Siste evalueringer (71)

Rive en lettvegg

De ringte kort tid etter annonsen ble lagt ut og kunne komme på dagen for befaring . Elektronisk pristilbud er effektivt. Veldig fleksible arbeidere.

Hanne, Oslo, 29. nov. 2021

Sette opp lettvegg m 2 dører,male/sparkle og liste + rive hems

God jobb. Enkelt og hyggelig samarbeid.

Jonas, Oslo, 30. sep. 2021

Riving og bygging av lettvegger for å få et ekstra rom

Masud og hans kompanjong i Eiendom og Entreprenør AS gjorde en fantastisk innsats. De har på to uker revet en teglsteinsvegg, samt to lettvegger, og satt opp to nye lettvegger slik at vi har fått gjort et stort soverom og en bod, om til to soverom. Både oppsett av vegger, isolasjon, sparkling, maling og alt har vært utført av veldig god kvalitet. I tillegg har de byttet 4 dører, samt lagt gulv i hele stua og 2 etasje. Kommunikasjonen har fungert utmerket underveis, de har svart raskt og ting har virkelig vært på stell. Kommer til å velge disse også ved neste prosjekt, og kan trygt anbefale de videre grunnet stor pålitelighet, effektivitet og kvalitet i arbeidet.

Pål, Oslo, 11. sep. 2021

Lættvegg+dør

They were easy to communicate with, punctual, quick, and carried out what had agreed on.

Staffan, Oslo, 23. juli 2021

Sette opp vegg og sette inn dør for å lage et nytt soverom i leilighet

Til å stole på. Alt gikk knirkefritt.

Vebjørn, Oslo, 11. juli 2021

Sette opp 2 lettvegger med skyvedør/vanlig dør

Pålitelige og godt utført.

Trude, Oslo, 2. juni 2021

Lettvegger: rive gammel og sette opp ny (2 stk)

Jeg hadde to lettvegger som skulle rives og bygges et annet sted for å endre layout på to soverom. Eiendom og Entreprenør AS gjorde en fantastisk jobb for meg på svært kort tid. Alltid hyggelige, pålitelige og serviceinnstilte i kommunikasjonen. Anbefales!

Marianne, Oslo, 26. mai 2021

Sette opp/bygge levegg

Godt utført jobb. Meget god informasjon og kommunikasjon i hele prosessen. Hyggelig håndtverkere. Ryddig med tanke på betaling.

Bjørn, Oslo, 11. mai 2021

Bygge innebod + lettvegg/dør

Hyggelige og fleksible folk. Svært rask oppstart, og gjennomføring innen avtalt tid. Kronglete kommunikasjon førte til unødvendige misforståelser underveis i prosessen. Lurt å insistere på å bruke god tid på kommunikasjon i forkant, slik at alt er forstått begge veier. Resultatet ble likevel bra til slutt, og til en god pris.

Eivind, Oslo, 21. april 2021

Set up light wall between rooms

Vi har vært veldig fornøyd med arbeidet de har utført. Kan anbefalles!

Kevin, Oslo, 16. april 2021

Lettvegger og montering av to innerdører

Meget fornøyd med arbeidet som ble utført. Alt ble gjort i henhold til avtalen og innenfor avtalt tid. I tillegg møtte de opp på svært kort varsel på en søndag for å få tilpasset dørene i lettveggene etter jeg hadde lagt gulv. Et firma som er opptatt av å levere kvalitet og som strekker seg langt for at kunden skal bli fornøyd.

Ina, Oslo, 8. mars 2021

Oppsett av lettvegg & plassbygd garderobe

Vi leide inn Eiendom og Entreprenør AS til og bygge lettvegg, montering/innbygg av PAX garderober, nedmontering av garderobe, sparkling og mindre strømarbeid. Vi er VELDIG fornøyde med arbeidet som blev utført, det gikk raskt og kommunikasjonen underveis var helt topp. Kvaliteten på arbeidet var helt topp, perfekt og precis så som vi ville ha det med noen gode innspill ifra Masud som var hos oss. Topp kvalitet, topp kommunikasjon og kjempehyggelige folk! Rekommenderas på det sterkeste!

Simon, Oslo, 27. feb. 2021

Rive lettvegger,sette opp nye lettvegger,förberede gulv för ny parkett

Väldigt förnöjde med Masud och hans team. Vi var nok ikke de enkleste kunderne, förste gangen vi renoverade något och visste ikke helt vad vi ville göra. Masud var vennlig och proffessionell, och kom med goda råd utan att man fick fölelsen att han prövde att sälga in mer jobb. Vi renoverte hela köket, nytt tak, nytt gulv, nye vegger. De hade även kontakter till elektiker og rörleggere som hjälpte med lite andre ting. Det var god transparens kring fakturering och betaling. Vi skulle gerne bruke dette firma igen för eventuelle andre projekt i framtiden.

Fredrik, Oslo, 15. jan. 2021

Sette inn lettvegg og skyvedør i kontorlokale

Flott arbeid med å sette opp og male en lettvegg med et vindu og en skyvedør. Takk!

Jacob, Oslo, 4. jan. 2021

Sette opp en lettvegg i leilighet

Vi skulle sette opp et ekstra soverom i leiligheten, og vi er utrolig fornøyd med jobben Eiendom og Entrepenør AS utførte. De var dyktige og effektive, som får jobben gjort med bra resultat.

Elisabeth, Oslo, 15. des. 2020

Montere kjøkkeninnredning

Hyggelige folk som gjorde det vi bestilte og mer til. Noen ørsmå slitasjer på varene under montering, men slikt skjer jo.

Runa, Oslo, 9. des. 2020

Sette opp lettvegg + tette hull til dør

Vi fikk hjelp av Eiendom og Entreprenør AS med å sette opp en lettvegg med dør, skifte gulv på kjøkken og et soverom, og tette et hull i en vegg. Arbeidet ble utført til avtalt tid, og vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort.

Helga, Oslo, 30. aug. 2020

Bygge 3 lettvegger og sett inn to innerdører

De møtte opp på avtalt tid, Kom med gode innspill, gjorde en god jobb, og ryddet meget godt opp etter seg. Anbefaler de på det sterkeste.

Martin, Oslo, 13. aug. 2020

Sett opp en lettvegg med dør på stua

Jobben levert på avtalt tid og pris. Masud var hyggelig å flink med kommunikasjon underveis. Bra utført.

Xinli, Oslo, 6. aug. 2020

Sette opp rom og rive ned en vegg

Ryddig - Tydelig i kommunikasjon - Toppservice - Positive, blide fagfolk Jeg fant firmaet gjennom mittanbud og var veldig fornøyd med dem at jeg har kommet med flere forespørsler til dem om andre ting. Firmaet kan jeg lett anbefale!

André, Oslo, 28. juli 2020

Lettvegg med dør

Eiendom og Entreprenør satte opp en lettvegg for oss. Arbeidet var ferdig før avtalt tid, alle avtaler underveis ble overholdt og en misforståelse ble rettet opp effektivt og uten ekstra kostnad for oss.

Ida, Oslo, 22. juli 2020

Oppsett av lettvegg med skyvedør

Vi fkk raskt kontakt, og befaring samt tilbud som kom raskt. Arbeidet påbegynt og gjennomført supert, etter avtale og veldig effektivt. Koordinering på toppnivå! Anbefales:).

Ann-Cathrin, Oslo, 17. juli 2020

Sette opp lettvegg med dør

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort! Bra kvalitet og utført til avtalt tid. Fikk også gjort noe ekstra som dukket opp underveis. Vil gjerne bruke Eiendom og Entreprenør AS igjen en annen gang.

Margit, Oslo, 5. juli 2020

Bygge lettvegg på 2.7m med dør - leilighet på grønland.

Benyttet Eiendom og Enreprenør AS til å bygge lettvegg, sette inn dør, samt maling og sparkling. Effektiv og tydelig kommunikasjon og beskrivelse av jobben som skulle gjøres i forkant. Jobben ble utført til avtalt tid, med nøyaktighet og svært høy kvalitet. I tillegg så la Masud opp lysbryter og stikkontakt på veggen, noe som ikke var med i opprinnelig bestilling, uten ekstra kostnader. Meget fornøyd med hele prosessen og arbeidet, og kommer til å benytte Masud sine tjenester fremover. Anbefales!

Olav, Oslo, 3. juli 2020

Sette opp lettvegg m/dør

Rask og tydelig kommunikasjon i forkant av jobben. Svært presis og pålitelig. Veldig ryddig. Gjorde avtalt jobb til avtalt tid, og da det dukket opp en liten misforståelse tok de det på sin kappe. Kunne ikke vært mer fornøyd!

Heidi, Oslo, 13. juni 2020

Bygge lettvegg med dør

Masud bygget lettvegg med dør i vårt nye hus. Gjorde ferdig jobben flere døgn før avtalt tid! Kom tilbake og fikset et problem med en gang etter jobbet var gjort. Veldig glad jeg valgte Eiendom og Entreprenør, de er profesjonelle, ryddige og effektive. Flott med ordentlig ordrebekreftelse på mail med spesifiserte oppgaver før jobben ble på påbegynt. Takk Masud!

Adrian, Oslo, 9. juni 2020

Sette opp lettvegg og reetablere dør

Rask befaring, rask gjennomføring. Det ble akkurat som avtalt og veldig god kommunikasjon underveis. Kommer til å bruke dem igjen.

Thale, Oslo, 8. mai 2020

Flytte innvendig dør og enklere snekkerarbeider

Anbefaler Eiendom og Entreprenør AS og Masud på det varmeste. Hos meg flyttet de en dør, satt opp nye lettvegger, endret karmer på alle vinduer og malte flere rom. Masud kom på befaring til avtalt tid, hvor vi snakket gjennom tenkt arbeid. Etter enighet om hva som skulle gjøres, avtalte vi en fastpris for hele arbeidet. Arbeidet ble utført effektivt og uten utfordringer innenfor tidsrommet vi ble enige om. Alltid ryddet etter arbeidsdagen, og god dialog hele veien. Jeg kom også med innspill på ting jeg kunne tenke meg å få gjort (egentlig ekstraarbeider) som også ble utført akkurat som ønsket. Jeg fikk alt det jeg ønsket meg, og litt til. Resultatet var over min forventning. Simen.

Simen, Oslo, 1. mai 2020

Oppføring av lettvegg og flytting av lettvegg

Masud og Total Handyman Service satt opp to lettvegger, fjernet én lettvegg og malte nesten hele leiligheten på under en uke. Inkludert noe elektrisk arbeid. Arbeidet ble utført som avtalt med god kvalitet og ferdigstilt en dag før fristen. Det ble ryddet skikkelige opp i etterkant. Dialogen var god underveis. Kan absolutt anbefales.

Henrik, Oslo, 22. okt. 2019

Oppheng av gardinskinner i betongtak

Veldig fornøyd, rask til å svare, holder avtaler og bra gjennomført jobb.

Ada, Oslo, 5. aug. 2019

Rive lettvegg....

Jeg fikk revet en lettvegg mellom stue & gang. Forholdsvis ny byleilighet. Alt ble utført som avtalt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefales! John.

John, Oslo, 5. aug. 2019

Lettvegg / skillevegg med dør

Veldig fornøyd! Masud jobber raskt og effektivt. Vi har derfor brukt fortsatt å bruke Masud til flere andre oppdrag.

Tor, Oslo, 2. aug. 2019

Rive murvegger og sette opp lettvegger,male,skifte gulvlister (litt gulv)

Vi er veldig førnøyd med jobb utført av Total Handyman! Ryddig og hjelpsom. Holdt avtaler både på pris og tid. Kontinuerlig kommunikasjon underveis, via telefon, SMS og bilder. Noen få misforståelser pga språk, men ordnet seg alltid.

Nina, Oslo, 14. april 2019

Sette opp en vegg på et soverom + lage døråpning på en vegg

Vi er strålende fornøyd med den jobben Masud og hans team gjorde hos oss i september/oktober 2018. Resultatet ble mye bedre enn vi først hadde sett for oss! Vil anbefale Masud på det alller varmeste og vil også bruke han igjen ved en senere anledning. Ingun M. Bjørkelund, 19. Mars 2019.

Ingun, Oslo, 19. mars 2019

Vegg med skyvedør og glass

Masud og hans firma gjorde en utmerket jobb. Stilte opp hver dag til avtalt tidspunkt, Ryddet alltid etter seg og var enkel å snakke med underveis i prosessen. Jeg kommer til å bruke Masud igjen.

Line, Oslo, 26. jan. 2019

Bygge vegg m/skyvedører og lettvegg

Bar preg av slurv i finish og detaljer. Kommunikasjonen var heller ikke veldig god med misforståelser underveis som gjorde at sluttresultatet ble under forventning av en tilbyder i øvre prisjikte av dem som var på befaring.

Eirik, Oslo, 27. nov. 2018

du vil ha jobb gratis. Vi hadde avtalen å bygge veggen i gjengen og bygge veggen med skyvedør og fotliste. men du ville ha gratis sparkle jobb som jeg ikke gjorde derfor du skriver slik.

EIENDOM OG ENTREPRENØR AS 15. jan. 2019

Tak(innvendig) på kjøkken skadet av fuktighet

Masud er en veldig hyggelig mann. Det er lett å kommunisere med Masud. Utført arbeid etter avtalen og pris. De gjør rask med god kvalitet. Fornøyd med jobben de gjør. Vil gjerne bruke dem når jeg trenger.

Atchuthan, Oslo, 5. nov. 2018

Flislegging av vegger på bad ca 20 kvm

Masud var veldig dyktig, ryddig, effektiv og pålitelig! Jobben besto av å flislegge vegger på bad med marmorfliser samt montere servantskap, servant, speil og dusj. Masud gjorde jobben på fire dager og var samtidig veldig nøye. Han lyttet til våre ønsker for badet og utførte jobben slik at badet ble akkurat sånn som vi ville ha det. Kommer definitivt til å bruke Total Handyman service Masud igjen!

Sanna, Oslo, 30. okt. 2018

Fjerne en vegg og sette inn en skyvedør

Rask og effektiv, god kavlitet og holdt det rent og pent. Hyggelig å ha med å gjøre og brukes gjerne igjen.

Torstein, Oslo, 18. okt. 2018

Utskifting av 3 stk vinduer

Er veldig fornøyd med Total Handyman Service på dette oppdraget: + rask kommunikasjon + presis + rask oppstart av arbeidet etter inngått avtale + rutinert og effektivt utført + god kommunikasjon underveis + ryddig, ikke noe rot etter jobben var ferdig + til å stole på + anbefales!

Jeremy, Årnes, 30. sep. 2018

Lettvegg med skyvedør

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort hos oss. Vi hadde også noen ekstra småting som vi også fikk gjort. Det var ikke noe problem:) anbefaler Total handyman service!

Martin, Oslo, 18. aug. 2018

Kontor lettvegg/skilleveg ca 15x3 m

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Hyggelige folk.

Kaare, Oslo, 7. aug. 2018

Senke tak,sette opp lettvegger-gips og sparkling

Hyggelige og løsningsorienterte arbeidere, men dessverre så var ikke kvalitieten på arbeidet det vi forventet, noe skjevheter og tydelige sparkel remser/kanter som dukket tydelig opp etter maling. De var også kraftig forsinket ettersom de måtte komme tilbake flere ganger for å utbedre selv om de sa de var ferdige (10 dager).

Michael, Oslo, 6. aug. 2018

Helsparkling og maling av veggflater på kjøkken

Masud og hans team gjorde en god jobb med helsparkling og maling av flater på vårt kjøkken. Pålitelig og presis. Kam anbefales til lignende jobber.

Sigrun, Oslo, 14. mai 2018

Riving og oppsett av vegg

Raskt og effektivt. De møtte presis of var fleksible. Masud snakket godt engelsk. Ikke den billigste tjenesten, og noen små skader ble det uten at det ble rapportert. Tross dette så er det en håndtverker jeg kan anbefale. Quick and efficient. They met on time and were adaptable. Masud spoke good English. It was not the cheapest craftsman, and also some minor damages which was not reported. But still this is a craftsman I will recommend.

Mats, Oslo, 12. mai 2018

Riving/oppussing av et kontorrom + elektrisk

Vi er kjempefornøyde med jobben Masud og hans medarbeidere har gjort på kontoret vårt. Masud var på befaring og ga oss et godt pristilbud. Arbeidet ble gjort til avtalt tid, og var meget effektivt gjennomført. De brukte halvparten av tiden andre hadde gitt oss som tidsestimat. Endringer/tilleggsoppgaver som kom til underveis var ikke noe problem. Masud sto for innkjøp av alt av materialer, maling osv, og for eksempel veggfeste til TV. Anbefales!

Mari, Oslo, 1. feb. 2018

Sette opp en vegg med skyvedør

Veldig fornøyd! De kom som avtalt, var ryddige, hyggelige og flinke! ! Jeg har ikke noe problem med å anbefale de til andre!

Brit, Oslo, 14. jan. 2018

Ikea badespeil med belysning

Kjempe fornøyd med jobben. Jeg anbefaler de på det høyeste. Kommer helt sikkert til å bruker de fremover.

Hashim, Fjellhamar, 13. des. 2017

Sette opp lettvegg,flytte el-punkter og montere ikea pax garderober

Masud er en veldig hyggelig og serviceinnstilt håndverker. Kom til avtalt tid hver dag og gjorde en veldig god jobb med å sette opp en 90 graders lettvegg, sparkling og maling av 3 rom, litt elektrisk arbeid samt montering av garderober og taklamper. Masud var flink til å rydde opp etter seg hver dag og arbeidet ble utført innenfor avtalt pris og tidsperiode. Masud kan absolutt anbefales og vi kommer til å benytte han igjen ved behov.

Arnold, Fornebu, 27. nov. 2017

Flytting av kort vegg m/dør

Rask respons og tilbud. Kom til avtalt tid og jobben ble utført som avtalt. Veldig god orden under arbeidet og lite unødvendig støy. Vi er godt fornøyd med resultatet og har ingen problemer med å benytte Total Handyman Service en annen gang eller å anbefale de til andre. Fuglesang Subsea.

Solfrid, Oslo, 15. nov. 2017

Sette opp inngangsdør og separere utleiedel

Fantastisk service, svært effektiv, ryddig og høy kvalitet på arbeidet. Kan trygt anbefale videre!

Frode, Oslo, 12. nov. 2017

Snekre ny kasse/boks rundt radiator etter reparasjon av radiatoren,samt mindre snekkerarbeider (reparasjoner) etter overtakelse av leilighet

Jobben ble utført svært raskt etter kontakt, og med utmerket kvalitet. Total Handyman Service v/Masud Salauddin er sympatisk og målrettet, og behagelig å kommunisere med. Jeg benytter gjerne firmaets tjenester igjen ved en senere anledning.

Runar, Oslo, 7. okt. 2017

Lettvegg ca 4m,med dør

Masud stilte på kort varsel og gjorde jobben raskt og effektivt. Han forklarte godt hva som måtte gjøres og ga en fastpris på jobben umiddelbart.

Kim, Oslo, 7. okt. 2017

Demontering,sandblåsing,lakking og montering av dør overbygg.

Masud er positiv og løsningsorientert. Han utførte arbeidet med rengjøring, grunning og maling av døroverbygg til avtalt pris. Vi er veldig fornøyet med jobben som er utført. Terje Berntsen Styreleder Skullerud Terrasse 1-4.

Terje, Oslo, 6. okt. 2017

Flislegging kjøkken med mindre snekker-/malerarbeider

Veldig fornøyd ! Ryddig kontrakt, ferdig i tide og god kvalitet. Anbefales !

Andreas, Oslo, 21. sep. 2017

Bytte trapp utvendig

Jeg er meget godt fornøyd med jobben som ble utført. Masud var punktelig, grundig og hyggelig. Arbeidet som ble utført var av god kvalitet, han var også samarbeidsvillig og enkel å kommunisere med. Kan trygt anbefalle ham videre, jeg kommer ihvertfall til å bruke ham igjen.

Pål, Oslo, 18. sep. 2017

Lettvegg

Satte opp lettvegg, inkludert dør. Godt håndverk. Kom til avtalt tid, jobbet raskt. Ga tilbakemelding under arbeidet, god dialog. Ryddet under arbeidet,- og etterpå.

Torill, Oslo, 13. aug. 2017

Trenger hjelp til montering / justering av benkeplate (i avonite) på kjøkkenet: det må sages litt på langsidene så benkeplatene passer og sages hull t

Hyggelige, serviceinnstilte folk, som gjorde jobben raskt og effektivt. Kan anbefales!

Per, Nittedal, 2. aug. 2017

Pusse og male 6m2,installere skyvedørsgarderobe

Masud & Co er kjempefine å samarbeide med. Hyggelig, profesjonelle og arbeidet ble utført raskt og med kvalitet. Kommer til å bruke dem i fremtiden og anbefales.

Hans, Oslo, 27. juli 2017

Montering av benkeplate,sette opp lettvegg,sparkle ++

Vi valgte Masud fordi han var svært tilgjengelig og fremstod seriøs og faglig dyktig. Han gjorde en super jobb med kjøkkenet vårt, både snekkerarbeid og maling i toppklasse. Pålitelig og utrolig hyggelig type som leverer til en rimelig pris. Vi utvidet oppdraget underveis og Masud tok Alt på strak arm. Vi vil absolutt anbefale ham til andre.

Erik, Oslo, 26. juli 2017

Enkel utskiftning av kjøkken

Rask og effektiv, lett å få tak i hele døgnet. Gjorde en god jobb på kjøkkenet vårt: byttet benkeplater, satte opp fliser, hengte opp overskap.

Christoffer, Oslo, 26. juli 2017

Hjelp til oppheng av malerier,bilder og kroker på gips

Veldig fornøyd ! Nøyaktig, rask, hyggelig, lett og kommunisere med. Ryddig og alt i henhold til avtale. Vi har bestemt oss for å innhente tilbud på bygging av bokhylle i stue og innredning garderobe/innebod fra samme firma.

Rasmus, Oslo, 15. juli 2017

Maling rom 12 kvm

Masud hjalp meg nylig med å pusse opp et rom i leiligheten. Han sparklet, malte, og satte opp et modulkjøkken. Jeg er veldig fornøyd, og det skyldes blant annet følgende: - God kvalitet på arbeidet. - Fornuftig pris og ingen overskridelser. - Masud er seriøs og tillitsvekkende. Jeg var komfortabel med å dra på jobb mens han utførte arbeidet hjemme i leiligheten. Jeg har allerede blitt enig med Masud om ytterligere arbeid. Anbefales!

Anders, Oslo, 15. juli 2017

Snekker: fikse/bytte ut dør

Total Handyman Service Masud Salauddin fikset en dør hos oss, og vi er veldig fornøyde. Han svarer raskt på henvendelser på telefon, og var svært fleksibel i forhold til når han kunne komme å utføre arbeidet. Kjempebra! :).

Benedikte, Oslo, 6. juli 2017

Haster bytte lettvegg ca 3m

Veldig fornøyd, kom og gjorde jobben kjapt og på kort varsel. Veldig fleksibel på arb. Tid, og dro ikke før jobben var gjort (sent lørdag kveld. . . ). Anbefales.

Mette, Oslo, 26. juni 2017

Spesialtilpassing av dørterskel

Masud gjorde en god jobb med tilpassing av ny dørterskel. Det var litt uenighet om fremgangsmåten, men vi kom til enighet og resultatet ble bra!

Jørgen, Oslo, 22. juni 2017

Legge teppe 5kvm rom - kontor oslo sentrum

Masud var svarte svært rask på henvendelsen og kunne møte opp på svært kort tid. Arbeidet ble gjort stille for seg, noe vi satt pris på under arbeidstiden på kontoret.

Victoria, Oslo, 16. juni 2017

Male en vegg ca 25 kvm

Masud kom til meg på befaring på svært kort varsel, og satte i gang allerede dagen etter. Han er dyktig, rask og rimelig! Han kom også med forslag om andre ting jeg kan gjøre for å pusse opp. Anbefaler sterkt å benytte Masud til å pusse opp leiligheter. Veldig hyggelig og god i engelsk, bra utført jobb, og jeg kommer til å ringe han igjen neste gang. Anbefales!

Tor, Oslo, 5. juni 2017

Oppheng og tilpasning av skap

Total Handyman Service gjorde en god jobb, var fleksibel på tid og kom på kort varsel. Han gjorde også jobben til en rimelig penge. Resultatet var bra og som forventet (9/10), men ikke 100% hvis man skal være ekstremt pirkete. Allikevel vil jeg definetivt bruke han igjen for småjobber i hjemmet! Han anbefales sterkt.

Håvard, Oslo, 2. juni 2017

Pusse mur

They did an great job. Some complications, but handled it well :).

Fredrikke, Oslo, 28. mai 2017

Utsparing av siporex vegg

Veldig hyggelig kar. Snakker godt engelsk og jobber raskt. Så på jobben fredag og utflørte arbeidet lørdag. God kvalitet på arbeidet. Anbefaler!

Victor, Oslo, 9. okt. 2016
Vis flere evalueringer

Kart