Oppussingsprosjekter

Trenger du en Blikkenslager?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige blikkenslagere - helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

500 pr. time - 1 500 pr. time

Hvor mye koster en blikkenslager?

Hvor mye en blikkenslager koster avhenger mye av hva som skal gjøres og hvor mye materialer og utstyr som kreves til å utføre jobben. På Mittanbud ligger hovedvekten av blikkenslagere i intervallet 500 kroner i timen til 1 500 kroner i timen. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, og at du skriver kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Siste evalueringer

Nye takrenner

Blikkenslagereksperten hadde laveste pris, de kommuniserte godt og utførte oppdraget på en profesjonell måte. De reparerte en liten feil på taket uten å ta seg ekstra betalt. Jeg er svært fornøyd med utførelsen og kan trygt anbefale firmaet. Erling.Berg@vikenfiber.no

- Erling Berg

Ny snøfanger , bytte takrenne

Veldig fornøyd .

- Anett Seierstad

Rens av takrenner

Renset takrenner og avløpsrør for borettslaget. God kommunikasjon og raskt utført jobb. Veldig profesjonelle og hyggelige.

- Pål Bjørnstad

Tette et tak med lekkasje

Utbedring av vannlekkasje på tak av 2-mannsbolig. Meget ryddig, kjapp løsningsorientert og kompetent aktør. I tillegg til gode forslag til løsninger, dokumenteres alt arbeid underveis med bilder slik at vi ser hva som er gjort. Holdt alle avtaler og dersom de skjønte at de ville være noen minutter forsinket til en avtalt tid, ringte de og ga beskjed. Det er det ikke alle som gjør! Kan anbefales 100%.

- Fotograf Per-Otto Oppi Christiansen

Montering av snøfangere

Øst Bolig og Takfornying AS monterte snøfangere på huset. Pent arbeid som ble utført til avtalt tid og pris. Vi er fornøyd.

- Anita Fergestad

Nytt pipebeslag

Godt utført arbeid, ryddig og god kommunikasjon. God pris.

- Tor Helge Huse

Snøfangere

Avtalt arbeid til avtalt pris, god kommunikasjon underveis. Kan trygt anbefales!

- MZ

Montering av Snøfangere

Monterte snøfangere på huset mitt. Effektiv dialog, ryddige avtaler, raskt utført etter inngått avtale og et godt utført håndtverk! Ikke noe tull - Kan absolutt anbefales!

- Hans-Petter Thaysen

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.