Siste evalueringer (32)

Nytt inngangsparti og tilbygg på enderekkehus. 2 omganger

Et solid førsteinntrykk som varte gjennom hele arbeidet. Ingen ubehagelig overraskelser, tvert imot. Dyktige folk som kan anbefales på det sterkeste.

Jørgen, Oslo, 19. april 2018

Utbygg av rekkehus

Er meget godt fornøyd med utført arbeid på 12 kvm utbygg av stue med kjeller og terrasse. Graving, støping og oppsetting av tilbygget, samt oppussing av eksisterende stue med gipsplater, sparkling og maling. Arbeidet ble utført på en forskriftsmessig god og ryddig måte. Meget dyktige, pålitelige og hyggelige håndverkere. Punktlige og kom alltid til avtalt tid. Vi kan virkelig anbefale Woodstyle Bygg.

Åse, Oslo, 2. jan. 2018

Totalrenovering og påbygg enebolig

Meget fornøyd med Veiko og hans team.

Anders, Oslo, 11. des. 2017

Tilbygg til bolig på fjellhamar

Er superfornøyd med utført arbeid på 40 kvm tilbygg: Graving, støping, bygging og innvendige arbeider. Hele byggeprosessen har vært en suksess. Alt arbeid er utført på forskriftsmessig og god måte. De ansatte har vært hyggelige og holdt det ryddig gjennom hele perioden. Maling og parkettlegging er også nydelig utført og jeg er superfornøyd. De gir ekstraservice og ønsker at kunden skal være fornøyd. Jeg gir Woodstyle Bygg min beste anbefaling.

Randi, Fjellhamar, 17. nov. 2017

Nytt tilbygg(49 bra) og rehabilitering av fasade

Proffe og flinke håndverkere som gjør en veldig bra jobb. De er også veldig service innstilte og hyggelige. Vi er veldig fornøyd, Woodstyle bygg kan absolutt anbefales!

Truls, Nittedal, 12. mai 2017

Tilbygg av stue/gang 50m2 (1 etg.) uten kjeller. kjellernedgang for eksisterende bygg. opsjon: garasje ca 50m2 som trinn to.

Meget godt fornøyd med jobben. Utført som avtalt og mange gode råd underveis. Ting som har dukket opp underveis har blitt håndtert ryddig og greit. /Dagfinn.

Dagfinn, Lillestrøm, 12. des. 2016

Tilbygg 3x8 m i fire etasjer på 4-mannsbolig,innredning av kjeller,tre bad,oppussing

Veldig ryddige og ordentlige folk. Flinke håndverkere, meget god service, arbeid ferdig til avtalt tid. Utfra prosjektets størrelse var prisen fornuftig. Ikke de aller billigste, men for oss var det viktigere med god fagkunnskap og at de kunne sin TEK10.

Ida, Oslo, 8. feb. 2015

Tilbygg og renovering av enebolig

Tilbudet vi fikk fra Woodstyle Bygg var oversiktlig og ryddig. Gjennomføringen var utrolig godt planlagt, og alt gikk i henhold til planen. De ansatte er veldig kompetente, godt utdannede håndverkere - det var godt å vite at huset var i gode hender. Arbeidet ble utført med pinlig nøyaktighet og gode materialer. Jeg har ingenting å utsette på Woodstyle Bygg og kommer til å bruke de dersom jeg trenger tilsvarende hjelp i fremtiden.

Magnus, Løvenstad, 16. jan. 2014

Utskifting yttervegg i tre/etterisolering og nye vinduer

Vant anbudet på pris og oversiktlig tilbud. Er gjennomført veldig ryddige både på papirarbeid, opprydding og snekkerarbeid! Kom når de skulle og gjorde jobben effektivt, sammenhengende og bra. Lite språkproblem (snakker norsk, noen nyanser i språket ble borte). Forbedring: kunne hatt én kontakt på plassen som fungerte som en slags formann. Utført arbeid: ny kledning, med etterisolering pluss utskiftning av vinduer og balkongdør.

Tom, Hagan, 14. aug. 2012

Påbygg bolig

Kjempefornøyd. Firmaet var lett å komme i kontakt med og var veldig positive. Ingen problemer med befaring. Veldig godt og detaljert tilbud, prismessig helt topp.

Jakob, Lillestrøm, 14. juni 2012

Utskifting av vinduer

Woodstyle gir tett oppfølging og gode råd i anbudsfasen. Fremstår som meget profesjonelle og løsningsorienterte. Konkurransedyktig på pris og jobben utføres meget effektivt. Woodtyle leverte hele veien!

Eivin, Oslo, 5. juni 2012

Legge nytt tak

ANBEFALES! ! ! Vi la ut anbud for bytte av yttertak, takrenner og oppretting. Woodstyle sendte oss et tilbud med detaljert beskrivelse både med tanke på hvordan arbeidet skulle utføres og hva slags materialer som var inkludert i prisen. Prismessig "midt på treet", mens gjennomføring og oppfølging av ansatte og byggmester er enestående. Woodstyle har i tillegg satt inn 3 stk takvinduer, byttet og forsterket hanebjelker og dragere innvendig. ANBEFALES.

Oddgeir, Fetsund, 29. mai 2012

Skifte tak på enebolig

Woodstyle Bygg skiftet tak, undertak, kledning og isolasjon hos oss i april 2012. Arbeidet ble utført til avtalt pris og tid, og med et meget godt resultat.

Vegar, Oslo, 14. mai 2012

Utskiftning av takstein,undertak,beslag,etc. på 2 etasjers enebolig

Woodstyle Bygg utførte en takomleggingsjobb hos oss i mars 2012. Arbeidet ble utført profesjonelt og effektivt, og vi er svært fornøyd med resultatet. De gjennomførte en grundig befaring, sendte tilbud og kontrakt i løpet av kort tid og gjennomførte hele jobben på en uke nøyaktig som avtalt. Byggeplassen var fullstendig ryddet da de dro. Prisen var ikke den rimeligste, men heller ikke høyest. Vi anbefaler Woodstyle til andre og gir 5 stjerner!

Roar, Stabekk, 15. april 2012

Skfite vinduer og dører

Vi er veldig godt fornøyd med jobben gjort av Woodstyle AS. Under hele prosessen ga de et profesjonelt inntrykk, og hadde det beste og mest detaljerte tilbudet. Vi fikk også endret vindusbestillingen og lagd spesialtilpassede karmer uten påslag i prisen. Vi kan trygt anbefale Woodstyle Bygg AS og kommer til å bruke de igjen.

Jens, Oslo, 12. mars 2012

Bytte tak

Flinke folk som gjorde jobben raskt og effektivt. Ingenting å klage på. Kan anbefales.

Frode, Hagan, 20. des. 2011

Legging av tak - fjerning av gammelt tak,og ny pipe av murstein

Bedriften gjorde en veldig god jobb. Alt de lovet i kontrakten ble gjennomført i detalj. Både kontaktperson og arbeidere var svært hyggelige og imøtekommende. De var veldig nøye, tok bilder av taket og kom med detaljerte planer for hvordan de ville løse problemområder, som vi ikke var klar over. De holdt seg til det som var avtalt på forhånd i kontrakten og gjennomførte prosjektet både i tid og pris. Vi er svært fornøyde. Mvh Erik Nicolaysen.

Erik, Lillestrøm, 16. des. 2011

Riving,foring og sette opp nye vegger og nytt tak + gulv

Woodstyle Bygg utførte jobben på utmerket vis og sluttresultatet ble svært vellykket. Håndverkerne var veldig fleksible, dyktige og veldig løsningsorienterte. Anbefales på det sterkeste og undertegnede kommer til å benytte dem ved fremtidige prosjekter.

Simon, Oslo, 12. des. 2011

Bytte av tak

Av mottatte anbud så fremsto firmaet som det mest seriøse mhp tilbudet og oppgitte referanser. Arbeidet ble utført iht tilbud på tid og kvalitet. Godt fornøyd med arbeidet som er utført. Kan trygt anbefales.

Lars, Finstadjordet, 18. okt. 2011

Skifte utvendig panel og vinduer

Godt fornøyd med jobben som ble gjort. Firmaet ga et veldig godt inntrykk allerede på befaring og ga et konkurransedyktig tilbud kort tid etter. De var raske og effektive da jobben ble påbegynt, og leverte i henhold til avtale. Imøtekommende og hyggelige i all kontakt underveis. Kan trygt anbefale firmaet til andre og vil selv engasjere dem igjen.

Nina, Hagan, 12. sep. 2011

Legging av ny takstein etc

Alt ser ut til å ha vert helt på topp, både priser og jobbutførelse.

Roar, Løvenstad, 29. aug. 2011

Bytte tak

Wood style byttet taket mitt samt bygde ut inngangspartiet, Et meget seriøst firma som har kunden i fokus. Prisen var også den laveste med en totalpris på alt og ikke tillegg på alt mulig annet. Faktisk den eneste som gikk opp på taket under befaring av de fem jeg hadde valgt ut. Et firma jeg absolutt kan anbefale videre og skal bruke igjen senere.

Knut, Lommedalen, 27. juni 2011

Skifte av tak

Anbudet var en av de laveste vi fikk. Bedriften fremstod som seriøs, med dyktige, raske og samarbeidsvillige håndverkere. Jobben ble utført i henhold til kontrakten, og vi fikk INGEN ubehagelige overraskelser, hverken på pris eller kvalitet. Denne bedriften kan du trygt ringe til uten å gå omveien om en masse andre anbud. Anbefalles!

Tom, Oslo, 20. juni 2011

Nytt tak

Arbeidet bestod i å legge nytt tak (decra) på enebolig. Firmaet møtte opp punktlig til alle avtaler og gir et godt inntrykk av kunnskap rundt faget. Det ble gjennomført en grundig befaring med påfølgende detaljert og beskrivende tilbud. Tilbudet ble akseptert og jobben startet til avtalt tid. Gjennomføringen er gjort raskt og med god kvalitet. Jeg er svært fornøyd med jobben som er utført og kan trygt anbefale Woodstyle Bygg videre.

Christian, Rykkinn, 6. juni 2011

Takarbeid lundliveien

Jobben ble svært profft og effektivt urført. Vennlig oppfølging. Anbefales.

Arthur, Oslo, 16. mai 2011

Skifte utvendig tak

.

Karin, Oslo, 13. mai 2011

Taktekking

Dyktige og effektive gutter som utførte jobben veldig bra. Konkurransedyktig pris og faktura ble utstedt som avtalt etter endt jobb.

Karl, Oslo, 3. mai 2011

Snekker(e) ønskes til lite byggeprosjekt

Jobben ble utført til avtalt tid og til avtalt pris, og jeg er meget godt fornøyd med resultatet. Anbefales absolutt videre. . .

Anonym, 2. des. 2010

Nytt tak på enebolig

.

Margret, Vollen, 5. sep. 2010

Ny gips på vegg/tak.

.

John, Vettre, 19. aug. 2010

Legging av nytt tak

Hei og takk for alle tiders tjeneste via mittanbud.no

Jeg er veldig godt fornøyd med arbeidet og kvaliteten som er utført.  Jeg mottok mange henvendelser på min forespørsel og Woodstyle Lysthus utmerket seg mht. Nøye befaring av jobben som skulle utføres og tillitsvekkende opptreden. De ga pristilbud via e-mail samme dagen de var her og tilbudet var meget godt dokumentert om hva som var inkludert i prisen. Prismessig lå de også veldig bra an i forhold til andre jeg fikk tilbud fra.

Alt har fungert perfekt og jobbmessig har de vist en svært god standard. Ikke noe "slums" der i gården. Jeg kan på alle måter gi en god attest til dette firmaet og bruker de gjerne igjen ved neste anledning. De har absolutt innfridd alle forventninger og mere til.

Woodstyle Lysthus er en liten og nyetablert bedrift. Daglig leder er Veiko Punnar og han er en meget pålitelig og dyktig person som jeg kan gi mine varmeste anbefalinger.

Benny, Drøbak, 5. aug. 2010

Skifte av tak

Arbeidet pågår.
Oppstart av arbeidet som avtalt,og det er noen og jobber her hele tiden som avtalt faktisk lengre (overtid)
Følger arbeidet og de gir gode tilbakemeldinger på ekstra ting som må rettes(det er alltid noe når du skal gjøre slike store jobber)
Så langt svært posetiv til Woodstyle Lysthus.

Petter, Fjellhamar, 16. juni 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

 

 

Pdesign

5.0 1 evalueringer Nesoddtangen