Siste evalueringer (218)

Oppussing av lite bad inkl. bytte av sluk

Vi hadde Patrick og Aleksander fra Dyktighandverker hjemme hos oss for totalrenovering av et bad på ca 4 kvm. De var effektive og enkle å kommunisere med, og vi er svært fornøyde med vårt nye bad. Vi ble forespeilet litt over tre uker på ferdigstillelse, men gutta brukte 2,5 uker til vår store glede. Topp stemning!

Ole, Jessheim, 30. sep. 2022

Renovering av bad

Styr unna! De totalrenoverte baderommet vårt. Denne bedriften var veldig ryddig og medgjørlig til å starte med, men kvaliteten på arbeidet og materialer som dom anbefalte var veldig dårlig. De fikk bytte baderomsmøbler etter en del masing. Måten de hadde lagt flisene var også ikke hva vi hadde bedt om. Når vi tok det opp med de hadde de en dårlig holdning og mente at det er ikke noe de må ta med oss først. Noen avsluttningssamtale ble de heller ikke. Vi fikk eltilsyn etter jobben og de var flere punkter som de ikke hadde utført riktig. Når vi kontaktet de sa de at de ikke har kapasitet til å ordne opp og klarte ikke å svare på henvendelser. Faktura for å ordne opp Elen blir sendt de!

Shadi, Oslo, 15. sep. 2022

Oppusing av bad fra 90-tallet

Flott utført arbeid, til tiden. Endringer som ble valgt ble løst på gode måter med oversiktlige tilbud gjennom prosjektet.

Tommy, Gan, 16. aug. 2022

Totalrenovering bad

Vi brukte Dyktighandverker til totalrenovering av vårt bad i gammel bygård. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort, og håndverkerne Adam og Romuald. Badet ble ferdig på 2 uker og ble veldig bra. Kommunikasjon har vært ryddig og effektiv hele veien, alle spørsmål vi har hatt har blitt raskt og hyggelig avklart. Vi ville benyttet firmaet på nytt, og anbefaler dem gjerne.

Marthe, Oslo, 11. aug. 2022

Oppussing av bad/malejobb

Oppussing av bad Arbeidet ble utført raskt og proff. Veldig bra gjennomført av Patryk og Co, som tok utfordringer som dukket opp underveis på strak arm. Vi er veldig fornøyde med jobben! Laurent Vacarisas.

Laurent, Oslo, 10. aug. 2022

Totalrenovering av bad oslo

Takk for arbeid utført raskt, profesjonelt, etter planen, og med god kommunikasjon hele veien. Veldig bra gjennomført av Patryk og Olek. Badet ble flott!

Knut, Oslo, 28. juli 2022

Pusse opp bad

Seriøs og profesjonelle håndverkere. Svært dyktige også. Anbefales.

Michael, Oslo, 14. juli 2022

Renovering av 2,1 m2 bad

Dykktighåndverker har gjort totalrenovering av mitt 2,1m2 bad. Arbeidet ble godt utført, håndverkerene var effektive, flinke og hyggelige. Kommunikasjonen var utmerket, de var alltid enkle å få tak i, det var ingen språkproblemer og de utførte alt som avtalt. Det eneste negative var at jeg et par uker før prosjektet startet sendte de en liste over alt inventaret jeg ønsket, og de bekreftet at alt så ok ut. Men tre dager inn i oppussingen, ga de meg plutselig beskjed om at både servantskapet og speilskapet jeg hadde kjøpt var for brede, og jeg måtte umiddelbart bestemme meg for nye skap. I tillegg ble flisene lagt litt uheldig med en smal kant istedenfor å kutte de på begge sider.

Inga, Oslo, 10. juli 2022

Renovering av bad

Godt utført arbeid, men litt vanskelig å få til avklaringer i forkant. Svært hyggelig kontaktperson!

Stian, Haslum, 9. juli 2022

Renovering av to bad

Flott og effektiv oppussing av to bad. Pent utført arbeid, pålitelige folk som kom når de sa de skulle og de var ferdig før tiden. Veldig fornøyd.

Charlotte, Rykkinn, 30. juni 2022

Totalrenovering av bad

Fantastisk fornøyd med utført jobb av to veldig hyggelige menn. Kjempefornøyd med totalrenovering av badet vårt. Veldig bra pris, kjempehyggelig mennesker som er til å stole på. Skal anbefales til alle jeg kjenner som trenger oppussing av bad. Vi skal bruke dem til vårt neste prosjekt med bad i 1 etasje.

Tina, Aurskog, 22. juni 2022

Oppussing av våtrom

Vi bestemte oss for å bruke Dyktighåndverker etter grundig bakgrunnsjekk av de mottatte tilbudene. Totalrenovering av 2 bad + vaskerom som ble slått sammen til et stort bad og et vaskerom. God kommunikasjon hele veien. Dyktige arbeidere som jobbet pålitelig og effektivt og med god kommunikasjon rundt justeringer i løpet av prosjektet. Viktigst av alt er at sluttresultatet ble veldig bra! Vi kan se at kvaliteten på arbeidet har vært god. Prosjektet tok nøyaktig 3 uker. Vi var uten vann en time. Uten varmtvann ca. 1 uke.

Kristian, Kolbotn, 13. juni 2022

Sammenslping av vaskerom/toalet

Dyktige folk, jobben ble utført i tide og de ryddet etter seg hver dag. Enkle å snakke med var de også og de kom med gode forslag til løsninger.

Thor, Kolbotn, 8. juni 2022

Ønsker tilbud på nytt baderom

Raskt utført arbeid til en fornuftig pris, ryddig og god kommunikasjon underveis. Anbefaler gjerne dette firmaet!

Jan, Oslo, 18. mai 2022

Totalrenovere bad og pusse opp soverom

Særdeles godt fornøyd ed jobben Dyktig Håndverker gjorde med å pusse opp badet vårt. Vi valgte selv fliser og møbler, og på et lite bad medførte det nok noen utfordringers om måtte løses underveis, som håndverkerne løste på strak arm. Det var også veldig god dialog underveis. Alle deler av prosjektet ble gjennomført veldig proffesjonelt og resultatet ble veldig bra.

Sturle, Oslo, 10. april 2022

Totalrenovering av gammelt bad

Effektivt og bra gjennomført. Veldig lett å samarbeide med, samt god kommunikasjon. Anbefaler håndverker herfra på det sterkeste.

Cathrine, Oslo, 9. april 2022

Totalrenovering av bad.

Vi fikk totalrenovert vårt bad på ca 4 kvm og er svært fornøyd med resultatet. Håndverkerne var effektive, pålitelige og ryddige. Arbeidet er håndtverksmessig meget bra utført. Vi valgte Dyktighandverker blant 5 firmaer vi hadde på befaring fordi de lå lavest i pris og hadde gode referanser. Vi vil absolutt anbefale Dyktighandverker og bruker dem gjerne igjen.

Elsebeth, Oslo, 3. april 2022

Totalrenovering bad på ca 5m2

Totalrenovering av bad. Jobben ble raskt utført, med god kvalitet og fin finish. Kommunikasjonen kunne vært bedre underveis. Alt i alt fornøyd!

Dag, Oslo, 29. mars 2022

Pusse opp vaskerom/bad

Raske og etter avtale.

Roger, Skedsmokorset, 29. mars 2022

Totalrenovering av bad

Jobben ble ferigstilt på rett under 2 uker. Meget godt håndverk og effektive håndverkere som leverte godt resultat. Ikke like fornøyd med kommuikasjonen med kontoret/prosjektleder. De kunne vært mer proaktive i å opplyse om fremdriften og besvare henvendelser raskere. Totalt sett fornøyd.

Petter, Oslo, 19. mars 2022

Totalrenovering av bad i asker

Vi benyttet Dyktighandverker da vi følte de gjorde en veldig nøye befaring da de var hos oss, i tillegg hadde nær kjennskap gode erfaringer. De pusset opp badet vårt. God kommunikasjon, punktlige, dyktige og hyggelige arbeidere. Kommer til å bruke de igjen!

Franco, Vollen, 18. mars 2022

Renovering av bad,6 kvm

Veldig fornøyd med totalrenovering av bad. Badet ble akkurat som vi så for oss. Hyggelige arbeidere som jobbet effektivt og virket engasjerte.

Maria, Kløfta, 8. feb. 2022

Totalrenovere bad

Total renovering av bad. God kvalitet, ferdig før avtalt tid. Til sist var helling på gulvet for stor. Etter vi har påpekt dette ble det utbedret uten noen diskusjon, selv om det merarbeid. Anbefales.

Stephan, Jar, 2. feb. 2022

Utvidelse og renovering av bad

Vi skulle totalrenovere og utvide et gammelt bad fra 70-tallet, og jobben gikk til Dyktighandverker.no. Kommunikasjonen underveis har vært god, og håndverkerne har vært punktlige, hyggelige og svært profesjonelle i arbeidet. Jobben tok i underkant av to uker, og det var imponerende å følge hvert steg i prosessen, og ikke minst tempoet på arbeidet. Håndverkerne har informert godt underveis og vi kunne ikke vært mer fornøyde med resultatet!

Fredrik, Son, 18. des. 2021

Pusse opp gammelt bad på ca. 7 m2

Det et andre gang jeg bruker Dyktighandverker til å pusse opp bad. Nok en gang gjør de en fantastisk jobb. Hyggelige håndverkere, flinke, dyktige og raske. Resultatet har blitt veldig bra uten komplikasjoner. Det er også veldig enkelt å kommunisere med dem, svarer raskt på henvendelser på Mail. Jeg vil definitivt bruke dem igjen. Gode på pris og kvalitet😊.

Terje, Oslo, 13. des. 2021

Totalrenovering av bad

Totalrenovering av bad på 3,7 kvm og bytte ut varmtvannsbereder til en ny og større. Dyktig håndverker har levert veldig bra og jeg er super fornøyd med resultatet. Dialogen underveis har vært bra (alt skriftlig) og de er svært effektive. Brukte 2,5 uke på jobben. Vil anbefale de Jeg velger å trekke en stjerne fordi de tar seg, eller prøver å ta seg, svært godt betalt for små endringer underveis. Eksempel er 1. 200 kroner for å skifte fra hvit stikkontakt til sort. Nå valgte de å gå bort fra det i dialogen jeg hadde med de, men det er også andre eksempler. Uansett har vi alltid kommet til enighet, men et godt tips er gå gjennom kontrakten og sikre at alt av ting du ønsker å få utført er med.

Stig-Ove, Slependen, 9. des. 2021

Renovering bad på ca 3 m2

God erfaring med firmaet. Alt ble gjort etter plan, god kommunikasjon underveis og med den kvaliteten på sluttproduktet som vi forventet. Anbefales.

Arngeir, Oslo, 25. nov. 2021

Total renovering av badet

Vi har totalrenovert to bad, og "Dyktigehåndverkere" har gjort en god jobb gjennom hele prosessen. - De ga oss gode innspill under designprosessen - Bud var konkurransedyktig - Gjennomføringen av prosjektet utført av Sylvester og teamet hans var top-notch. Kvaliteten på arbeidet har vært svart bra, og små justeringer var løst raskt. - Prosjektet ble levert før tid, det var ingen forsinkelser og ingen kompromisser på kvalitet - Dokumentasjon på arbeidet var levert snart etter overtagelse - Kommunikasjon både med back-office og teamet kunne ha vært bedre, men det ordnet seg till slutt.

Ravikiran, Oslo, 24. nov. 2021

Renovere bad

Topp fornøyd, hyggelige håndverkere som gjorde jobben raskt og bra.

Kristian, Oslo, 30. okt. 2021

Renovering av bad

Veldig fornøyd med dyktighåndtverker gjennom hele prosessen. Håndverkerne som jobbet med badet var dyktige og effektive. De kom underveis med gode tips og forslag til små endringer som vi ikke selv hadde tenkt på. De var også fleksible ift hvordan vi ønsket det. Badet ble ferdig før estimert tid og resultatet ble topp. Hadde god kommunikasjon med kontoret gjennom hele prosessen og fikk alltid raskt svar ved spørsmål. Vi gjorde noen endringer underveis ift slukrist og andre ting, og syntes noen av prispåslagene her var noe dyre, da vi fant samme produkt billigere i butikk, men det er ikke nok til å trekke ned helheltsintrykket - det er fortsatt 5/5. Anbelafes!

Olav, Oslo, 26. okt. 2021

Oppussing av baderom

Veldig dyktig folk. Fikk pusset opp vår bade, da vi var bort reist.

Natalia, Oslo, 13. okt. 2021

Totalrenovering av bad

Veldig 1ornøyd med utførelse og arbeidet deres. Står på fra morgenen og utover dagen til du mener det begynner å bli seint. Anbefaler spesielt Patry som prosjektleder.

Martin, Oslo, 6. okt. 2021

Oppussing av bad/flytting av baderomsvegg

Bestemte oss for å totalrenovere badet i leiligheten. Gikk for Dyktighandverker fordi de virket profesjonelle og på grunn av prissetting. Fikk god veiledning til alternativer for hvordan badet kunne se ut i forhold til hva vi ønsket. Det tok rundt tre ukers tid, som avtalt, og vi er meget fornøyde med resultatet og kommunikasjonen underveis med prosjektleder. Anbefaler dette firmaet til alle som ønsker å pusse opp badet, og ønsker en effektiv prosess, god service og et godt resultat.

Petter, Oslo, 6. okt. 2021

Renovering av bad

Det var tre bedrifter jeg vurderte anbudene til. Dyktighåndverker lå prismessig i midten. Dessuten var det lett å kommunisere med dem. De var alltid hyggelige og høflige. De anslo tiden det skulle ta til 3 uker, og klarte å gjøre jobben på 2,5 uker. Jeg har nå levd med dette nye badet i noen uker og er meget fornøyd. Det har blitt lyst og fint, med praktiske løsninger og de har fått til alt jeg bestilte. Jeg har ingen ting å klage på og kan anbefale Dyktighåndverker på det varmeste.

Jon, Oslo, 4. okt. 2021

Oppgradering av baderom

Konverterte gammelt dorom til et fullverdig bad med alle fasliteter på kun 8 dager! Meget god kvalitet på utført arbeid og god løsning for valg av utstyr etc.

Henning, Oslo, 28. sep. 2021

Helrenovering bad,skifte parkett,fjerne vegg

High quality work for a good price. Good communication even though we were not there during construction.

Meret, Oslo, 16. sep. 2021

Totalrenovering av lite bad

Vi valgte Dyktighandverker AS til totalrenovering av et lite bad fordi de gav best pristilbud og best respons på henvendelse. Det har vi ikke angret på. Hele prosessen har vært profesjonelt gjennomført av saksbehandler, prosjektleder og håndverkere. De har tatt seg av søknader og sørget for nødvendige kontroller, og det har vært god kommunikasjon hele veien. De har holdt hva de lovet, og badet ble ferdig på 2 uker. Det ble kjempefint! Vi er svært fornøyd med godt håndverk. De kan anbefales.

Ellen, Oslo, 24. aug. 2021

Helrenovering av bad med flytting av vegg

Kan ikke annet enn å anbefale og rose Dyktighandverker. Helrenoverte badet med med stor profesjonalitet og til en god pris. De kom med gode ideer underveis og utførte hele renoveringen på bare 3 uker. Hyggelige håndverkere utførte arbeidet. Vi kunne ikke vært mer fornøyde!

Christian, Hosle, 10. aug. 2021

Totalrenovering av bad torshov,oslo (juli)

God kommunikasjon, fair pris og effektiv gjennomføring. Totalrenovering av bad på 5kvm i Oslo. Meget fornøyd og kommer til å bruke de igjen.

Øystein, Oslo, 8. aug. 2021

Bad 1,66 x 2,27 total renovering

Vi bestemte oss for å bruke Dyktighandverker AS etter en veldig profesjonell befaring med veldig tydelig kommunikasjon og de gode tekniske innspillene fra begynnelsen. Vi har fått veldig god hjelp fra hovedkontoret og prosjektleder. Samarbeid med rørlegger og elektriker virket veldig bra, de er veldig profesjonell med meget høy teknisk kompetanse. De hjulpet oss med mange valg underveis i prosessen. Vi vil absolutt anbefale Dyktighandverker AS, da vi selv er strålende fornøyd med resultatet.

Andres, Nesbru, 13. juli 2021

Totalrenovering av bad

Er veldig fornøyd med dyktighandverker! Totalrenovering av bad på 2 uker og 2 dager og vi endte opp med et nydelig bad. Kommunikasjonen var god hele veien og alle vi var i kontakt med har vært profesjonelle og hyggelige. Veldig fornøyd. Anbefaler dette firmaet.

Thea, Oslo, 1. juli 2021

Helrenovering av bad

Totalrenovering av 3,5 m2 bad Vi er meget fornøyd med arbeidet utført av Rafal og Zbyszek. Resultatet er virkelig fantastisk, og over all forventninger! De er veldig hyggelige, profesjonelle, serviceinnstilte og effektive. Jobben var ferdig på kun 6 arbeidsdager. Kommunikasjonen og samarbeidet med både Rafal og Zbyszek og kundesenter var meget god. Vi fikk rask respons på alle spørsmål. Anbefaler Dyktighandverker AS på det sterkeste.

Frederic, Skjetten, 16. juni 2021

Helrenovering bad

Mitt inntrykk er at ting alltid tar lenger tid enn man blir forespeilet, men fornøyd med arbeidet og kommunikasjonen underveis. Har hatt kontakt med håndverker direkte samt hovedkontoret på Mail. Anbefales.

Maria, Langhus, 11. juni 2021

Renovering av 3m² bad

Dyktighandverker totalrenoverte vårt trange 3m² bad på under tre uker og vi er kjempefornøyd med både resultatet og utførelsen. Vi fikk gode forslag på både planløsning og produkter, arbeidet ble utført forskriftsmessig og med høy kvalitet. Sluttdokumentasjon kom umiddelbart etter godkjenning. God kommunikasjon og få problemer underveis gjorde at prosjektet gikk som en drøm. Anbefaler Dyktighandverker på det varmeste, og vi nøler ikke med å bruke dem igjen!

Fredrik, Oslo, 31. mai 2021

Oppussing av bad

Hadde veldig god erfaring med arbeidet som Dyktighåndverker AS gjorde på badet mitt på ca 4kvm. De var profesjonelle gjennom hele prosessen og var flinke til å følge opp og holde meg oppdatert. Kvaliteten på arbeidet var veldig bra og de holdt seg innenfor tiden. De var til å med raskere enn avtalt tid og brukte mellom 2-3 uker på totalrenoveringen av badet. Både rimelig i pris, men samtidig veldig dyktige. Vil gi ros til deres arbeidere Rafael og Zbyszek som sto på fra start til slutt!

Zamir, Løvenstad, 5. mai 2021

Opp-pussing/renovering av bad

Hadde meget god erfaring med bruk av Dyktighandverker AS. De utførte jobben med renovering av mitt lille bad på fastsatt tid (3 uker) og la samtidig nye gulv for meg i gang, kjøkken og stue til en gunstig pris. Kommunikasjon underveis var god og jeg fikk raske svar på mine spørsmål. Et aber var at håndverkerne ikke snakket norsk, så jeg måtte kommunisere på engelsk ( de var polske). Måtte vente et par dager ekstra på at elektriker skulle bli ferdig. Arbeidet var meget profesjonelt utført og de tok hånd om alt i forhold til myndigheter.

Trude, Oslo, 28. april 2021

Totalrenovere bad

Vi valgte Dyktighandverker til totalrenovering av vårt baderom og er meget fornøyd med avgjørelsen. Genio og Patryk sto for utførelsen og vi tar av oss hatten for disse gutta. Dyktige og løsningsorienterte håndverkere som var opptatt av å levere et best mulig resultat slik at både de og vi ble fornøyd. Problemstillinger underveis ble løst på best mulig måte etter gode råd fra deres lange erfaring og resultatet ble strålende! Vil ikke nøle med å benytte Dyktighandverker igjen, ei heller anbefale for familie og venner.

Eystein, Oslo, 28. mars 2021

Helrenovering av bad

Veldig godt utført arbeid til en meget god pris. God kommunikasjon med prosjektleder Raphael👍🏻 Skal bruke de igjen neste gang. Thomas Granli.

Thomas, Fjellhamar, 2. mars 2021

Oppussing av bad

Begrunnelse valg: Jeg valgte dyktighandverker fordi de fremsto som profesjonelle fra start til slutt. Prosessen: Hele prosessen har vært ryddig, alt fra oppstartsmøte rivingsarbeid, kontrakt dialog, og papirer på utført arbeid. Underveis fikk jeg informasjon om hva som skulle gjøres, og ble ringt opp ved spørsmål underveis mens jeg var på jobb. Kvalitet: firmaet innhentet elektriker og bruker rørlegger i tillegg til flislegger og håndtverkere. Håndtverkerene var svært dyktige, ypperlig kvalitet, fine detaljer i snekringsarbeid, flislegging og montering. De yter god service og er svært behjelpelige. Badet ble akkuratt som jeg ønsket og jeg vil bruke de igjen. Anbefales på det sterkeste.

Thomas, Oslo, 18. feb. 2021

Helrenovere bad

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Hyggelige, serviceinnstilte og pålitelige i alle ledd.

Liv, Snarøya, 17. feb. 2021

Total renovering av et baderom

Veldig fornøyd. Rask respons til alle spørsmål fra kontoret. Hyggelig og flink håndverkene hjem hos oss; Mariusz og Artur. 2 uker for en komplett oppussing og ingen snarveier tatt. Imponerende.

Mike, Østerås, 12. feb. 2021

Nytt bad,kjellerinngang,wc,og inngangsparti ute

Bra pris, men gutte hadde fortalt ledelsen det tok mer tid enn det gjorde. Sertifikater, kvitteringer etc, tok lang tid å få.

Morten, Oslo, 11. feb. 2021

Oppussing av bad i på 3,2 kvm

Veldig dyktige folk. De var ryddige og proffe under hele prosessen, til og med naboene skryter! De ble til og med ferdige før avtalt tid, til tross for noen opphold under arbeidet. Alt arbeidet er utført ihht våtromsnormen. Badet ble bedre enn vi hadde forventet. Alt i alt strålende fornøyd og vi vil absolutt anbefale dem videre!

Roman, Oslo, 5. jan. 2021

Helrenovering av bad

Helrenoverte badet med stor profesjonalitet og til en god pris. De tenkte på funksjonaliteten til badet og kom med gode løsninger basert på det. Hyggelige håndverkere som også viste hensyn til naboer. Meget fornøyd og kommer til å bruke de igjen.

Elise, Haslum, 18. nov. 2020

Gammelt bad skal totalrenoveres

Er du på jakt etter et firma til å renovere/pusse opp badet ditt? I så tilfelle er jakten over. Dyktighandverker imponerte meg fra start til slutt. De svarte på under ett minutt på anbudet mitt, de har fulgt opp og svart på alt jeg har hatt av spørsmål underveis (og raskt), de ga meg det beste tilbudet (på totalrenovasjon av bad), de kom med gode innspill, fullførte jobben en uke før tiden og har levert et bad av topp kvalitet! Du ser yrkesstoltheten i arbeidet som er gjort. I tillegg har alle involverte vært særdeles hyggelige. Har bare lovord å komme, tror ikke jeg kunne ikke fått et bedre bad!

Nina, Oslo, 13. nov. 2020

Renovering av bad 5,6 m2

Effektive, hyggelig og pålitelige håndverkere. Godt fornøyd med sluttresultatet. Litt utfordrende med kommunikasjon da dette gikk på dårlig engelsk. Vi så for oss et oppstartsmøte hvor vi skulle diskuterte endringer på sluk, antall spotter, plassering av fordelerskap og få noen kvalifiserte forslag fra fagfolk. Dette fant ikke sted og de dundret på til de var ferdige. Heldigvis fulgte jeg prosjektet dag for dag og fikk dem til å rette opp dårlige valg som ble tatt.

Erik, Haslum, 9. nov. 2020

Vaskerom

Vi har hatt en veldig god opplevelse med Dyktig Handverker-gjengen. De kom raskt på befaring og leverte et godt tilbud. Håndverkerne som utførte jobben var dyktig, trivelig og ryddig. Ganske morsomme også :) God kommunikasjon hele veien. De er nettopp ferdige med å bygge vaskerom/bad nå, og de arbeidet raskt og effektivt. Vi ville brukt de igjen ved en eventuell ny oppussing. Vi har pusset opp bad tidligere med et firma som vi ikke var så fornøyd med, men dette var en helt annen opplevelse fra start til slutt. Veldig bra.

Solveig, Oslo, 28. okt. 2020

Renovering av litet wc/bad

Detta var mycket bra. Från första kontakt till uppföljning efter arbetet, när det blivit ett litet misstag med en dörr, var kommunikation och bemötandet utmärkt. De sa 2 1/2 vecka men de gjorde jobbet på 2 veckor. Jag kommer definitivt anlita dem igen.

Per, Oslo, 13. okt. 2020

Totalrenovering av bad

Jeg valgte Dyktighandverker til å totalrenovere badet mitt (ca 6 m2), og er strålende fornøyd med dem fra start til slutt. Befaringen etter at anbudet var lagt ut på Mittanbud var god, effektiv og hyggelig. Tilbudet fra dem var helt i tråd med det som ble avtalt på befaringen. Diskusjonen fram til avtaleingåelse var ryddig, fleksibel og god, og mine innspill ble møtt konstruktivt. Oppstarten på arbeidet ble forsinket pga korona, men dette ble kommunisert på en ordentlig måte. Da de først satte i gang, jobbet 5 karer svært effektivt, og holdt meg hele tiden oppdatert på fremdriften. De ble ferdig på 2 uker, med høy kvalitet på hele utførelsen. Har absolutt ingenting negativt å bemerke.

Håkon, Slependen, 6. okt. 2020

Oppussing kjøkken og et bad,samt bygging av et nytt bad!

Vi benyttet Dyktighandverker AS i oppussing av et bad, bygge et nytt bad, samt noe elektrotjenester i forbindelse med bad og kjøkken. Vi er svært godt fornøyd med arbeidet som ble utført, kommunikasjon underveis var bra og de kom med gode råd for beste løsning. De ble også ferdig innen avtalt frist, til avtalt pris. De var ikke rimeligste anbyder, men vi ser i ettertid at det var fordi at de bygget badet helt fra bunnen av, også det som ble renovert. Vi vil anbefale Dyktighandverker AS. Mvh Mei og Kjell.

Kjell, Løken, 1. okt. 2020

Oppføring av nytt bad.

Vi er superfornøyd med renoveringen av vår bad som ble gjennomført i november 2020. Det var en god dialog mellom handverker og oss. De arbeidet veldig effektivt og nøysom. Vi ser også på resultatet etterpå at det er kvalitet i handverket deres. Alt av beslutt ble tatt i tråd med kontrakt og det beste av alt er at de rakk fristen med flere dager og at det ble minimalt med ekstra kostnad. Vi er så fornøy med arbeidet at vi skal bruke dem igjen nå på vår neste bad.

Mai, Fetsund, 29. sep. 2020

Totaltenovering av bad

Ryddig firma.

Erling, Sørumsand, 27. sep. 2020

Renovering av bad

Vi opplevede kommunikasjon og utførelse som ryddig, strukturert og etter avtale. Patryk og Genio gjorde nydelig arbeid, og badet var ferdig på 2,5 uke.

Gina, Oslo, 24. sep. 2020

Totaloppussing av lite bad

Patryk og Eugeniusz er to hyggelige, løsningsorienterte og ikke minst: dyktige håndverkere! Hos meg forvandlet de et lite, utdatert bad til et fantastisk rom. Jeg ba om flere spesialtilpassede løsninger som de tok på strak arm; alt fra legging av mosaikk til bygging av dusjnisje, spesialbygget benk og innebygde løsninger. Jeg opplevde imidlertid lite prosjektledelse fra firmaets side, muligens fordi jeg hadde mange egne løsninger og derfor måtte stå for innkjøp og dertil gjennomføring selv (? ). Det var heller ingen måte å ringe til prosjektleder på underveis – her måtte jeg ofte vente et par døgn før jeg fikk svar på e-post. Derfor holdt jeg mer og mer direkte kontakt med Patryk underveis.

Theis, Oslo, 10. sep. 2020

Totalrenovering av lite baderom (ca 3,5 kvm)

Effektivt og godt levert.

Lars, Oslo, 1. sep. 2020

Bygge bad i garasje

Godt utført arbeid og ryddig prosess fra start til mål.

Jens, Strømmen, 12. aug. 2020

Renovering av baderom

Hele teamet from Dyktighandverker gjorde en kjempegod jobb på baderomsrenoveringen som vi ble meget fornøyd med. Kollaborasjon og kommunikasjon med ledelsen/admin/salg var klar og tydelig, de hjalp oss å ta de riktige valgene i innkjøp og planleggingen. Onsite team, Artur og Mariusz, var flink, hyggelig, effektiv, løsningsorientert og kommunisert bra (på engelsk, hovedsakelig). De holdt tidsplanen og budsjettet, og sluttresultatet var helt på høyde med forventningene våre. Takk, alle sammen!

Trevor, Oslo, 3. aug. 2020

Renovering av bad mm

Veldig godt fornøyd med resultatet og pris. De holdt tidsplanen og pristilbudet, hyggelige folk og bra kommunikasjon under hele perioden. Anbefales!

Torunn, Nesoddtangen, 27. juli 2020

Renovering bad

I dag ble badet mitt på 3 kvm fullført. Firmaet brukte ca 16 dager på alt. Jeg er kjempe imponert over alt fra start til slutt. Jeg er ekstremt imponert over Patrick og Genio som under hele prosessen forklarte og kom med forslag. Jeg kunne ikke ha fått bedre håndtverkere om jeg letet etter dem med en lupe. Kontakt med kontoret gikk også veldig fint både på tlf og mail. Jeg anbefalervdette firmaet på det sterkeste og jeg vil brukr dem igjen når behovet oppstår.

Sedad, Fjellhamar, 26. juli 2020

Oppføring av bad i kjeller

Utført som ønsket. Håndtverkerene fulgte opp våre ønsker og drøftet hver minste ting med oss. Vi er strålende fornøyde. Både effektivt og grundig. Janush og Ralph var veldig hyggelige og grundige arbeidere.

Elisabeth, Oslo, 22. juli 2020

Oppussing tomannsbolig

Janusz og Rafal gjorde en strålende jobb. De er hyggelige, kommer med forslag til gode løsninger, jobber raskt og effektivt. Og gjør jobben til avtalt pris. Anbefales.

Kyrre, Oslo, 14. juli 2020

Ønsker tilbud på oppussing av bad

Meget fornøyd med jobben som ble gjort, og ikke minst at det var en utrolig ryddig prosess. Raphael gjorde en utrolig god jobb og ble til og med ferdig før tiden! Det var kontinuerlig kommunikasjon og fikk en veldig stor trygghetsfølelse over arbeidet som ble gjort.

Torjus, Oslo, 22. juni 2020

Oppussing av bad

Dyktighåndverker leverte på tid og budsjett. Kvaliteteten på arbeidet er utrolig bra, disse anbefales!

Sindre, Sandvika, 18. juni 2020

Knapp 3 kvm bad med dusjhjørne og vask.

Veldig fornøyd med arbeidet. Flink til å kommunisere underveis. Holdt seg til oppgitt tidsskjemaet når de først kom igang. Ryddet etter seg hver dag. Kan godt anbefale til andre.

Bente, Oslo, 23. mai 2020

Totalrenovering av bad i juni/juli

Resultatet, effektivitet og ryddighet og pris er vi særdeles fornøyd med. Trekker en stjerne for noe manglende dialog i avslutningsfasen. Anbefales!

Lars, Oslo, 18. mai 2020

Oppussing av bad

Effektiv gjennomføring, og avklaringer underveis ble besvart raskt og profesjonelt. Sluttdokumentasjon ble ettersendt og fremstår som ryddig og grei.

Thomas, Oslo, 17. mai 2020

Bad helrenovering 1.25m x 2.28m

They made very good job. I have suggested my friend to think about Dyktighanders AS for their bathroom project.

Zhiili, Oslo, 4. mai 2020

Renovering av lite bad i blokkleilighet

Total rehabiltering av lite bad på 3,3 m2 i leilighet ble utført raskt, innenfor tidsfrist, helt som avtalt og til god pris. Svært god kvalitet på rehabilteringen som ble utført i henhold til våtromsnormen. Sluttdokumentasjonen var også som den skal være. Fakturert helt i henhold til avtalt fastpris uten noen tillegg ut over en endring jeg hadde bedt om og som var priset på forhånd. Kommunikasjon fungerte også godt. Hvis jeg skal finne noe de kan forbedre seg på må det være sortering av avfallet. Plukket ut litt el-materiell og fugepatroner mm fra restavfallet før jeg leverte det slik at jeg unngikk sorteringsgebyr. Jeg vil absolutt anbefale Dyktighåndverker og vil bruke de igjen selv.

Harald, Oslo, 5. april 2020

Renovering av bad

Var svært fornøyd med jobben Dyktig Håndverker gjorde på badet mitt. De var meget profesjonelle og godt organisert—først kom det to representanter til befaring; håndverkerne gjorde så jobben på to-tre uker; da forsendelsen av badekaret ble forsinket med noen få dager, reduserte de uoppfordret prisen med noen tusen. Prismessig virker de å ligge omtrent samme sted som andre, men tror gjerne man får mer for pengene. Må også nevne at jobben faktisk endte opp med å bli en god del rimeligere enn jeg først var forespeilet. De fleste ansatte er polske og snakker engelsk, men de har også en eller to sekretærer på telefonen som snakker utmerket norsk—kommunikasjon underveis var utmerket.

Bjarne, Oslo, 31. mars 2020

Rehablitering av bad

To veldig flinke polske arbeidere med Marek i spissen som holdt alle tidsfrister og var imøtekommende i forhold til ønsker og behov under oppussingen. Dyktig håndverker AS fremstår som en skikkelig organisasjon med strømlinjeformet strukter på alt av kontrakter og gjennomføring av arbeide. Ingen problemer med å anbefale disse for renovering av bad.

Petter, Oppegård, 25. mars 2020

Helenovering av bad

Dyktighandverker AS gjennomførte totalrenoveringen av badet vårt (8 m2) på ni arbeidsdager med et svært godt resultat. Janusz og Rafak er rutinerte håndverkere, pålitelige, ryddige, vennlige og greie å kommunisere med underveis. Vi hadde også svært god kommunikasjon med hovedkontoret som responderte raskt på spørsmål. Vi anbefaler gjerne firmaet videre.

Elsebeth, Oslo, 15. mars 2020

Renovering av baderom

Vi er meget fornøyd med utført arbeid av Dyktighåndverker. Badet ble ferdig innen 9 arbeidsdager. Prisen ble som avtalt. Vi hadde god kommunikasjon underveis med prosjektleder. Tusen takk forhåndverkerne Wojtek, Rafal og Sebastian. De er så flinke, løsningsorenteirte og hyggelige folk. Dem kan anbefales på det varmeste. Mvh Selenge og Knut.

Knut, Skjetten, 10. mars 2020

Oppussing av bad

Meget godt fornøyd med kvaliteten og nøyaktigheten. Kommunikasjonen før, under og ved ferdiggjøring var rask og avklarende. Håndverkerne var effektive og hyggelige. Kan anbefales.

Reidar, Billingstad, 11. feb. 2020

Totalrenovering av lite bad,oslo

Dyktighandverker totalrenoverte vårt lille bad og vi er veldig fornøyde: De holdt avtalt pris, var ferdige før avtalt tid og gjorde et både skikkelig, vakkert og godt dokumentert arbeid. Vi ble enige om et lite forskudd, delbetaling halvveis og sluttsum ved ferdigstillelse.

Eva, Oslo, 26. des. 2019

Oppbussing av bad

I motsetning til mange andre som henvendte seg på denne jobben var Dyktighåndverker raske med svar, avtaler, befaring og tilbud. De har vist en profesjonalitet som jeg ikke turte å drømme om. Jeg er veldig pirkete med klare behov. Jeg ble til de grader positivt overrasket over hvor fort de startet på jobben, hvor grundige de var, hvordan løsningene gikk langt over hva jeg forventet, hvor hyggelige de var og ikke minst hvor raske de var! Janusz og Rafal var utrolige arbeidsjern som forstod at det å være uten vann og toalett var et problem. Dette løste de så godt de kunne med midlertidige løsninger underveis. Imponert. Sluttresultatet er til å få tåre i øyekroken av og alle avtaler ble holdt.

Pål, Fjellhamar, 13. des. 2019

Oppussing bad/vaskerom

Kjempefornøyd! Marek og Mariusz stod virkelig på og leverte raskt uten å ta noen snarveier. Våtromsnormen ble etterlevd på alle stadier under bygging av nytt bad.

Kaj, Vøyenenga, 8. des. 2019

Helrenovering av bad rykkinn bærum

Gjennomføringen av arbeidet var meget bra!

Wilhelm, Nesodden, 7. des. 2019

Renovering av 2 bad (ca. 6 og 8 m2)

Vi valgte å benytte oss av Dyktighåndtverker til å totaltrenovere 2 bad i huset vårt. Av de totalt 5 håndtverkerfirmaene som kom på befaring var Dyktighåndtverker desidert best på pris, kommunikasjon og profesjonalitet. Alle utfordringer som oppsto ble løst kjapt og effektivt og kommunikasjonen med vår håndtverker Wojtek var veldig god! Vi hadde kjøpt inn alt av materialer og innredning noe jeg anbefaler da det gjør at ting går fortere fram. Anbefaler også å våre svært delaktig og nøye når man diskuterer og forklarer til håndtverkerne, ellers så kan det bli kjappe løsninger. Alt i alt er vi veldig fornøyd med badene vi totalrenoverte, anbefaler Dyktighåndtverker på det varmeste!

Fahim, Skedsmokorset, 4. des. 2019

Renovering av bad

Jeg brukte Dyktighåndverker ved totalrenovering av mitt bad og er veldig fornøyd med jobben de gjorde. Zbyszek og Rafał var profesjonelle, dyktige, fleksible, kom til avtalt tider og var veldig enkle å kommunisere med. I tillegg var de positive og løsningsorientert! Jeg hadde mange selskaper inne på befaring, men Dyktighåndtverker skilte seg ut i forhold til pris og oppfølgning. Anbefales!

Christine, Oslo, 3. des. 2019

Renovering av bad

Vi benyttet Dyktighandverker til totalrenovering av bad. De hadde konkurransedyktige priser og vi hadde god dialog med hovedkontoret i forkant av at oppussingen startet. Håndverkerne som kom var helt enestående! De hadde høy faglig kompetanse og var meget servicevennlige. De kom med konstruktive løsningsforslag og holdt oss daglig orientert om status på prosjektet. Håndverkerne møtte opp til avtalt tid hver dag, og hadde en grundig plan for hva som skulle gjøres hver dag, oh de ga seg ikke før de var ferdige med det som var planlagt. Kvalitet på arbeidet var hele tiden hovedfokus, noe sluttresultatet gjenspeiler. Vi kan på det sterkeste anbefale Dyktighandverker.

Amund, Oslo, 27. nov. 2019

Helrenovering av bad ca.6-7 kvm.

Bedriften lever opp til navnet sitt. Overrasket over arbeidet deres. Dyktige og god kvalitet på arbeidet.

Raju, Oslo, 1. nov. 2019

Totalrenovering av 3,3 kvadratmeter bad på lambertseter

Håndverkerene som sto på når de jobbet, men lovnader fra administrasjonen/kontaktpersonen innfridde ikke forventningene. Skulle være ferdige før jul, men fikk plutselig beskjed om at de hadde tatt ferie tidligere, så de var plutselig ikke tilgjengelig. Ble mange runder med purring før de kom og ferdigstilte NESTEN alt. Endte med kompensasjon pga at alt ikke ble ordnet opp i. Den siste finishen manglet.

Kristin, Oslo, 31. okt. 2019

Bad i kjeller ønskes renovert

Veldig ryddige og proffe.

Sissel, Jessheim, 13. okt. 2019

Totalrenovering av bad

Dyktig håndverker utførte totalrenovering av mitt bad og de lever opp til navnet sitt! Rafal med flere, gjorde en fantastisk flott jobb og det var god kommunikasjon hele veien. Kan anbefales på sterkeste.

Eidsvold, Oslo, 25. sep. 2019

Oppussing av bad

Høy profesjonalitet i hele prosessen fra befaring til ferdigstillelse!

Torbjørn, Oslo, 20. sep. 2019

Skal totalrenovere et tidligere kjøkken til et nytt bad

Vi er svært fornøyde med de to håndverkerne Piotr Buzniak og Blazej Kelz som utførte arbeidet. De var effektive, raske, ryddige, positive, blide, hjelpsomme og kvalitetsbevisste. Vi kan trygt anbefale firmaet dersom de andre håndverkerne holder samme kvalitet.

Tor, Oslo, 16. sep. 2019

Totalrenovering av badet ca 6-7 kvadrat

Total renovert bad på 6 kvm. Utrolig fornøyd under hele prosessen. Kommer til og bruke de når jeg skal pusse opp kjøkkenet og stuen. Håndverkerne var veldig fleksible. De ble klare med jobben raskere enn avtalt. De ryddet veldig bra etter seg. Gir Dyktigehandverker A/S beste anbefalinger.

Steinar, Oslo, 8. sep. 2019

Renovering av bad

Dyktighandverker AS totalrenoverte et bad på 4kvm i en gammel bygård. De kom med et godt og detaljert tilbud. De holdt alle avtaler og tidsfrister. Problemer som dukket opp underveis ordnet de elegant. Håndverkerne var trivelige, effektive og gjorde et godt stykke arbeid. Har ingen problem med å anbefale dette firmaet.

Geir, Oslo, 6. sep. 2019

Baderom

Prisen lå blant de laveste av anbudene vi fikk inn. Ble valgt på grunnlag av pris og foreslått løsning for fornyelse av badet. Vi er meget godt fornøyd med det arbeidet som ble gjort. De var imponerende effektive og imponerende i den kvaliteten de la for dagen.

Sven, Kurland, 5. sep. 2019

Totalrenovering av 4m2 bad

Enkle å ha med å gjør. Brukte litt mer tid enn antatt, men ryddige og profesjonelle. Noen småfeil i ettertid, men dette kom de å fikset uten problem. God pris ut i fra hva mange andre hadde.

Ragnhild, Oslo, 14. aug. 2019

Renovering bad

Totalrenoverte et lite bad i leiligheten. Hadde tre bedrifter som kom og så på. Fikk et veldig ryddig tilbud fra Dyktighåndverker AS som lå midt på treet i pris. Kommunikasjonen underveis var veldig grei og de avtaler vi hadde ble holdt. Jobben ble gjort raskt og slik jeg vurderer det med god kvalitet og med god dokumentasjon. Det var også ryddig på arbeidsplassen og lite "gris" i resten av leiligheten. Romak fra Dyktighåndverker AS var grei å forholde seg til og holdt de avtalene vi hadde. Sluttresultatet ble også veldig bra og badet ble veldig fint. Kan trygt anbefale Dyktigehåndverker AS både mhp pris, kvalitet og punktlighet.

Helge, Oslo, 6. aug. 2019

Totalrenovering av lite bad,2,5 kvm

Vi er ekstremt fornøyde med totalrenoveringen de gjorde av vårt lille bad. God kommunikasjon med prosjektleder som besvarte en masse nybegynnerspørsmål på mail før oppstart, hjelp med byggemelding osv. Veldig effektiv innsats fra Artur mfl på stedet. Badet sto ferdig på rett under to uker.

Nils, Oslo, 18. juli 2019

Helrenovering av lite bad

Bra arbeid, ganske bra kommunikasjon både med håndverker og kontoret. Gode løsninger, kom med alternativer som gagnet meg. Bruke noe lengre tid enn avtalt av forskjellige grunner, men er alt i alt meget godt fornøyd.

Thea, Oslo, 12. juli 2019

Helrenovering av bad

Fikk besøk av Patryk og Genio, to svært hyggelig, ryddige, effektive og profesjonelle håndverkere, god kommunikasjon underveis. God kommunikasjon med kundesenter. Veldig fornøyd med resultatet! Ble ferdigstilt noen dager før antatt. Tommel opp.

Ilias, Oslo, 3. juli 2019

Skal pusse opp bad

Raskt og effektivt utført til en god kvalitet og pris.

Bjørn, Oslo, 2. juli 2019

Totalrenovering av lite bad i rekkehus fra 60-tallet - oppstart juni.

Veldig imponert over både pris og kvalitet! Dyktighåndverker totalrenoverte vårt bad fra 60-tallet. De var utrolig raske, gjorde en fin jobb og kommunikasjonen var god underveis. De oppdaget også ytterligere ting som måtte utbedres og gjorde også en svært god jobb her. Vil gjerne bruke dem hvis vi skal gjøre større arbeidet på bad i framtiden.

Ragnar, Oslo, 1. juli 2019

Totalrenovering av to bad

Bra kvalitet på håndverk, hyggelige folk, fulgte tidsplan uten forsinkelser, bra pris. Opptatt av fornøyde kunder.

Torbjørn, Oslo, 19. juni 2019

Oppussing av bad ca 4,5 kvm

Janusz og Rafa gjorde en fantastisk jobb!

Anita, Haslum, 13. juni 2019

Renovering av bad

Kjempe flinke og hyggelige håndverkere. Vi er veldig fornøyd med jobben de utførte.

Anne, Oslo, 12. juni 2019

Helrenovering baderom

Helrenovering av bad utført på under to uker av hensynsfulle, fleksible og dyktige håndverkere. Dessuten var Dyktighandverker.no klart best på pristilbud. Anbefales!

Vidar, Jessheim, 28. mai 2019

Hel renovering av bad 5 m^2

Svært effektive gutter, gjorde alt 100% og kom også med forslag til forbedringer underveis ! Anbefales!

Sivert, Oslo, 11. mai 2019

Totalrenovering av bad 3,7 kvm

Av de seks bedriftene vi hadde på befaring (totalrenovering av bad) så kom dyktighandverker.no med desidert best tilbud, både hva gjaldt pris og tid. Og vi er veldig glad for at vi valgte dem - vi kunne ikke vært mer fornøyde! Romek og Adam, som gjorde jobben hos oss, var fantastiske! De forberedte godt ved å dekke til alt gulv med papp og alle dører og åpninger med plast. Alt arbeidet på badet er gjort med milimeterpresisjon! Alltid høflige og hyggelige, jobbet raskt og effektivt. Kom med gode innspill underveis. Og når de var ferdige så ryddet de veldig fint opp etter seg. Vi kan absolutt anbefale dette firmaet til andre!

Helene, Oppegård, 11. april 2019

Oppussing av 2 bad

God kvalitet til god pris. Hyggelige og effektive håndverkere.

Charlotte, Oslo, 7. april 2019

Renovering av bad

Marek og hans medarbeider gjorde en strålende jobb ifbm oppussing av badet mitt. Det var en totalrenovering av bad samt nytt røropplegg skjult i gulv for kjøkken vegg i vegg med badet. Arbeidet gikk hurtig og de problemer som oppsto ble effektivt løst underveis. Resultatet ble akkurat slik jeg håpet det skulle bli. Jeg vil anbefale Marek og dyktighaandverker.no for andre som har lignende oppgaver. Martin.

Martin, Oslo, 11. mars 2019

Lite bad på 1,5 km2 totalrenovering etter lekkasje

Marek gjorde en flott jobb med totalrehabiltering av badet mitt på Grünerløkka Han snakket godt engelsk, var serviceinnstilt og positiv - også administrasjonen i Dyktighandverker.no var gode. Anbefales! Odd Johan Fritzøe.

Odd, Oslo, 11. mars 2019

Renovere bad på 2,12 kvm

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet Rafael og hans team gjorde hos meg. Badet ble veldig fint. De arbeidet utrolig raskt og effektivt. Kommunikasjonen med Rafael var også veldig bra. Han var tilgjengelig for spørsmål under hele prosessen. Prisen var også veldig god. Oppdraget bestod i å totalrenovere og utvidet et bad i en leilighet i en veldig gammel bygård. De leverte alt utenom fliser og speil som jeg kjøpte selv. På bakgrunn av opplevelsen med Rafael og hans team gir jeg full score. Jeg er derimot ikke fornøyd med kommunikasjonen jeg har hatt med hovedkontoret før og under renoveringen. Det har vært mange feil i tilbud og misforståelser som jeg selv har måtte oppdage og få rettet på.

Kristoffer, Oslo, 8. mars 2019

Totalrenovering av bad på 5-6 kvm

Utførte godt håndverk. Arbeidet effektivt og leverte iht avtale. Utførte uten problemer ekstra arbeid vi kom på underveis. Ryddet godt etter seg underveis i arbeidet. God pris.

Claes-Gøran, Hagan, 7. mars 2019

Oppussing av bad,(ca. 5 kvm),inkl. omgjøring til våtromsstandard

Dyktighåndtverker gjorde en veldig god jobb. Sluttproduktet ble veldig fint! Håndtverkerne responderte på våre tilbakemeldinger underveis, og viste stor fleksibilitet. Noen kommunikasjonsutfordringer i kommunikasjon med dyktighåndtverker sentralt, men ingen store problemer. Håndtverkerne var meget flinke, lett å få tak i på telefon, hadde godt humør og meget effektive. Vil anbefale dyktighåndtverker hvis du skal pusse opp badet!

Tore, Oslo, 6. mars 2019

Linderudgrenda,bærum - 5 kvm baderom renovering

Raskt og rimelig totaloppussuing av bad. Flinke og profesjonelle håndverkere som utførte alle typer arbeid. De kunne levere innredning men jeg kjøpte inn og fikk levert alt materiell som ikke var byggteknisk. Ferdig på to uker og en dag. Det var over min forventning. Planlegg gjerne nøye så gjør de nøyaktig som du bestiller. Tar ellers raskeste vei til målet.

Øystein, Bærums verk, 19. feb. 2019

Renovering av lite bad i kjeller

Totalrenovering av bad på 14 kalenderdager. Litt kommunikasjonsproblemmer, men veldig interessert I å forstå hvordan jeg ville ha det. .

Espen, Oslo, 18. feb. 2019

Totalrenovering av badrom

Helrenovering av to bad á størrelse 4kvm. Vi er godt fornøyd med samarbeidet og resultatet, og kan trygt anbefale videre. Det var de samme to arbeiderne gjennom hele prosessen som gjorde kommunikasjon og oppfølging enkelt. De snakket godt engelsk og var serviceinnstilte. Kommunikasjon var tilfredsstillende med raske svar og tilbakemeldinger. Vår elektriker og ekstern kontrollør opplevde dem som svært profesjonelle og dyktige. Første utkast av kontrakten var mangelfull og vi sendte tilbakemelding med en rekke punkter vi ville endre eller legge til flere ganger. Det ble tatt stilling til og vi fikk et nytt utkast. Dette er det eneste vi har å utsette på det arbeidet som har blitt gjort.

Merete, Rykkinn, 30. jan. 2019

Ombygging bad,toalett og vaskerom ca 9,5 kvm samt to takvinduer

Meget bra kombinasjon av pris og levert kvalitet på et oppdrag som ble relativt komplisert grunnet ymse komplikasjoner. De kunne også ta diverse småting som vi kom på underveis, feks skifte av varmtvannsbereder som egentlig ikke var del av opprinnelig anbud. Vi velger gjerne Dyktighandverker.no igjen.

Erik, Stabekk, 28. jan. 2019

Bad - totalrenovering

Rask og effektivt.

Michael, Lillestrøm, 25. jan. 2019

Gjøre om vaskerom og bod til bad.

Vi er veldig fornøyde med denne bedriften. God og ryddig kommunikasjon hele vegen. Vi er også meget fornøyde med de to håndverkerne Janusz og Rafau, som utførte jobben hos oss. De gjorde om vårt tidligere vaskerom og bod til et fantastisk bad. Løsningsorienterte og rett og slett dyktige håndverkere.

Bengehya, Eidsvoll verk, 8. jan. 2019

Renovering av bad

Svært godt arbeid, flinke folk, presise og effektive, raske, vennlige, ryddige. Jeg er superfornøyd!

Nina, Skedsmokorset, 15. des. 2018

Oppussing av bad

Dyktige håndverkere som la sin flid i arbeidet. Jeg er veldig imponert over sluttresultatet og finish og arbeidet ble utført i henhold til avtale. Arbeiderne var ryddige underveis, hensynsfulle og kommunikasjonen var god. Jeg vil definitivt bruke dem igjen ved senere behov og anbefale dem til andre.

Cathrine, Blommenholm, 12. des. 2018

Totalrenovering bad i blokk

Veldig flinke :).

Morten, Lillestrøm, 9. des. 2018

Totalrenovering bad

Veldig bra, Jobben gikk som avtalt. Raskt, ryddig og med god bygge kvalitet.

Roger, Oslo, 30. nov. 2018

Renovere bad.

Bygget et nytt bad og renoverte et gammelt bad. Effektive og dyktige håndverkere som gjorde begge jobbene. Jobbene ble utført raskere en antatt og med god standard. Noe språk forvirring, men prosjektleder var bare en telefon unna for oppklaring. Kan trygt anbefale de til slike jobber.

Knut, Slattum, 21. nov. 2018

Renovering av bad 5 etasje i gammel bygård

Svært effektive, ryddige og pålitelige. Litt vanskelig med språk og noen misforståelser men det ordnet seg. Ettersyn til 1000,- synes jeg var dyrt. Ellers fornøyd.

Anne, Oslo, 15. nov. 2018

Helrenovering bad

Totalrenovering av bad. Pålitelig, ryddig, løsningsorientert og effektivt. Arbeidet ble ferdigstilt over en uke før forespeilet tid og alle avtaler overholdt. Tusen takk til Adam og Ceynowe for vakkert utført arbeide. Gir mine beste anbefalinger! Hanne Stang, Tanum.

Hanne, Slependen, 11. nov. 2018

Totalrenovere bad og dusj. (2 rom)

Veldig godt fornøyd med oppussing av bad og dusjrom. Rommene ble strippet ned til grunnen og bygd opp igjen. Fint flisearbeid. God kommunikasjon på engelsk selv om den ene ikke snakket det språket så godt. Men arbeidsplassen var ikke så ryddig hele tiden med verktøy, utstyr og ting og tang liggende omkring. Men sluttresultatet er vi fornøyd med. Villy Nilsen Rykkinn.

Villy, Rykkinn, 8. nov. 2018

Bygge bad i tilbygg.

Godt gjennomført jobb.

Christer, Sørum, 5. nov. 2018

Totalrenovering bad

Arbeidet var svært godt utført, og jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Hanne, Oslo, 31. okt. 2018

Omgjøre rom i kjeller til baderom

Bra, veldig fornøyd med jobben de gjorde.

Helene, Oslo, 19. okt. 2018

Totalrenovering av to bad på ca. 3 og 5 m2

Utrolig hyggelige og proffe håndverkere. Ga gode råd og anbefalinger på et slitent bad som trengte sårt en real oppgradering. Badet ble kjempefint og jeg fikk god informasjon underveis. Anbefales på det sterkeste. De jobber raskt (2 uker), nøyaktig og profft. Resultatet ble fantastisk. Kommer til å bruke dem igjen neste gang jeg skal pusse opp et større bad.

Terje, Oslo, 28. sep. 2018

Renovere baderom

Jobben ble gjort helt utmerket og resultatet ble meget bra. Noe negativt at tids avtaler ikke ble overholdt. Men alt i alt meget godt fornøyd.

Morten, Tårnåsen, 8. sep. 2018

Oppussing / renovering av bad

Tommel opp til dyktighandverker som totalrenoverte vårt bad Konkurransedyktig pris, møtte presis på befaring. Kom med kreative løsninger. Erfarne, vennlige og effektive, jobben ble gjort på under 2 uker. God kommunikasjon hele veien. Ved problemer kontaktet de oss og kom med gode forslag til løsninger. Vi følte oss ivaretatt og trygge på at jobben ble gjort ordentlig. Supert resultat! Anbefales!

Lene, Lørenskog, 27. aug. 2018

Renovering av bad

Kom i gang noen dager for sent, men jobbet veldig effektivt. Ble ferdig på under 2 uker. Veldig fornøyd med jobben.

Johnny, Lillestrøm, 6. aug. 2018

Rehabilitering av bad

Kan absolutt anbefales! En utrolig positiv opplevelse med Dyktighandverker fra a til å. Arbeidet ble utført raskere enn estimert, og resultatet ble nydelig! Virkelig dyktige fagfolk. God prosess hele veien. Lett å få tak i, og god kommunikasjon. Kom også med innspill underveis når han mente at det vi hadde ønsket oss ikke ville ble estetisk pent, og presenterte alternative løsninger som ble penere. Anbefales! Kommer til å bruke dem på neste bad! !

Kathinka, Løvenstad, 31. juli 2018

Oppussing av bad

Jeg hadde en jobb hvor jeg skulle slå sammen toalett og bad, totalrenovering med alt nytt. Dyktighåndverker sendte en arkitekt på befaring, og leverte et tilbud som var konkurransedyktig (best av de jeg anså som «seriøse»). Ved oppstart dukket Arthur og Pavel opp, og de gutta var flinke, hyggelige og tok hensyn til naboene også. Har nå kjempefint bad, og kan anbefale dyktighåndverker på det varmeste. Bra folk, grundig og godt utført arbeid.

Christofer, Kolsås, 27. juli 2018

Vurdering av pris på elektrisk 50 kvm

Arbeidet ble utført til en god pris. Det var en del misforståelser, men ved å ta kontakt med hovedkontoret ordnet det meste seg. Det var hyggelige ansatte, og de fikk gjort det de skulle gjøre. Arbeidet ble også gjort på en pen måte.

Kjersti, Oslo, 26. juli 2018

Totaloppussing av 2 bad

Hyggelig håndverker. God kvalitet og rask arbeider.

Adam, Gjettum, 11. juli 2018

Total rennovering av bad,ca 2.5kvm

Meget dyktig arkitekt satt seg ned og tegnet detaljert forslag med veldig smarte løsninger. Utførelsen av arbeideted som ble gjort er upåklagelig. Det som trekker ned var kommunikasjonsproblemer, utsatt igangsettelse, brukte lenger tid enn de estimerte og noe høye ekstrakostnader for tillegsarbeid.

Simen, Oslo, 2. juli 2018

Totalrenovering av bad

Dyktighåndverker leverte et konkurransedyktig tilbud på pris og lovte å ferdigstille på relativt kort tid. Samarbeidet fungerte veldig godt, vi hadde to dyktige og hyggelige håndverkere som jobbet intenst i tre uker for å få badet klart og løste små utfordringer på en god måte. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet og kan anbefale firmaet for andre som skal rehabilitere bad!

Steinar, Oslo, 20. juni 2018

Helrenovering av bad

Renoveringen av bad ble 1 uke forsinket. Vi fikk beskjed «etterpå er vi ferdige - dere kan flytte inn» 3 dager på rad, men de var ikke i nærheten av ferdige da vi dukket opp med bagasjen vår. Selve håndverket var godt gjennomført.

Sindre, Oslo, 16. juni 2018

Pusse opp vaskerom

Er veldig fornøyd med jobben utført. Jobben ble utført veldig bra ser bra ut og levert raskt. Tok under to uker fra start til slutt. Når jeg velger å trekke stjerner er det pga. Måten de velger å fakturer på. Vet ikke om dette er vanlig i bransjen, men synes at 6 fakturaer og en av de er til utenlandsk kontonummer er i overkant mye. Blir også etter fakturert 3000 kroner i moms senere. . . . . Dette synes jeg se skulle håndtert for oss. .

Morten, Oslo, 5. juni 2018

Nytt bad i 2 etasje

Utmerket arbeid, høflige og imøtekommende rørleggere/fagarbeidere. Oppsto problemer som ble løst på en smidig og en meget tilfredsstillende måte. Anbefales på det varmeste.

Laila, Ås, 4. juni 2018

Totalrenovering av bad,gulvareal ca 2,5 kvm

Veldig fornøyde med resultatet. Janoush og Rafael var fleksible, løsningsorienterte og veldig service minded. Vi kjøpte selv inn all innredning, og konsulterte med J og R om det var noe vi lurte på. Effektive, nøye og veldig hyggelige, anbefales!

Tone, Oslo, 4. juni 2018

Total oppgradering av bad og tilrettelegging av rør til kjøkken på stue

Etter å ha vurdert et titalls tilbud så falt valget på Dyktighåndverker. Arkitekten som kom på befaring tok seg god tid og kom med mange gode innspill. Ekstra fornøyde med vårt valg av bedrift ble vi også da vi møtte de ekstraordinært sympatiske snekkerne Janusz og Rafal. Effektive, ryddige, og alltid presise. De to får min høyeste score! Anfører noe trekk ifbm kontrakten som ble skrevet med prosjektleder Kucmann og noe rot vi opplevde.

Peter, Oslo, 3. juni 2018

Toalett bad

Dyktighandverker.no gjorde en meget god jobb med konverteringen av en liten 3. 5 kvm bod, til et bad. Tilbudet ble levert som avtalt, arbeidet bli gjennomført innen avtalt tid, alt ble gjort presist og dokumentert i. F. T. Krav fra kommunale myndigheter. Jeg må også si at de to håndverkerne de satte på jobben var svært høflige, hyggelige, og meget dyktige (Janusz og Rafal).

Thomas, Oslo, 27. mai 2018

Oppussing av bad

Jobben veldig bra utført. Janusz og Rafal var fantastisk. De jobbet raskt (mindre enn 3 uker) og topp kvalitet. Vi hadde noen utfordringer med gamle installasjoner, men de løste alle problemer veldig effektivt. En råd til folk som oppusser: hvis dere vil få hva dere vil, må dere se etter prosessen daglig og ha en tett kommunikasjon med håndverkere. Dere kan ikke gå på ferie og forlate håndverker alene. Gamle hus har mange overraskelser!

Pavel, Bekkestua, 11. mai 2018

Renovering av bad

Fik totalrenoveret bad, kan kun rose dyktigehandverker, helt klart et firma som jeg vil bruke neste gang at vi skal ordne noget på huset. Alt blev utført til tiden og etter avtale.

Jørn, Ski, 18. april 2018

Pusse opp bad

Ble veldig fornøyd :-) Veldig greie arbeidere. . .

Lise, Oslo, 16. mars 2018

Helrenovering av bad

Håndverkerne gjorde en god jobb og utførte arbeidet meget raskt og effektivt. De var ferdig med badet en uke før de avtalte 2. 5 uker. Gir mine beste anbefalinger.

Tom, Lillestrøm, 28. feb. 2018

Oppussing av lite bad! bislett oslo.

De gav oss ett godt tilbud, og kommuniserte svært godt&raskt i prosessen. Vi fikk gode tilbakemeldinger på at vi hadde tegnet opp badet og oppsettet også! Alt ble gjort som avtalt og levert som avtalt, og kvaliteten i arbeidet har vært upåklagelig! De tilpasset seg også at vi fikk dusjdørene litt senere - og kom tilbake og skrudde de opp en 2 mnd senere. Spesielt takk til Janusz og Rafal som gjorde en kjempejobb! Anbefales på det sterkeste!

Arild, Oslo, 27. feb. 2018

Renovering av bad

Allerede ved befaring av våre bad, fikk vi et godt inntrykk. Videre samtaler, detaljerte beskrivelser, stor fleksibilitet og gode faglige føringer i forhold til våre ønsker, førte til kontraktinngåelse. Arbeidet startet på avtalt dato med et team bestående av meget dyktige og trivelige håndverkere. Vi hadde god dialog på engelsk gjennom hele prosessen. De leverte et fantastisk resultat til avtalt tid, og kan anbefales på det sterkeste.

Anne, Langhus, 26. feb. 2018

Full renovering og utvidelse av bad

Dyktighandverker.no er et trygt valg hvis du skal renovere badet. Tillitvekkende befaring og et raskt og prisgunstig tilbud. God og konstruktiv dialog på Norsk med hovedkontoret hele veien. De svært sympatiske håndverkerne Janusz og Rafal utførte jobben med stor nøyaktighet og effektivitet. De var imøtekommende og lette å kommunisere med. Er godt fornøyd med elektrikerne også. Alle krav til våtromsnorm og dokumentasjon ble oppfylt. Anbefales!

Ove, Rykkinn, 19. feb. 2018

Oslo 0667 bryn: bygge nytt bad på 12m2

Soverom i 2. Etasje ble bygget om til bad med separat gjestetoalett. En glede å samarbeide med Janusz og Rafael fra Dyktighandverket. Firmaet har renovert 4 bad for familien tidligere. Arbeidet er gjort nøyaktig. Vi et meget fornøyde med resultatet. Isolering av vegger og tak, membran og røropplegg i gulv. Fliselegging av vegger og gulv. Håndtverkerne jobbet selvstendig og fant fine løsninger. Oppstart og ferdigstillelse som avtalt. Anbefales.

Elfrid, Oslo, 5. feb. 2018

Oppussing av bad

Dyktighandverker.no er dyktige håndverkere. Rask respons fra befaring til tilbud, tegninger og løsningsforslag. Veldig ryddige mens de jobbet (2 uker) dekket gulvene som var arbeidsvei og hengte opp støvbeskyttelse. Baderomsmøbler også levert fra dem. Presist og godt utført baderomshåndverk. De hadde en totalentreprise med riving og bygging, rørlegger, elektriker og flisleggere/snekkere. De utførte også noen småjobber helt utmerket. Anbefales.

Bjørnar, Skjetten, 4. feb. 2018

Renovering - bad - vaskerom

Førsteinntrykket når jeg åpnet døra første gang de kom på befaring kunne ikke vært bedre. Der ventet det hyggelig smil med en gang. Meget behagelig folk å snakke med og det var nesten som om man hadde kjent dem lenge. De hadde god kunskap om bad og var løsningsorientert og ærlige mtp hva man burde og ikke burde gjøre på badet. De var raske og gjorde ett veldig godt arbeid. Håndverkerne som var her, Janusz og Rafal kan på det varmeste anbefales.

Monika, Fjellhamar, 21. jan. 2018

Oppussing av bad

Godt førsteinntrykk av representanten ved befaring. Men litt usikkerhet fra vår side i prosessen før oppstart med tanke på endringer og spørsmål vi hadde i forbindelse med det. Da oppstart var igang gikk alt veldig raskt. Hyggelige og løsningsorienterte håndverkere, og profesjonell oppfølging fra kontoret. Vi er godt fornøyd med arbeidet de har utført hos oss.

Anette, Oslo, 8. jan. 2018

Renovering av bad

Arkitekten kom og så på arbeidet. Engelsktalende. Fikk tilbudet på hovedbadet på norsk ganske raskt, med alt inklusiv møbler og flis. Etter noen endringer, aksepterte vi tilbudet, men valgte å kjøpe flis og møbler selv. To mann kom raskt og satte igang med arbeidet. Effektiv og god jobb. Hyggelige folk selv om kun den ene snakker engelsk. Vi fikk separat tilbud på wc-rommet, som vi var priset noe høyt, da det ikke er våtrom. Det ble ikke noe av.

Monica, Frogner, 4. jan. 2018

Oppussing av bad

En flott gjennomført jobb fra gutta i dyktighandverker.no med totalrenovering av et gammelt bad. Vennlighet, pålitelighet og tålmodighet veide opp for enkelte språkproblemer underveis, og det var alltid lett å få kontakt med kontoret når spørsmål måtte avklares. Resultatet er et flott bad, arbeidet er nydelig utført og alle avtaler holdt til punkt og prikke. Anbefales på det varmeste!

Anna, Lysaker, 27. nov. 2017

Pusse opp bad!

To utrolig flinke polske håndverkere, badet ble pusset opp over forventning. Ryddige hele veien, møter opp til avtalt tid og er meget trivelige og imøtekommende. Utført arbeid til avtalt tid og til avtalt pris. Ingen uforutsette utgifter o. L. Anbefaler på det sterkeste Rafal og Wojtek som er ansatt hos dyktig håndverker.

Daniel, Oslo, 26. nov. 2017

Lage nytt bad på loftet.

Dyktige handverkere som gjorde jobben raskt og skikkelig. Veldig fornøyd.

Liv, Oslo, 5. nov. 2017

Oppussing av 3,5 m2 baderom

Dyktige håndverkere totalrenoverte vårt lille bad. De rev alt og bygge et nytt bad. De ordnet alt. Vi er kjempe fornøyd med de to håndverkerne som jobbet hos. De ryddet etter hver arbeidsdag, og jobbet effektivt. Hele badet tok 10 dager etter oppstart, og resultatet er slik vi ønsket det.

Stefan, Finstadjordet, 25. okt. 2017

Totaltrenovering av bad

Vi er godt fornøyd med Dyktigehandverker.no. Totalrenovering ble utført meget effektivt og de var ferdig før tidsplan.

Svein, Oslo, 17. okt. 2017

Renovering baderom

Ekstremt kjapp og meget bra kvalitativ gjennomføring renovering av baderom. Håndverkerne arbeidet tilnærmet i ett, og fullførte oppdraget 1 uke før estimert tid. Resultatet ble kjempe bra, og de kom også med tips underveis. De var lydhøre for våre ønsker og behov. Kommunikasjonen foregikk på engelsk helt uten problemer eller misforståelser. Firmaet er også ryddig hva gjelder fakturering og tilleggsarbeider. Anbefaler gjerne disse videre!

Elise, Oslo, 3. okt. 2017

Totalenovering bad

Topp jobb.

Sigrid, Oslo, 3. okt. 2017

Oppgradering av bad

Dyktig Handverker var positive og lydhøre i forhold til våre ønsker og kom med argumenter som gjorde at vi endret planene i tråd med deres anbefalinger. Så kom Marek. En utrolig effektiv fyr. Og en dyktig håndverker. Vi var ekstremt fornøyd med den presisjon som alt arbeid ble utført med. I tillegg er han en trivelig person som det var lett å samarbeide med. Ingen kommunikasjonsproblemer.

Arne, Asker, 8. aug. 2017

Helrenovering av bad + vinylbelegg på vaskerom og kjølerom

Kjapp og effektivt gjennomføring av helrenovering på bad. All dokumentasjon og godkjenninger følger med og det taes bilder underveis. Meget god gjennomføring med gang og spisestue, også her dokumenteres det veldig bra. Anbefales!

Ann, Vestby, 31. juli 2017

Renovering av bad 4,3 m2 + noe ekstra rørleggerarbeid

Dyktighandverker har totalrenovert vårt bad. De har gjort en meget god jobb. Flislegging av gulv og vegger er særdeles pent utført. Kommunikasjon foregår på engelsk med håndverker, men kontoret svarer på norsk. E-poster blir besvart raskt og effektivt. Siv Bendixen.

Siv, Skjetten, 6. juni 2017

Oppussing av bad

Anbefales! Gode forslag til løsninger og bra utført jobb.

Wenche, Oslo, 28. april 2017

Pusse opp bad

Totalrenovering av bad i bygård fra1920. Bra utført jobb og ble veldig fornøyd med badet. Arbeiderne snakket bare litt engelsk, men var effektive og flinke. Jobben ble startet senere enn avtalt, men de holdt tidsfristen likevel. Firmaet ville ha uavhengig kontroll av jobben de gjorde, selv om dette ikke er påkrevd - og det medførte en unødvendig ekstra kostnad på 12000. Noen misforståelser underveis, som ble raskt ryddet opp i. Anbefales!

Astrid, Oslo, 20. april 2017

Helrenovering av bad

Ryddig å ordentlig firma å forholde seg til. Kjempe bra resultat på badet.

Leif-Håkon, Enebakk, 13. april 2017

Renovering av bad i leilighet på grünerløkka

Jobben ble utført helt etter plan. (Både pris og kalendertid). Ekstraarbeid ble utført rimelig og også innenfor det avtalte tidsrommet. Godt fornøyd med resultatet.

Hans-Christian, Oslo, 7. april 2017

Renovere bad og kjøkken

Flinke folk, arbeidet gjort på rekordtid og med godt og presist resultat. Priskalkylen holdt etter planen. Ingen problem med å anbefale disse, eneste minus må være det språklige, men hovedkontoret bruker norsk.

Arild, Oslo, 19. des. 2016

Nytt bad,bytte av inng.dør og vindu

Vi valgte Dyktighåndverker som utførende bedrift på bakgrunn av et godt utarbeidet tilbud og en fornuftig pris. Vi er veldig fornøyd med håndverkerne, Rafael og Tomek, som utførte hoveddelen av arbeidet hos oss. De er ryddige, flinke til å kommunisere og svært nøyaktige i sitt arbeid. Badet ble perfekt, og de nye inngangsdørene ser veldig bra ut! Vil også påpeke at elektikerne gjorde en effektiv og veldig pen jobb. Vi gir vår beste anbefaling!

, Slattum, 15. des. 2016

Oppussing/renovering bad (2,2 m2)

Rimelig og rask utførelse på 11 arb. Dager på mitt 2,5 m2 store bad i Oslo sentrum. Dette inkluderte varmekabler i gulv, innebygget sisterne, egenutvalgte materialer. Veldig fornøyd med utførelsen og prosessen. Løsningsorienterte og punktlige rørleggere/arbeidere. Man måtte legge litt innsats i kommunikasjonen, men ordnet seg til slutt. 9 måneder etter er jeg fortsatt fornøyd og bare funnet noen ubetydelige småfeil, kan anbefales.

Morten, Oslo, 14. des. 2016

Renovering av bad

Meget fornøyd med renovering av badet. Kan anbefales. Leverte på tid å til avtalt pris.

Sissel, Jessheim, 7. des. 2016

Oppussing av bad!

Vi er meget fornøyde med oppussing av badet vårt. Det ble veldig fint og de var veldig dyktige og høflige. Jobben som ble utført var total rehabilitering av bad, inkludert riving av gammelt bad. Arbeidet ble også utført meget bra! Kan anbefale dette firma og Marek på det varmeste! Kommer til å bruke dem igjen!

Naziha, Skjetten, 31. okt. 2016

Bad fra a-å

Har totalrenovert et bad fra 60-tallet. Jeg er kjempefornøyd. Vi har hatt en fin dialog i hele arbeidsprosessen. De har vært særdeles serviceinnstilt og hyggelige. Arbeiderne er kjempeflinke og resultatet er det beste! Jeg kan anbefale de på det varmeste.

, Bergen, 20. okt. 2016

Renovere bad

Dyktige, effektive og ryddige. Anbefales.

Espen, Oslo, 14. sep. 2016

Oppussing av bad

Benyttet dette firmaet til totalrenovering av et bad og er veldig fornøyd med jobben de gjorde. De brukte i underkant av 3 uker og jobbet delvis kveld og helg. Dialogen med arbeiderne var bra og vi ble enige om praktiske løsninger.

Emil, Oslo, 28. aug. 2016

Bygg av takopplett,innredning og baderom

Vi endte opp med å bruke BLB til bygging av bad og diverse innvendig innredning, og et annet firma for råbygget for opplettet. Vi fikk besøk av to meget effektive håndverkere som helt tydelig hadde bygget mange bad før. Bad og ekstra arbeid ble ferdig til avtalt tid. Et par feil ble utbedret allerede dagen etter. God pris, også på timearbeid. Litt utfordringer med språk og kildesortering, men det gikk seg til. Så langt godt fornøyd!

Arnstein, Oslo, 8. aug. 2016

Lite bad,2,5 m2

Jeg er svært fornøyd med arbeidet som dette firmaet gjorde for meg. Jeg skulle rehab. Nytt bad og fikk gode og nyttige forslag til forbedringer på badet. Arbeidet ble gjort av Bartek og Wojtek som arbeidet sent og tidlig for å få jobben gjort. Det var et hyggelig bekjentskap. De dekket til gulv og møbler før arbeidet startet og det ble støvsuget etter hver arbeidsøkt. Jeg vil uten tvil bruke dette firmaet igjen og anbefaler de på det varmeste.

Birte, Ulset, 18. juli 2016

Totalrenovering av bad på 3,2 m2

Vi er svært fornøyde med utført totalrenovering av bad. Firmaet fremstår svært profesjonelt fra før kontrakt til etter utført arbeid. Flinke og arbeidsomme håndverkere. Vi ble godt informert underveis. Resultatet ble veldig bra og prisen var god. Vi anbefaler firmaet.

Tor, Finstadjordet, 19. mai 2016

Rehabilitering av to bad

Dyktige på bad.

Anne, Rånåsfoss, 12. mai 2016

Trenger pris for totalrenovering av bad

Vi ble meget fornøyde med endelig resultat. Bedriften har fremstått som meget profesjonelle fra start til slutt. De kom til avtalt tid, holdt alt så ryddig som mulig under selve byggeprosessen, og var vennlige. Prisen var det heller ingenting å si på. Anbefales!

Stian, Oslo, 18. april 2016

Renovere bad

Veldig fornøyd med resultatet og samarbeidet med BLB MARCIN PAWEL BORTKUN/Dyktighåndverker. De har ryddige avtaler, raske og effektive til en god pris. Overholdt kontrakten. Viktigst av alt var sluttresultatet som ble helt etter mitt ønske. Meget bra håndverk er utført. Kan anbefales!

Cecilie, Nordbyhagen, 27. feb. 2016

Riving av gammelt bad og bygging av nytt bad

Riving av et eldre bad i 3. Etasje av en enebolig og så bygging av nytt bad. Grundig og god befaring med mange nyttige tips til løsninger som endte med enklere og rimeligere totalvrak. Kom til avtalt tid og gjorde jobben til avtalt pris. Feil ble raskt og ryddig ryddet opp i. Kan varmt anbefale dette firmaet for rehabilitering av bad.

Henrik, Jar, 25. feb. 2016

Renovere bad

Veldig hyggelige håndverkere, jeg klaget på noen små feil som de rettet opp relativt raskt.

Harald, Aurskog, 19. feb. 2016

Oppussing av 3 stk bad

Vi har brukt dyktighandverker til rehabilitering av bad. De kom med det rimeligste tilbudet og har gjennomgående gitt et godt inntrykk. Håndtverkerne var ferdig allerede før tiden og badet ser veldig fint ut. Svært pen flislegging og alt fungerer som det skal. Håndverkerne var hyggelige og hjelpsomme og arbeidet svært effektivt. De har levert alle papirer på at arbeidet er utført etter gjeldende standarder. Kommer til å bruke dem igjen!

Maren, Oslo, 17. feb. 2016

Renovering bad

Gjorde en svært god jobb fra de kom inn døren for første gang til de var ferdige. God oppfølging underveis i arbeidet og detaljer vi spesifiserte ble fulgt opp. Arbeidet som ble utført var total rehabilitering av bad, inkludert riving av gammelt bad. Det hele ble utført på 14 dager. Vi hadde ett par småfeil etter ferdigstilling og disse ble fulgt opp umiddelbart. Anbefales på det sterkeste.

Mathias, Skjetten, 2. feb. 2016

Ombygging av vaskerom til vaskerom/bad/wc

Arbeidet ble raskt og kvalitetsmessig godt utført. Løsningendringer ble belystn og godt forklart noe som gjorde at vi fikk en bedre løsning enn først forespeilet. Prismessig helt klart det rimeligste alternativ. Kan anbefale dette firma og Marek på det varmeste!

Are, Nesbru, 2. feb. 2016

Renovering av bad

Bedriften har gjort et veldig godt inntrykk på oss. Ryddig og detaljert tilbud, enkle og kommunisere med og deres kontor svarer og følger opp våre henvendelser på en meget god måte. Byggearbeidet er også blitt gjennomført med god kommunikasjon mellom oss og snekkere, De har høyt nivå på kvalitet og ønsker at badet skal bli det vi ønsker oss. .

Anders, Rasta, 2. feb. 2016

Renovering av bad

Fantastisk service fra start til slutt. Smertefri prosess og strålende resultat til meget god pris. Kommer definitivt til å velge BLB Marcin Pawel Bortkun/dyktighåndverker.no også neste gang vi skal ha noe gjort i leiligheten. Ante ikke at det kunne være så lite stress å totalrenovere et bad! Ikke lur på det en gang, disse folka er superproffe og hyggelige, bare å booke dem.

Ina, Oslo, 1. feb. 2016

Renovering/oppussing av 2 bad i leilighet,oslo

Oppdraget gjaldt totalrenovering av to bad i leilighet. Vi hadde flere innom på befaring og det var dyktighandverker.no som ga best inntrykk. Vi er fornøyd med jobben som ble utført til avtalt tid og pris. Håndtverkerne, Wien og Rafal, var effektive, løsningsorienterte og ryddige. Vi sitter igjen med et godt og profesjonelt inntrykk og kan anbefale dette firmaet videre.

Tabita, Oslo, 31. aug. 2015

Oppussing av tidligere uinnredet kjeller

Svært serviceminded og dyktig tømrerlag under ledelse av Marek, som i egenskap av å være både rørlegger og tømrer tenkte helhetlig og ga gode råd underveis. Arbeidet ble levert med stor innsats og høy kvalitet og jeg er svært fornøyd med resultatet. Det som trekker litt ned er prosjekteringen og timingen i forhold til bestilling av en trapp som ble unødvendig dyr. Imidlertid så kom totalregningen på kun 2/3 av tilbudet fra en norsk entreprenør :-).

Eystein, Fetsund, 23. juli 2015

Helrenovering av 2 stk baderom

Jobben ble utført i henhold avtale og vi var fornøyd med arbeidet. Vi fikk imidlertid en vannlekkasje fra sluket innenfor garantitiden. Vannlekkasjen medførte større skader i etasjen under, og Dyktighandverker var kun villige til å dekke deres direkte kostnader knyttet til å bytte sluk. Det tok lang tid og mange purringer måtte til ført de dukket opp for rette opp i lekkasjen. Jeg vil ikke anbefale noen å bruke dette selskapet igjen uten å nøye sjekke opp referanser og kontraktsformuleringer.

Per, Oslo, 28. juni 2015

Nytt bad

Oppdraget gjaldt totalrenovering av mitt bad. Jeg hadde flere innom på befaring og det var dyktighandverker.no som ga meg best inntrykk og tilbud. Jeg er veldig fornøyd med jobben de har gjort som ble utført til avtalt tid og pris. Håndtverkerne som var her var imøtekommende, effektive og løsningsorienterte. Jeg sitter igjen med et veldig godt og profesjonelt inntrykk og nøler ikke med å anbefale dette firmaet videre.

Eirik, Oslo, 14. juni 2015

Rehabilitering av 1 eller 2 små bad - vollen i asker

Jobben ble utført på en god måte av hyggelige og imøtekommende utenlandske arbeidere. Litt utfordringer med språket, men det gikk bra. Prisen var det ikke noe å utsette på og arbeidet ble utført innen fristen, med unntak av et litt forsinket speil.

Remy, Vollen, 1. juni 2015

Bygge bad i ferdig hus

Litt billigere enn andre, men selv om håndverkerne måtte bo hos oss ble de ikke ferdig på tid og kom aldri med dokumentasjonen vi ble forespeilet i forkant.

Knut-Erik, Råholt, 24. mai 2015

Rehabilitering av bad

Vi er svært fornøyd med jobben som er blitt gjort, og nøler ikke med å anbefale bedriften til andre. Sertifisert firma til bra pris. Bedriften har vært profesjonelle i alle ledd: Befaring, et oversiktelig skriftlig tilbud, god kommunikasjon med firma på mail, hyggelige håndverkere som svarte på spørsmål og jobbet raskt og effektivt og ferdigstilling tidligere enn avtalt. Vi vil bruke Dyktighandverker til flere oppdrag!

Svein, Oslo, 6. mai 2015

Renovering av bad ca 6 kvm,i 2 etg

Firmaet kom med forslag til fliser og møbler og jeg var godt fornøyd med sluttproduktet som ble estetisk og fint. Arbeidet ble gjort raskt og effektivt og de er rimelige på pris. Det ble laget skriftelig avtale og denne ble holdt. Aud Auråen Tlf 90101330.

Aud, Fetsund, 23. mars 2015

Oppussing av baderom/vaskerom 3,4m2

Vi er svært fornøyd med jobben som er blitt gjort, og nøler ikke med å anbefale bedriften til andre. Sertifisert firma til bra pris. Bedriften har vært profesjonell i alle ledd: Profesjonell befaring, et godt og oversiktelig skriftlig tilbud, god kommunikasjon med firma med svar neste arbeidsdag på mail, håndverkere som svarte på spørsmål og jobbet raskt og effektivt og ferdigstilling over en uke tidligere enn planlagt.

Stine, Vestby, 7. feb. 2015

Totalrenovering av bad

Gjorde en flott jobb med badet vårt! Ryddet ordentlig etter seg og var blide og hyggelige. Med et så stort prosjekt så er det alltid ting som ikke går helt som planlagt men dette løste kontoret og arbeiderne på en utmerket måte! ! Leverte alt materiell i henhold til kontrakt og avtalt pris. God kvalitet! Kan varmt anbefale disse videre.

Hege, Flateby, 3. feb. 2015

Rehabilitering av bad

Vi leide dette firmaet til å totalrenovere et bad på 6 kvadratmeter. Vi fikk et godt inntrykk av firmaet i anbudsrunden, og valgte å gi dem jobben. Deres pristilbud var bra, og vi la vekt på at firmaet hadde holdt på en stund. Håndtverkerne som utførte jobben var dyktige, og til tross for enkelte språkproblemer, gikk kommunikasjonen bra. Alt ble gjort til avtalt tid og pris. Sluttresultatet ble flott, og vi kan trygt anbefale firmaet!

Stig, Haslum, 15. des. 2014

Helrenovering av bad

Vi brukte Dyktig handverker / BLB Marcin Pawel til helrenovering av bad. Vår erfaring med firmaet er at handverksarbeidet ble utført på en profesjonell måte og med høy kvalitet på resultatet. Dessverre trekkes helhetsinntrykket ned av treghet i administrasjon og noen unødvendige diskusjoner rundt pris og kontrakt. Oppsummert: flinke handverkere, men noen mangler hva gjelder kommunikasjon hos administrasjonen.

Erik, Oslo, 23. nov. 2014

Lite bad og do trenger full renovering

Dyktighåndverker var billigst av alle som gav tilbud. De sendte to hyggelige og dyktige håndverkere som totalrenoverte mitt bad og toalett. De brukte rett under 3 uker, til avtalt tid på dagen. Det ferdige arbeidet er meget tilfredstillende.

Jon, Oslo, 8. okt. 2014

Opppussing av bad,tilrettelegging av utleiedel,etterisolering av loft m.m

Badene ble levert på kost og tid. Bra jobba.

Snorre, Oslo, 29. sep. 2014

Nytt bad

Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Jeg er fornøyd med arbeidet utført.

Rune, Nittedal, 11. aug. 2014

Utvidelse og rehabilitering av bad

Effektivt jobbet, og hyggelige håndverkere. Selv om vi opplevde en liten knute på tråden da vi fikk misfarging på fugemassen mellom flisene. Mye frem og tilbake da ingen ønsket å ta på seg ansvaret for misfargingen, og det var vanskelig å bevise hva som var forklaringen. Fikk til slutt en prisreduksjon som kompensasjon.

Robert, Oslo, 6. aug. 2014

Oppussing av bad

Vi er godt fornøyd med dette firmaet: - grundig befaring - godt og gjennomarbeidet tilbud - god service - god pris - hyggelige arbeidere - rask levering - holdt avtalen i forhold til tid og pris Kan anbefales!

Mona, Oslo, 25. mars 2014

Helrenovering av bad

Jobben ble utført Mars 2013. Litt tungvindt å kommunisere iblant pga språket, de gikk rundt med sko ute og inne og det kunne se ut som en liten byggeplass i huset til tider. Men alt i alt kjempe fornøyd. De var veldig fleksible og løsningsorienterte.

Jonathan, Siggerud, 12. nov. 2013

Baderom i blokk

Godt utført! Mye rimeligere enn andre og ganske punktlig. Måtte passe på smådetaljer som knagger, listing rundt dør selv etterpå. Fjerning søppel, dekking av gulv og støvskjerming/støvfjerning tok jeg selv. Engelsk kommuniksjon på plass, norsk på mail.

Thomas, Blystadlia, 21. sep. 2013

Totalrenovere bad

Bedriften gjorde en effektiv og god jobb med badet vårt. De leverte bilder og prisoverslag i forkant av jobben. God pris og god kvalitet på arbeidet gjør at vi trygt kan anbefale disse til andre.

Mads, Bjørnemyr, 24. juli 2013
Vis flere evalueringer

Kart