Oppussingsprosjekter

Trenger du en Blikkenslager?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige blikkenslagere - helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

500 pr. time - 1 500 pr. time

Hvor mye koster en blikkenslager?

Hvor mye en blikkenslager koster avhenger mye av hva som skal gjøres og hvor mye materialer og utstyr som kreves til å utføre jobben. På Mittanbud ligger hovedvekten av blikkenslagere i intervallet 500 kroner i timen til 1 500 kroner i timen. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, og at du skriver kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Siste evalueringer

Nedløp fra takrenner

Gjorde jobben raskt og med god kvalitet. Kan anbefales.

- Tomm Lundgreen

Bytte tre pipebeslag

Pålitelig, ryddig og slik man vil at håndtverker skal opptre. Meget fornøyd!

- Sigurd Ødegård

Montering pipehette

Odd Thore Larsen er en god håndverker. Tydelig og klar og leverer etter avtale. God kommunikasjon underveis. Konkurransedyktig pris også.

- Christian H Johansen

Blikkenslager - pipe

Kom og leverte beslag til pipe som avtalt. Meget pent arbeid. Pris ihht til avtale. Anbefales

- Tor Olivier

Beslag på pipe over tak

Oppdrag: Beslag på pipe over tak. Da jobben var lagt ut på Mitt anbud, var det ett firma som skilte seg ut. Flere hadde sagt seg interessert, men Tomasz kom raskt på befaring, og vi hadde en god dialog om jobb og pris. Utført fort og fagmessig i henhold til kontrakt. Anbefales!

- Bernt Krane

Blikkenslager

Din Takbutikk kom på befaring mandag og leverte ferdig oppsett tirsdag, altså dagen etter. Dette var en stor terrasse som trengte blikk rundt hele. Veldig fin håndtering av selskapet. Hyggelige og ryddige - super fornøyde ble vi.

- Marte Berg

montering av TAKSTIGE

Laveste tilbud, gjennomførte meget effektivt. Bra kommunikasjon underveis. Veldig fornøyd.

- Mahmut Ersoy

Blikkenslagerjobb pipe

Vi hadde en pipe som hadde lekkasje. Viste bilde av pipa med en person ved siden av og fikk fast pris med en gang og pipa er nå dekt og tett på mindre enn 10 dager. God kommunikasjon, god kvalitet, god pris og bare en positiv opplevelse. Takk for hjelpen!

- Eirik Yaempan Øra

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.