Hus og hage

Trenger du en interiørarkitekt?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige interiørarkitekter - helt gratis!

Legg ut prosjektet og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

20 000 - 100 000 kr

Hvor mye koster en interiørarkitekt?

Hvor mye en interiørarkitekt koster avhenger mye av hvor stort prosjektet er, hva som skal gjøres og hvor mye materialer og utstyr som kreves til å utføre jobben. På Mittanbud ligger hovedvekten av interiørarkitekter intervallet 20 000 - 100 000 kr. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, samt skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Legg ut prosjektet og motta tilbud

Siste evalueringer

Konsultasjon i eget hjem for valg/plassering av møbler og fargevalg

Hadde en engangskonsultasjon, og fikk mye hjelp på kort tid.

- Arne Saele

Planløsninger og ideer

Jeg fikk hjelp av Diis til å gi en helhetlig plan med løsninger, farger, materialer møbler, el-plan til å gjøre om en 4-roms leilighet til en 3-roms leilighet + hybel. . Gjennom samtaler forstod hun raskt våre behov, ønsket stil og budsjett. Sluttresultatet ble meget bra: kreative løsninger som vi ikke hadde tenkt på, reviderte og mer effektive romløsninger, en helhetlig stil ift gulv, farger, fliser, interiør, kjøkken, belysning, etc. Rommene ble tegnet opp og vi fikk tegninger som håndverkerne benyttet seg av. Fantastisk også å få en en ferdig innkjøpsliste over alt som skal kjøpes (fargekoder, type gulv, lamper, interiør, etc). Tahani var konstruktiv, proaktiv og behagelig å jobbe med - og anbefales på det sterkeste for å sikre suksess.

- Knut Morten Brekke

Hjelp til innredning av venterom

Flinke folk, gode løsninger og forslag, god kommunikasjon underveis. Fine mood boards. Overholdt timeestimatet.

- Jens Bjelke-Holtermann

Hjelp til innredning

Veldig hyggelig. Hørte på mine forslag, og tok jobben seriøst. God kommunikasjon underveis. Vil anbefale til andre, og kommer til å bruke henne igjen om det skulle være behov

- Elisabeth Hegland

Lage plan for innredning av terrasse

Flink til å forstå våre ønsker og kom med skisser og detaljer som vi var veldig fornøyd med. Kjapp og enkel å kommunisere med. Leverte som avtalt. Vi kan trykt anbefale henne for å lage planer for innredning av terrasser.

- Ola Ødegård

Style leiglighet

Hei, Jeg var meget fornøyd med boligstyling som ble utført av dere. Leiligheten virket oppfrisket etter deres arbeid. Vi fikk enorme tilbakemeldinger på hvor god kontrast det var mellom hele konseptet. Vi vil gjerne bruke dere ved en annen anneldning. Tusen takk for et godt samarbeid.

- Sajid

Hjelp til endring av planløsning i leilighet.

Vi trengte hjelp til endring av planløsning i vår leilighet! Super hjelp til overkommelig pris. Anbefales på det sterkeste.

- Anette Østrem

Innredning av stue i loftsleilighet

Vi hadde Beate på en veldig hyggelig befaring i vår loftsleilighet. Hun tok seg tid til å bli kjent med oss og kom med mange fine innspill som traff veldig godt hos oss.

- Trond-Olav Dahl

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.