtalt. Oppstart som avtalt. Veldig serviceminded. Svarte på alle henvendelser raskt. Påpekte også ting som burde gjøres (av mindre ting) pga råteskade etc. Fleksibel i forhold til endringer vi gjorde underveis. Vi er veldig fornøyd med arbeidet så langt - både pris og utførelse - og kommer til å benytte bedriften om igjen.

Veslemøy Nestvold, 23. april 2013

Flislegging av vaskerom / tiling of utilityroom.

Veldig fornøyd med VS Byggservice. De møtte opp til rett tid. Jobbet godt og brukte ca så lang tid som anslått. God pris og godt handverk.

Stein Mediå, 10. feb. 2013

Noe sparkling + maling av tak og vegger,ca. 70m2 grunnflate

Det kom to dyktige malere med øyne for finish. Godt utført, til fornuftig pris. Ingen problem å avtale endringer og tilleggsarbeider etter hvert. De hadde rett verktøy til jobben, og jobbet derfor effektivt. Anbefales.

Kjetil André Lund, 20. nov. 2012

Bytte av 5 stk. vinduer hafslund,sarpsborg.

Befaringsmøtetiden ble holdt. På kvelden mottok jeg tilbud på epost. Jeg er meget fornøyd med hurtig oppstart, prisen og folkelige snekkere. Gutta ryddet og støvsugde etter seg. Disse kontakter jeg igjen ved neste oppgradering. Snakket eng. Jørgen Høydahl.

Jørgen Høydahl, 14. nov. 2012

Vindfang,spydeberg (solbergfoss)

Flinke, effektive, hyggelige og punktlige, profesjonelle håndverkere som gjorde en god jobb og kompenserte for elendig arbeid gjort av en slurvete norrbagge uten snev av yrkesstolthet som hadde klønet det til noe vanvittig. Kommer til å bruke dem igjen.

Tormod Vaaland Burkey, 9. nov. 2012

Oppussing av gang 1etg og 2etg

Kjempeflinke gutter! Gode og hyggelige håndtverkere! Kan anbefales på det sterkeste!

Martin Kirchner, 6. sep. 2012

Flislegge badevegger

Flinke, hyggelige, proffe folk som jobba effektivt og strakk seg langt for å bli ferdige innenfor stramme tidsfrister. Anbefales!

Ann-jorid Pedersen, 30. juli 2012

Takmaling - innvendig - sarpsborg

Håndverkerne gjorde en god jobb innenfor avtalte tidsrammer. Vi ble uenige i forhold til "fix priced" - der prisen som ble angitt ikke var for ferdig utført jobb, men for antall arbeidere som jobbet. Dermed ble prisen dobbelt så dyrt enn tiltenkt!

Liss Jorid Korbi, 11. juli 2012
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2012

i enhetsregistret
Omsetning

9.7

Millioner kroner
 • Egenkapital (%)
  3.5%
 • Likviditet
  1.03%
 • Driftsmargin
  1.8%
 • Gjeldsgrad
  27.7%
 • Lønnsomhet
  5.5%
Regnskapstall (i 1000)
 
2012
2013
2014
2015
2016
2017
Sum driftsinntekter
2231
4603
4629
4372
5870
9695
Driftsresultat
7
206
-80
152
-157
170
Resultat før skatt
1
193
-103
130
-203
137
Årsresultat
0
140
-82
67
-203
217
Roller
Daglig leder
Vygandas Sarka
Styrets leder
Vygandas Sarka
Regnskapsfører
Svein Eriksen
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2012-04-14
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 15-05-2019 21:37:25
Se hele regnskapet til VS BYGGSERVICE AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart