Siste evalueringer (46)

Sparke og male stue

Smartmaler Bygg AS gjorde en svært god jobb i min leilighet. Arbeidet bestod i hovedsak av å helsparkle stuen, soverommet, gang og kjøkken, og male alle overflater. Arbeidet ble utført med høy kvalitet, og de ble ferdige til avtalt tid. De ordnet også flere småting i etterkant uten å ta betalt for det. Jeg vil varmt anbefale Smartmaler Bygg, og jeg kommer til å bruke dem igjen neste gang.

Charlotte Husø, 25. sep. 2019

Helsparkle

Jeg er fornøyd!

Elsabet Sørby, 25. sep. 2019

Maling av 2 soverom og gang

Smartmaler leverte raskt og godt til avtalt lav pris. Vi ble veldig fornøyd.

Ingrid Ruud, 20. sep. 2019

Sparkling av ca 10 kvm fordelt på 2 store og 4 små flater. 2 hjørnejern.

Rama fra Smartmaler gjorde en veldig god jobb, var punktlig og kommuniserte ryddig underveis i prosessen. Kan trygt anbefale Smartmaler og kommer til å bruke dem igjen selv ved en senere anledning.

Andreas Almlid, 18. mars 2019

Sparkling og maling av vegg

Pålitelig og godt håndverk til avtalt tid. Rama og Smartmaler var svært lette å forholde seg til, og kom med gode råd før og underveis i arbeidet. Jeg er svært godt fornøyd.

Eirik Bakka, 14. okt. 2018

Helsparkle,male og legge lister på soverom

Veldig fleksible og grundige håndtverkere. Opptatt av å få det finest mulig, og gjør det lille ekstra slik at du blir fornøyd. Kommer med gode råd og er hele tiden tilgjengelige. Veldig fornøyd og anbefaler dette firmaet videre.

Mathilde Stange Jenssen, 11. sep. 2018

Sparkling av stuetak (ca. 18 kvm) - muligens maling av vegg

Jeg er svært tilfreds med jobben Smartmaler Bygg AS gjorde. De var veldig hyggelige og alltid tilgjengelige. Jobben ble utført effektivt og med solid kvalitet, og vi fikk god hjelp hele veien. Anbefales på det sterkeste.

Kristoffer Nerland, 23. aug. 2018

Maling av ca 100-120kvm

Rama var alltid hyggelig, lyttende og løsningsorientert. Han kom på befaring, var raskt tilbake med tilbud, og de kunne ta jobben med en gang. De var punktlige, og holdt alle avtaler. Da vi påpekte et par mangler på det som var malt av hans medarbeidere så rettet de det opp uten problemer.

Kevin Anders Gaze, 23. april 2018

Maling

Rama og guttene utførte en male jobb hos oss. Seriøse Hyggelige Ryddige Effektive Resultatorienterte Til å stole på - Kunne ikke vært bedre. Fra første møte til ferdigstillelse har alt gått på skinner. Takk!

Ines Berget Haugen, 16. april 2018

Helsparkling av 37 kvadratmeter vegg

Vi kan på det varmeste anbefale Smartmaler Bygg. De hadde rask respons, var effektive og gjorde en grundig jobb. De lyttet til ønskene våre, og kom med gode forslag. De gjorde alt vi hadde avtalt, og til og med litt ekstra. Dette er absolutt et seriøst firma med yrkesstolthet.

Leif Amund Lie, 21. mars 2018

Sparkling og maling av gipsvegger

Svært godt fornøyd med arbeidet som SmartMaler utførte for oss. God finish som ble levert til avtalt tid. Rama kom med gode råd og løsningsforslag i prosessen som jeg satte stor pris på.

Magnus Ruderås, 20. mars 2018

Sparkling og maling. oslo.

Amatørmessig utført. Elektriske uttak devis tettet av sparkel, flere måtts skiftes i ettertid. Tilsvardende for bredbåndsuttaket. Vegger som skulle sparkles rette bukler seg. Maligsøl på dørhengsler etc. Dette og mere til ble påpekt under arbeidet og vi ble da forsikret om at "alt skulle bli så bra tilslutt". Men det ble det ikke.

Torstein Wold, 10. mars 2018

Reparere sprekker i vegg - stue og soverom. mulig maling

Smartmaler gjorde en veldig god jobb hos oss. De kom presis, var ferdig til avtalt tid, og vi er fornøyd. Blerim hos Smartmaler gjorde selv en nøye befaring etter endt jobb. Noen feil som da ble påpekt ble rettet med en gang på en god og grundig måte. Bruker gjerne Smartmaler igjen.

Guri Dahl, 24. feb. 2018

Sparkling av 65m2 leilighet

Startet opp raskt etter befaring. Arbeidet ble ferdig etter antatt tid og resultatet ble veldig bra. God pris. Jeg har anbefalt disse til venner og kjente.

Gude Nicolai Tokerud, 25. jan. 2018

Malejobb i nydalen

Vi er veldig fornøyd med Rama som alltid var hyggelig og lyttet til hva vi ønsket. Når vi påpekte et par mangler på listene som ble malt av en av hans medarbeidere så rettet han opp det dagen etter uten problem. Han arbeider veldig bra med sin bror og resultatet til slutt ble meget bra. Alt i alt en positiv opplevelse med SmartMaler som vi kan trygt anbefalle til andre.

Tomas Langgård, 5. jan. 2018

Malerarbeid innvendig leilighet

Topp utført oppdrag! Innvendig overflatebehandling og maling av leilighet. Puss og maling av vinduer. Flislegging av vegg over kjøkkenbenk. Rask, til avtalt tid, avtalt pris og veldig bra kvalitet. Anbefales!

Kristian Noer, 27. okt. 2017

Fjerne

Hyggelige, dyktige, professjonelle folk som jeg er veldg fornøyd med! Alltid på tilbudssiden, og opptatt av at jobben blir gjennomført 100 %. Anbefales absolutt videre, jeg bruker dem gjerne igjen.

Inga Nielsen Friis, 3. aug. 2017

Maling av 1 soverom

Super service. Rask og effektiv. Han startet på jobben 2 dager etter at han var her for å gi en pris. Grundig jobb og pent resultat. I tillegg var det hyggelige folk :) Anbefales!

Helen Elisabeth Garnaas, 1. aug. 2017

Maling av nytt enebolig

God resultat for Maling for enebolig. Vi er svært fornøyd med SmartMaler. De stiller bra med proff arbeid og veldig behjelpelig over hele malingprosessen. God pris som avtalt. Og flinke malere.

Hamid Zarghooni, 26. mai 2017

Sparkling og maling av 400 m2 nyoppført enebolig

Jeg er veldig glad for at jeg valgte Smart Maler! Jobben ble utført raskt og meget pent. Blerim er svært hyggelig og profesjonell. Han er en perfeksjonist, og det syntes på arbeidet som leveres. Han samarbeidet godt med andre håndverkere, og hadde mange gode råd til oss. Alle han hadde med seg holdt et meget godt nivå og var både hyggelige og effektive. Jeg kommer aldri til å bruke noen annen maler og vil anbefale Smartmaler på det varmeste.

Andreas Strand, 25. mai 2017

Sparkling,pussing og maling av vegger

Leid inn til å helsparklet/pusse/male stue og gang. Ekstra service med malte gulvlister uten ekstra tillegg i prisen. Kjempe fint resultat. God service. Startet og avsluttet til avtalt tid. Ryddig og rent etterpå. Kan anbefales.

Line Marie Iversen, 17. mai 2017

Oppussing loftstue

Vi er veldig godt fornøyde med jobben som ble gjort. Møtte alltid til avtalt tid. Denne bedriften kan vi anbefale på varmeste.

Morten Jervan, 17. feb. 2017

Maling av stue i loftsleilighet

Vi er kjempefornøyde med jobben SmartMaler gjorde. De malte stuen vår i en loftsleilighet på Grünerløkka. Det var kjempegod kommunikasjon og rask og god gjennomførelse. I tillegg var de hyggelige og behjelpelige på alle områder. Vi anbefaler de på det varmeste og kommer selv til å bruke de igjen i andre anledninger. Absolutt et firma du kan stole på!

Sabine Rusch Bolstad, 1. feb. 2017

Helsparkle tak og vegg

Kjempegodt arbeid og hyggelige folk. Vi er strålende fornøyd med jobben. De helsparklet stua og malte vegger og radiatorer og resultatet ble kjempebra. De var alltid lette å komme i kontakt med hvis vi hadde noen spørsmål.

Ragnhild Melbye, 26. jan. 2017

Maling av stue

Vi var heldige som fikk kontakt med Smart Maler. Blerim kom raskt på besøk og startet på jobben like etter med maling av stuen. Blerim er opptatt av at malingen skulle uføres fagmessig godt, så det måtte mer grunnarbeide til hos oss. Og det ble virkelig flott! En helt ny look på stuen. Blerim gjorde helt rent etter seg. Til og med glassbordene ble gjort rene. Inviterte meg inn i rengjort stue med tent lys da han var ferdig. Anbefales på sterkeste.

Unni Nordby Wiggen, 30. nov. 2016

Mahhhhh

Veldig bra oppfølging. Kom med bra tips og alt. Var presis og nøye. Håper du gjør det stort Bleri :) Anbefales. Skal nok en dag pusse 2. Etg og da blir det via dem. Mvh sheroz.

Sheroz Saleem Janjua, 1. nov. 2016

Trenger maler

Valgte Smartmaler til jobben! Noe jeg ikke angrer på! De utførte jobben prikkfritt! Kom på befaring på lørdag og Blerim og hans team utførte jobben på tirsdag med stor nøyaktighet. Fikk faktura på fredag på avtalt beløp! Veldig dyktige og hyggelige karer dette her. Jeg vil anbefale Smartmaler på det varmeste.

Østlandske Betongboring As, 18. okt. 2016

Maling av 3 vegger ca 9kvm per vegg

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Malerne kom til avtalt tid og jobbet fort, ikke noe sløsing av tid. Disse malerne kan virkelig faget sitt og resultatet ble veldig fint. Ga i tillegg gode tips til andre vegger og om annet arbeid i leiligheten. Veldig proaktive og hjelpsomme, det satte vi stor pris på. Kan virkelig anbefale SmartMaler videre!

Andrea Kümmerle, 6. okt. 2016

Maling av hus

Dette firma gjorde en knalljobb fra start til slutt. Veldig hyggelig service og god kvalitet på jobb som ble gjort. Ingen tvil om hvilken maler jeg velger neste gang.

Frode Hammergren, 18. sep. 2016

Maling av leilighet ca 70 kvm

Jobben ble utført innen avtalt tid og til avtalt pris. Synes det er gjort en god jobb hos meg og Ardian som var hos meg jobber raskt og effektivt. Han er hyggelig og har gode forslag til alternative løsninger.

Øyvind Hov Randmæl, 1. aug. 2016

Male leilighet

SmartMaler stilte opp på utrolig kort varsel, og utførte jobben i henhold til avtalt tid og pris. Resultatet ble kjempefint og presist! Kommer absolutt til å bruke disse igjen.

Anniken, 16. juni 2016

Male fasade på hus (del av tomannsbolig)

Vi er veldig godt fornøyd med hele prosessen. Vi fikk inntrykk av at SmartMaler mente det når de sa at det viktigste for dem var at vi skulle bli fornøyd. Og fornøyde er vi! Anbefaler med glede dette firmaet til andre.

Aaste Kveseth, 29. mai 2016

Male vegger og tak i en tom nyere ettroms

Kan anbefale dette firma. Ettroms leilighet ble totalrenovert med maling på alle overflater, samt nytt gulv. Veldig god kommunikasjon.

Andreas Reitan, 22. mai 2016

Male tak,gulv,vegg og hems/garderobe

Jeg er veldig fornøyd med oppdraget. Både pris, jobben som ble gjort og maleren som gjorde det. Utrolig hyggelige folk som virkelig gjør det lille ekstra for å få fornøyde kunder. Vi kommer til å bruke dere igjen!

Mette Morseth, 22. mai 2016

Male og sparkle vegger og karmer (innendørs)

SmartMaler gjorde en kjempejobb hos oss med sparkling og maling av vegger, tak og karmer. Svært dyktige, presise, imøtekommende og hyggelige håndverkere. Anbefales!

Øystein Sørensen, 12. mai 2016

Male stue tak og male vegger

De kom og fikk jobben gjort innen tidsfristen. Jeg kan anbefale disse gutta de kan male.

, 10. april 2016

Sparkling og grunning av stue + listing

Profesjonelle, flinke og veldig hyggelige folk! Vi fikk det akkurat slik vi ville, og de stod virkelig på for at vi skulle bli fornøyde. Anbefaler Smartmaler!

Cecilie Hirsch, 5. april 2016

Rive tapet og sparkle.

Jeg er veldig fornøyd med jobben SmartMaler gjorde hos meg. De kom til avtalt tid og jobben ble gjort til avtalt pris. Resultatet er flott og de gjorde en grundig jobb med å rydde etter at jobben var ferdig. De var veldig hyggelig hele gjengen.

Eirik André Johansen, 3. april 2016

Maling av ferdigmalt listverk

Veldig hyggelige folk som gjorde en god jobb. De var service innstilte og ryddet greit opp etter seg. Vil bruke disse folkene igjen.

Håkon Espegren, 29. mars 2016

Helsparkle 3 vegger i stue

Veldig fornøyd med Smartmaler. Hyggelige og pålitelige folk.

Ida Bjørnstad, 28. mars 2016

Maling innvendig

Veldig flinke, dyktige og gjør jobben innen avtalt tid.

Mukesh Singh Rana, 24. feb. 2016

Male vinduskarmer og gulvlister

SmartMaler utførte jobben til avtalt tid og pris. Presise, nøyaktige og ryddige. Anbefales!

Erik Eckbo, 23. feb. 2016

Male vegger og tak på 20 kvm

Super og effektiv jobb. Fikk malt hele leiligheten til en meget god pris. De skaffet maling og gjorde hele jobben i løpet av en helg.

Siri, 22. feb. 2016

Tapetsere

Veldig fornøyd. Hyggelige, nøye og effektive. Bra resultat! Kan anbefales videre.

Maiken Berg-nielsen, 17. feb. 2016

Tapetsere

SmartMaler kom på befaring og ga oss en pris på jobben samme dag. Neste dag hadde de kjøpt materialer og startet arbeidet. Gutta var punktlige, hyggelige og pålitelige. Anbefales absolutt!

Ingvild Ryggen Carstens, 15. feb. 2016

Male hylle 2.40x3.50 mantar to strøk

Bare skryt! ! Kom på rask befaring og gjorde oppdraget samme dag! Utrolig hyggelig og serviceinnstilt og dro og kjøpte maling for meg da jeg ikke hadde rukket det enda ( fordi han var så rask! ) har totalrenovert hus-hatt mange flinke, men han her er topp!

Silje Aaserud Gorecki, 27. jan. 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart